Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Lätkä MM

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  #31
  Mahtaako olla tänä vuonna ensimmäistä kertaa ACF-member A-maajoukkueen mukana MM-kisoissa :)

  Comment


   #32
   Ja kaiken lisäksi todella loistava sellainen! ACF-jäsen siis :)

   Paikoista sisään vaan, niin hyvä tulee!

   Comment


    #33
    Näyttää ainakin maila pysyvän kourassa ja etutassut liikkuu välillä vikkelästikin. Vielä kun alkaisi häkkiä tulemaan...

    Comment


    • #34
     http://m.nettiauto.com/audi/tts/7039563

     Siinä herran kulkine :)

     Comment


      #35
      Hyvin pyörii jäällä, quattro-treenit on pidetty!

      Comment


       #36
       Joo, eilenkin just mietin, että on siinä väkkärä ja varsinainen tehomyyrä. Hyvin toimii tuo ketju myöskin. Hienoa!

       Comment


        #37
        Liekkö Ostravassa paljon foorumia lueskellaan, mutta tyrkätään nyt tätä kautta kannustukset sinne o/

        Hienoa taas nähdä, että nuorista kavereista löytyy ratkaisijoita, kun kokeneemmalla kalustolla on näemmä pientä taantumaa havaittavissa. Toivottavasti eilisen jälkeen helpotti:)
        Jos joku pelaaja pitäisi tällä hetkellä kehua parhaaksi, niin antaisin ääneni Komaroville, joka saa melkein jokaisessa vaihdossa aina jonkinlaista hämminkiä aikaan.

        Comment


         #38
         Siitähän ko herra on tunnettu. Tekee sitä duunia mitä muut ei välttämättä jaksa painaa vaihdosta vaihtoon. Uskomaton vääntäjä se kaveri, ja saa usein vastustajaan lämpöä kun osaa noita kieliä melkolailla :)
         Ja onhan tuo onnistunut aikaisemmissa kisoissa käytännössä aina. Yksi mielenkiintoisempia pelaajia seurata.

         Comment


          #39
          Tulihan se maali foorumillekin :D Komeeta peliä pojat pelaa!

          Comment


           #40
           Olihan se ansaittukin.

           Comment


            #41
            No joka puolella nyt hehkutetaan tätä joukkuetta, kai pitää ruveta katsomaan sitten :D .

            Comment


             #42
             Hienoa Donskoi! Oli ansaittu maali!!

             Comment


              #43
              Donkkari jatkaa siitä mihin jäi kultaisissa Liiga-finaaleissa eli kisoissa nähty tuttua kieputtamista ja suunnanmuutoksia kiekollisena. Sekä tietysti myös tehopisteitä. Mahtavaa!

              Comment


               #44
               Hiljaista täällä vaikka huippu voitto tuli venäjästä =)

               Comment


               • #45
                Katsomosta on hyvä huudella, mutta vaikuttaisi, että muutamalla vanhalla jarrulla alkaa olla viimeiset kisat menossa. Nuorta ja lupaavaa sukupolvea nousee ja näytöt on annettu, joten seuraavissa kisoissa taitaa olla sukupolven vaihdoksen aika.

                Audimies Donskoi vakuutti taas tänään, kuten myös Rinne maalilla. Rinteellä ei taida pulssi nousta edes kotikatsomossa istuvan penkkiurheilijan tasolle, sen verran eleetöntä työskentelyä.

                Comment


                 #46
                 Jep maspe puhuu asiaa. Ei tarvi en vuonna ootella immosta ainakaan(mun mielestä) kun betonia luistimet täynnä ja konna varauksella miten kausi menee mutta ei se kyllä ole oikein saanut nyt aikaseksi mitään. Löytys kyllä energisempiäkin pelaajia tilalle.

                 Ja Donskoilta jäätävä rankkari vaikka ensimmäisen mokasikin =)

                 Comment


                  #47
                  Hienoa kiekkoa on Leijonat pelanneet. On vauhtia, on vaarallisia tilanteita. Vähän molemmissa päissä, mutta näkee kyllä miten kova luotto on omaan maalivahtiinkin.

                  Ennen kisoja kritisoitiin aika paljonkin muutamia valintoja. Kontiola, Ruutu, Immonen, Pihlström (joka on muuten yksi nopeimpia jätkiä luistimilla ikinä), Aaltonenkin.. Osin ihan syystäkin, Kontiola oli kai koko kaudella tehnyt yhteensä neljä häkkiä ja pelannut varjojen rajamailla esimerkkinä, Ruutu taas taalaliigassa pelannut aika pienillä minuuteilla. Ilmeisesti tällä kertaa valintojen takana oli koko viisikon roolitus kun Leijonat pelaa neljällä kokonaisella kentällä. Aika hyvin tuolla on pelattukin yhteen, kokonaisena viisikkona. Sen takia tuolla olivat lohkokakkosina.

