Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Espoo:

  Friisilänaukiolla merituulentielle kääntyvä, Suomen rekisterissä oleva, CayenneS ajaa läheisen Olarin prisman kohdalla suoraan punaisia päin risteävälle liikenteelle vihreiden loistaessa, jarruvalot välähtävät kerran.

  Mitä ilmeisemmin samalta autolta olen nähnyt totaalista piittaamattomuutta liikennevaloista ennenkin, liekö Porschessa punainen tuulilasi kun ei valot erotu vai olisikohan kuljettaja venäläinen?

  Samassa prisman valoristeyksessä Z4 kiihdyttää kääntyvien kaistalta bussipysäkin läpi suoraan ryhmittyneiden jonon ohi. (Pihkura, ei nokivasara pärjännyt riittävän hyvin :I)

  Comment


   Tänään työpaikan pihaan ilmestyi komeaakin komeampi Hummeri, äijä kävi ostokset suorittaan ja meni KÄVELLEN parin sadan metrin päähän markettiin ostoksille. Oliko kenties bensarahat menneet autoon vai mikä sai miehen jalkaisin liikkumaan. ;)

   Ps. Autoa kävi puolen tunnin aikana kuvaamassa ainakin kymmenkunta tyyppiä.. Oli se kyllä kuvauksen arvoinenkin!

   Comment


    Kävimmä äsken isukin kanssa kattomas yhtä kolmos kopan VR6 golffia, mikä oli silmällään tuolla läheisellä museotiellä. Ei voi kun olla ymmällään, miten voi suoralla tiellä ajaa sähkötolpan kautta katolleen, tai sitten on ollut alkomahoolilla asiaa...

    voin laittaa yv:llä kuvaa..

    Comment


     Mikko, oliko tuollainen musta Hummer jossa on aika paljon kromiosia, ja rouheakuvioiset renkaat? Aika reteesti tuntuu sillä ajelevan, eikä osu edes keskelle parkkiruutua. Tuli yksi päivä meidän kanssa samaan köyhien ravintolaan syömään ;)

     Comment


      Yksi musta Hummeri on ainakin muistaakseni Track-Murskaus Wallin seulonta/murskausyrityksen omistajalla tms. Kesän aikana olivat lentokentän työmailla murskia pyörittämässä, luultavasti ovat yhä edelleen. Tosin ei muistaakseni ollut aivan noin kromitäytteinen.

      Noita Hummereita alkaa olla jo yhdellä sun toisella. Ei enään niin äärettömän harvinainen peli edes Suomessa.

      Comment


      • Juu täällä meidän peräklässäkin oli pari vloppua sitten musta H2 isoilla kromikiekoilla. Tais olla se MDS:nesittelyauto.

       Comment


       • Vaasassa bongasin jokin aika sitten myös yhden Hummerin Wärtsilän parripaikalla (Runsorissa). Siinä oli bling-bling varustetta hieman enemmänkin. Eniten kuitenkin ihmetytti renkaat - 28" vanteet ja varsin ohuet kumit päällä.

        Comment


         Pasi kyseinen hummeri taitaa olla vähäkyröiläisen lottovoittajan, herra pyörittää laihian Hotsporttia, ja hepulla on muitakin mielenkiintoisia autoja. Ja kyseisestä H2:sta oli muistaakseni pohjalaises tms lehdessä juttua menneellä viikolla

         Comment


          Okkim, juuri kyseinen tapaus oli kyseessä. Kyllähän tuonkin jälkeen ihmettelen et miks se kävellen kävi ruokaostoksilla. Matkaa kuitenkin kertyi suuntaansa pari sataa metriä.. ;)

          Comment


           Eilen illalla: Aluksi itäväylällä uusi RS4, jota ajeli aika railakkaaseen tyyliin joku vanha patu.

           Vähän tämän jälkeen piti oikein hieraista silmiä, sillä Marjaniemestä tuli vastaan Ford GT. Auto oli täynnä kaikenmaailman tarroja ja sponssimainoksia. En nähnyt missä kilvissä auto oli.

           Comment


           • Tampereen Hämeenkadulla sattui pari viikkoa sitten, että kaksi H2:sta oli liikennevaloissa peräkkäin. Tulkitsin että autot olivat eri laivueista.

