Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Kuinka paljon kilometrejä mittarissa?

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Tämäkin nyt loppuunajettu.

  Comment


  • 617 000 km tuli hetki sitten. Vajaa 50 000 km siis maagiseen lukuun :) Onhan tuo edellyttänyt kyllä huoldotoimiakin.

   Comment


   • 481000tkm on jo kertynyt uuteenkin mittariin jossa oli 460tkm vaihtaessa..alko kilsoja kertyyn viimein tähänkin kotteroon.

    Comment


     Työkaverilla on C3 100 Avant etuveto, missä mittarissa nyt 830tkm. Itse on ajanut siitä noin 630tkm. Konehuoneessa avaamaton 2.2 5cyl KU jonka jatkeena automaatti. Laatikon osalta en muistanut kysyä onko sitä mahdettu vaihtaa.

     Sanoi että alkaisi pikkuhiljaa olla kansiremontti ajankohtainen kun alkaa venavarren kumit olemaan sen verran koppurat. Ehdotin että tuo pitää kyllä museoida jonnekin, niin vastasi että katsotaan sitten jos menee miljoona rikki. :)

     Comment


     • Passaatilla tullut talvi ajeltua, nyt parikyt kilsaa vaille 625 tkm mittarissa. Ja autossa alkuperäinen kaksoismassavauhtipyörä.

      Edit: Kahtelin edellisen postauksen, reilussa 2 vuodessa tullut 65 tkm lisää kilsoja, auto tykkää kun sillä ajetaan.

      Takajarrut vaihtelin taannoin ja etuvetarien suojakumit. Myös alkuperäinen laturi piti tuossa reilussa 600tkm vaihtaa, kun alkoi tulla hiilille vääränvärinen metalli vastaan. 50€ käytetty 3BG:n laturi liitinmuutoksella tuli käyttöön.
      Viimeksi muokannut Hervast; 12.4.2019, 19:29.

      Comment


      • Vasta 266tkm mittarissa AVF quattrossa. Kuolen varmaan tylsyyteen ennen kuin tuosta tekniikka ja pellit loppuu :-)

       Comment


        Kaverilla on vastaavalla tekniikalla oleva Pasuuna jolla on ajettu nyt n. 500tkm. Tekniikalta peruskestävä konstruktio, kuluvia osia siihen vain on vaihdettu; alustan tukivarsia, jarruosia, turbo, vauhtipyörä, kytkin yms.
        Viimeksi muokannut Killeri; 12.4.2019, 21:12. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

        Comment


        • Autosta nyt on tullut pidettyä ehkä normaalia parempaa huolta ja käyty 180tkm läpi kaikenlaista päivitystä. Mutta mitään varsinaista akuuttia vikaa ei ole ollut.

         Kuluvia osia ja tyyppivikoja tietysti on mennyt ja ilmennyt, mutta esimerkiksi softattuna ja isommalla ahtimella on alkuperinen kytkin/massapyöräkin on vielä kunnossa. Joskus helteellä voi esiintyä luistoa, mutta kestää kyllä kunnolla hapen antamista ja rivakoita ohituksia, jopa kärry perässä. Alkuperäistä osaa on kaiken kaikkiaan kuluvastakin tekniikasta ihmeen paljon, mm. vetonivelen kumit ja suurin osa tukivarsista. Ruostetta ei ole pelleissä eikä alustassa.

         Onhan tuommonen pelleiltään, alustan tekniikalta ja koneeltaan liiankin lujaa tekoa krooniselle autokuumeiselle, kun vertaa kaveripiirissä uudemmissa autoissa esiintyviä ogelmia. Hyvää käyttö- ja talviauton virkaa tuo nyt hoitaa hyvin.

         Mutta katotaan nyt hetki mikä on valtion tulveva autoveropolitiikka...
         Viimeksi muokannut Killeri; 12.4.2019, 21:12. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

         Comment


         • 495tkm tuli 26-vuotiaaseen vanhukseen.

          Comment

          Working...
          X