Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Koski Grupp Oü esittäytyy

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Koski Grupp Oü esittäytyy

    Koski Grupp OÜ on vuonna 2011 perustettu autoalan yritys. Tarjoamme asiakkaillemme käytettyjä varaosia, autonvälityspalveluita sekä aloitamme vuoden 2013 loppuun mennessä myös varsinaisen korikorjaamotoimintamme.
    Tällä hetkellä meillä on Suomessa yksityisasiakkaiden lisäksi myös kasvava määrä yritysasiakkaita, niin varaosa- kuin myös autonvälityspalveluissa.

    Toimimme yhteistyössä usean VAG- konsernin merkkeihin erikoistuneen purkamon kanssa ympäri eurooppaa. Kilpailijoista poiketen emme pidä omaa varastoa vaan toimimme "Tilaa ja toimitamme"- periaatteella. Näin saamme pidettyä kiinteät kulut kurissa ja tarjottua tuotteet asiakkaillemme entistäkin kilpailukykyisempään hintaan. Yleisesti ottaen hintatasomme liikkuu noin Saksan hinnoissa, riippuen toki tuotteesta.

    Henkilökuntamme on koulutettua sekä erikoistunut Audi ja Volkswagen merkkeihin joko työn tai harrastusten kautta.
    Allekirjottaneen rooli on toimia paletin pyörittämisen lisäksi myös kanavana suomalaisasiakkaiden suuntaan, näin ollen pystymme palvelemaan teitä parhaalla mahdollisella tavalla.
    Itselläni on vuosien kokemus merkkiliikkeen asentajana, myös audiharrastuksen sekä foorumin parissa on tullut vietettyä jo vuosikymmen.

    Ystävällisin terveisin,

    Jari Koski, Toimitusjohtaja

    Foorumilta tutummin nimimerkillä Jartsake

    info@kgp.ee
    +372 442 5552
    www.kgp.ee

    Viimeksi muokannut kgp.ee; 22.7.2013, 21:32.
Working...
X