Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

1.8TQ A4 beefemma

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • 1.8TQ A4 beefemma

    Töttöröö tuli tämmönen otsikon mukanen audi hankittua 2013 kesänä, osto hetkellä löytyi autosta muun muassa eripari pyyhkiät.. En tiedä minkä moisessa huolenpidossa aikaisemmin on ollut kun ei kovin laajaa huoltokirjaa löytynyt mutta tänä päivänä innokkaana audin omistajana käytetään enemmän aikaa huoltamiseen ja vahailuun kuin itse ajamiseen. Voimanlähteenä toimii audin 1.8 turbon AJL versio eli alkuperäsenä 180hp. Piristetty pykälää isommalla ahtimella k03-073, bsr optiflow kitillä ja jollai pilipali ohjelmalla. Hieman varusteista, sieltä löytyy xenon valot, kattoluukku, autom. ilmastointi, sähköllä toimii etuikkunat, peilit sekä ristiseläntuki. Sporttista tunnelmaa luo sporttijakkarat ja kolmipuolanen ruori.

    Jotain sille on tehtykki, mm.
    -Fk highsport coilover
    -Dotz mugellot koossa 18"x8" ja takana 18"x9", renkaina pyörii linglongin greenmaxit koossa 215/35 (sanoivat että paremmat märällä kun micheliinit)
    -keltaset kalvot sumareissa
    -takavalot tummennettu(ei mielestäni sovi yhtään)

    Suunnitteilla vaikka ja mitä mutta intti viä kesken ni ei rahat riitä hirveemmin rakennella (TJ 74 :D). No näillä mennään ainakin vuoden loppuun saakka.

    Kuvissa puuttuu etupuskurista vielä helma, ku innoissani trailerille lykättiin.

    Toivottavasti joku näitä jaksaa lueskella ja ihmetellä vaikkakin samantyylisiä härpäkkeitä tulee vastaa joka kylällä, ja kaikki kommentit tervetulleita, ensinmäisiä juttuja mitä täällä autostani kirjottelen. (Toivottavasti kaverin tanari ei viä koko huomioo)
    Attached Files
    Viimeksi muokannut Olli55; 5.10.2014, 22:35.

  • #2
    Valitettavasti tane vei nyt kyllä mun huomion.. ;) Upea!

    Comment


      #3
      Ite en kyllä noista kuvista Audia heti bongannu, mutta sen sijaan viksun voortin... gxl? Kerroppa sen speksejä.

      Comment


      • #4
        Tätä mä pelkäsinki että tanari sen huomion imee :D noh pysytään aiheessa Audi kuitenkin, tanarista sen verran että kyllä gxl on ja erittäin upea, pitää pyytää toverin kirjotteleen siitä johonkin.

        Audiin vaihdeltu talvirenkaat ja nostettu hieman ajokorkeutta talveksi, sekä todettu että fk:n alusta menee vaihtoon.. ohessa nopea kuva napattu huonolla kameralla. Mitä mieltä valkosista vanteista? Mahtaako löytyä enää vanhemman tyylisiä tuuliohjaimia katolle kattotelineitten kaveriksi? Vinkatkaa jos niitä jostain saa.
        Attached Files

        Comment


        • #5
          Kappas, tuohan on meikäläisen maahantuotattama A4 :)
          Hymyssä suin tuli tällä jonkin aikaa ajeltua ekana omistajana Suomessa. Muistaakseni aikalailla vakiokunnossa myin eteenpäin ja huoltokirja tuossa ainakin sillon oli. Jos lastua ei ole menty muuttamaan niin siinä on Voimaa.com -lastu. Kytkin vaihdettu heti kun tuo suomeen tuli, muistaakseni Saschin Race Performance asetelma ja Tdi:n levy.
          Jos jotain kysymyksiä historiasta haluat nii nakkaa privaa. btw, mukava nähdä että tämäkin päässy ilmeisesti hyvään kotiin :)

          Comment


          • #6
            No jumpe :D juu huoltokirja löytyy ja kuitteja ihan teikäläisen ajoilta asti.

            Comment


            • #7
              Tänään sattu olemaan niin hieno sää että tuli kokeiltua myllytystä autolle ja hienosti sujui. Ilta auringossa tuli napattua vielä muutama kuvakin huonolla kameralla.

              Vanhoja kesävanteita myös dippailtu punaisiksi.
              Attached Files
              Viimeksi muokannut Olli55; 7.4.2015, 20:21.

              Comment


              • #8
                Noin, audi taas laskettu kesäkorkeuteen ja nyt kaipaisi uusia kesävanteita.
                Attached Files
                Viimeksi muokannut Olli55; 28.4.2015, 16:41.

                Comment


                  #9
                  Sisuskuvia? Onko nuo nyt vakioumpiot edessä? Paljonko rullattu? Siistin näköinen, mulla samalla koneella ja värillä. Tuo väri vaatii just jotain kontrastia, kuten sulla on vanteissa ja sumareissa...

                  Comment

                  Working...
                  X