Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Poikien (ja niiden faijan) S3 8L projekti

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Poikien (ja niiden faijan) S3 8L projekti

    Projektia pukkaa

    Perus pintamaalia hieman isompi autotalliremppa piti saada halvalla ja nopeasti tehtyä eli lapsityövoima käyttöön. No, reilut 400 työtuntia myöhemmin talli alkaa olla valmis. Lapsityövoiman halpuus taitaa vaan jäädä haaveeksi kun tuli ostettua pojille työpalkaksi vm 1999 S3 projekti. Alunperin auto on ilmeisesti Saksan ja ainakin Viron kautta jonnekin länsirannikolle päätynyt. Autosta oli ilmeisesti siellä poikinut kone ja auto myytiin rikkinäisenä kaverille PK-seudulle. Sieltä sitten meille. Rekisteri ILM-571 jos joku tunnistaa kikkareen.

    Varsinanen projkti on tässä vaiheessa on tökätä nyt jo uudelleen rakennettu kone + laatikko toisiinsa kiinni ja keulalle.

    Mutta. Tämä kun tämä tuli meille purettuna, niin arvaamisen vähentämiseksi onko jollakulla heittää linkkiä räjäytyskuviin, koneenvaihto tms tarinaan jossa näkyisi suurinpiirtein minne noi muutama pahvilaatikollinen osia menee ja missä järjestyksessä?

    Pisteosaa tähän varmaan tarvitaan eli jos jossakin vastaava raato lojuu, niin vinkkejä otetaan vastaan

    #2
    7zap on ollut tähän asti ihan hyvä on-line-osakatalogi. Miten kokonaisuudet hahmottuu siitä, jää sitten nähtäväksi. On vähän pienemmissä paloissa kuvattua, mutta jos siitä jonkun tolkun saisi.

    Comment


    • #3
      Kannattaa myös käydä 7 eurolla tunti lataamassa Audin Erwin-palvelusta kaikki tuohon liittyvä tehtaan korjausopasmateriaali, sieltäkin saa paljon tietoa ja jeesiä koneremppaan (ja jos kohta kaikkeen muuhunkin remppaan.)

      Comment

      Working...
      X