Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Auto-union 60 vm.71

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Auto-union 60 vm.71

    Olis tiedossa tollainen, joka vaatisi pientä kunnostusta, mutta kokemattomana haluaisin tiedustella onko kenties projektina aivan susi. Olen kuullut hyväkuntoisen näköisistä vanhoista audeista, joita onkin sitten hitsailtu pari viikkoa. Onko kokemuksia kyseisen auton vioista joihin kannattaa kinnittää huomiota ennen kuin ekan projektin aloitan?

  • #2
    Omasta kokemuksesta voin sanoa että ei ole helpoimpia merkkejä harrastaa (vertaan anglia ja mini). Varaosien saanti ei ole helppoa, ainakaan peltiosien. Hitsaus hommista ei voi sanoa näkemättä mitään, voi olla hyvä tai huono. Omassani oli ainakin etulokarit todella pahoin ruostuneet, muualla siinä ei sitten pahoja vauriota ollutkaan.

    Comment


      #3
      Ritke puhuu asiaa. Vuden -71 auto voi olla missä kunnossa tahansa. Jos on hyvä säkä niin autossa on jo suurimmat hitsaukset tehty. Toisaalta ne voi olla tehty, mutta niin huonosti että on vain enemmän ongelmia jos haluaa auton siistiin kuntoon.Epätodennäköisin vaihtoehto on melko ruosteeton alkuperäiskunto.

      Suomesta saattaa löytää yleisimpiä varaosia, mutta korin osien suhteen kannattaa varmaan suunnata katse Keski-Eurooppaan päin.

      Wanhojen Audien palstalla on ollut joskus ennenkin puhetta kuusikymppisestä harrastemielessä. Joitain omistajiakin Audiclubilaisista löytyy, mutta eivät taida seurata tätä foorumia.

      Tässä yksi linkki inspiraation tueksi... http://www.acdm-online.de/

      Comment


      • #4
        Varmaan olet tutustunutkin tähän keskusteluun, mutta laitan "kuumetta" nostamaan.

        http://www.audiclub.fi/audifinns/showthread.php?t=42463

        Comment

        Working...
        X