Kuulutus

Collapse

Foorumi päivitetty uuteen versioon

Audifinns -keskustelufoorumi on päivitetty uuteen versioon 26.5.2019. Seuraa keskustelua ja raportoi mahdollisia bugeja täällä. Kiitos! Tapatalk on toistaiseksi huoltokatkolla 30.5.2019 alkaen ja toiveessa palauttaa mahd. pian.
Juho Komulainen / Webmaster
Näytä lisää
See less

3.0TDI CRTE sivuääni

Collapse
X
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • 3.0TDI CRTE sivuääni

  Terve,

  en löytänyt suoraan vastaavaa ketjua, jossa olisi samaa ääntä kun tämä niin tehdäänpä uusi. Eli taustaa sen verran, että auto oli Laakkosella tutkittavana paristakin syystä (takuun piiriin) niin piti samalla tätä sivuääntä tutkia. Mekaanikko ei kuitenkaan ääntä edes huomannut ennen kuin kuunneltiin sitten yhdessä. Kivaahan tässä oli vielä se, että koska autosta ei löytynyt mitään vikaa joka korjattaisiin takuun piiriin sain maksaa koko lystin itse. Eli äänen kuultuaan mekaanikko totesi, että en tiedä mitä tuolle tekisin --> johtopäätös, että autossa ei ole vikaa. Olivat verranneet kahteen ääninäytteeseen, jotka molemmat liittyivät ketjuun joten eipä ihmekkään ettei vastaavaa ääninäytettä ollut tarjolla. Sovittiin kuitenkin, että jos nyt jotain hajoaa niin menee tämä aikaisempikin tutkiminen sitten heidän piikkiin. Luonnollisesti tästä syystä olisi mukava tämä selvittää, mutta ei viitti 120€/h hinnalla lähteä "tutkimaan".

  Ääni kuuluu selviten kylmällä koneella muutaman kilometrin ajon jälkeen. (0.5 - 2km) Kun autolla on ajettu 10 - 15km ääntä ei enää havaitse. Erikoinen siriniä, joka kuuluu mielestäni konehuoneen takaosasta etupyörien "takaa". Huomasin äänen aluksi, kun siirsin työpaikalla autoa ja ikkunat olivat auki, jolloin ääni kaikui todella selkeästi auton alta kun toisella puolella oli seinä ja toisella auto. Ilmastoinnilla ei ole vaikutusta asiaan ja ei anna vikakoodeja. Autossa kilometrejä 125k.

  Missään aikaisemmassa 3.0tdi:ssä joka minulla on ollut en ole samaa ääntä kuullut eikä työkaverin vastaava pidä ääntä. Tässä vielä muutama ääninäyte:

  https://www.youtube.com/watch?v=kjFKrbkBAKU
  https://www.youtube.com/watch?v=eX534fxxs3Q

  Herättääkö mitään ajatuksia vai onko tämä ominaisuus?
Working...
X