Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Keskustelua lemmikkieläimistä

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Samaa mieltä, mahtavia veijareita :) Meidän taloudessa 6,5v häärinyt röhisijä.
  Attached Files
  Viimeksi muokannut Topsuu; 23.5.2019, 08:05.

  Comment


  • Täällä Puolassa on punkit sen verran yleisiä että jouduttiin ennen nyppimään useita kymmeniä kappaleita irti eläimistä joka viikko. Sitten laitettiin niille Bayernin harmaat kaulapannat ylle ja nyppiminen loppui siihen, ei ainuttakaan enää kissassa eikä koirassa (jotka ryynäävät molemmat täysin vapaasti ulkosalla)

   Täältä iso suositus tuolle tuotteelle. Kestää oikeasti koko kesän (jopa 8kk)

   Comment


    Minkä ikäisenä koiralta voi tempaista pallit pois? Mäyränkoiranpentu täyttää pian 6kk ja eleet on sellaiset että jotain pitäisi tehdä.

    Comment


     Pallien poisto ei välttämättä auta nylkytyselkeisiin. Se taitaa tulla selkärangasta. Ainakin meidän kissalla kävi niin.

     Comment


      Yhdellä tutulla on lemmikkinsä kulkuset täytettynä karvanopiksi autossa.

      Comment       Juoksukaveri poseeraa :) Ei tämmönen tunteikas uroksen omistaja pystyis kyllä viemään palleja koiraltaan, antaa kulkusten killua vaan :D

       Comment


        Meidän karkkari mäyris kans harrastanut tuota nylkytystä pennusta asti, mutta kohdistuu vain ja ainoastaan oman pentupedin patjatyynyyn ja tekee sitä harvoin, niin ei oo pahemmin haitannut sitten. Nyt poika on siis vähän vajaa 3v vanha ja ei ole leikattu.
        Itsekin vähän samoilla linjoilla Juhanan kanssa, antaa kulkusten killua kunnes niistä on sille itselleen haittaa :D

        Vähällä ollaan kyllä tämän kanssa päästy. Helppo ollut opettaa ja uskookin kohtuudella vaikka piti muka olla kovapäistä rotua. Vielä on saatu pihassakin pidettyä vaikka riistaviettiä tuntuisi olevan vaikka naapurillekin jakaa. Nyt viimeisen puolen vuoden aikana on alkanut esiintyä outoja vatsavaivoja, mutta niistäkin alettu pikkuhiljaa pääsemään kiinni mikä aiheuttaa. 5v ikä lähestyy ja samalla se mäyräkoirahalvaus...
        Attached Files
        Viimeksi muokannut Mehtala; 29.1.2020, 16:56.

        Comment


         Tämä Allroadin takapenkin valtaaja (rotu: kishu) täyttää pian vuoden.

         Click image for larger version

Name:	Aiko 9kk.jpg
Views:	472
Size:	148,9 Kt
ID:	1875833
         Attached Files

         Comment


          Jos haluaa testata onko kastraatosta apua niin kemiallinen kastraatio tehdään piikillä ja toimii 6-12kk. Sen voi sitten uusia jos on apua ja ei halua leikkauttaa.
          Meillä on kaksi koiraa nyt kemiallisella kastraatiolla ja on kyllä rauhoittanut huomattavasti molempia. Edellisellä koiralla tehtiin leikkauksella ja kyllä se rauhoitti otusta. Se voi vähän jopa muuttaa koiran olemusta, kun ei ole ole sitä vahvaa sukupuoliviettiä.
          Meidän Dandy ei antanut kissan olla rauhassa ollenkaa, vaan jatkuvasti sitä oli nylkyttämässä. Piikin jälkeen ei ole ollut sitä ongelmaa.

          Toisaalta 6kk pennulla varmaan tulee toi nylkytysvaihe, meidän 8kk suursnautseripennulla se on alkanut nyt hiljattain.

