Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • KOKO kesäloma lusittuna, huomenna aamulla klo 0700 töihin. Motivaatio tasan nolla, v*tutus ei todellakaan edes lähellä sitä :-/
    Kellään oikeasti motivoivaa työtä tarjolla mekatroniikan inssille Seinäjoen lähialueilla?
    Saa vastata vaikka YV...

    Comment


      Tilaamani Miltekin cat-back tuli, noh väärähän sieltä tuli tottakai. Prkl.

      Comment


        Maalaamon uunin vastuspaketin vaihto ei menny ihan putkee.
        Vaihtoon meni 5h sijasta 9h ja kaiken lisäks vaihdettu paketti oli väärä :/
        Oikea oli viereinen... nyt ei tiedä itkiskö vai naurasko.

        Comment


        • Selkää särkee ja hassu olo.Ihania nää läkkeet.... Löytyykö foorumilta ammattitaitoista hierojaa kuusamosta torstaille?

          Comment


            Voi peukele... Oon kohta neljä kuukautta välihommina ihmetellyt keskuslukon ohjausta aftermarket hälyllä. Ensiksi meni opetteluksi tuon alipainesysteemin toiminta, suurin ongelma oli se, ettei uusi häly antanut kuin 0.5 sekunnin pulssin lukkojen ohjaukseen ja se ei riitä alkuunkaan.

            Tilailin sitten Kiinasta asti komponentteja ja tein/teetin tuollaisen kahden sekunnin viiverele purkin. Se nyt kyrvähti ensin kaksi kertaa ennen kuin sain kytkennät oikein. Sittenkin meni vielä hankalaksi kun pitää kaksi signaalia (avaus ja sulku) ohjata yhteen karvaan ilman että missään vaiheessa menee oikosulkuun. Jälleen parit touhusavut myöhemmin sain kuitenkin homman menemään oikein.

            Tässä vaiheessa on palanut jo koko hälyn hinta tinaan/komponentteihin/sulakkeisiin/sähköteippiin, puhumattakaan siitä hermojen menemisestä moneen kertaan. Eilen kuitenkin sain kaikki lopulta asennettua ja toimii juuri niin kuin pitääkin eli alkuperäistä vastaava systeemi paremmalla kaukosäädön kantomatkalla.

            Alkuperäisasetuksien mukaan ei pitänyt mitään piippausta lukitessa tai avatessa, tämäkin sääntö muuten EU:n ihanuuksia. Paketissa tullut ohjekirja oli suoraan sanoen viitteellinen ja pengoin jostakin valmistajan sivuilta sit toisen mallin ohjekirjan josta löytyi ohjeet hälyn ominaisuuksien ohjelmoimiselle... Voi vitun vittu sitä painetta päässä kun huomaa että hälyn ominaisuuksista olisi saanut pulssin pituuden vaihdettua 0.5-4.5 sekunnin välillä, monta kuukautta tapellut aivan turhaan.

            Comment


              Noin 25 metriä männyn runkoa tippui tänään nilkan päälle. Kohtalaisesti tekee pipiä ja kävely loppui siihen paikkaan, kuten myöskin viitasaaren komennus. Terkkarissa ollessa lähti vielä ukkosen takia sähköt, niin rtg-kuvien katselu oli kovinkin helppoa...

              Comment


                Ai saatana, 25m männyn runkoa ei ihan kevyt osuma ole :S

                Comment


                  Katastrofin ainekset oli aika valmiit, mutta nyt selvittiin todella vähällä. Kivoja noi johtojen päälle kaatuneet puut...

                  Comment


                    Mukava tulla ylipitkän työpäivän jälkeen kämpille. Säkhöt poikki, eikä mitään murkinaa valmistettavissa ilman sähköä... Ja kossukin sulaa pakkaseen ;)


                    Edit: No kerkesimpä postaamaan, johan nuo sähköt tulikin takas just!

