Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Olen ollut etätöissä mökillä. Näillä nurkilla on aika vähän kauppoja, jotka noita myyvät. Se on sitten ihan sama vaiva edessä riippumatta siitä tilaako noita Kiinasta vai Suomesta. Jos suomalainen kauppias lähettää rikkinäisen, niin sen palauttamisesta tulee vielä ylimääräistä vaivaa. Kiinalaisille ei yleensä tarvitse palautella mitään.

  Comment


   Pitäiskö huolestua: äsken kun olin pihalla kävelemässä autolta sisään työpäivän jälkeen alkoi järven suunnalta kuulumaan kunnon jytinää, tuli 2 kpl helikopteria matalalla suoran kämpän yli- ilman mitään valoja, niiden perässä sitten kolmas jolla kulkuvalot päällä. Ne kaks ekaa oli mielestäni erityisen kovaäänisiä. Isoisä olisi varmaan jo ollut asekaapin kimpussa, minä nyt vielä odottelene alkaako stadin suunnassa paukkumaan :-)

   Comment


    Aika ajoin pientä autokuumetta pukkailee ja minä joskus 2022 itselleni vähän lupailin sellaista kolmivuotissuunnitelmaa, että katsellaan sitten vuonna 2025 niitä ensimmäisiä 2021-mallisia Ronsuja, mitä tänne on tuotu.
    Nyt näyttää kovasti siltä, että siitä on tulossa viisivuotissuunnitelma, erehdyin nimittäin viime viikonloppuna tylsyyden hetkillä keskellä yötä katsomaan hintoja, niin vielä ovat ryökäleet yli sadassa tonnissa...

    Comment


    • Eikös jenkeissä ole suosittua ostaa omaan taloudelliseen tilanteeseen nähden aivan liian kalliita autoja jopa 8 vuoden maksuajalla?
     Kyllähän tänne tarvitaan jonkunlaista projektikertomusta uudemmista RS-häristimistäkin.

     Comment


      Mä olen ehkä karvan verran liikaa tarkan markan mies, että lähtisin nykyisellä korkotasolla ostamaan velaksi autoa. Antaa rahan tehdä rahaa tassa nyt vähän aikaa, kyllä mä varmaan jaksan odotella. Toki se hommahan tässä on, että mitä pidempään nykyistä pitää, sitä vähemmän sillä saa myydessä, tuolla nykyiselläkin saisi varmaan melkein omat pois, jos nyt myisi. Hieman on poltellut päivittää tuota norsunkorvaakin siihen uuteen luiskaperäiseen SQ5-malliin, kävin yhden pakasta vedetyn koeistumassa tuossa keväällä ja se kyllä tuntui "ihan kivalta" ja soppelin kokoiselta... Vaikeita valintoja, mutta jollain aikataululla tulee taas jokin sellainen yli kylien peli, ettei kovin montaa projektiosastolla ole.

      Comment


       Naula renkaassa. Prkl!

       Comment


        Ennemmin paikkaisin renkaan kuin vaihtaisin ABS-anturin impulssikehän taakse. Varmaan se 22,3 vuotta vanha anturikin pitää porailla pois. Potilaana C5 quattro.

        Comment


        • Eräällä toisella foorumilla jätetty myynti-ilmoitus kiinnostavasta tavarasta 15.10. ja yhteydenotot privaan. Myyjä ei kuitenkaan ole sen jälkeen käynyt ollenkaan ko. sivustolla edes katsomassa olisiko joku laittanut sitä privaviestiä...
         Vähän kyllä ihmetyttää, että haluaako se edes mitään myydä. Ymmärrän että saattaa olla lomalla tms, mutta miksi laittaa myyntiin, jos ei viitsi edes välillä käydä tarkistamassa onko niitä potentiaalisia ostajia...

         Comment


          Ensilumi yllätti taas. Pitäisi aina syksyllä muistaa ohjelmoida comfort function talvimoodiin, ettei kävisi näin, kun kyykkii kotona avaimet taskussa.

          Melkein alkoi otaa päähän, mutta periksi ei anneta, vaikka lunta tuleekin tupaan.
          Click image for larger version Name:	3110202310084.jpg Views:	0 Size:	167,5 Kt ID:	1963403 Click image for larger version Name:	3110202310085.jpg Views:	0 Size:	103,7 Kt ID:	1963404 Click image for larger version Name:	3110202310086.jpg Views:	0 Size:	154,0 Kt ID:	1963405

          Ensiapuna lumien imurointi ja ovet sai aika hyvin puhallettua paineilmalla kuiviksi. Sitten perslämmittimet täysille ja lämppäristä puhallus sekä lämpö maksimiin. Tunnin ajelun jälkeen vein talliin kuivumaan.
          Viimeksi muokannut pta; 1.11.2023, 00:01.

          Comment


           Huh huh, tuo on kyllä varmasti ollut "kiva" yllätys :)

           Comment


            Tuommoiset toiminnot itse laittanut heti auton oston jälkeen MMI:stä pois päältä.

