Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Ei taida olla Ruotsi. Ai niin, tämänhän piti olla harmituksesta :)

    Onko kellään käynyt niin , että 15 tunnin sisään kaksi autoa leviää alle? Eilen illalla kauppareissun alkuun ensin oma kiesi tilttasi pihalle (onneksi) ja sitten tänään talon maasturin kytkin antautui Kolin jyrkässä ylämäessä. Siinä sitä oltiin Kolin päällä sormi suussa kun moottorin käydessä mikään vaihde ei mennyt silmään ja matkaa takaisin rapiat 60 km. Ei kun ensin kone kiinni, pakki silmään ja taas kone käyntiin. Sitten kone kiinni, kakkonen silmään ja taas liikkeelle. Jossain välissä sain sitten murjottua isomman silmään. Takaisin tultiin ilman hinausautoa suoraan korjaamon pihalle. Risteykset hirvittivät, mutta v***tuksen vastapainoksi onneksi aina pääsin suoraan vihreillä läpi. Se mitsu oli espanjalaisen nimensä veroinen (valistukseksi pajero, lausutaan pahero, on yhtä kuin r*nkkari)

    Nyt vähän viiniä koneeseen rankan päivän päälle.

    Comment


    • Koska olen perehtynyt Jääkiekkoon, haluan jakaa tietoni muiden kanssa. Voit luottaa asiantuntemukseeni, sillä olen perehtynyt aiheeseen varsin laajasti.

      Kävin 70-luvun lopussa yhdessä Jääkiekko-ottelussa Helsingissä ja heti perään toisessa Tampereella 90-luvun alussa. Lisäksi olen nähnyt Jääkiekkoa useita kertoja Urheiluruudussa sulkiessani televisiota.

      Jääkiekko on kamppailu-urheilua. Lajissa kamppaillaan perimmiltään istumapaikoista. Pelissä on kaksi joukkuetta ja paljon numeroituja pelaajia. Heille ei kuitenkaan ole varattu numeroituja paikkoja. Paikkoja on vähemmän kuin pelaajia. Osa pelaajista joutuukin istuimen vapautumista odotellessaan säntäilemään aidatulla kentällä. Aitauksessa olo on tehty mahdollisimman vaikeaksi: kenttä on jäädytetty vaarallisen liukkaaksi ja pelaajien jalkoihin on sidottu metalliterillä varustetut kengät. Lisäksi toisen joukkueen pelaajat tönivät koko ajan. Istumapaikkoja vartioi kunkin joukkueen Capo di tutti capi. Hän on se huonosti istuvaan ja räikeään pikkutakkiin sonnustautunut yrmy mies, joka jauhaa koko ajan purukumia. Hän häätää muutaman pelaajan kerrallaan aitaukseen tuupittavaksi. Penkeille jääneet eivät haluaisi päästää ketään lähtijöiden tilalle, vaan he hakkaavat aitauksesta tulijoita isoilla hanskoillaan ja käyräpäisillä kepeillä, eli mailoilla.

      Pelaajan on mahdollista saada istumapaikka yksityisaitiostakin, mutta siitä joutuu tappelemaan. Yksityisen istumapaikan myöntää yleensä näkövammainen, mustavalko-paitaan sonnustautunut mies, kutsumanimeltään Mulkku. Jos Mulkku ei ole päässyt aitaukseen, häntä saattaa tuurata myös Dorka tai Pelle. Pelaaja saa istua privaattiaitiossa kuitenkin vain pari minuuttia kerrallaan. Sitten hänen on taas lähdettävä takaisin aitaukseen tönittäväksi ja kampitettavaksi.

      Pelissä on kaksi pelaajaa, joita ei päästetä ollenkaan istumaan. He seisoskelevat aitauksen eri päissä verkosta rakennettujen laatikoiden eli maalien edessä. Heitä kutsutaan maalivahdeiksi. Aitauksessa vuorollaan olevat pelaajat koettavat osua näihin raukkoihin mustalla kumikiekolla, jota lyödään em. mailoilla.
      Jäähallissa soitetaan usein kivaa jumppamusiikkia. Katsojilla on kaksi tärkeää tehtävää. Ensinnäkin katsojien on tarkasti seurattava em. mustaa kiekkoa. Jos aitauksessa oleva pelaaja ei osu kiekolla maalivahtiin, vaan kiekko livahtaa maaliin, on katsomon reagoitava salamannopeasti.

