Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Race.fi: Sisustan osat

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Race.fi: Sisustan osat

    Penkit, ratit ja penkinkiinnikkeet



    Etenkin penkinkannakkeet joista liukukiskot lähtevät hintaan 27 € ja sivukiinnikkeet hintaan 37 €, ovat olleet viimeiakoina melko suosittuja. Ovat luonnollisesti hyllytuotteitakin.
    Race: Penkin kiinnikkeet ja liukukiskot





    Niinikään hyllyvalikoimassa on edullinen 350mm mokkaratti hintaan 69 €. Syvyys tälläisellä on 71mm. Pelkkä ratti ei mieltä lämmitä joten kauttamme saat myös Luisin mallikohtaiset adapterit hintaluokassa 50 - 70 € joilla ratti kiinnittyy tukevasti eikä omia patentteja tarvita.
    Race: 350mm mokkaratti





    Sprint penkki joka tämän kirjoituksen innoittikin lähtee nyt hintaan 189 €/kappale. Penkki on FIA-hyväksytty ja pelkistetyn tyylikäs normaalivartaloiselle sopiva. Kyseessä on edullisemman pään leimattu malli eli melkoisen suosittu, joten sitä löytyy myymälästämme myös koeistuttavaksi.
    Race: Sparco FIA hyväksytty Sprint kuppipenkki


    Sisustankin tarpeissa kannattaa siis kääntyä Racen puoleen. Verkkovalikoima on pelkistetty eli myynnistä kannattaa myös kysellä.
    Race: Sisustan osat

    - Ari

    tämä kirjoitus sivuillamme

  • #2
    Luisi ratin sovitteet noin 700 automalliin

    Lisäsimme kauppaamme Luisin rattiadaptereita joilla ralliratin asennus sujuu tukevasti ja vaivattomasti. Hinta palikoilla alkaa 53 € lukemasta, ja adapterissa on tuplajako 6x70 ja 6x74mm joilla käytännössä kaikki yleiset ratit istuvat bolt-on asennuksella.



    Luisin keskiöistä löytyvät nettivalikoimasta ainoastaan mallit autoihin ilman airbageja. Bagiautoihin on joihinkin saatavissa adaptereita, mutta marginaalisen kysynnän vuoksi ne löytyvät myyntimme kautta.

    »» Race: Luisi rattiadapterit

    Valikoimastamme löytyy myös paljon ratteja ja muita sisustan osia kuten Sparco penkkejä.

    - Riku

    Kirjoitus sivuillamme

    Comment

    Working...
    X