Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Köyhien opiskelijoiden raha ei kelvannut, mutta miljonääri viissatanen kelpasi. Mutta ei sekään ilman mutinoita, jäi se 6.5 euron uimahallimaksu vielä saamatta. Kyllä ihmisella pitää olla paha olo, jotta tuollaisesta asiasta nostaa moisen metakan. Olen saanut sellaisen kuvan, että kyseinen henkilö on ihan kuntouimari ja osaa uintitekniikan. Eli jos ei nyt mummouintia pää ylväästi pystyssä ui, niin kyllä sitä vettä suuhun menee väkisinkin siinä vaiheessa kun pään nostaa vedestä hapenottoa varten. Ymmärsin myös että juuri se roiskuttelu niin, että meni ihan vettä suuhun, oli se joka kamelin selän katkaisi.

  Kangasalla joku vuosi sitten eräs henkilö pahoitti mielensä kun lapset hyppi uimahallissa hyppylaudalta veteen ja siinä sitten roiskui vettä ympäriinsä. Tämä henkilö peräänkuulutti sivistynyttä ja hyvää käytöstä lapsilta uimahallissa, että meteliä ei saa pitää eikä varsinkaan vettä roiskia.

  Kyllä minä olen niin mieleni pahoittanut kaikkien lasten ja uimarien puolesta.

  Comment


   Hyvät naurut kyllä sai pitkäksi aikaa tuosta Salon uimahallitapauksesta, ja mikä parasta tämä vasemmankaistan nöyrä ja epäitsekäs naisihminen tuskin enää jatkanee uudella kaudella kunnallispolitiikassa tms. tämän jälkeen. Toivottavasti.

   Comment


    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7...e-5495cc709dcc

    Nyt sitä mielensäpahoittajaa vasta alkaakin harmittaa, kun noin muistetaan niitä uimahallin työntekijöitäkin. Niitä jotka tässä naurettavassa episodissa "kuraa" niskaansa sai.

    Comment


     Sitten ne mielensäpahoittajat rakentaa mökin vesistön rannalle jossa menee veneväylä ja niitä harmittaa kun sitä väylää pitkin kulkee veneitä joista lähtee ääntä ja aaltoja...

     Comment


      Tämä uimahalli-gaten mielensäpahoittaja on omien sanojensa mukaan 'liian rehellinen politiikkaan'. Vaikuttaa kaikin puolin kyllä yhtä suoraselkäiseltä ja rehelliseltä kuin vaikkapa Nissan-Renaultin entinen pääjohtaja Carlos Ghosn, joka makseli firman tililtä mm. omia sijoitustappioitaan. Hänen yritystoiminnassa tekemistä virheistä Nissan kommentoi: "Tekevälle sattuu" :D

      Comment


       Ei kai tuosta uimahallicasesta voi muuta sanoa, kuin että on heikolla tolalla mielenterveystyö Suomessa. Toivotaan että äänestäjät muistaa keväällä.

       Comment


        Alkuperäinen kirjoittaja jta Näytä viesti
        Bannattu Pasi A se näemmä yrittää tulla provoilemaan. Bannia pidennetään...
        Mitähän mä nyt olen mennyt tekemään ?

        Comment


         Se oli RS2 Pasi A.

         Comment


          Joillakin ihmisillä ei ole elämää, joten voi käyttää aikaa ja vaivaa turhanaikaiseen provoiluun.

          Comment


           Ei tämä sinänsä erityisemmin ota päähän, mutta pieni huomio. Tuttavat ja ystävät kysyvät välillä neuvoja autonvalintaan tai laittavat linkin autosta, jota ovat menossa katsomaan. Mielestäni noihin on ihan mielenkiintoinen aina vastata ja antaa kommentteja.

