Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Älykkyyskohtauksia

Collapse
X
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Kyllä sitä pyörävähennystä koskee sama 750 eur omavastuu kuin matkakuluja muutenkin. Eli käytännössä vähennyksen voi saada vain, jos kulkee pyörän lisäksi muullakin kulkuneuvolla (esim. talvisin tai osan matkaa).

  Comment


   Tänä vuonna ensimmäistä kertaa jää työmatka niin lyhyeksi ettei pääse verotukseen merkitsemään mitään. Puhutaan luokkaa 450 kilometriä vuodessa.

   Comment


   • Tajusin mistä taffel nimi tulee

    Comment


     Minulta meni työmatkavähennys, kun HSL teki PK-alueen seutuliikenteen uudistuksen. Aikaisemmin työmatkavähennys laskettiin halvimman menetelmän mukaan, joka siis oli julkisen liikenteen ns.seutumatkaan oikeuttava kuukausilippu x 11kk. No nyt ne meni muuttamaan aluejakoa ja lippujen hintoja. Tästä seurauksena minun työmatkakulu halvimman mahdollisen mukaan pieneni n. 50% eikä se ylitä enää verotuksessa omavastuuosuutta. Joku tietysti ihmettelee miksi en ole tyytyväinen, kun lippuhinnat laskivat merkittävästi. No minä en kulje töihin julkisilla ja omat työmatkakulut pysyvät ennallaan mutta verovähennysoikeus meni :(

     Comment


      Roadsterista päästin bensan loppumaan paluumatkalla katsastuksesta. Hups! Meni kävelyksi! Äkkiä lähimmälle huoltoasemalle ostamaan jerrykannua ja bensaa. Siltikin ehdin vielä minuutin tarkkuudella klo 10:00 palaveriin. Olipa oikea aamuseikkailu, hah!

      Comment


       Ruohonleikkuri käynnistyy paremmin kun on tulpanjohto kiinni

       Comment


        Tai kun vetää pysäytysjarrukahvasta kitkat pois päältä...

        Comment

        Working...
        X