Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi 80 typ89 kunnostusta

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • #31
    Voitko laittaa kuvia valokuviosta xenonien kanssa?

    Onko kukaan maalannu noita etuvaloumpion reunalla olevia muovikehyksiä? Siis niitä jotka on sen lasin sisällä ns. heijastinpinnan ja lasin välissä. Saattaisi hieman piristää ulkonäköä jos maalaisin ne mustaksi. Vai tuleeko vain törkeän näköinen? Ja onko se käytännössä hankala toteuttaa?

    Comment


    • #32
      Joku jarruputkista petti tuossa viikonloppuna. Toisen piirin jarrunesteet siis on jossakin tuolla maassa. Käsittääkseni nyt ei toimi vasen taka- ja oikea etujarru?

      Ajovaloumpiot otin eilen irti ja purin osiin. Hieman likaa päässyt jostakin kertymään umpion heijastinpintoihin. Pitäisi varmaan pestä ne, mutta miten? En uskalla mitään pesuaineita käyttää heijastimen himmenemisen pelossa (jos sattuu vääräntyyppistä pesuainetta olemaan). Mitä pesuainetta/pesu-/kiillotusmenetelmää suosittelisitte?

      Täytyypä tästä lähteä jatkamaan umpion reunuksien hiomista, tarkoituksena olisi maalata ne mustaksi ja katsoa tuleeko niistä siistin näköiset.

      Comment


        #33
        Maalasin typ89:n umpion reunat mustiksi: kuva yksi ja kuva kaksi. Parempia kuvia ei ole esittää.
        En suosittele xenoneita tuohon umpioon, olen kokeillut niitä. Hajavaloa tulee paljon, häikäisee vastaantulijoita paljon. Ennemmin kannattaa releyttää valot ja käyttää kunnon polttimoita.

        Comment


        • #34
          Tässä muutama kuva xenoneista mitä sattui koneelta löytymään:
          http://kuva1.kuvablogi.com/iso/img3090885.jpg
          http://kuva1.kuvablogi.com/iso/img3090886.jpg

          Tilasin b4 "linssilliset" kirkkaat angel-eyessit http://www1.garaget.org/archive/123/...24-1493922.jpg tuohon typ89,
          nyt kun on s2 konepelti niin uskoisin sovittelun olevan helpompaa, saas nähdä..

          Comment


          • #35
            NJo:lle vielä sen verran että ei oo ainutkaan vastaantulija ikinä väläyttänyt valoja tai kukaan muukaan sanonut että valot häikäisivät, kun on oikein suunnattu..

            Comment


              #36
              Aika paljon kiinni se hajavalon määrä siitäkin, että onko hyväkuntoiset polttimoiden lasit vai 20 vuotta hiekkapuhalletut. Lisäksi xenon-sarjoissa voi olla eroja sen polttimon mittojen suhteen, joten toisissa voi asettua paremmin kuin toisissa.

              Comment


                #37
                Täytyy myöntää, että minulla oli Coupessa vanhat umpiot, joten umpion lasi oli hiekkapuhallettu. Valot oli oikein suunnattu, mutta silti satunnaisesti vastaantulijat vilkuttelivat. Xenonit oli kuitenkin kiinni viisi vuotta sitten, eikä senaikaisissa polttimoissa ollut heijastinumpion tarvitsemia tummennoksia.
                Tästä voi väitellä vaikka kuinka kauan, mutta en halua kiistellä aiheesta tämän enempää. Itse suosittelen etsimään linssiumpiot xenoneille.

                Comment


                • #38
                  Nyt on minullakin maalattu mustiksi. Kyllä niistä siistimmät tuli. Minullakin umpion lasit on aika vanhan ja hiekkapuhalletun näköiset. Kuvia laittelen viikonlopun aikana jos muistan. Tosin maski on nyt irrallaan (hajonnut), mutta ei anneta sen häiritä :)

                  Täytyy noita xenoneita harkita vielä. Tuskinpa niitä tulen hankkimaan tänän hintaluokan autoon. Ehkä seuraavaan sitten, mutta tämän valojen releytys ei kovinkaan mahdottomalta kuulosta. Täytyypä tuota syksymmällä katella uudestaan. Nyt pitäisi Audin sisusta kasata loppuun ja muutenkin laittaa katsastuskuntoon. Leima olisi tarkoitus saada viimeistään syyskuussa.

                  Comment


                  • #39
                    Näin siis kuoli tämäkin projekti. Tulin siihen tulokseen, että on järkevämpää ostaa uusi auto. Tänään Audi lähti elintenluovuttajaksi toiseen kotiin. Nyt pitää ruveta tutkimaan tuota uudempaa Audia tarkemmin. Kiitokset kaikille kysymyksiin vastanneille/neuvoja antaneille!

                    Comment

                    Working...
                    X