           Yleensä annan aika rehellisen, mutta asiallisen vastauksen. Esimerkiksi yksi tuttu pohti valintaa käytetyn F30 330e ja 328i nelikon välillä, joista suosittelin jälkimmäistä nelivedon takia, jonka myös minä kaksikosta valitsisin pidempien siivujen ajamiseen, hänellä ei myöskään ollut latauspaikkaa plugarille, mutta osti kuitenkin 330e:n. Toinen tuttu katseli etuvetoista melko karvalakki B8 2.0 tdi A4:sta, joka ei ilmoituksen perusteella vaikuttanut ehkä ihan Nettiauton parhaalta yksilöltä, joten yritin varovasti ohjata ottamaan asiassa aikalisän sekä koejamaan jotain muutakin autoa. Molemmat olivat kuitenkin valintansa selvästi jo tehneet, ja lähinnä hakivat vahvistusta ostokselleen.

           Miksi kysyä kommentteja, jos on käytännössä päätynyt ostamaan jo tietyn yksilön autokuumeisena?

           Comment


            Ei autokuumetta ikina jarjella voi selittaa, se menee aina tunteella. Sitten kun tunne on ylittanyt tarpeeksi pahasti jarjen, niin ostokrapula on ISO. Ei siita kannata muiden puolesta mieltaan pahoittaa.

            Comment


             Vähän reilu viikko nyt odoteltu vakuutusyhtiöltä tarkastajaa kolarikorjaamolle. Sieppaa enimmäkseen todella vähäiseksi jääneet ajelut ennen peuran itsemurhasuoritetta.

             Comment


              Alkuperäinen kirjoittaja +RISU Näytä viesti
              Ei kai tuosta uimahallicasesta voi muuta sanoa, kuin että on heikolla tolalla mielenterveystyö Suomessa. Toivotaan että äänestäjät muistaa keväällä.
              Mutta, tämähän oli ihan mielenterveysammattilainen, joka on kyseessä. Ei ole eka kerta, kun pääsi lehtiin: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005091911.html

              Maallikon arvio: hohhoijaa.

              Comment


              • Ottaa päähän kun joutuu toimimaan Garminin tuotetestaajana mukamas valmiille, yllättäen myynnistä jo poistetulle kameralle ja sen lisälaitteille.

               Comment


                Olikohan tämä nyt se nasta kun tuli vastaan tulleesta kuorma-autosta 70km/h vauhdissa? Sirpaleita sai imuroida takapenkiltä asti.
                Attached Files

                Comment


                 Veikkaan paripyörien välistä lentoon lähtenyttä kunnon kiveä.

                 Comment


                  Alkuperäinen kirjoittaja Kraftwerk Näytä viesti
                  Ei tämä sinänsä erityisemmin ota päähän, mutta pieni huomio. Tuttavat ja ystävät kysyvät välillä neuvoja autonvalintaan tai laittavat linkin autosta, jota ovat menossa katsomaan. Mielestäni noihin on ihan mielenkiintoinen aina vastata ja antaa kommentteja.
                  Noissa suositteluissa on myös se riski, että jos niitä noudatetaan, niin voi saada haukut ongelmista, joita myöhemmin ilmenee.

                  Mutta joskus toisinkin päin. Puolison sisko oli halpaa autoa vailla ja vilkaisin vähän nettiautoa. "No tuossa ois tuollainen, joka vaikuttaa ilmoituksen perusteella ihan asialliselta ja täyttää speksit." Isänsä kävi kattomassa ja teki kaupat saman tien. Useampaan kertaan kiittelivät hyvästä löydöstä, vaikken edes tehnyt juuri mitään.

                  Comment


                   Panu on ihan oikeassa. Loppupeleissä kannattaa ostaa juuri se auto, mihin viimekädessä ajattelee olevansa tyytyväinen, koska kullakin automaku ja tarpeet ovat niin erillaiset. Toki joskus kova autokuume voi sokaista terveen järjen, että toinen kaveri mukana vähän jarruttelemassa tarpeen mukaan voi olla ihan hyvä.

                   Comment


                    Kun joku on minun mielipidettä kysynyt auton valintaan, olen sanonut, että valitse se mistä pidät, mikä tuntuu hyvältä ja mihin budjetti riittää.

