Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

AK-Motorsport -tuotteet Terhon Pajalta!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    AK-Motorsport -tuotteet Terhon Pajalta!

    Facebookkiin ehdinkin jo kirjoitella aiheesta, mutta niille jotka eivät ko. mediaa suosi ja muillekin kertausluontoisesti:

    Joku aika sitten Albert otti AK-motorsportilta yhteyttä ja kyseli että haluaisinko ruveta maahantuomaan heidän tuotteitaan. Ja mikäpäs siinä, laadukasta mutta kohtuuhintaista tavaraa kun ovat.



    AK:lta löytyy jarrusettejä, tukivarsia, raidetankoja uniballein sekä erittäin kattava valikoima uretaanipuslia Audeihin 80-luvulta tähän päivään.


    Ja miten tämä vaikuttaa hintoihin, kysyy tiedostava kuluttaja? Vastaan että ei mitenkään! Tavarat saa vapaasti Mäntsälästä samaan rahaan kuin verkkokaupasta Puolasta. Lisäksi tietysti Mäntsälästä saa asennuspalvelua kohtuuhinnalla. :)

    Käykäähän tutustumassa nettisivuihin ja jos jotain kiinnostavaa löytyy niin paiskatkaa mailia terho@terhonpaja.fi.



    Jos saa pyytää niin laittakaa mailiin haluamanne osien tuotenumerot, esim. SKU: WAS-001. Tiedetään sitten kaikki että puhutaan samoista asioista.


    https://www.akmotorsport.net/



    #2
    Sen verran laitetaan tähän aiheeseen päivitystä, että AK-motorsport tuo markkinoille kenties ensimmäisenä euroopassa Audi A4 B6 / B7 korimalliin taka-akseliston uretaanipuslasarjan.

    Tuote on sen verran uusi, että sitä ei ole vielä lisätty edes nettikauppaan, mutta kuvan mukaiset puslat sisältyy ja tarvittavilta osin ne on oikeaoppisesti tukiholkkien sisään valettu. Ilman tukiholkkeja olevat puslat ei tässä mallissa esim. taka-alatukivarressa toimi, koska tukivarsi on ontto.

    Tuotenumero: POW-073

    Hinta sarjalle 495e + pk.

    Jos haluat puslat asennettuna, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

    terho@terhonpaja.fi / 0408359994
    Attached Files

    Comment


      #3
      Huomenna laitan AK:lle tilauksen vetämään, että jos on haluja saada nopealla aikataululla tavaraa niin maililla yhteyksiä!

      Hyllystä löytyy tällä hetkellä nämä tuotteet:

      B5 yms. etutukivarsien puslasarja:
      https://www.akmotorsport.net/shop/al...-a4-s4-rs5-b5/

      T89 johdannaisten epäkesko-yläpäät:
      https://www.akmotorsport.net/shop/al...h-12mm-offset/

      Comment

      Working...
      X