Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • #91
  Sami: vähän vastaava tapahtui toriparkissa (Vaasa) joitakin kuukausia sitten mulle. Auto oli ollut pesussa ja odotti parkissa. Siinä kun poikaa pistin kyyttiin päätti joku valopää lähteä 850:llä volvolla niin paljon kuin siitä lähti. Kyseessä on siis maanalainen parkki, joka ei mikään erityisen avara ole vaan ihan normaali parkki. Suoranpätkä missä volvo-kuski repäisi on siitä ikävä, että siihen peruutetaan seinänvierestä parkista sekä sen yli ihmiset kävelevät kun tulevat autolleen. Tällä kertaa nyt ei kukaan sattunut tulemaan mistään. Sen verran volvossa oli vauhtia ettei todellakaan olisi pysähtynyt jos joku eteen olisi tullut.

  Tuota kun ihmettelin varmaankin kaikki 3min niin eiköhän yksi pesulan pesijöistä tehnyt vastaavan tempun volkkarilla toiseen suuntaan. Tällä kertaa tosin parkkipaikkojen välisellä suoralla. Ei ihan niin vaarallinen temppu, mutta ei paljoa puuttunut..

  Hieman aiemmin (joitakin viikkoja) näin Anttilan kellariparkissa kuin bemari (uusi m5) kuski näytti miten auto kiihtyy 25m ylämäkeen kovaa. Kovaahan se lähti ei siinä mitään, mutta kun kellarista tullaan suoraan jalkakäytävän yli tielle. Vaikka bemussa on hyvät jarrut niin ei niistä kuitenkaan paljoa iloa ole, jos tienpinta on jäässä. Taisi olla niitä harvoja paikkoja missä bemulla pääsi kokeilemaan onko hevoset tallissa kun ei talvella pitoa riitä kahdella renkaalla.

  Comment


  • #92
   KallyYS: esim. 0-200km/h 7.8s...... ja juttua kuinka on kiusattu moottoripyöriä jne. pitkää listaa olis tarjolla. Ei sinänsä, olishan tuo ko. rs4 ihan bueno peli, ei muuta kuin 1/3 osa taloa myyntiin ja se olis siinä.....

   Comment


   • #93
    Jahas jonkun verran bongasin turun keskustasta nastarenkain varustautuneita autoja jo.
    Eipä siinä mitään niin erikoista, mutta kun yksi oli taksi, niin pisti ihmetyttämään.

    Ja sitten kahdessa eri liittymäsää moottoritiellä pysähty auto liittymään päätyyn kun ei viereiseltä kaistalta annettu tilaa (eli ois pitäny kaikkien mennä vasemmalle kaistalle, että rouvat ois uskaltaneet tulla tielle). Ja nekin liittymät oli todella pitkiä ja kiihdytystilaa oli vielä ennen liittymää.

    Comment


    • #94
     Eilen tuli Niinisalon tykistön tavaraa vastaan Ähtäristä aika reilusti.
     Niillä oli vala siellä.

     Comment


      #95
      Joku herrasmies ajeli eilen Helsingissä manskua skoda suberbilla kontti auki.

      Comment


      • #96
       Joku herrasmies ajeli eilen Helsingissä manskua skoda suberbilla kontti auki
       Samaa ajattelin joskus vitsinä tehdä USA:ssa Sedan mallisella Pontiacilla. Tuntui niin huvittavalta katsella päivästä toiseen kymmeniä Pick-uppeja jotka ajelee takalevy auki. Jotkut olivat oikeen ostaneet erikoisritilän tai verkon ettei tavarat tipu kyydistä kun se perälevy on auki. Kyllähän siinä varmaan säästyy V8:lla ajaessa litra jos toinenkin pidemmällä matkalla ilman vastuksen pienetessä.