          Comment


           Rakentelin tälläisen piilovessanprototyypin meitin kolmikolle. Takaseinässä ilmanvaihto reikiä ja välikatto ettei hajut leviäisi ylälaatikoihin. Mietin poistoilmaimuria aktiivihiilisuodattimen kautta :D
           Attached Files

           Comment


            Meillä on täysin samanlainen ikeakaappiviritys meidän neljälle Devonille. Erona vaan et ite ton toisiks alimman levyn ruuvailin kokonaan kiinni ja vaan alin luukku toimii, missä tuo astia siis on. Tosin toinen uroksista on sellanen ohikuseskelija, et varmaan vaihtoon menee ja tilalle kaappimalli, niin saa syvemmän astian sisään.:) Hajut ei oo ongelma hyvän hiekan ja aktiivisen siivouksen johdosta.

            Comment


             Meillä on nuorin kissa aika pahassa kunnossa. Joku hammaskuolio tai joku mikä levinnyt niin pahaksi että vaihtoehdoiksi jäi viedä piikille tai poistaa melkein kaikki hampaat. Minä mietin eniten onko se mitään kissan elämää jos ei ole hampaita lainkaan mutta eläinlääkäri oli vakaalla kokemuksella sitä mieltä että tuollainen kesy sisäkissa pystyy elämään täysin hyvän elämän vielä vaikka vallan ilman hampaita. 5-vuotias sfinxi joka tytölle varsinkin niin rakas että ei sitä pystynyt lopettamaan. Nyt on ensimmäinen leikkaus varattu, kaikkiaan kolme eri kertaa ainakin tarvii käydä. Tähän mennessä hoidoissa nyt pari hunttia kiinni ja arvio lopuista noin 1700€.

             Saattaa kuulostaa kalliilta ja sitä se onkin. Vaan en minä voisi myöskään hyvällä omallatunnolla enää ikinä ostaa jotain uutta telkkaria tai aluvanteita jos nyt olisi päättänyt toisin. Kyllä lemmikeistä täytyy pitää huolta.

             Comment


              Viime kesänä käytiin mun koiran kanssa vikalla reissulla lekurilla, ei tarvinnut enään tulla takas kotiin. Kylläpä oli vaikee paikka taas olla...........

              Comment


               Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
               Minä mietin eniten onko se mitään kissan elämää jos ei ole hampaita lainkaan mutta eläinlääkäri oli vakaalla kokemuksella sitä mieltä että tuollainen kesy sisäkissa pystyy elämään täysin hyvän elämän vielä vaikka vallan ilman hampaita.
               Ei pitäisi olla mitään hätää, kun sisäkissa. Ovat aika sopeutuvaisia otuksia. Meidän lauman päälliköllä (11 vuotias brittiuros) on puuttunut leegot suusta pian 8 vuotta forlin takia, kerran tuli kiire kans lääkäriin tän herran kanssa, kun tuli pahempi tulehdus, etti jo hautapaikkaansa kissa, onneksi löydettiin ajoissa. Hyvin tuo kissa syö ilman hampaita, jopa raksuja, ainakin painosta päätellen... (hieman ujo 10kg tällä hetkellä)

               Comment


                Alkuperäinen kirjoittaja quattro20v Näytä viesti
                Viime kesänä käytiin mun koiran kanssa vikalla reissulla lekurilla, ei tarvinnut enään tulla takas kotiin. Kylläpä oli vaikee paikka taas olla...........
                Kyllä se on aina vaikeata. Meiltäkin jäi elokuussa lääkärireissulle toinen koirista ja pahalta tuntui vaikka ei ollut ensimmäistä kertaa kyseinen asia edessä. Vuoden vaihteen jälkeen piti sitten hakea kaveri tuolle toiselle vanhukselle, joka täyttää 10 huhtikuussa.

                Comment


                 Ja voin kertoa, ettei lemmikkien pois menemiseen totu. On sen verran monta tässä jo kuopattu ja aina yhtä vaikeeta. Kaikki otukset kuitenkin jää muistoihin, jopa ne marsut ja kääpiöhamsterit. Siksi näitä kai aina ottaa uusia.

                 Comment

                 Working...
                 X