      Mikäli katsoja kannattaa sitä joukkuetta, jonka maaliin kiekko osuu, hänen on huudettava mahdollisimman kuuluvasti "paitsio". Mikäli katsoja kannattaa toista joukkuetta, hän voi huutaa mitä tahansa, kunhan huutaa kovalla äänellä. Esimerkiksi "Öööh-haa-möää-haa" on suositeltava huuto. Katsojien toinen tehtävä on tunnistaa pelissä mukana olevia vähemmistöjen edustajia. Lajin fanaattisimmat kannattajat ovat tosi päteviä tunnistamaan esimerkiksi joukkueisiin kuuluvia homoseksuaaleja. Pelin edetessä useaa pelaajaa tervehditäänkin katsomosta iloisilla ja reippailla "homoo-o-o"-huudoilla.

      Nyt vain seuraamaan Jääkiekkoa! Se on todella mielenkiintoista, kun ymmärtää pelin juonen.
      Viimeksi muokannut 8866; 9.5.2009, 12:11. Perustelu: Anna foorumin rivittää automaattisesti.

      Comment


      • Kippis sille! Ja sen pituinen se

        Comment


          Olen kerran nähnyt kerran tv:ssä ja kerran olin mukana, kun Härski oli voittamassa Helsingin piirimestaruutta. :)
          Viimeksi muokannut jasso; 9.5.2009, 00:18.

          Comment


          • Onhan se nyt perhana! Tulin normaalista kauppakeskuksesta ulos ja vähän ennen ku käännyn tielle niin pohja nappas kiinni. Vaikka auto onkin aika tontissa niin kyllä siel alla on joku 10cm tilaa
            Siis hitto tääl suomessa on varmaan tarkotus ajaa jollain UAZ/Valmetilla

            Comment


              Kyllä se vain ottaa päähän, kun tippuu pois kisoista. kliks

              Comment


              • voi perkele tt:n loota sano ittensä irti ja onneks halpa remppa tulossa :(((

                Comment


                • Tinnitus

                  Comment


                  • Voihan vittu. Ajoin tossa motarilla ehkä 2-4 sekuntia X5 perässä ja sen jälkeen koko keula + tuulilasi täynnä pieniä kiven iskeämiä. Siis ei voi todeta kuin mitä vittua??? Voiko tästä pistää vastuuseen jonkun muun kuin itteni? :S

                    edit1 Lähdettiin siis tuon kanssa ohittamaan samaan aikaan. Eli en siis roikkunut persiissä sen pidempään kuin ohituksen verran. Muuten koko matkan ajoin niin ettei ketään mennyt edellä.

                    edit2 Voiko olla mahdollista että edelläajaneesta X5:sta lensi jotain pakoputkesta. Jotenkin tuntuu oudoilta noi jäljet. Lasissa sellasia kuoppia kuin olisi rälläkällä kipunoilla roiskittu.
                    Viimeksi muokannut Ertzi; 11.5.2009, 21:09.

                    Comment


                    • joku perkele kolauttannut parkkipaikalla ovella meikäläisen autoon kivan vekin bensatankin luukun viereen, tietenkään mitään terveisiä ole jätetty, hieman on jotain vaaleaa maalia ja kiva kuoppa.

                      Comment


                        Muutama viikko sitten kiillotutin perheen molemmat rinkelivaunut. Rouvan Q sai ilmeisesti ostoskärrystä pitkät huolelliset sarjanaarmut takalokasuojan kaareen viikon sisällä kiillotuksesta.
                        Omaan autooni tuli kuskin oveen neljä vekkiä marketin pihassa kaksi päivää kiillotuksen jälkeen. Mustassa autossa vaalea pohjamaali loistaa mukavasti!
                        Seuraavaksi kun tulee mieleen auton kiillotus, haen juuriharjan ja tasoitan mattapintaa himmeämmäksi, prkl...

                        Comment


                          Alkuperäinen kirjoittaja oliver Näytä viesti
                          Muutama viikko sitten kiillotutin perheen molemmat rinkelivaunut. Rouvan Q sai ilmeisesti ostoskärrystä pitkät huolelliset sarjanaarmut takalokasuojan kaareen viikon sisällä kiillotuksesta.
                          Omaan autooni tuli kuskin oveen neljä vekkiä marketin pihassa kaksi päivää kiillotuksen jälkeen. Mustassa autossa vaalea pohjamaali loistaa mukavasti!
                          Seuraavaksi kun tulee mieleen auton kiillotus, haen juuriharjan ja tasoitan mattapintaa himmeämmäksi, prkl...
                          Joo, kakstonnista vesihiontapaperia vaan kehiin niin saat mukavan himmeän mattapinnan.