                  Vanhoilla ketuillakin tuntuu vielä kiekko pysyvän lavassa ja peli pyörivän, sisään ei ehkä mene vaan siten kuin oletettiin etukäteen. Kyllä se siitä vielä. Tai sitten ei. Niin kauan kun lopussa taululla Leijonilla on edes yksi maali enemmän kuin vastustajalla, on ihan sama kuka tai mikä tekee maalit ja kuka ottaa jäähyt ja kuka torjuu kiekot. Kasassa on yksi yhtenäisimpiä, saman päämäärän eteen työskenteleviä joukkueita aikoihin.

                  Kovasti se on jännä paikka kun edessä on tyhjä maali, kiekko lavassa ja siitä pitäisi saada sinne tolppien väliin se kiekko. Leijonat on luonut aika mielettömän monta maalipaikkaa verraten vastustajiin näissä kisoissa. Jospa noista jatkossa tehtäisiin vähän paremmalla prosentilla maalejakin.

                  Comment


                   #48
                   Erityisen iloinen olin eilisessä pelissä siitä että nuoret klopit uskalsivat, ja vieläpä onnistuneesti, haastaa Venäjän pelaajia. Jos yksilötaitoa katsoo niin Venäjän rosteri vaan on edelleen niin kova. Näki sen kyllä vastustajasta että alkoi sielläkin psv-venttiili aukeamaan kun ei vaan Suomi taittunut. Kertakaikkiaan hieno peli, poislukien tuomarien säätö siinä Komarovin tapauksessa.

                   Väitän että näistä lähtökohdista on aika hyvät näkymät pudotuspeleihin.

                   Comment


                    #49
                    Aikamoinen tuomarien teurastus käynnissä medioissa tuon eilisen pelin jäljiltä. Olisi ihan mielenkiintoista nähdä vääristä tuomioistakin joskus koituvan seuraamuksia.

                    Comment


                     #50
                     Videotarkastus kaikkeen lätkässä. Nythän siinä homman nimi oli, ettei tuomarikaksikko voinut katsoa taululta kuinka tilanne meni, vaan täytyi kuunnella linjurin näkemys, joka nyt selkeästi oli aivan persiillään.

                     Comment


                      #51
                      Lisätään vielä pientä huumoria tuohon edelliseen liittyen :)

                      Comment


                       #52
                       Alkuperäinen kirjoittaja maspe Näytä viesti
                       Katsomosta on hyvä huudella, mutta vaikuttaisi, että muutamalla vanhalla jarrulla alkaa olla viimeiset kisat menossa.
                       Minä olen samaa mieltä, mutta annetaan nyt armonaikaa vielä näihin kuolemanpeleihin, ennen kuin arvostellaan konkarit. Ja näinhän se usein meneekin, että ratkaisut löytyvät aivan eri henkilöiltä, kuin keneltä niitä odotetaan.
                       Tuomarit sen sijaan puhuttivat viime vuonna yhtä paljon kuin tänä vuonnakin. Vieläkö mahtaa sama seepra luistella ensi vuonna MM-kisoissa, vai joko julkinen mestaus alkaa vaikuttamaan IIHF:n päätöksiin?

                       Comment


                        #53
                        Tuomaritoiminnasta vielä sananen. Tämän päivän jääkiekko alkaa olla todella nopea laji. Tästä syystä noita tuomareita jo tuolla luistelee useampikin, kaksi linjuria ja kaksi päätuomaria. Siltikään päätuomarit eivät voi kaikkea nähdä, mitenkään. Siksi päätuomarit kuuntelevat linjatuomareita, eikä heistäkään kumpikaan ole voinut tilannetta kovin selvästi nähdä. Videotarkistukset epäselviin tilanteisiin ovat aina hyvä konsti saada varmasti oikeita tuomioita, mutta nämä viivyttävät peliä sitten melkoisesti. Jos taas sääntöihin lisäisi jotain mainintaa videotarkistuksesta "loukkaantumisiin" johtavissa tilanteissa, alkaisi sitten jätkiä jäädä jään pintaan helposti useammin. Hankala tilanne.

                        Tuota yhtä tapausta lukuunottamattahan tuomarilinja oli aivan balanssissa. Molemmat joukkueet pelasivat aika kovaa kiekkoa, taklata sai isomminkin, kunhan teki sen puhtaasti. Myös miestä sai pitää ihan kunnolla kiinni, kunhan kaveri ei kaatunut. Mailaakin sai tarjota ja olisi saanut tarjota jonnekin aivan muualle venäjän 2-1 -maalissa. Ei maalin edessä tuossa tilanteessa kannata tarjota poikittaista ja jättää kaverin maila vapaaksi. Jäänee muistiin.

                        Comment


                         #54
                         Siinäpä se onkin kun ei MM-tasolla enää saa päästä läpi käsien tuollaisia "yhtä tapausta lukuunottamatta". 5 minuuttia ilmaista yyveetä vastustajalle ja yhden parhaimman pelaajan komentaminen suihkuun olisi ollut kova tuomio ihan syystäkin ja tällä kertaa se tapahtui vielä ilman syytä.

