Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A2 yliahtaa

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A2 yliahtaa

    Vcds:llä katottuna ahtopaineen pyyhti lähtee nousuun, ahtopaine lähtee nousuun, ohjaus toimilaitteelle lähtee kasvamaan(N75), ahdot kasvavat n.2,5bar ja sitten alas.
    Mennee kai niin että: Tarkista letkujen kunto alipainekellolle, tarkista että toimiiko N75 oikeasti, onko todellista MAP-anturi, kyseessä kiinteäsiipinen ahdin, tuleeko muita vaihtoehtoja mieleen?

  • #2
    millä tuo ahtopaine on katottu ja miten. jos VCDS:llä niin pitää katsoa actual manifold pressuree ja se arvo on aina ilmanpaine plus ahtopaine. eli jos siinä lukee 2000mbar niin siitä vähennetään vallitseva ilmanpaine ensin pois. eli on luokkaa 1 bar ahtopainetta.
    jokatapauksessa jos oikeesti ahtaa 2.5 baaria (mitä vähän kyllä epäilen), niin kokeile ottaa n75 johto irti. sillon pitäisi ahtaa suoraan turbon kelloo vasten. eli pitäisi ahdon topata johki 0.4 baariin. jos ei niin kello\käyttövipu sökö tai kellon ohjausletkuissa iso vuoto.

    edit: tietenkin voi verrata VCDS:llä myös specified ja actual manifold pressuren eroo, ne pitäisi kulkee suurinpiirtein samoissa, ainakin huippuarvoiltaan.

    Comment


    • #3
      Jep näin se on katottu, eli pyydetty paine ja toteutunut ja ilmakehän paine pois en sitä tossa maininnut, eli ahtaa tuon 1,5 bar, säätimen korjausarvo nousee paineen /painepyynnin mukaan, mutta paineen nousu ei taitu, tarkistellaan letkut ensin....

      Comment


        #4
        Eikai se ensimmäinen N75 olisi jota menee. Tietysti letkut on se helpompi ja halvempi tarkistus ensin.

        Comment


        • #5
          Edellinen omistaja vaihtanut N75:n, vanha kädessä, kertoilen kun vika löytyy, pihassa nyt vähän ruuhkaa,TT ohjausvaihde työn alla, löysin paikan josta saa noita hieman harvinaisenpiakin tiivistesarjoja jos jollakulla tarvetta ilmenee.

          Comment


          • #6
            No niin kaikki letkut N75 ja ahtimen välillä vaihdettu ja kyläpyörityksessä kokeiltuna näyttäs tulleen kuntoon,samalla tuli korjattua tuo vuotava öljyntäyttöletku ja holkitettua tuo sisäänmeno.

            Comment

            Working...
            X