                    Comment


                    • Hirvet,peurat yms sarvipäät! Miks niitten pitää olla just mun ajoreitillä aina. Posiosta kuusamoon sai taas 2 kertaa seistä jarrulla. ajelimpa koko matkan hitusen yli 60km/h.

                      Comment


                      • Juu... Kyllä niitä kantturoita saa tuolla meidän nurkilla varoa, etenkin näin syyspuoleen. Eikä kannata siihenkään luottaa, että ajanpa hieman lujempaa niin kerkeen ennen ku ne pirulaiset hyppää eteen. ;)

                        Comment


                        • kello on nyt päälle 4 aamulla ja ei toivoakaan et sais nukuttua. Paikalliset kakarat pyörii autojensa kanssa tässä ympärillä pällistelemässä kalustoa. Juu ei siin mitään mutta niitä saa tulla kattomaan päivällä ja jos on pakko yöllä nii sammuttaisivat edes siksi aikaa ne rämisevät subbarit eikä poistu paikalta sitä käsijarrua rempoessa. Mä haluun nukkua!!!! Ai että mä tykkään kuusamosta....

                          Comment


                            Kortti meni mp:llä ajaessa moottoritiellä ohitustilanteessa. Tottakai se mp-poliisi tuli juuri silloin vastaan, ***tu.

                            Comment


                            • ilmastointi ensin toimi mutta ei toimikkaan enää huollon jälkeen.. 39g ainetta ulos, alipainetesti ok, uutta ainetta 774g tilalle, toimi 2 päivää mutta ei enää.. hanurista etenkin kun edellisen auton kanssa oli sama homma.

                              Comment


                                Oliskohan ollut huoltomiehellä miettimisen paikka jos ulos tuli vain 39g. Varmasti vuoto jossain kohtaa.

                                Comment


                                  Tekevät niin mahdottomalla kiirellä nuo alipaineistukset, että ei siinä ehdi havaita kuin varpusen mentävät reiät. Ja sitten tietysti aika harvassa on nuo oikeasti asiasta ymmärtävät firmat. Kuten täälläkin usein puhuttu, suurin osa on vain ostanut sen ilmastoinnin huoltolaitteen ja osaa vain painaa start ja stop -nappuloita.

                                  Comment


                                  • En tiedä kuinka kovan alipaineen se kone sinne laittaa, mutta olisko sitten niin että on ne reiät jossain letkussa ja niin pieniä että menee tukkoon alipaineella -> näyttää OK. Itse olisin kyllä varmaan laittanu väriaineet joukkoon.

                                    Ja topickiin, 3 viikkoa ilman audia takana ja vitutus sen kuin vahvistuu, kun pitää jollain laiskalla passatilla ajella. Pitää kattoa niin pitkät välit kun liittyy jollekin "isommalle" tielle että ei jää jalkoihin, ja alaväännöt, ne jäi vissiin tehtaalle hyllyyn tuon kohdalla (1.8 ADR). Noh, kohta on audikin maaleissa... toivottavasti.

                                    Alahärmän keskusta on ihan täyteen tungettu autoista, isovanhemmillekin meno oli tuskallista kun niiden pihatie oli tukittu autoja täyteen, kun siinä powerparkin naapurissa asuvat. Porukka tuumaa vain että "tiedän!", kun menee sanomaan ettei siihen saa parkkeerata autoa, on yksityistie. Järki päähän perkele, jos olis tullu kysymään luvan, niin olisivat saaneet kuulemman jättää siihen hyvin mielin.

                                    Comment


                                    • Venäjän savut, ties mitä myrkkyjä lapset joutuu taas hengittämään. Täällä on tällä hetkellä niin paksu savusumu että laivat joutuvat käyttämään sumutorvia mitä ei kovin usein kuule. Pitää taas paeta maaseudulle hengittämään kun tuntuvat savut tulevan juuri tänne etelärannikolle.

                                      Comment


                                      • Passattiin kun tekivät jäähdytinkorjaamossa Hämeenlinnassa painetestin, niin se tehtiin typpi-ylipaineistuksella. Kuulemma ainoa tapa varmistaa luotettavasti järjestelmän tiiveys.

