Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • ykköskehällä tänään päivällä aaneljä farkku, uusikoppanen, ratissa naaras. Ajoi tuulilasin pyyhkimet päällä, myös taka-, Tapiolan risteyksestä Lepuskiin asti kunnes erkani musta. Muuten ok, muttakun oli kuivaa..lisäksi sen takalasi oli huomattavan paskanen, jollon luulisi naarmuja syntyvän.

  Comment


  • Eilen aamupäivällä Kehä III:lla matkasi uusi kilvetön A6 3,0 TDi kuljetusauton kyydissä. Hätikset alkoivat vilkkua itsekseen ja ajovalot menivät päälle. Lieneekö tuossa mallissa joku automaattinen "herätystoiminto" jos ovet jäävät auki tai vastaavaa, veikkaisin kuitenkin softavikaa. Jos tuo on taas joku "mukavuustoiminto" niin omasta mielestäni on parempi mikäli auton sähkötkin toimisivat loogisesti ja kuski tietää mitä milloinkin tapahtuu. Auton pitäisi olla kuljettajan hallussa eikä kuljettajan auton vietävänä. Sata vuotta voimassa ollut periaate siitä että "voit hypätä mihin autoon tahansa ja osaat ajaa sitä", alkaa olla katoamassa kun pitää aloittaa ajaminen laitteiden ohjelmoinnilla.

   Comment


    Kesällä kun tuli pyörähdettyä saksassa niin vähän ennen ringiä vastaan tuli ~40 kpl uusia audi tt:t.. Harvinaista oli se, että kaikki oli saman värisiä..

    Comment


    • Tänään tuli vastaan Henttaalla erittäin upea sininen rs6 avantti

     Comment


     • Todennäköisesti kaverin perheen auto. On vielä plussa ja erittäin tyylikäs vekotin.

      Comment


       Itseasiassa tuo peräluukku auki ajaessa kuluu enemmän bensaa kuin se kiinni. Kyseessä on vain urbaani legenda, että auki ajaessa kuluu vähemmän. Homma perustuu siihen, että luukun kiinni ollessa auton taakse syntyy sopivä pyörre siihen kaukaloon joka osaltaan pienentää ilman vastusta. Kun luukku on auki, pyörettä ei synny ja kulutus kasvaa.

       Tämä on ihan tieteellisestikin testattu monesti ja viimeksi näin tuon väitteen kumottavan Mythbusters sarjassa (varmaan monellekin palstalaiselle tuttu sarja =)

       Menepä tuota kuitenkin korjaamaan punaniskoille, jotka ovat ajaneet 20v peräluuku auki...

       Comment


       • Keskiviikkona tuli Salossa vastaan suolausauto, joka suolasi. Keli +7 ja kevyttä sadetta...

        Comment


         Tässä linkki mistä voi lukea tulokset vähentääkö tuo laudan alhaalla pitäminen kulutusta vai ei. Tulos yllättää sillä se lisää polttoaineen kulutusta...

         Testi

         (Löytyy hieman alempaa, Tailgate: Up or down?)

         Kuten voitte lukea, keskustelua on aiheesta syntynyt...

         Comment


         • Tässä linkki mistä voi lukea tulokset vähentääkö tuo laudan alhaalla pitäminen kulutusta vai ei. Tulos yllättää sillä se lisää polttoaineen kulutusta...
          Seuraavissa jaksoissa ne testaa tuon uudelleen, mutta vielä lisätään testiin koko lavan peittävä kuomu ja monista jenkki-lava-autoista Suomessakin tuttu verkko.

          Verkolla vei vähempi bensaa kuin lava kiinni, mikä on ihme.

          Comment


           Aston Martin Dallasin salissa oli eilen _kaksi_ Spyker C8 Spyderiä. -klip- Osaavat näemmä hollantilaisetkin muuta kuin ostaa, myydä, vaihtaa ja varastaa.
           Toki tekevät puukenkämaassa muutakin mukavaa. Ks. www.donkervoort.nl

           Laitteen kulkupotentiaalista pääsee jyvälle vaikka "News" - osioissa

           BR
           Pasi

           Comment


           • Eilen Otaniemestä lähtiessä oli Otaniementien ja Karhusaarentien risteys hetkellisesti suljettu viereisen työmaan räjäytystyön takia, risteys oli vilkulla ja tikkarimiehet pysäyttivät kaikki liikennesuunnat. Ajoin jonon jatkoksi reilulla parin metrin välillä edelläolijaan, edessä n. 20 autoa, ja piipitys oli juuri alkanut. Piipitystä kesti minuutin-pari, jonka jälkeen tuntui ja kuului tavanomainen työmaaräjähdys.