       Comment


       • #97
        tossa avantissahan toi toimis vielä kelpo spoilerina ku tukee viel nii ettei ilmavirtaukset paina kiinni :D

        Comment


        • #98
         Joo, se olis vähä ku formuloissa, eli nopeuden mukaan säätyvä spoileri. "Spoilerillakin" olis sen verran kokoa että saattais saada katu-uskottavuutta vaikka Vaasan linja-autoaseman parikssa
         :-)

         Comment


         • #99
          Kyllähän siinä varmaan säästyy V8:lla ajaessa litra jos toinenkin pidemmällä matkalla ilman vastuksen pienetessä.
          Myyntimurtajissa mursivat tuon myytin.
          Se takalauta tekee pyörteeen siihen lavan päälle, joten ilma menee sen pyörteen yli näin vähentäen ilmanvastusta. ;)
          Yksinkertaisesti voi ajatella, että on yli katon oleva pyöreä esine lavalla.

          Comment


           Tänään nähty TRE:lla Lielahden Citymarketin parkkipaikalla noin klo 14.00 "Der pornstar TT". Eli kysymyksessähän on tuo jo aiemmin bongattu pitkä bussi, VW Caravelle/Transporter. Hauska anagrammi. Teksti oli totetutettu VW:n omilla kirjaisimilla, mutta mistähän lienee kiskaistu tuo iso "D". Ei tule muuta mieleen kuin VW Derby, mutta lieneeköhän siinä ollut tuo kyseinen kirjasintyyli.

           Comment


           • Jonkun mallin Diesel(tai pelkkä iso D) sanasta?

            Comment


             Eilen ehtoolla Tampereella huvitti Italian kilvissä oleva Skoda-farkku. Nastarenkaat rapisivat joka kulmassa ja suksitelineet katolla, ilman suksia tosin. Ettei vain olisi Fabio varannut hiihtolomaansa hiukka aikaiselle...

             Comment


             • Tänään iltapäivällä Kuopiossa Haapaniemellä ajeli uusi S6 sedan vastaan kun ajelin fillarilla keskustaa kohti. En ois ehkä muuten huomannut, mutta noita led-päivävaloja ei voi olla huomaamatta. Väri kvartsin harmaa tai sinnepäin...

              Comment


              • Kalle, Mikä jakso myytinmurtajia?
               Olen nähnyt vain sen missä testataan kumpi vie enemmän bensaa ilmastointi vai ikkunat alhaalla. Ja ilmastointihan vei ihan hirvittävän paljon enemmän.

               Comment


               • Mikä jakso myytinmurtajia?
                Season 3 jakso 6. "Seasickness cures"

                edit:
                Noi oli ainakin ilmoitettu, mutta www.tv.com on erimieltä.
                Linkki

                Comment


                • Tänään Oulussa illalla puoliseitsemän tienoilla, ohitustiellä Patelan kohdalla eteläänpäin menevällä kaistalla nuorimies kantoi pöytää takaisin peräkärryä kohti. Sänky oli vähän etempänä tulosuunnassa. Ihmeen ehyen näköisiä kuitenkin.

                 Tuosta edellisestä postauksesta juolahti mieleen tapaus n. 20 v. takaa: automyyjänä ollessani huomasin esittelyhallissa uuden Tredian yhdessä lokasuojassa merkin "GLS", toisella puolen "GSL". Ilmeisesti Helkaman pojille oli sattunut pieni lukihäiriö maalauksen jälkeen...

                 Toni: ei automyyjällä olekaan varaa asiakkaan auton kepittämiseen asiakkaan ollessa kyydissä. Ison (?) eteläpohjanmaalaisen autoliikkeen johtajalla sitävastoin on. Sehän oli "vain" yksi asiakas. Piiskapalkkaiset automyyjät eivät välttämättä tykkää moisesta: pomon öykkärikäytös näkyy automyyjän palkassa. Koeajoautolle annetaan kenkää vain jos asiakas ei ole kyydissä...

                 Oulussa näkee myös joskus kelta-mustan TT:n, rekkari muistaakseni SL-11 tms. Alaosa musta, yläosa keltainen ja raja sellainen aaltokuvio. Ei voi mitään, mutta vähän pakkaa huvittamaan tyyliin "pienten ja isojen poikien lelut erottaa vain hinta". :)

                 Comment


                 • Tänä aamuna ennen kahdeksaa ajelin kehä ykköseltä turun moottoritietä länteen päin. Edessä ajoi avolava rekka lava täynnä tyroksia. Päällimmäisen nipun muovit petti sitten vähän ja pari tyrokslevyä lennähti ilmaan. Yksi osui suoraan audin etukulmaan ja meni tuhannen silpuksi. Onneksi tyroksi on pehmeää ja vaurioilta vältyttiin.

