Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi TT rekkari TT-225

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Audi TT rekkari TT-225

  Hei,

  Se ensimmäinen korimallinen TT on ollut to do/ to get listalla jo pitkään. Jotkut tykkää, jotkut ei.

  Muutamia ehdin koe ajaa mutta on ollut romuja. No siitä viisastuneena mitä sitten tehdään? No ostetaan tietysti auto näkemättäkään...?!!

  Eli

  https://www.nettiauto.com/audi/tt/12184366

  Ensin piti tehdä vaihtokauppa, mutta ilmeni että vesivahingon syystä myyja oli rahapulassa joten tarjosi auto aika edullisesti käteisenä, ei tarvinnut tinkiä...
  specsien mukaan ja kuvien mukaan aika mielenkiintoinen, ihan niitä ensimmäisiä epavakaisia mallia taitaa olla ilman takaspoileria.

  No maanantaina haen auto Tampereelta. Katsotaan miten syvä olen tällä kerralla tunkennut käteen sinne jonnekin.

  Onko kyseinen auto tällä rekkarille tuttu kenelläkään? Ainakin omistajia on ollut "runsaasti".

  To be contunued.
  Viimeksi muokannut EPDM; 17.8.2021, 22:00.

 • #2
  Oottelen mielenkiinnolla kommenttia tt:stä! Vähän itseäkin välillä houkutellut tuollainen.
  Nyt entinen bmw-mies tylsistyttää itseään kuoliaaksi 2.0tdiQ A3:lla. :D

  Comment


  • #3
   Click image for larger version Name:	Resized_20210727_092014_735[1].jpeg Views:	0 Size:	118,0 Kt ID:	1923981Hei,

   No pientä päivitystä tähään.

   Kyllähän se taas niin meni että usko ihmiskuntoon taas sai kolauksen tässä hankinnassa. Oi nii mukavan kuuloinen olikin sitten taas luokkaa "kusipää" noin hienosti sanottu.

   En tietysti odottannutkaan että kaikki toimisi. Mittariston pikset ja taustavalot, sähköpeilien nuppu, kuskin penkin kuluma, joku kolahdus etupäässä ovat ihan ok.

   Huoltokirjassa oli kuten kaveri itse sanoi merkannut että jakopää olisi juuri vaihdettu...ja paskat, vanhan näköinen hihna ainakin näyttäisi oleva.....Mutta harmittavin valhe oli lähinä kulkupuolella. Ei tietysi kukaan usko 295hv ilmoitukseen, mutta 250-265hv on ihan mahdollinen APX koneesta pelkällä ohjelmoinilla jos siis kaikki olisi kunnossa

   Paluumatkalla sitten huomasin ettei kone/ahdin ahda 0.8Bar enempää vaikka 1.5Bar on pyyntö. Eli kulkupuoli oli hyvin malttillinen, eli noi 160-170hv perstuntumalla. Hienot imuäänet jo suhahtelee paljon ennen maksimi ahdot...

   Eli ahtopaine puolella oli vikaa.

   Njoo, perusasiat mentiin läpiin, uusi silikoonit letkusarja naapurimaasta, n75 painesäätäventiili ja forgen dumppi vaihdettiin orkis VAG osaan. Ei vaikutusta.

   Painetesti oli seuravana ja siinähän asia selveni. IC eli välijäähdytin vuosi, ja paljon. Kappas vaan että osahan ei ollutkaan kiinan tinaa, mutta forge motorsportin versio. Päädyissä oli iso halkeamiä rungossa mitkät hitsattiin kiinni. Mutta kennossa itsekin oli pienempiä. Nyt sentään ahtoi jo 1.3Bar verran ja meno selvästi piristyi. Meidän tehopenkissä kun otti haldex liitin irti niin 217hv löytyi jo sentään wauwwiii!.

   No menin forgen kotisivuille katsomaan mitä uusi IC maksaisi...500£ + Yikes! Sitten huomasin että teksissä luli "elinikäinen takuu"...whaaaat???

   Päätin soittaa ja James niminen kaveri oli ihan fine asian kanssa. Riitti että laitoin muutamia kuvia halkeamista ja ne lupasi että ne toimittaa uuden ihan ilman veloitusta!!?? Toki osa ei ollut varastossa joten muutamia viikkoja pitää odottaa että se ensin rakenetaan. Sainkin tänään DHL seurunna tunnukset..!!

   Jos noin tapahtuu, niin kyllä isot propsit Forgelle, osahan voi jopa olla 20v+ vanha.

   No tätä siis nyt odotellaan...
   Attached Files
   Viimeksi muokannut EPDM; 17.8.2021, 22:10.

   Comment

   Working...
   X