Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  RS Q8 lipui tuossa viikonloppuna vastaan. Melko majesteettinen kokonaisuus.

  Comment


  • Vastaan tuli uudehko BMW x3, kontin luukku komeesti pystyssä. Sadan metrin päässä kieri lonkero- ja sandelssitölkit vastaan... Voi sitä vahingonilon ja säälin ristiriitaa minkä pääsi työmatkallaan kokemaan. :D

   Mitenkähän noin ylipäätään päässyt käymään. Onko bemarin kontin aukaisunappi jotenkin esillä ja kaljat ovat ite tahtoneet ulos?

   Comment


   • Peuran sivupeilistä, kun veti kolmoislutzin. Otti vähän osumaa.

    Comment


     RS Q8 bongattu taasen, liekkö sama mikä viimeksi, tiedä häntä. Edelleen melko majesteettinen tuote.

     Comment


     • Ei tapahtunut tänään, mutta tuli mieleen tuosta peuran kolmoislutzista:

      Comment


       Mikkelissä Ranskan kilvissä oleva Tesla. On siinä saanut istua kahvilla kerran tai kaksi jos ajamalla on etelä-Savoon tuotu.

       Comment


       • Tukholman reissulla tänään osuttiin sattumalta Kungens Kurva Bilträff-tapahtumaan. Vahvasti oli konsonanttiaudit edustettuna, lukuisten muiden tehovehkeiden lisäksi. Aika kovaa annatusta lähistön teillä... Yhtään koppalakkia ei näkynyt, aika rauhassa saavat harrastaa. Kaikista ahkerimpana kaahaajana täytyy mainita vajaavetoisella 1.8t b5 aanelkulla päästänyt sankari. Vaarallinen kaveri...ei ainakaan nolottanu kovin kun toinen pyörittää rinkiä uudella corvettella...

        Comment


         Joskus se Audimulkun stereotypia on ihan ansaittu.

         Ajelin tuossa eilisen ja tämän päivän aikana noin 1200km pitkin poikin maata. Pohjanmaalta Kainuuseen ja Savon kautta Keski-Suomeen, lopulta Pirkanmaalle. Koko reissun aikana ei mitään murhetta tai ongelmaa missään muualla, ei edes vitostiellä Kuopion suunnalla tai ysitiellä missään kohtaa vaikka ne on yleensä niitä kohtia joissa saa verenpaineen helposti nousemaan. Vaan kaikki tiet idästä tai pohjoisesta tullessa vie lopulta Tampereen ohitustielle. Se se on sellainen latu joka jotenkin onnistuu aina keräämään kaiken pahimmat shit4brainssit ja osaamattomimmat alisuorittajat.

         Liikennettä oli alkuillasta sen verran että oikea kaista on tukossa siinä nopeudessa mitä raskas liikenne kulkee. Vasen kaista veti ihan kohtuudella ja sielläpä itsekin, mittarinopeutta vähän alle 120 eli todellista se 110km/h mitä kaikki muutkin sillä kaistalla ajoi edessä ja takana. Vaan eikö sieltä joku oman elämänsä superstara, pipo päässä vanhalla Q5:lla tuikkaa kolmenkympin nopeuserolla oikealta kaistalta eteen noin puolentoista metrin päähän. En varsin nauti siitä kun edellä ajavat jarruttelee moottoritiellä, vielä vähemmän nautin siitä jos itse pitää jarruttaa ja kaiken eniten vähiten pidän siitä että joku kusipää kiilaa tuolla tapaa eteen niin että auton törmäystunnistin triggeröityy ja jarruttaa automaattisesti niin että ihan varma en ole minkälainen pandemonium sinne minun taakse jäi.

         Valkoisen jenkkikilpisen Q5 KPK-44* kuskille terveisiä, hommaappa joku toinen auto jossa on isommat peilit kun ei ne Q5 norsunkorvat näköjään riitä. Tai vaihtoehtoisesti etsi jostain ruosteinen vintilä ja kairaa sillä päähäs reikä että valuu välillä isompi täytös pihalle eikä tarvi liikenteessä perseillä.

         Comment

         Working...
         X