                  Comment


                   Tänä aamuna Vantaan Myyrmäessä liian korkea jakeluauto yritti kohti Louhelaa juna-aseman kohdalla. Siihen jäi katosta kiinni ja kuormalava taittui ja repesi. Vähän aikaa nuori kuljettaja sitä ihmetteli ja soitti sitten jonnekin (pomolle?).

                   Comment


                   • Tiistaina 29.8 Tampereella:

                    Lähdin Viinikasta (niistä viimeisistä) liikennevaloista ennen 100 rajoitusta kiihdyttämään kohti hesaa. Kello oli noin 16:20, eli liikennettä riitti.

                    Päästyäni siihen ensimmäisen 100 nopeusrajoitusmerkin kohdalle suhahti valkoinen Fiat Uno vasemmalta puoleltani vastaan - siis kohti Tamperetta.
                    Ajoin siis moottoritien oikean puoleista kaistaa. Jösses!

                    Yritin seurata peilistä miten käy, mutta auto taisi ehtiä liikennevaloihin ennen kuin perääni lähti seuraava aalto vihreistä. En kuitenkaan nähnyt tilannetta aivan loppuun saakka. Minun takanani ei ollut tilanteen sattuessa ketään.

                    Mietin, että mistähän saakka auto oli tullut motaria väärin päin.
                    Hulluinta tilanteessa oli se, että en tajunnut koko asiaa lainkaan ennenkuin Fiiu oli kohdalla. En ehtinyt edes varoitusmerkkejä antaa.

                    Comment


                    • Ei taida minkään maan kansallistunnus olla "GAY"- niin kuin tänään näin erään kuppasen Transitin perässä (Suomen kilvissä)
                     Taisi olla FIN-lätkä kulahtanut ja tussilla tuo "GAY" oli siihen sutattu. Kertoikohan se kuskista jotain? Pisti vähän hymyilyttämään, mitäköhän poliisit tykkää? :D

                     Comment


                      ISTO:
                      tuohon pitäisi järjestää picnickejä ja odotella vastaavia tilanteita. Niitä nimittäin tapahtuu
                      siinä kohtaa jatkuvasti. Vastaavassa tilanteessa samassa paikassa nähty myös naispuolisen hahmon irtisanoutuminen heti tuoreeltaan mutta vasta heitettyään auton avaimet vastapuoleiseen metikköön.
                      Myyrmäkeläinen kaupunkilegenda.

                      Comment


                      • Ylivieskassa ISO Kärkkäisen pihalla, parkissa, ajan pysäytti mahtava, urheilullisuutta uhkuva, matala, virtaviivainen Porsche 911 Turbo. Vuosimalliltaan kenties 2003-2005. Tekstiviestikysely paljasti että kyseessä on 996/235. Omistajana eräs Ojala, ei mikään köyhä mies.
                       Täytyy sanoa että on se Porsche vaan pirun nätti vekotin..

                       Comment


                        Vaasassa kaupungin wärtsilän edessä 40km/h alueella suoralla osuudella oli jokun Thyynink-tero saanu astransa kattokerhoon. Jäljistä päätellen oli ollu "hitusen" ylinooppeutta, näitä ne teidemme ritarit alias sinivuokot voisivat tutkaille, eikä suorilla teillä 100km/h alueella.

                        Comment


                        • pitäs kirjottaa auton pohjaan "game over"

                         Comment


                          Muiro:
                          Tosiaan kolahtelee säännöllisin väliajoin, tuossa viimeisimmässä ei tarvinnut kuin mennä ikkunaan katsomaan mistä rysäys kuului (kuinka osasinkaan katsoa ekana sillan suuntaan :)).