            Comment


            • Nyt paljastui miksei uusiakaan renkaita saanut oireettomiksi, 4/4 vanteesta kieroja!

             Comment


              Ottaa päähän ja ei ota päähän. Joutu profiilin allekirjotuksen ajoneuvotietokenttää muokkaan. Tänään sovittu vakuutusyhtiön kanssa että lunastukseen lähtee Cayenne. Sain tonnin tarkkuudella sen mitä siitä olis hyvänä päivänä saanu vapailla markkinoilla myydessä. Eihän sitä romuihin rakastua kannata mutta oli se vaan niin helvetin hauska leikkikalu kaikin puolin. Toisaalta nyt on sitten positiivinen ongelma kun rahat polttelee tilillä että mitä sitten tilalle.

              Comment


              • Joo-o, pienestä menee paalit autoon nykyään, mutta ei voi mitään.

               Comment


                TT hukkaa virtaa johonkin, tai sitten ~kk vanha akku on kuollut ja purkaa itsensä tyhjäksi vuorokauden seisonnassa.

                Comment


                • Ajatuksena vaihtaa takaluukun kaasujouset – eipä tullut vaihdettua, vaan takaikkuna säpäleiksi.. Tyhmästä päästä kärsii koko kosla.

                 Comment


                  Äläpä muuta sano. Ostin takaluukkuun Spareton halvimmat eli parhaimmat kaasujouset, joissa ei tietenkään ollut päätyvaimennusta. Luukku piti aina saattaa ylös, koska muuten se olisi ampunut niin lujaa ylös, että auto heilahti. Kerran sitten pääsi lipeämään ote luukusta ja se ponkaisi holtittomasti ylös sillä seurauksella, että toinen kaasujousi irtosi kuulasta ja luukku rymähti vauhdilla alas - ja se irronnut kaasujousi jäi luukun ja takapilarin väliin. Ja takalasi murusiksi tietenkin. Lasi oli kolmisensataa, uudet alkuperäiset kaasujouset 150 euroa siihen päälle. Että aika tyyriiksi tuli ne Spareton parin kympin kaasujouset.
                  Viimeksi muokannut Killeri; 19.11.2023, 12:05. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

                  Comment


                   Volvo V50 (peraatteessa Ford Focus, kaikissa osissa lukee FoMoCo) ilmastoinnin läppien askelmoottorien vaihto. Otattaa pyyhkijänvarret ja koko vivuston irti, rattiakseli irti, etuovet ruuvattava ja nostettava saranoiltaan että saa kojelaudan rungon pitkät päätypultit pihalle jne jne... Moottorinvaihtokin olisi ollut nopeampi homma.

                   Comment


                    Nyt meikäläinen on tullut virallisesti vanhaksi ja pudonnut kehityksen kelkasta: Tulin eilen käymään kotipuolessa ja päädyin tekemään kioskilla euroarvontapelin.
                    Tokihan sellaisen uhkapelin pelaamiseen on täytynyt tunnistautua, mutta eihän kaikkia muovikortteja jaksa mukanaan raahata. - Onneksi tunnistautumisen voi suorittaa vaikka ajokortilla. Arvontapeli tuli siis onnistuneesti hankittua.

                    Arvonrapelin maksoin käteisellä, joten setelirahasta jäi kouraan pari kolikkoa, jotka ajattelin uhrata kansanterveydelle.
                    Jahans, automaatti vaatii tunnistautumisen. No problem? - Ajokortillahan se hoituu?
                    Mutta minnekäs ajokortti laitetaan tunnistautumisen suorittamiseksi?
                    Pankkikortinlukijaan? - Ei kai sentään, mutta tuossa oikeassa sivussahan on samanlainen viivakoodinlukija, kuin lentokentän Check in -automaatissa… Kortti sisään, surrurur… Kolikot automaattiin, mutta automaatti ei hyväksy kolikoita… Tunnistautuminen puuttuu.

                    Hetken päässä raksuttaa, kunnes epäusko vaihtuu epäilyksen kautta tuskaiseen todellisuuden tajuamiseen: Stana kele ttu! - Olen tunkenut ajokorttini peliautomaatin setelinsyöttöön… Siellä lepää, sanoisi Antero Mertaranta.

                    Soitto palvelunumeroon, jonka ystävällinen asiakaspalvelija boottasi automaatin etänä. - Vaan siellä se ajokortti on syvällä setelisiepparin syövereissä, ja pysyy…

                    Anteeksipyyntö huoltomiehelle, joka joutuu tämän munauksen vuoksi automaatin purkamaan.
                    Itse tässä mietin, tuleeko helpommaksi tilata ajokortin kaksoiskappale, vai odottaa josko kortti joskus toimitetaan Etelä-Suomeen poliisilaitokselle noudettavaksi.

                    Että hävettää.

                    Comment

                    Working...
                    X