            Alle 3 sekuntia räjähdyksen jälkeen edessäni olevasta autosta (vanha Xsara farkku tms) pomppasi raivostuneen näköinen mies ulos minua mulkoillen. Ukko loikkasi kahdella askeleella Citikan perään, tuijotti perää, tuijotti Audin keulaa (yli 2 metrin päässä citikan perästä), tuijotti minua, tuijotti vuorotellen molempia autoja, minua, ja lopulta hämmentyneen näköisenä harppoi takaisin autoonsa.
            Nauroin koko matkan kotiin.

            Comment


            • Parkkeerauksen tuskaa tänään Salossa kauppakeskus linjurin edessä (jossa myös pitkäripainen):

             Ajelin vasemalle puolelle parkkiin, tein oikein taskumat... taskuperuutuksen. Huomioin, että oikealla puolella viistoperäinen Polo taittelee autoa parkkiin.

             Pari pykälää autoani taaemmas pysähtyy 440 Volle aikeenaan taskuparkki mutta puskuriin liimautuu Ocu ja tämän taakse vielä auto. Volle sitkeästi paikallaan kunnes romanikuski pomppaa ulos ja huutaa Ocun suuntaan "Ootsie joku diiva!" ja poistuu nastat raapien paikalta.

             Takaisin "asioilta", vilkku päälle ja pois. Paikkani valtaa linja-auton kokoinen pakumese joka vetää nokkansa suoraan vieressä olevalle pyörätielle kun ei muuten mahdu, pyöräilijä tekee väistöliikkeen.

             Ajaessani eteenpäin teen peileistä huomion, että viistoperäinen Polo taittelee edelleen autoa parkkiin...

             Comment


             • Kun tuossa päivällä ajelin töitä kohti ohitin hauskan tapauksen.

              Täyspitkä yhdistelmärekka. valkoinen taaempi kontti. Kontin takaosa ihan likainen johonka sitten piirretty toiseen oveen iso kieltänäyttävä hymiö ja oikeaan oveen: "Vain köyhillä on kiire"-teksti. Pikkaisen repesin. Hyvin piristi.

              Comment


              • Tänään illalla näin kun palava Marlboro leijaili tihkusateessa kadun yli n. 160 cm korkeudella. Sivuikkunasta sitten huomasin että suojatien ylitti joku, ei pelkästään vaatteiltaan, vaan myös kasvoiltaan täysin musta kaveri.

               Sanotaan että tupakka tappaa, mutta kyllä se tässä tapauksessa pelasti kaverin vähintään luun murtumilta. Heijastin olisi näillä keleillä kovasana.

               Comment


               • No niin eilen ajeltuani Helsinki - Lahti motaria lahteenpäin säikähdin lahden liittymässä että miksi joku tulee väärään suuntaan kun kirkkaat valot paloivat minua kohti, no eikö joku "törppö" ollut ajanut liittymän ohi ja peruutti vastavirtaan. Tuli heti mieleen ameriikkalaiset törppökuskit -tvsarja mutta näköjään on niitä suomessakin. (ei ollut "onneksi" sentään audi kuski vaan jotain ranskalaista patonkia ohjastava pariskunta :) )

                Comment


                • Satuin todistamaan melkoista hulluutta klo 14 tienoilla kotikaupungissani. Ajelin normaalivauhtia risteykseen, ja huomio kiinnittyi johonkin mustaan, savuavaan ja aivan tautista vauhtia liikkuneeseen 3-koppaseen golfiin.
                 Näin äkkiseltään voisin jopa vannoa, että vauhtia oli autolla n. 200km/h, ja ko. tiellä on 60 rajoitus, ja muutakin liikennettä oli ihan kiitettävästi.
                 Auton perässä tuli uskomaton savupulvi, liekö kone menossa!?

                 Mitä luultavimmin, kaveri ajoi poliiseja karkuun. Tämä johtopäätös siitä syystä, että juuri 2min aiemmin kun astelin autooni niin kuului poliisisireenin ääni. Yhdistin sitten nuo kaksi asiaa toisiinsa. Tosin poliisiautoa en nähnyt Golffin perässä. Liekö vr6 päässyt sitten karkuun.... kai sen saa huomisesta lehdestä sitten lukea! :-)

                 Kyllä sitä kaikenlaisia idiootteja sikiää liikenteeseen kun tuollaista vauhtia pitää ajaa. Näky oli siis aivan käsittämätön.

                 Comment


                  Eipä nuo p*skalakit kovin monesti julkisesti huutele saamattomista päänahoista liikenteessä, mikä on hyvin ymmärrettävää. Tuntuisi että jos ei ole onnistunut tekemään isoja aineellisia vahinkoja, niin juttu tutkitaan ilman julkisuutta. Sitten jos ja kun siitä tuomio jollakin langetetaan, niin voi jotain juttua olla.