                          Comment


                           Jyväskylässä, aamulla kun Muurameen päin ajelin, oli rantaväylällä vanhemman mallinen väyrynen tienposkessa. Ihmettelin et onpas laitettu lyhyet etujuoset pappa-mersuun, oli meinaan keula niin tontissa ku voi olla. Lähemmäs ku tulin niin tajusin et se oli jollain tapaa vinossa se auto.

                           Mietin et mikäköhän mersussa pettänyt, kunnes vähän matkan päässä mies nosti juuri etujousen tieltä. Oli aika hämmästyneen näköinen, huulilta pystyi lukemaan: "Mistäköhän tää on tippunut?"

                           Voi vähän säikäyttää ku keula tippuu muutaman sentin ajon aikana, ihan yllättäen! Eikä ne näköjään oo aina ooppeleita, jotka tuolla tienposkessa makaa.. ;)

                           Comment


                           • Ei nyt ihan tarkasti liity otsikkoon mutta läheltä liippaa. Vaasassa on Pohjalaisessa "Tekstaten" palsta jossa ihmiset purkavat sydäntään kunnallispolitiikasta aina liikennekäyttäytymiseen.
                            Päivän paras oli tänään:

                            "Sinisen Mondeon kuski Sepiksessä, kun vielä kolmannen kerran käännyt törkeästi eteen kolmion takaa, niin varmasti linttaan päin! T: Volvo S40""

                            Vaasan liikenteen tuntuien arvelen että Mondeo on kääntynyt taajamassa n. 40 metrin päässä olevan auton eteen. Eihän tuosta puutu enää kuin nimimerkin tarkempi mallimerkintä :)

                            Comment


                            • Eilen motarilla rupesi Puukeskuksen väreissä oleva rekka-auto ahdistelemaan takana ohituskaistalla vaikka itsellä todellista nopeutta 103-105. Väistin sitten ohituksen suoritettuani takaisin oikealle kaistalle, ja kohtuumukavasti meni rekka ohitse. Liekö rajottimessa vikaa tai sitä ei ole ollenkaan?

                             Comment


                              Tänään aamulla lahden moottoritiellä oli mielenkiintoista seurata kolmen poliisi maijan menoa. Kahdella oli peräkärryt ja yksi oli siviili paku.

                              Ajoin ohituskaistalla niiden perässä ja n. 126 km/h oikeaa nopeutta ja kun ruuhkaa ei ollut niin välillä 130 oli lasissa :)

                              Lisää mielenkiintoisia yksityiskohtia tuli, kun aina silloin tällöin autoja tuli letkan väliin. Siviilipaku ajoi usein silloin aivan tavallisen autoilijan puskurissa kiinni ja nopeutta oli sen yli sallitun silloinkin...

                              Kerran taas pakujen välissä oli yksi henkilöauto, toinen henkilöauto tuli sen eteen aika väkisin aiheuttaen jarrutuksen takana tulijoille, myös poliisin kohdalla. No tämä auto jonka eteen tultiin väkisin, niin aloitti aivan-puskurissa-kiinni-savustamisen edellä olevaa kohtaan ja jatkoi sitä ahdistelua jonkin aikaa, kunnes edellä oleva poistui oikealle kaistalle. Tämä siis tapahtui aivan poliisi maijan edessä ja sitten matka jatkui taas normaalina ylinopeutta ajaen, eikä poliisit mitenkään tilanteisiin reagoineet =)

                              Comment


                               Perjantaina 8.9. noin 15:45 Hesassa Hämeentien/Kustaa Vaasan tien kieppeillä porhalsi pohjoisen suunnalta vastaan arviolta 10-15 urheiluautoa (useampi Porsche, ehkä yksi Gallardo ja muitakin vempeleitä). Niissä oli mainostarroja ja taisipa olla kilpailunumerotkin kyljessä. Suurin osa tuli samassa letkassa, mutta muutama auto vilahti vastaan hieman muiden jäljessä.

                               Keskellä ruuhkaa näky oli varsin huikea. Onko kellään tietoa, liittyivätkö autot johonkin tapahtumaan tai kilpailuun? Cannonball Race tuli itsellä ensimmäiseksi mieleen...

                               Comment

                               Working...
                               X