Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 2.0Tdi (BPW) öjynpaineen merkkivalo

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 2.0Tdi (BPW) öjynpaineen merkkivalo

    Potilaana 2007 vuoden A4 2.0TDi (BPW) ajettu ~320tkm. Öljynpaineen merkkivalo syttyi ohitustilanteessa, mitään ihmeellisempää kolinaa tai käyntiäänen muutosta ei tullut.
    Ajoin heti seuraavalla pysäkille ja sammutin auton. Muutaman käynnistys yrityksen jälkeen, soitin hinurin paikalle kun ei lähtenyt käyntiin.
    Siinä sitten vielä muutaman kerran yritin konetta pyörittää ja ei oikein lupaakkaan. Sitten kuin palmun alta auto lähti käyntiin, annoin olla tyhjäkäynnillä hetken ja kuuntelin autoa.
    En ainakaan heti havainnut mitään ihmeellistä auton käynti äänessä. Auto kävi vähän aikaa ja merkkivalo syttyi uudestaan, sammutin auton siihen ja hinautin vanhempien pihaan.

    Öljypumpun akseli on vaihdettu muistaakseni ~250tkm kohdalla, öljyt vaihdettu n. 2000 km sitten ja auto muuten toiminut hyvin. Itse ajanut autolla 100tkm --> nyky hetkeen eli historia aika hyvin tiedossa.
    Eikös näissä ole näitä öljypumppuja mennyt?
    Kuulisin mielelläni kokemuksia mitä kaikkea on pitää uusia ja mitä on voinut hajota. Ps. Jos on intoa rassata tästä auto itselle voi laittaa YV.
    Viimeksi muokannut NiGeRi; 29.10.2019, 18:33.

    #2
    Katso öljyn määrä, ettei käy niinkuin mun BPW:lle johon vuoti dieseliä öljytilaan niin että leikkasi lopulta kiinni. Oireili vähän aikaa huonoilla starteilla jne.. mutta ei ollut silloin ymmärrystä tutkia enempää kun ei sytyttänyt mitään vikavaloja.

    Comment


    • #3
      Öljyt oli ihan kunnossa kun katsoin. Luin myös vikakoodit, mutta eihän siellä mitään ollut. Saako näistä katsottua öljynpaineita tai vastaavaa vcds:llä kun starttaa autoa?

      Comment

      Working...
      X