                  No, kohta se selviää...

                  Comment


                   Äsken joku yritti jälleen Vantaan Myyrmäkeen Louhelan suunnasta liian korkealla jakeluautolla. :)

                   Comment


                    Ai siellä on taas rautatiesilta ollut kovilla. Varmaan 3-5 autoa vuodessa hävittää kopista katon siinä, näköjään vaikea uskoa niitä korkeusmerkkejä.

                    Comment


                    • Keskiviikkon bongasin Kokkolassa "Sydiksen" parkkihallissa vähän erikoisemman Skodan, ei oo vamaan montaa samanlaista(?)

                     =)

                     Comment


                     • tästä on jo aikaa mut ajellessani jyväskylästä motaria vaajakoskelle päin niin ihan motarin päässä on s-mutka niin oli joku pyyhkässy sierran katolleen siinä, noh ei siinä vielä mitään ihmeellistä mut pari päivää myöhemmin ajoin uudelleen siitä niin oli toinen sierra sen toisen päällä oikein päin :D
                      eli olivat siis pohjat vastakkain siinä pusikossa :)

                      Comment


                      • Hahahaa!

                       Otin lainaksi naapurin sierraan... pikatiellä kun...

                       Comment


                        Tuossa Vaajakosken moottoritien lopussa tosiaan on ollut montakin autoa montussa. Aiemmin se mutka oli paljon jyrkempi, ja siinä moni sitten sortui yrittämään liikaa. :) Mutta tuo kaksi sierainta päällekkäin taitaa olla jo maailmanennätys :D

                        Comment


                        • Käykää joku ottamassa kuva!

                         Comment


                         • Tuli viikonloppuna suhailtua Tallinnassa vuokrapakun kanssa.
                          Meno oli hämmästyttävän jouheaa. Kuvittelin siis, että siellä vallitsee viidakon lait mutta ei (ei ole kuin kerran aikaisemmin tullut käytyä Virossa).

                          Se minkä ottaisi mieluusti vastaan kotomaassakin, olisi virolainen liikkennevalojen softa. Ja tarkemmin ottaen siitä vain se pätkä jolla ohjelmoidaan vihreä valo vilkkumaan pari-kolme kertaa ennen kuin vaihtuu keltainen ja punainen. Erittäin fiksu systeemi.
                          Tosin meillä täällä se muuntuisi varmaan viron mallista siihen kun siellä useat alkoivat jarrutella vihreän vilkkuessa, niin meillä otettais välikaasun kera pienempää silmään että varmaan ehtii vielä...

                          Tottahan meidän autoonkin murtauduttiin (siis Hertzin vuokrapaku) yön aikana ja niin ammattimaisesti ettei ole itse päässyt vielä todistamaan.
                          Jollain esineellä lyöty oikean etu- ja sivuoven lukot auki niin, että lukossa olevaan avaimenreiän aukon alaosaan ilmestynyt vain pieni jälki. Ja hämmästyttävää oli se, että lukot toimivat avaimella kuten ennenkin.
                          Mitään korvausvaateitakaan ei tullut vuokraamon taholta kun meinasivat vaan, että on niin herrasmiesmäisesti osattu mennä sisälle ettei tällaisia jälkiä edes kehtaa korjauttaa.
                          Autossa ei ollut mitään varastettavaa, takaosastolla ainoastaan neljä 20kg:n vesieristepurkkia mutta eivät kelvanneet. Paperit kyllä oli levällään pitkin hyttiä.

                          Comment


                           toinen sierra sen toisen päällä oikein päin :D
                           eli olivat siis pohjat vastakkain siinä pusikossa :)
                           Ne lisääntyy. Kohta siellä on joku pienempi Voortti niiden kaverina. :D

                           Comment


                            Kohta joku fiesta sitten kiehnää niitten kylessä, kun on tullu ylikovaa siihen paikkaan:D

                            Comment


                             No ei kaks sierraa nyt niin paha, mutta jos kaksi 80/90-luvun ooppelia on samalla tavalla, niin siinä on sitä pohjatonta rakkautta. :)

                             Comment


                              No ei kaks sierraa nyt niin paha, mutta jos kaksi 80/90-luvun ooppelia on samalla tavalla, niin siinä on sitä pohjatonta rakkautta. :)
                              HAahaahaaa :)) ...ei saakeli :) *vedet valuu silmistä*

                              Comment


                              • Jos Smartin itselleen ottaisi niin kyllä sen tälläinen pitäisi olla. Tänään maanantaina hotelli Karibian parkkipaikalla Turussa.

                               Comment

                               Working...
                               X