                          Comment


                          • By jarpale:
                            Vaihdoin myös eilen kesäkumit alle. Harrastuksen vuoksi päätin tehdä tuon ihan itse, kun aikaisemmin kaikki rengastyöt on tehty Aachenin tai Espoon Audi Centerissä. Ensimmäinen kerta siis. Ensimmäistä rengasta vaihtaessa tuli sen verran sählättyä, että kesärengas aluvanteineen pääsi kaatumaan tallin karhealle betonilattialle. Niin että ottaa päähän, joo! Kivat iskujäljet tuli siihen vanteen paraatipuolelle. Onkohan tuollaisia jälkiä mahdollista korjata?

                            "Käyttöohjekirja (s. 180): Kevytmetallivanteet: Vanteiden lakkapinnan vauriot (esim. kiveniskemät) täytyy korjata välittömästi."

                            Mitenhän tuo korjaaminen tapahtuu? Toivottavasti ei maksa maltaita.
                            Tästä:
                            http://www.biltema.fi/osteri/osteri....htm&ryhmaid=66

                            Tuotteesta ei ole allekirjoittaneella kokemusta.

                            Mutta hintakin sillä tontilla että keskiverto-audistikin pystyy ehkä investoimaan =)

                            Comment


                            • Oikolukijalla ollut varmaan rokulipäivä:
                              Alumiinivanteiden pienten kosmisten vaurioiden korjaamiseen.
                              Mitähän kosmisia hiukkasia siihen vanteenpintaan liimataan ko. vaurioiden korjaamiseksi.

                              Comment


                              • Päivää vaille kuukauden odottannut vanteiden saapumusta erään yrityksen kautta tilattuna. Mennyt jo aika pelleilyksi. Ensi kerralla pakko tilata itse vaikka paskalla saksalla. Maksakoot vaikka sata pari enemmän.

                                Comment


                                  Mamman passattiin tukivarsijumppaa ja jousenvaihto. Kuinkas ollakkaan en omista 14 mm kuusiokolo avainta, jolla sais napapultin auki. V*ttupillupuupallosateenvarjosammakko!

                                  Comment


                                  • Ilmeisesti meinaat kiskaista koko olkakappaleen kouraan? Itse remontti ei vaadi kylläkään sitä.

                                    Comment


                                      No nyt ei vituta enää yhtään (paitsi oma tyhmyys)! Pilasit Aki hyvän, kokonaisvaltaisen **tutuksen! Jumankauta jätkä, ny mun pitää kuitenkin ruveta hommiin eikä voi vaan kiroillen kitata kaljaa!

                                      Comment


                                      • Nooh, etköhän sä tosta hommasta ihan kohtuulliset hermoromahdukset vielä saa. Ihan ensimmäisenä se voi tulla jo vastaan ylätukivarsien yhdistäjäpultissa.

                                        Comment


                                          Onneks(?!) on edellinen omistaja vaihdattanut taaemmat ylätukivarrat viime syksynä. On pultit kunnolla rasvassa.

                                          Kyllä tässä kuitenkin vielä jotain kivaa syntyy. Viimeeks kun yritin vaihtaa C4:een alatukivarsia, niin alapalloa irtivääntäessä lipsahti sorkkarauta nenänvarteen ja klyyvari poskelle. Oli muuten hoitohenkilökunnalla pokassa pitelemistä kun kerroin, että vedin sorkkaraudalla nenään.

                                          Comment


                                            Alkuperäinen kirjoittaja nomoreford Näytä viesti
                                            Onneks(?!) on edellinen omistaja vaihdattanut taaemmat ylätukivarrat viime syksynä. On pultit kunnolla rasvassa.

                                            Kyllä tässä kuitenkin vielä jotain kivaa syntyy. Viimeeks kun yritin vaihtaa C4:een alatukivarsia, niin alapalloa irtivääntäessä lipsahti sorkkarauta nenänvarteen ja klyyvari poskelle. Oli muuten hoitohenkilökunnalla pokassa pitelemistä kun kerroin, että vedin sorkkaraudalla nenään.
                                            Hmmph... Hyväksi havaittu keinohan perinteisesti on tunkata kynkkää ylös "normiasentoonsa" jolloin pallonivelkin tulee kuin melkein itsestään pois, kun ei väännä mikään mihinkään suuntaan sitä :D

                                            "offtopic"

                                            - Hymyilytti vain -

                                            Comment


                                              että vedin sorkkaraudalla nenään
                                              Voi että toisen tuska itseä helpottaa!
                                              Yhden auton alla riehuessa kykenin irrottamaan nenävarren ruston luusta, eli kuminenä tuli lyömällä takapuskurin alareunaan. Nenävamma oli jälkiseuraus auton alla lipsahtaneen sorkkaraudan iskusta rintalastaan joka irroitti kolmen kylkiluun kiinnikeruston. Teki sen verran kipeää että tuli vauhdilla pois auton alta silmät sumeina kipukyynelistä ja nosti pään puoli metriä liian varhain.
                                              Nenä korjaantui ihan okei, rintalasta ei ole vieläkään nipussa kymmenen vuotta myöhemmin.

