Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A4 2.0tdi pätkii pintakaasulla

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi A4 2.0tdi pätkii pintakaasulla

    Moro, mikähän mahtais olla vikana. Audi A4 -08 (b7) 2.0tdi pätkää/yskii pintakaasulla 2000-2500 kierroksen kohdalla. Yleensä moottorijarrutuksen jälkeen. Pätkäsee noin 1-5 kertaa, mutta ei aina.
    Jos lyö lisää kaasua niin pätkiminen loppuu heti. Samalla kuuluu turbosta pientä vihellystä, mutta voi olla ihan normaalia.
    Auto käytetty liikeessä, jossa todettiin nopealla tutkinnalla ettei mitään kannata vaihtaa. Turbo vaihdettu edellisen omistajan toimesta n. 5000km sitten.

    #2
    Ei ole syytä kertoa, vain oma kokemus hieman vastaavasta 1.9 pumpparista. Tuo meidän Caddy on nimittäin tehnyt koko meidän +10v ja 250tkm ajan semmosta, että moottorijarrulta ramppiin tultasessa on kerran nykässyt kaasulle mentäessä. Ja kun ei ole pahentunut, niin ei ole tarvinnut koskea mihinkään sen takia.
    Mikään jakopäähän liittyvä huolto/korjaus, nokkarattaan asennon muuttamisesta lähtien, turbon vaihto, polttaineen lämpötila-anturin huijaisvastuksen laitto tai pois otto tms ei ole vaikuttanut mitään. Eikä massapyörän vaihto kiinteään.

    Comment

    Working...
    X