Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi jätettiin mainitsematta, vai jätettiinkö sittenkään...

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Kyllä pieni julkinen näpäytys tuommoisille liikenteessä perseilijöille on ihan oikein, joten videoita vaan nettiin. Jos ensi kerralla jaksaisi sitten laskea kymmeneen ennen kuin alkaa liikaa provosoitumaan.

  Comment


   "Öky-Audi tekee järjettömän ohituksen." Ja sitten onkin video leikattu just vahingossa sopivasti niin ettei näy kuinka videon kuvaaja on satasen alueella kääntyny jostain mökkitieltä 30 metriä keulan eteen ja koittaa kävelyvauhdista piiskata nissania kutosvaihteella vauhtiin. Jotta tuollaisella videolla olisi yhtään mitään arvoa mitenkään päin niin se pitäis olla kuvattu 360 astetta joka suuntaan ja niin että näkyy riittävästi tilanteeseen johtaneita tapahtumia. Kaikki muu on ihan yksisilmäistä arvailua. Voisihan sitä itekin rakentaa ihan asioikseen sellaisia ansoja että perseilisi oikein urakalla tuolla liikenteessä ja sitten kun joku provosoituu niin on kiva nimimerkin takaa lähettää dashcamin video nettiin.

   Tuosta viimeisimmästä videosta, mikä tähän ketjuun on jaettu, mulla ei oo mitään mielipidettä. Jonkun ihmisen psyyke ja ego siinä on horjunut, jos tuolla alkaa provosoitumaan muitten tekemisistä niin jossain vaiheessa kolahdus väistämättä ja varmasti osuu omalle kohdalle. Näen siinä videolla ainakin nuo toisiaan ohittelevat ja ohituksia kertojan kertoman mukaan blokkaavat kaksi kuskia ja kolmas järkyttynyt on tämä dashcam-kotipoliisi. En tiiä sitten kuka lopulta on eniten hölmö kun jaksaa oman mielenterveytensä uhalla niin järkyttyä ja provosoitua muitten ajamisista. Jos joku ajaa päin niin sitten soitetaan poliisi ja tarvittaessa hinausauto paikalle. Vakuutusyhtiölle ja poliisille voi sitten epäselvissä tapauksissa toimittaa sen kojelautakameran videon asian selvityksen helpottamiseksi mutta jokaisen väärin pysäköidyn, tai ympyrässä vasemmalle vilkuttavan auton kuvaaminen ja sen postaaminen nettiin on vaan lähtökohtaisesti ihan kusipäistä hommaa kuin se toiminta jota siinä kuvataan.   Comment


    Iltapäivä- ja keltaisen lehdistön journalismin taso on vuosia ollut jyrkässä laskussa jonka seurauksena uutiskynnyksen ylittää melkeinpä mikä hyvänsä. "Näitkö onnettomuuden? Lähetä meille kuvasi ja maksamme palkkion!" Näin selkärangaton lehdistö jopa kannustaa ihmisiä lähettelemään videoita ja valokuvia jotta olisi edes jotain uutisoitavaa. Ja sitten nähdään kuinka jonkun ajettua siltatolppaa, paikalle pysähtyy ihmisiä ensin kuvaamaan ja sitten vasta auttamaan. Ja näitä dashcamtallenteita "järjettömästä" ohituksesta joka ehkä on vähän hyvän maun rajoilla, mutta ei mitenkään muuten vaarallinen. Näitä sitten kommenttikentissä jeesustellaan satojen viestien verran. Itävallassa on tallentavien kameroiden käyttö liikenteessä sanktioitu sillä tavalla, että ilman tietosuojakoimmison lupaa kuvata, siitä tulee 10000-25000 euron rangaistusluonteinen maksu. Ei minua eritysesti haittaisi, jos Suomessakin saisi samanlaisen maksulapun. Se voisi vähentää hinkua lähetellä "opetusvideoita" iltapäivälehdistölle.

    Comment


     Lepakkotätit lauantaiajelulla typ44:llä?
     Click image for larger version

Name:	Screenshot_20210321_155624_edit_17090236146350.jpg
Views:	1946
Size:	248,6 Kt
ID:	1913589

     Comment


      Aika tuttu ongelma talvikeleillä eli saako nyt palauttaa noita autoja jos anturit ym. Jäätyy:

      https://www.is.fi/autot/art-2000007902688.html

      Comment


       Uutisen auton omistajan vikalistaus: https://m.facebook.com/story.php?sto...00000919152427

       Comment


        No on tosiaan vikoja kerrakseen...