                                              Kaverit hymyilivät hyvin ymmärtäväisinä joskus samaa aikakautta elettäessä kun minulla oli iso vekki otsassa hyvillä väritehosteilla. Auton alla maaten löin moskalla kiintoavaimeen saadakseni tukivarren pultin auki. Liian monta iskua myöhemmin maitohappo valtasi käden lihakset ja sammutin itseltäni valot lyöden moskalla ohi kiintoavaimesta suoraan omaan otsaani.

                                              Comment


                                                Ah kunnon muistoja..... Herättää nämä sattui tallilla tarinat :d ...

                                                Paras muisto oli 200 quattron kytkinremppa... Olevinaan isona ihmisenä irrottelin laatikon keskenäni irti..Ja hetken päästä sen alla maatessani montussa mietin hetken uudestaan ja kaduin syvästi..:) Meinaan painaa kivasti se loota ja oli paikat kipeenä hetken aikaa paketin antaudutta koko painollansa syliin... Mutta näistä oppii ja muistoja jää. Nyt hymyilyttää ja pirusti.

                                                Vaati kolme immeistä nostamaan ilman apuvälineitä se loota/etuperä/tasauspyörästöpaketti takaisin paikoilleen ilman mitään nostimia ....
                                                Viimeksi muokannut Fleishter; 15.5.2009, 21:01. Perustelu: Korjailtu vihreitä

                                                Comment


                                                  Alkuperäinen kirjoittaja oliver
                                                  Voi että toisen tuska itseä helpottaa!
                                                  Vahingonilohan on tunnetusti iloa aidoimmillaan. Kyllä nauroin ihan ääneen näille edellä mainituille.

                                                  Omista kohelluksista viimeisimpänä tulee mieleen takajarruremontin yhteydessä saatu kynsivamma, joka pakotti lääkäriin noin puoli viideltä lauantai-aamuyöstä. Sai siinäkin selitellä, että miten sen sormen voi teloa jarrusatulaan mäntää sisään painaessa..

                                                  Comment


                                                    Mukavaa kun voi ilahduttaa ihmisiä. Miehisen itsetunnon kannalta olisi vielä mukavampaa, jos edes joskus naurettais mun jutuille eikä aina vaan mulle!

                                                    Täytyy sanoa, että pistit kyllä Olli paremmaks! :=))). Olen kyllä itsekkin huitaissut itseäni vasaralla otsaan, mutta siitä selvittiin pelkällä astronomialla.

                                                    Niin, vahingonilo on vilpittömin ilo, siinä ei ole tippaakaan kateutta.

                                                    Comment


                                                      Joo ja omakohtanen jälki viisaus vaan lisää vi#¤#¤¤"% , miten sitä voi olla noin hölmö. Ei meinaa itsekkään uskoa mitä on tehnyt. :)

                                                      Taitaa johtua siitä kun makaa siellä auton alla niin ei taida veri kiertää kunnolla aivojen kautta. :)

                                                      Comment


                                                      • Kyllä tässä kuitenkin vielä jotain kivaa syntyy. Viimeeks kun yritin vaihtaa C4:een alatukivarsia, niin alapalloa irtivääntäessä lipsahti sorkkarauta nenänvarteen ja klyyvari poskelle. Oli muuten hoitohenkilökunnalla pokassa pitelemistä kun kerroin, että vedin sorkkaraudalla nenään.
                                                        Siis aivan samalla tavalla kävi mulle tuossa hommassa. Ainut, että sorkkarauta lipes silmäkulmaan ja kunnon palkeenkieli ja verenpaisumus. Varallinen tuo C4:n alapallotukivarsikohta :)

                                                        Comment


                                                          Alkuperäinen kirjoittaja nomoreford Näytä viesti
                                                          Onneks(?!) on edellinen omistaja vaihdattanut taaemmat ylätukivarrat viime syksynä. On pultit kunnolla rasvassa.
                                                          Näköjään vain toiselta puolelta. Nyt sitten pulttijumppaa. Mutterin juuresta katkes, eikä tietenkään mitään millä sais annettua kuumia. Kyllä elämä on ihanaa, **ttu.

                                                          Comment


                                                          • Heh, enkös mä sanonu.
                                                            Jos tarkoitus laittaa kaikki tukivarret uusiksi, niin kosania vaan jostain hakemaan. Säästää monet kirosanat.
                                                            Tai jos kierteet ehjät toisesta päästä vielä, niin mutterilla punomalla voisi lähteä liikkeelle.

                                                            Comment


                                                              Lokki paskansi auton päälle kesken vahauksen.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X