            Se siitä yksilöllisyydestä. ;-)
            Itse ihmettelin 4.2L Q7:aa kaudunreunassa Vaasassa, kunnes heti korttelin taakse ajettuani siellä oli toinen samanlainen mutta eri värinen. Uusia Allroadeja en ole liikenteessä vielä nähnyt yhtään.

            Comment


            • Pari viikkoa näin Vuosaaressa uuden Allroadin, kun en uusia malleja juurikaan ole seurannut oli ensireaktio että onpas sulavalinjaisesta A6:sta saatu kömpelön näköinen.

             Tänään oli tuossa toimipisteen parkkiksella mustan Hummerin vieressä hopeanharmaa TT (TT-9). Aika suuri kontrasti näiden kahden automallin välillä, neljä putkenpäätä näytti hyvältä kyseisen Audin perässä.

             Onhan noita hookakkosia jo reippaasti liikenteessä, tosin ne kyllä erottuvat harmaasta massasta selvästi kun ovat kantikkaita ja korkeita. Mutta onko kukaan nähnyt muun värisiä kuin mustia joita tuntuu olevan täällä Helsingissä reilummin. Yksi (jos sama) kirkkaan keltainen tulee toisinaan vastaan ja yhden tummanruskea/pronssinvärisen olen kerran nähnyt jossain.

             Comment


              Turussa vilahti viikolla tummanharmaa. Ja on keltainenkin silmiin osunut.

              Comment


               Tänä aamuna Tampereen läntisellä kehätiellä lentokentän exitissä oli C5 -mallin sedan A6 parkissa. Perässään oli shamppanjan värinen skeida jossa istui virkapukuinen hekilö ja takapenkillä ilmeisesti ko. Audin kuljettaja. Toivottavasti ei ollut tuo kovanonnen soturi klubilaisia...

               Comment


               • Pönttökytät (siis ne 1-jalkaiset) asennettu nelostielle Keminmaan ja Rovaniemen välille, mutta eivät ole vielä käytössä.

                Koskapa nopeuden mittaussilmukat näkyvät niin selvästi, olen aprikoinut, kuinka kaukaa sivusuunnassa ne pystyvät mittaamaan nopeutta? Ts. mitäs jos koukkaisi niiden kohdalla vasemmanpuoleiselle kaistalle?

                Comment


                 Oli oikeastaan eilen aamulla, mutta ajattelinpa jakaa. Näin Turun motarin alkupäässä Shelby Series 1:sen.. !! Meni pasmat sekaisin pitkäksi aikaa. "ei voi olla totta, eihän niitä näillä leveyspiireillä liiku" Mutta se se oli siitä olin 100 varma. Sitten muistin että x-treme on tänä viikonloppuna ja varmaan siellä näytillä ja niinhän se oli.

                 Comment


                  Oli oikeastaan eilen aamulla, mutta ajattelinpa jakaa. Näin Turun motarin alkupäässä Shelby Series 1:sen.. !! Meni pasmat sekaisin pitkäksi aikaa. "ei voi olla totta, eihän niitä näillä leveyspiireillä liiku" Mutta se se oli siitä olin 100 varma. Sitten muistin että x-treme on tänä viikonloppuna ja varmaan siellä näytillä ja niinhän se oli.
                  Bongasin turun motarilla varmaankin laitten kuljetus kaluston, oli semmonen kunnon jenkki rekka ja peräkärryssä luki shelby europe ja jotain muuta.

                  Comment


                  • Tänään Ylivieskan Sampo-pankin edessä parkissa lepäsi Bentley Continental Flying Spur.
                   Henkeäsalpaava, ylellinen, tehokas ja arvokkuutta uhkuva, niin sanottu, kulkine, auto.
                   Konehuoneesta löytyy V12, kahdella ahtimella, tehoa poikii torsenin avulla 560hp/650nm.
                   260 000e joutuu latomaan tiskiin jotta saa yhden (1) kappaleen tällasia pihallensa.

                   Tarrakilvet oli ikkunoissa joten omistajaa ei saa ilmeisesti tietoon mistään?

