Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi tradition shop. Vanhojen audien varaosakauppa netissä

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  #31
  Kävin kysymässä ihan marmorilta, eikä tilaus enää onnistu niiden kautta. Ovat kuulemma tilanneet maahantuojalta, joka sitten TRshopista. Enää eivät toimi noin, eli jokaisen pitäisi tilata osat itse.

  On vaan hieman hankalaa...

  Comment


  • #32
   Eli siis Jyväskylän marmorin pitäisi tilata itse tuolta Traditionilta?
   Ja se ei onnistu kun on hankalaa?

   Comment


   • #33
    Tätä minä juurikin tarkoitin että ei joka tiskillä ole haluja tai kykyjä.

    Comment


    • #34
     Taitaa puuttua molemmat. Audi puolelle pääsee kuulemma ELSA tunnuksilla suoraan ja sen kun tilaa ja hinnoittelee. Volkkarin Classic parts taitaa olla hankalampi.

     Comment


      #35
      En tiedä mikä on yleinen käytäntö, mutta täällä tosiaan eivät tilaa suoraan itse. Saisivat korjata nuo webbisivut!

      Comment


       #36
       Onko kukaan keksinyt ratkaisua miten sais osia ? Merkkari ei jyväskylässä ainakaan tilaa:(

       Comment


        #37
        Mulla kävi niin, että oon yrittänyt S8 2001:n tuulilasin pesurin suuttimia ja takaluukun kilvenvaloja hankkia jo pidemmän aikaa. Marmorilta ei saanut. Carparts-pros antoi tilata, mutta vastasi sitten ettei osia enää saakaan, kun tilasin. Noh läpällä pyysin Sparetoa lisäämään suuttimet ja valot erääseen tilaukseen, asia ok. Kyselin sitten kun ei osia kuulunut, että jos laitatte muut osat tulemaan, ja ne suuttimet ja valot sitten kun ne tulee.

        Tähän tuli vastaus, että kulemma vuoden vaihteessa em. osat siirtyneet "Audi Classicin" valikoimiin, tarkoittanee juuri tätä tradition shoppia, kun siellä niitä näytti itse tarkistaessani olevan hyllyssä. Spareto siirsi osat eri tilaukseen ja sanoivat, että laittavat ne jälkeen päin sitten osat tulemaan, toimitusaika 2-3 viikkoa.

        Eli ilmeisesti www.spareto.com kautta saa näitä trshop.audi.de osia tilattua, sähköpostia info@spareto.com ja Andreille kyselyä.

        Edit: siis luonnollisesti myös www.speed-autoteile.fi kautta saa tradin osia tilattua, Tepolle kyselyä myös voi laittaa. Tepon kautta homma pelannut hyvin.

        Comment


         #38
         Tilasin Audi-liikkeen varaosatiskiltä urkin kiertokangen pultit, yllättäen eivät enää toimittaneet. Mutta lisäsivät Audi Classicin tilauslistalle. Meni 1,5 kuukautta ja mitään ei kuulunut, lähdin tiedustelemaan ja avulias varaosatiskin kaveri lupasi selvittää miksi tuli bumerangina tilaus takaisin. Syy oli ettei Kesko (Audi) ollut maksanut edellistä laskuaan Audi Classicille. Parin päivän päästä varaosakaveri soitti ja kertoi rästien olevan hoidetut ;)

         No nyt taas odotellaan...

         Comment


          #39
          Surkean kuuloista touhua, ei voi muuta sanoa. -85 Mersuun saa yhtä sun toista nippeliä Vehon tiskiltä yleensä kolmen päivän toimitusajalla Saksasta. Netissä toimivaan "Mersun ETKA:an" taas saa käyttöoikeudet virallisen merkkikerhon jäsenenä. Sieltä on helppo katsella varaosanumerot ja räjäytyskuvat. En tiedä tuleeko osat lopulta tarvittaessa MB Classic Partsin vai minkä kautta, mutta asiakkaalle sillä ei loppujen pitäisi olla mitään väliä.

          Comment


           #40
           Mun mielestä aika surkeaa touhua kun yritin ostaa 8L:ään kumitiivistettä ajovalojen ja konepellin väliin niin kuulemma sit traditionista pitäis hommata. Eli oma auto ihan museokamaa jo????? VMP

           Comment


            #41
            Dear Mr. Peltonen,

            Thank you for your e-mail.

            We greatly regret the inconvenience caused to you by the selection of the payment method in the Audi Tradition Online Shop.
            Unfortunately, we are currently experiencing a technical malfunction and credit card payment is not possible. Our technical
            department is already working on a solution to restore services as quickly as possible. At this moment, we cannot say when
            payment via credit card will be available again.

            Unfortunately, you only have the option to order available spare parts through an Audi dealer.

            We apologize for any inconvenience with our Tradition Online Shop.

            In case of any further questions, our team will gladly assist you.

            Yours sincerely,

            On behalf of Auto Union GmbH

            Kathrin Bach
            Ei näin, Audi... Saman viestin voi lukea tuolta aikaisemmin, lähes vuoden takaa. Ilmeisesti ne ei halua myydä suoraan asiakkaille, vaan tavara pitää tilata paikallisen Audi Centerissa kautta, joka ottaa omansa välistä.

            Shopissa tilatessa tulee siis herja, joka sanoo että paypal-maksu ei ole mahdollinen, vaikka on valinnut luottokorttilaskun. Siitä eteenpäin ei enää pääse.

            Audi Centerissa myydään eioota, ja asiakkaan pitää itse tajuta sanoa että kysykää ja tilatkaa Traditionin kautta (sillä itsehän ei näköjään pysty).

            Comment


             #42
             Turun AudiCenter ei saanut tilausta läpi millään. Aina tuli uusi vika joka esti läpi viennin. Viimeinen oli Keskon maksamattomat laskut....

             Comment


              #43
              Nyt Tradition shop toimii! Sivut on uudistuneet ja sillä on myös uusi osoite: https://shops.audi.com/en_GB/web/tradition

              Comment


               #44
               Marmorin kautta onnistui lukkolaitteenkin tilaus jo pari viikkoa sitten. Ihan kiva.

               Comment


                #45
                Joulun alla tuli tilattua tavaraa uusitusta Audi Tradition shopista, joskin huomasin että englanninkielisellä sivustolla (https://shops.audi.com/en_GB/web/tradition) tulee erilaiset hakutulokset kuin saksankielisellä (https://shops.audi.com/de_DE/web/tradition) vaikka hakusanana olisi geneerinen termi kuten 'motorsport'.

                Tilauksen jälkeen sähköpostiin tipahteli kolme erilaista tilausvahvistusta, ja kaikissa oli eri summa. Yksi tilausvahvistus oli ns. uuden kauppasoftan lähettämä, ja toinen vanhemman sekä lisäksi tuli vielä laskutusjärjestelmän vahvistusviesti ja kaikissa tosiaan eri loppusumma.

                Toimitus oli nopea, vaikka ensimmäisestä lähetyksestä jäikin pari tuotetta puuttumaan (joka oli seurausta juuri noista erilaisista tilausvahvistuksista). Asia korjaantui kuitenkin yhdellä lyhyellä sähköpostilla, ja puuttuvatkin tavarat tulivat kotiovelle nopeasti.

                Täysin ongelmaton uusi Tradition-kauppa ei ole, joskin selkeä parannus edelliseen (joka ei toiminut ollenkaan).

                Comment


                • #46
                 https://www.oldaudiparts.de/ Paljon S2, S4, S6 osaa myös tuolla.

                 Comment

                 Working...
                 X