Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Kiinnostusta C4 etu-alatukivarren uniball nivelille?

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Kiinnostusta C4 etu-alatukivarren uniball nivelille?

  Eli ajatus on kytenyt joa kauan aikaa teettää C4 koppaan(UrS4/6, 100, A6, jne.) uniball nivelys etu-alatukivarren sisäpäähän. Sais ton viimesenkin jousto-osan pois tosta lötköalustasta. Onko tähän muilla kiinnostusta, koska perinteisesti yhden setin teettäminen ei paljoa kannata, vaan kun valmiit cnc-ohjelmat on niin kannattaa päästää heti enemmän osaa...

  Tohon ainakin pitää sorvata kuppi joka prässätään alatukivarren reikään(voidaan lukita pienellä hitsillä) sisään painetaan uniball laakeri ja sokalla varmistus et pysyy paikoillaan. Kuulan reikään sorvatut sovitteet molemmin puolin. Vähä tähän tyyliin:  Eli prässätään siis ton kuvassa lähinnä olevan kumipuslan tilalle:
  Vinkkejä otetaan myös vastaan sopivasta niveltyypistä...

  #2
  Mullemullemulle. Joko on valmis?

  Comment


  • #3
   Kiinnostaisi V8/200 20v ympäristöön, täytynee mitata silmän koko, itse tukivarsi on samankaltainen.

   Comment


    #4
    Toinen vaihtoehto olis tehä koko tukivarsi customina ja vaihdettavalla pallonivelellä... tietty olis hieman kalliimpi ratkaisu.

    Comment


     #5
     Kiinnostaa.

     Comment


     • #6
      Kiinnostaa!!

      Comment


       #7
       Kiinnostaa tietty myös!

       Comment


        #8
        Ideoita miten toteuttaa pölysuojaus tolle sisänivelelle? Jos koko tukivarren tekis alusta pitäen uusiksi, niin tietty uloin pallonivel tulis vaihdettava, ja sisemmäksi niveleksi varrellinen uniball:        Siihen olis olemassa tämmösiä pölysuojia:

        Comment


        • #9
         Olen avaamassa edullisen verkkokaupan uniball nivelille, pesille, kumeille, putkille jne. Softa on jo netissä ja lisään koko ajan tuotteita. Avaan n. 3vk kuluttua. Myyntiin tulee juuri tuommoisia osia mitä tarvitsette. Tein juuri diilin CNC koneistamon kanssa 800 nivelpesän/supistimen/kolkin tekemisestä. Kun sanotte toivemitat niin teen yhden pesän juuri sopivana. Se joka auttaa mitoituksessa saa ilmaiset osat ;) Hyllyssä nyt muutamia satoja niveliä, tilattuna lisää 1500 niveltä. Päivällä tilasin myös 1500 lukitusmutteria, postissa tulossa huomenna 150 suojakumia jne jne jne. Hinnoittelusta ideaa näkee tässä

         http://www.tori.fi/pohjois-savo/Unib...4.htm?ca=9&w=3

         Tuommoiset osat tulevat kaupassani maksamaan about; nivel n. 7-10€, pesä samoissa hinnoissa. Nuo supistimet n. 3€ ja kartioholkit olka-akseliin 4-5€. Koko setti siis liikkuu n. 60€ korin puolelle, vakaajallekkin pystyy tekemään samantapaisen joka kiristetään kahtapuolen reikään, n. 40-50€ riippuen nivelten koosta. Postikulut postin nettohinnaston mukaan ilman pakkauskuluja. Maksu verkkopankin kautta = ei ennakkomaksuja.

         Pölysuojaukseen tuommoiselle niveltyypille on olemassa sopiva malli myös. Tiivistekuppi joka jää supistimen ja pallon väliin pinteeseen, välin voi täyttää rasvalla. Niitäkin voin ottaa suuren erän jolloin hinta pysyy kurissa = n. 5€/kpl.

         Se joka haluaa ilmaisen setin (ja mittaa kaikki auton puoleiset mitat) ottakoon yhteyttä marko1vaisanen(aatatatatat)gmail.com tai 0400 945 771
         Viimeksi muokannut 131rally; 25.8.2014, 20:45.

