Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

S-tronic osia meiltä ja maailmalta

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  S-tronic osia meiltä ja maailmalta

  Jonkin verran nähnyt kyselyjä S-tronic-osien hankintapaikoista. Tähän voisi keräillä listaa paitsi toimittajista, myös hintatasoista.

  Kokonaisia saa ainakin Hellsteniltä Ruotsista (http://www.hellstenvaxellador.se/fi-...t/dsg-32658521) ja Recrolta Latviasta.

  Miten lie löytyy kilkettä tee-se-itse -miehille?

  #2
  Tämä on mielenkiintoinen tieto, että tämän nykimisen pystyisi korjaamaan heidän tekemällä ohjelmoinnilla. Suomessa yleensä vaihdetaan tässä tapauksessa mekatroniikka ja kytkimet.
  Tuote: DQ250-tdi
  Ratkaisee ongelman kun käyntinopeusmittarin neula hyppii noin 100 r/min, kun ajetaan noin 80 km/h tasaisella nopeudella.

  Comment


  • #3
   http://www.tvsengineering.nl/en/gearbox.html

   Comment


   • #4
    Kysyin tuolta Hellsteniltä DL501 Stronic-laatikkoa 2013 A6 3.0tdi:n. Rahteineen öljyineen 5 229,25 €. Vanha palautettava.

    Comment


    • #5
     Nostettakoon, vuoden 2011 2.0 TDI Golf kyseessä mutta sama loota. Erinäistä orastavaa hämminkiä vaihteistossa ja solenoidiremppaa suunnittelen, mutta mistä osat? Moni kauppa on melko hämärän oloinen ja osat ilmeisesti kiinalaisia.

     EDIT: Laitoin viankuvaukseen perustuen tarjouskyselyn Hellstenille, ajatuksena lähinnä että tarjoavat ohjelmaa. No, sieltä tarjottiinkin käytettyä laatikkoa joka maksaisi suunnilleen sen mitä koko auto :) No, toki jos vaihteiston toimintaan on ilmestynyt piirteitä jotka eivät ole siinä uutena olleet ja ne häivytetään uudella softalla niin itse tilanteen aiheuttanutta ongelmaa siinä ei tietenkään poisteta eikä apu mahda olla kovin pitkäaikainen.
     Viimeksi muokannut Hezekiel; 30.12.2020, 10:27.

     Comment

     Working...
     X