Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

STR-Solutions -Savossa optimoinnit - diagnostiikka - autosähkö

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    STR-Solutions -Savossa optimoinnit - diagnostiikka - autosähkö

    Huomio Sawo!

    Siilinjärvelle, Kuopion kupeeseen, on nyt avattu ajoneuvo-ongelmiin erikoistunut yritys. Tarjoan moottorioptimoinnit, vikadiagnostiikan, autosähkön sekä mekaaniset muutostyöt. Kokemusta löytyy ajoneuvojen, varsinkin VAG -merkkisten, parista jo yli 20 vuotta.

    Optimoinnit:
    Olen yhteistyössä Erikoismoottori.fi Airaksisen kanssa eli nyt "porkkis" lastuja on saatavilla useisiin eri ajoneuvoihin myös täällä Sawossa. Työkaluna on tällä hetkellä CMDFlash, joka mahdollistaa OBD -kirjoittamisen todella laajaan ajoneuvovalikoimaan luotettavasti n. 2000-2012 vuosimallien ajoneuvoille.
    Minulla on kokemusta myös vaativimpien muutostöiden toteuttamista ja niiden etäsäätämisestä erikoismoottori.fi kanssa. Esimerkkinä Audi S4/RS4 2.7bt RE85 konversiot isoille suuttimille tai 1.8t virittämisestä ihan miten päin tahansa... Myös dynamometrisäädöt onnistuvat.
    Ota rohkeasti yhteyttä moottorin optimointiin liittyvissä asioissa!
    Diagnostiikka:
    Ross-Tech VCDS + universaalit OBD lukijat eri ajoneuvojen vikadiagnostiikkaan järjestelmästä sekä perus sähkötyökalut ongelmien selvittämiseen. Meillä ei pelkästään nollata vikakoodeja vaan korjataan syyt. Erityisesti kokemusta löytyy erillaisten sähköjärjestelmän vikojen diagnosoimisesta ja korjaamisesta.
    Autosähkötyöt:
    Tarvitsetko asentaa lisälaitteita tai muuttaa sähköjärjestelmää? Kokemusta on ajoneuvosähkötekniikasta ja sen erillaisista muutos- ja korjaustöistä.
    Mekaaniset muutostyöt:
    Tarvitseko viritykseen vaihtaa esimerkiksi turbon, välijäähdyttimen tai suuttimia? Ne voidaan kätevästi vaihtaa uudelleenohjelmoinnin yhteydessä saman katon alla.

    Olipa ongelmasi ajoneuvossasi mikä tahansa, ota yhteyttä sen korjaamiseksi!




    Laitetaan avajaistarjouksena 5 ensimmäisenä ilmoittautunutta VAG ODB-optimointia 400eur! Yhteydenotot sähköpostitse omilla ja ajoneuvon tiedoilla varustettuna.
    Tarjous koskee vakiokokoonpanolla varustettuja VAG autoja tältä listalta (http://flashtec.ch/cmdflash-obd#obdcarlist)

    Yhteystiedot:
    STR-Solutions - Sami Romppanen
    Pyylammintie 4, 71800 Siilinjärvi
    info ÄT str-solutions.fi
    O44 - 2355267

    www.str-solutions.fi
    https://www.facebook.com/strsolutions/
    Viimeksi muokannut SR; 17.5.2016, 10:56.

    #2
    Sateisena kesäpäivänä kannattaa vaikka optimoida autoa kun nurmikkoa ei pääse leikkaamaan...
    Vaikka pääasiassa teemmekin ns. konsernin vehkeitä, onnistuu myös useiden muiden merkkien optimoinnit ja vian selvitykset. Lähiaikoina on tehty esimerkiksi Mini Cooper S R56 vakioturbo-optimointi ja Saab 9-3 bitdi DPF-poisto ja DPF+EGR -softapäivitys vähän nyt erikoisempia mainitakseni.

    Kysy lisää!

    Comment

    Working...
    X