         Comment


          #10
          tänne kans!

          ilmoittele kun kauppa auki niin tulen ostoksille.
          olisi tarkoitus kaikki helat, nivelet ja muut kilkkeet vaihtaa uusiin ja jämäkämpiin tuohon omaan ässää.

          eli tämähän löytyi kuin tilauksesta. jos vaan nyt joku mitottaisi kaikki nivelet niin saisi tällainen maallikkokin vain tilata c4seen sopivat kalikat suoraan...

          Comment


          • #11
           kyllä kiinostaa!!

           Comment


           • #12
            Kiinnostaa täälläkin!

            Comment


             #13
             Olis tuossa tallilla C4:sen etuapurunko vakaajalla ja tukivarsilla, joten mitoitus olis tarkoitus suorittaa tässä jossain vaiheessa kunhan ehtii muilta kiireiltä.

             Comment


             • #14
              Lähetä tukivarsi mulle postilla, niin voin tehdä cadikuvat ja vaikka sorvata nipun tarvittavia holkkeja harrastajaystävälliseen hintaan kimppatilauksena. Hyllystä löytyy sopivia laakereita ja materiaaleja pesiin. Nyt talvella olisi aikaa harrastella tällaisia :P

              Comment


              • #15
               Vuoden vanha ketju, mutta mielenkiinnosta kyselen, että mikä näiden tilanne on? Alkaa jossain vaiheessa alustaremonttia tulla eteen ja samallahan sinne heittäis vähän parempaa kampetta tilalle.

               Comment


                #16
                Joo, näitähän Hammu teetti jossain välissä ja onko sit saatavilla enää, en ole varma..? Kiinnostus teettää jotain mitä saa jo muualta ei kauheasti innosta.

                Pikkasen vois olla suunnitelmaa(pyöritellyt mielessä) tehä sarja C4 kopan etupäähän jossa tulee kolmiotukivarret uniballeilla ja joissa vaihdettava alapallonivel, ja lisäksi korvakeet jotka hitsataan apurunkoon jotta saada tukivarsi pysymään paikoillaan. Katotaan ny mitä siitä tulee ja onko ylipäätään kiinnostusta näin radikaaliin modiin..?

                Comment


                 #17
                 Siis joo ant771 nimimerkin kanssa tehtiin sarja ja niitä taitaa ihan hyllykamana olla antilla. 9xx-partsin suuntaan koodia vaan.

                 Comment


                  #18
                  Jos tarvit apurunkoja protoiluun, niin ota yhteyttä.

                  Comment


                   #19
                   No juu, mulla on tos toi yks ylimääräinen. Mut jos sen jotenki vetäisen pilalle niin... :D

                   Comment


                    #20
                    Lainataanhan vanhaa ketjua, tuossa juuri soittelin 9xx partsille ja niille on hyllyyn jäänyt noita uniball puslien aihioita seitsemään pariin. Vieläkö porukalla on tarve noille? Myisivät kuulemma mielellään varaston pois hintaan 120€/pari.

                    Comment


                     #21
                     Semmonen muisti kuva, että olisin Antilta tukivarsia hakenut.... Mutta ei tainnu olla näitä versioita, vaan hain uretaani puslia varten aihiot. Antti, tai ne jotka testaillu: niin tuliko niistä järkevät-toimivat? Tai onko jollain kuvaa lopputuotteesta? Melkeimpä noista menee ennemmin tuo ulompi tolpan pään "pusla", jos tässä tuo apurungonpään pusla siis korvattiin tuolla unipallilla. Ja onko tuo uniball prässättynä ns "kertakäyttö" tuote, vai jos/kun se ulompi pusla paskoo, niin saako siirrettyä ehjänä toiseen tukivarteen?

                     Comment


                      #22
                      Äsken oli tullu 9xx:ltä vastaus, että on vaihettavissa toiseen tukivarteen.
                      Viimeksi muokannut Killeri; 5.11.2018, 14:36. Perustelu: Tapatalk-allekirjoitus poistettu.

                      Comment


                       #23
                       Mikä tämän tilanne on? Tarttisin omaan ULKO-pään osat molemmille puolille. Madalsin autoa ja vakiolla tulee pitkittäisvälystä ja uraherkkyyskasvoi merkittävästi. Rakenteleeko joku paja noita ulkopäitä?

                       Comment

                       Working...
                       X