                   Niille joille Flying Spurin ulkonäkö on epäselvä, klik

                   Comment


                    Tänään Helsingissä Vihdintiellä Konalan kohdalla tuli vastaan Aston Martin DB-7 volante, aikas nätti peli. :)

                    Comment


                    • Näin eilen tampereella paasikiventiellä M-B E63 AMG.
                     Ei hassumman näkönen mersu ja kulkupuoli varmasti kohallaan.

                     Comment


                     • Lahden renkomäessä pörhälsi tänään uudenkarhea musta RS4, viron kilvillä. Olipa pahuksen hieno laite, vastaavaa ole tainnut ennen nähdäkään. Pisti muuten erityisesti lokasuojien muhkeat levitykset silmiin.

                      Comment


                      • Erikoiskilvistä tulee mieleen että miksi ihmiset haluavat oman nimensä jotenkin näkyviin, tuota kun ei saa edes siirrettyä auton vaihtuessa. Sen kyllä ymmärtää että haetaan kilpi joka kuvaa autoa, eilen mm. A8 aika sattuvasti "ALU-8" ja tänään Porsche 928 "YSI-28". Informatiivisia kilpiä on myös hauska huomata kuten "LEV-15", tosin ei ollut jäänyt tien varteen ainakaan sillä hetkellä.

                       Comment


                        Erikoiskilvistä tulee mieleen että miksi ihmiset haluavat oman nimensä jotenkin näkyviin, tuota kun ei saa edes siirrettyä auton vaihtuessa.
                        Käsittääkseni siirto on mahdollista tiettyä raha summaa vastaan.

                        Comment


                        • Käytännössähän siirto kai tehdään niin että esim. myytävään erikoiskilpiseen vaihdetaan ennen myyntiä uusi rekisteritunnus jolloin vanha vapautuu. Uuteen sitten anotaan normaalisti erikoistunnus mutta voihan se olla ettei sitä saa ennen kuin tietty "karenssiaika" on mennyt. Ainakin AKEn sivuilla oli aikoinaan teksti "erikoistunnusta ei voi siirtää toiseen ajoneuvoon".

                         Comment


                         • Tänään oli Vantaan Motonetin kohdalla pieni neljän auton ja yhden venetrailerin ketjukolari. Pakun keulasta pystyi mersun merkin vierestä lukemaan veneen potkurin nousukulman.

                          Comment


                           "erikoistunnusta ei voi siirtää toiseen ajoneuvoon".
                           Turussa on ainakin sama rekkari siirtynyt yhdellä hemmolla ainakin kaksi kertaa autosta toiseen. AMG->M5->F348.

                           Comment


                            Siis ostanut sen aina uudelleen.

                            Comment


                             AMG->M5->F348.
                             II-1? Lienee uskollisimpia kilven ostajia. Eka kilpi tuli Mäkiselle jo 90-luvulla ennen kuin olivat virallisesti ostettavissa. Kyllä dynamiitti ja lateksivaatekauppa kannattaa?

                             Comment


                             • Minulle ainakin AKE teki hakemuspäätöksen pikana faksin kautta kun halusin siirtää kilven entisestä autosta uuteen, homma meni siten että palautin kilvet konttorille ja sain normit tilalle sit lähetettiin faksi AKE:lle ja sit sain kilpeni mukaan uuteen autoon, normaalisti olisi menny aikaa vähän kun ne olisi toimittanut uudet kilvet mutta minun tapauksessa ne ei ollu kuin 2kk entisessä autossa niin en tarvinnut uusia niin sain ihan lennosta ottaa kilvet takaisin, niin ja tonnin saa maksaa plus rekistöröinti maksut aina kun haluaa vaihtaa ne uuteen autoon.

                              Comment


                               Siis ostanut sen aina uudelleen.
                               Toki, yritin vaan viitata Samin mainitsemaan karenssiin. Voihan sellainen tietenkin olla, mutta ei tuo II-1 ole edes ainoa esimerkki. Itse voisin harkita erikoistunnuksen ostamista sitten kun sen saa vapaasti ilman rajoituksia (2-3 kirjainta, 1-3 numeroa).

                               Comment

                               Working...
                               X