                                        Ja tuo sama savusumu on ollut pitkin kesää Etelä-Karjalassa, kai sitä nyt Helsinkiläisetkin pari päivää kestävät. Toki aiheuttaa lämpöisiä ajatuksia ryssän suuntaan.

                                        Comment


                                        • Asun korkeessa talossa ja kun kattoo olkkarista ulos niin hyvin näkyy tuo savu kun ei nää edes kilometrin päässä olevaa vesi tornia kunnolla.

                                          Comment


                                          • stn venäjä!

                                            täällä sama ilmiö, tulin tänään lappeenrannasta ja sieltä asti tota helvetin venäjän mettäpalo savuja, ovat niin ylpeitä etteivät voi ottaa apua ulkomailta vastaan.

                                            Comment


                                              Ei ainakaan Itä-Suomeen kannata lähtee mistää, saanu pari päivää taas haistella savuja ja huomenna povaavat vielä enemmän..

                                              Comment


                                              • Näkyy täällä savu, mut ei ainakaan haju käy nenään.

                                                Comment


                                                  Täällä kyllä ihan saa haistellkkin, tuntuu kun vieressä palais.. =)

                                                  Comment


                                                    Talvella ostettu Pösö 205 joka oli juuri katsastettu oli tänään pajalla. On ihmetelty että mikähän on jarruissa kun ei oikein tunnu pitävän. No ei varmaan pidä kun siihen pitää uusia
                                                    • etulevyt
                                                    • etupalat
                                                    • satuloiden herkistely
                                                    • takarummut
                                                    • takakengät
                                                    • käsijarruvaijerit

                                                    Ei taida jäädä uusimatta kuin jarrulinjat ja putket.

                                                    Katsastuksen hoiti autoa myynyt käytettyjen autojen liike ja se on tehty Liedossa. Olisihan se pitänyt tietysti jo etukäteen arvata että miten katsastus on (ehkä) hoidettu.

                                                    Comment


                                                    • Eiköhän noi o pösöön uusittu viimeks sillon talvella ennen leimaa :)

                                                      Comment


                                                      • Lomareissulta kotiutuessa tuli eilen ajeltua julmetussa ukonmyräkässä. Ei ollu taivas ainoa joka välähteli, kun ei nopeusrajoituskylttejä nähny siinä vesisateessa ja johan sielä oli kamera seuraavassa peltipoliisissa prkl%#¤!

                                                        Comment


                                                        • Aamulla töihin lähtiessä laski Diudi jäähdytysnesteet alleen... Onneksi en kerennyt kaskoa irtisanomaan kun oli tuo autopalveluvakuutus 0? omavastuulla.:)
                                                          Ylimääräisiä menoja joka tapauksessa ja vielä pahaan aikaan stana. Toivottavasti ei oo mitään isompaa. 2 viikkoa sitten hajosi ilmastointi ja viime viikolla jarrupalat ilmoittivat haluavansa vaihtoa. Katsastuskin ois ja renkaiden + alustan muutoskatsastustakaan en ole vielä saanu aikaseksi.

                                                          Comment


                                                            Oma tyhmyys pännii...ei ole tullut käytyä hammaslääkärissä taas muutamaan vuoteen, joten kalusto kaipaa pientä huoltoa, ensin viisaudenhammas pois ja nyt puhdistusta ja pieni reikä umpeen. Vielä olisi kiillotusta/fluorausta yms. jäljellä. Mikäpä siinä, oma vika, mutta kyrsii nuo julmetut laskut, joka kerta kun käy niin laskua on mukavat ~250 euroa.

                                                            Comment


                                                              Eilinen ukkomyrsky kaatoi jo pelkästään talon lähettyviltä useita kymmeniä puita ja ties kuinka paljon hakkuuaukkojen läheltä. Lisäksi repi rehutornista katon rakenteineen päivineen. Vituttaa..
                                                              Onni kuitenkin, ettei talon eikä muiden rakennusten päälle kaatunut mitään.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X