                         Eilisessä pelissä ei ollut vielä putoaminen katkolla mutta huomenna on enkä todellakaan halua nähdä pelin tuloksen ratkeavan tuomarien suhmurointiin. Eilisessä pelissä parempi joukkue voitti ihan omilla ansioillaan, en tiedä sitten kuinka olisi käynyt jos neukut olisi saaneet ilmaiseksi kaksi maalia siihen toisen erän alkuun.

                         Comment


                          #55
                          Itse olen samoilla linjoilla Kontiolan ja Immosen suhteen. Ehkä myös Hytösen vaikka vähällä peliajalla ollut. Se taitaa vaan olla niin että parempia senttereitä ei ollut mukaan ottaa tällä kertaa. Kontiolan kunto ja tuntuma on tällä hetkellä liian vaisu. Ei se tarkota etteikö vaikka ens vuonna olis oma itsensä. Sama Immosella. Hytönen on kuulunut suosikkeihini aina vaikka näin lahtelaisena jyppiläisiä inhoankin periaatteestä :D Loistava kahden suunnan sentteri mutta pikkasen liian kevyt. Kemppainen on ollut mukava yllätys, että taso riittää mm-kinkereissäkin. Tuomo Ruutu ja Pihlström on sitten sellanen aihe mistä voidaan olla montaa mieltä. En pidä kumpaakaan juurikaan keskiverto jääkiekkoiljaa parempana. Kovasti tekevät arvokasta duunia mutta niiin monet kerrat ne kädet ei vaan riitä. Ja Malkinista sen verran että on melkoinen kukko noissa mm-kisoissa kun ei poika uskalla änärikaukaloissa edes toista silmiin katsoa kun siellä saa turpaan. Jota pitäsi jossain määrin harjoittaa näissä kansainvälisissä kisoissakin. Siinä vaan sitten tulee eteen se että tuomarit sekoaa ja se ei ole kenekään etu. Sellasia mielipiteitä täält Lahest!

                          Comment


                           #56
                           Miten musta näytti siltä, että rankuissa kummaltakin joukkueelta 3 ekan vetäjän suoritus ei ollut ihan täysillä tehty?

                           Komarovin tilanne varmaan keskustelutti siellä kentällä kun taklattava loukkaantui. Kovin hyvin en lätkän sääntöjä tunne, mutta ihmettelen, että tuosta saatiin sääntöjen vastainen taklaus. Kun verrataan muutamaan muuhun matsissa tehtyyn. Silloin toki taklattava luisteli tilanteesta pois. Sekin ihmetytti miten Komarovin kimppuun käynyt ei saanut kakkosta.

                           Comment


                            #57
                            Siis ei s####na. TAAS kahteen tuomari mokaan kaatu peli..... nojoo ehkä räikeästi sanottu mutta kaks maalia menee tuomarin piikkiin. Ei oikein näissä karkeloissa kestä kämmätä kahta kertaa. V####u että meni taas tunteisiin.....ehkä lisää kommenttia myhöhemmin kun rauhottuu

                            Comment


                             #58
                             Hyi s**tana, muuta ei keksi. Miten tolla tasolla on tuon "tasoisia" dumareita. Ei herran jestas sentään..

                             Comment


                             • #59
                              Tjoo, oli Suomella kieltämättä jonkin asteisia vaikeuksia välillä päästä omalta alueelta pois. Sieltähän on tunnetusti hankala peliä voittaa. Suomelta myös puuttuu sellainen kyky, kun saada maaleja aikaiseksi yv:lla. Mielestäni tsekit oli luistelevampi porukka tänään... valitettavasti.

                              Oli aika tuomio tuon estämis jäähy Suomelle hyökkäys tilanteessa. :)

                              Comment


                               #60
                               Kyllähän tsekit peliä hallitsi ja suomen peli sekä puolustuksessa että hyökkäykseen lähdöissä ja hyökkäys päässä oli onnetonta mutta tuomaritkin oli peliä ratkomassa. Ainut positiivinen asia oli viimeistely jossa onnistuttiin yllättävän hyvin tänään, oli vähän paikkoja mutta saatiin kolme maalia. Ei tuollaisella pelillä olisi kanadaa menty kaatamaan joten ehkä tämä nyt oli ansaittu voitto tsekeille. Toivotaan että meneevät loppuun saakka ja Jagr voi jäädä eläkkeelle MM-kulta mitali kaulassa :D

                               Mutta kyllähän noita pelejä katsoneena voi todeta että ei tuollaisia tuomari virheitä voi tulla, ja varsinkaan noin paljoa. Ja ennenkuin joku tulee taas pätemään että peli tempo on noussut huomattavasti ja tilanteet tulee nopeesti, ei niitä virheitä voi aina laittaa sen piikkiin. Varsinkaan kun pelataan tämän tason otteluita.

                               Comment

                               Working...
                               X