Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

VW myy käytettyjä testimuuleja asiakkaille uusina autoina

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • #31
  Mistä on peräisin tieto, että tuo 001 kertoisi auton olevan esisarjaa?

  Comment


   #32
   Törmäsin netissä toiseen samalla alulla olevaan esisarjaan autoon, mutta näin jälkikäteen ajateltuna saattoi kyseessä olla myös sattuma. Monesti noissa esisarjan autoissa kolme ensimmäistä numeroa on 000 tai 001.


   Nyt on selvinnyt, että esisarjan myydyt autot koskevat malleja: Up, e-up, Polo, Golf, e-Golf, Golf Plus, Golf Cabrio, Golf Variant, Sportsvan, Scirocco, Eos, Touran, Tiguan, Sharan, Volkswagen CC, Passat, Passat Variant, US Passat, Phaeton ja Touareg.


   Tämä kertoo siitä, että asialla ei ole ollut vain yksi tehdas tai joku tietty mallisarja vaan kyseessä on ollut konsernin laajuinen toimintamalli. Ja tällöin toimintatapa on täytynyt olla johtoportaan tiedossa ellei peräti määräys.
   Nyt ehkä mielenkiinto kohdistuu siihen, mitä kautta nuo on laitettu markkinoille? Eli onko ne myyty isompina erinä joillekin saksalaisille jobbareille? Vai onko noita laitettu tulemaan myös normaalin tilausputken kautta? Jos tuosta Villen Phaetonista näkisi esim. huoltokirjan, niin sielähän täytyy olla auton luovuttajaliikkeen leima? Vai ovatko nämä niitä yksilöitä, joissa ei ole laitettu uutenakaan huoltokirjaa mukaan?
   Viimeksi muokannut maileri; 30.12.2018, 12:46. Perustelu: korjaus

   Comment


    #33
    Taitaa sama asia vaiva uusia A8L malleja...

    Comment

    Working...
    X