        Comment


         Kuinkakohan lähelle -40'c tuo tutkan pesunesteen pakkaskestävyys mahtanut olla, mitä lie sinistä nestettä. Joskushan noi halpisnesteet jäätyy jo pikkupakkasilla kun laadukas vaikkapa Lasol kyllä aika lähelle sen tekee minkä lupaa.

         Ja jos pesee ja säilyttää autoa ulkona niin lukkojen toimivuus tai oikeastaan toimimattomuus ei varmaan pitäis tulla kenellekkään yllätyksenä.

         Comment


         • Ei lötköä mainita mutta kuvassa on. Ylinopeus lie liioteltua ko mallille. https://www.iltalehti.fi/autouutiset...0-7857af3db800

          Comment


           Äläs nyt, sehän oli yksi aikakautensa aerodynaamisimpia vempeleitä 0,30 ilmanvastuskertoimellaan. Kyllähän 2.2E otti helposti 200 ja yli mittariin.

           Comment


            Taitaa tuota leftwingclownia autoilu ja päästöt ahdistaa sen verta kovasti, että pitää alkaa jo tekemään kamikaze-hyökkäyksiä autoja kohti:

            Kansanedustaja Paavo Arhinmäki (vas) kiistää potkaisseensa nuoren Audi-kuljettajan ajoneuvoa yöllisen suukovun ja kärhämän päätteeksi.
            https://www.iltalehti.fi/politiikka/...b-259d05d9a4d3

            Comment


             Taitaa vain Paavoa harmittaa, kun joku ajaa hyvällä autolla.
             Viimeksi muokannut Kraftwerk; 27.4.2021, 19:48. Perustelu: typo

             Comment


              Paavohan aikanaan muutama vuosi sitten niitti mainetta kun sammui johonkin mm-lätkäkatsomoon suorassa lähetyksessä. "Oli siinä vähän matkaväsymystä ja stressiä." Just joo. Ihan niinkun kaikilla muillakin lätkäturisteilla ;)

              Olisko taas ollu vähän väsymystä ja stressiä veressä tälläkin kertaa.

              Comment


               Johan sitä toista osapuolta oli myös haastateltu ja paljastui että kommarivassari oli päissään kuin ankka ja käynyt tähän 19-vuotiaaseen käsiksi.

               Comment


               • https://www.is.fi/autot/art-2000007961308.html
                Ei menny Allroadin osto kuin Strömsössä.

                Comment


                • https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/...8876#gs.0pmrq2

                 Comment


                 • Vähän aikaa taaksepäinhän ns. rottalook oli kovassa suosiossa :-)

                  Comment


                  • https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d...1-8cdf2848370d

                   Comment


                    Harmillinen yksittäistapaus. Vaan ihan on paska yhtä ruskeaa aidan toisellakin puolella. Työkaluna on nykyään tommonen 70tkm ajettu '19 vuosimallin Superb, ei ihan täyttä kahtakaan vuotta vanha vielä. Muutaman tonnin välein saa öljyä lisätä kun valo syttyy.

                    Comment


                     Voisit vähäsen kirjottaa jotain tuohon, vaikka edes omia kommentteja ettei pelkkää linkkiä vaan.

                     Tuokin tapaus varmaan ollut nuita paskoja 2.0tdi-koneita, niissä lienee low-friction männänrenkaat ja kaikkia muita 'hienoja' polttoaineensäästöön tähtääviä toteutuksia, jotka ei kestä tippaakaan dieselin saastelaitteiden aiheuttamaa karstapaskaa. Tiedän muutaman vastaavan tapauksen b8 aaneljässä ja bemarin 2.0d koneissa samaa. Tojota käytti bemarin dieseleitä ja niitä on korjattu takuuseen massiivisen öljynsyönnin takia, männät ja renkaat ainakin uusiksi.
                     ​​​​​​

                     Comment


                     • Clubilaisia? https://www.iltalehti.fi/autouutiset...6-1568ad3d98c7

                      Comment


                       Kyllä on. Autokin löytyy projekti osiosta

                       Comment


                        Iltakakkilehden laadunvalvonta taas pelaa, Sakari tekstissä ja kuvatekstissä Sami.

                        Comment


                         Alkuperäinen kirjoittaja concorde Näytä viesti
                         Clubilaisia?
                         Kyllä, pitkä projektikertomus tässä: https://www.audiclub.fi/audifinns/fo...%A9-quattro-95

                         Comment


                          Voi,voi Lego.. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/...8438#gs.ck1nqp

                          Comment

                          Working...
                          X