                    Comment


                     Itellä tulee kavereilta kyseltyä aina mielipiteitä varsinkin jos harrasteita on ostamassa. Lähinnä siitä syystä, että kun en suoranaisesti mitään yhtä merkkiä harrasta niin voi omat pohjatiedot jonkun Bemarin mallivioista tai heikoista kohdista olla melko heikot ja se bemaristikaveri osaa apteekin hyllyltä ne riskit kertoa.

                     Ei siinä, ei siitä auton ostosta tai ostamatta jättämisestä kukaan muu silti päätä kuin ostaja itse. Olen ostanut autoja joista on varoiteltu mutta olen jättänyt ostamattakin.

                     Yksi kaveri meinasi ruveta vituttamaan kun yhtäkkiä päätti ottaa tuon "en sano mitään mihinkään autoon" asenteen vaikka tiesin hyvin että osaisi sanoa paljonkin sellaista mitä google ei.

                     Comment


                      Voi kun ihana, etta kaikki sosiaalinen media on taynnaan eraan suoratoistopalvelun ilmoituksia, mita henkilo onkaan kuunnellut vuoden aikana. Kyseisen palvelun markkinointiosastolle iso kasi, taysin ilmainen mainoskamppis kiertaa nyt ympari maailman.

                      Comment


                       Äläs nyt, minulle siitä oli hyötyä. En koskaan ole miettinyt kauanko tallissa menee aikaa, mutta kun näin kuuntelemani ajan tajusin että minähän kuuntelen Spotifytä vain tallissa. Eli se kertoi aika tarkasti minun olleen siellä tänä vuonna noin 97 työpäivää (8h/päivä) :)

                       Comment


                        Brexit!

                        Tämä vieraslajiprojekti lähti vähän lapasesta, kun piti vaan käynnistää auto reilun 20 vuoden seisomisen jälkeen, mutta ajattelin samalla huoltaa jarrut ja vaihtaa eteen jäähdytetyt levyt ja samalla... Näitä piti oikeasti alkaa tekemään vasta eläkkeellä ollessani, mutta sinne tuntui olevan liian pitkä aika :D Ehkä noi eläkeputkikeskustelutkin kiirehtivät alitajunnassani projektin aloittamista.

                        Yritän siis haalia varaosia wanhaan Escorttiini tuolta saarivaltakunnasta, ettei tarvitsisi ensi vuonna jutella tullin kanssa. Tästä tuli lumipalloefekti: Tein tilauksen kaupasta A. Osa osista on siellä kalliimpia kuin kapassa B tai C, mutta postikulujen jälkeen oli kannattavaa ottaa kaikki osat samasta paikasta. Kauppa A ei pystynytkään toimittamaan kaikkia osia ja palauttai osan rahoista. Joudun siis tilaamaan osia myös kaupasta B ja siellä oli myös muita palikoita, joita saatan tarvita. Kannatti siis lisätä ne tuohon tilaukseen myös siksi, että postikulujen osuus pysyi kohtuullisena. Tämä lisätilaus oli helppo perustella (=valehdella) itselleen juuri postikuljen jakamisella usean tuotteen kesken. No arvatenkin kaupan B kohdalla oli sama juttu, ettei pystykään toimittamaan toista kaupasta A loppunutta osaa... Siis piti mennä ostoksille kauppaan C..., eikä sieltäkään voinut ostaa vain yhtä osaa, kun ne postikulut...:D VIelä en tiedä kuinka sen tilauksen kanssa kävi. Kuitenkin meni siis ihan hukkaan tuo eri kauppojen välinen hintavertailu ja excelin täyttämiseen käytetty aika.

                        Nyt jännittää tuleeko kaikki osat tänä vuonna vai joutuuko näistä maksamaan alvit myös Suomeen. Vai miten siinä käy jos toimitus myöhästyy ensi vuoden puolelle?

                        Tulipahan ainakin ostetua paljon joululahjoja itselle.

                        Comment


                         Mulla vähän sama juttu kun brexit toteutuu, ollut vaikka mitä watch-listassa ja täällä viikolla painettu ahkerasti sofort-kaufen.

                         Comment


                          Migreeni jo toista päivää -_-

                          Comment


                           Migreeni on kyllä syvältä, mutta ei se kovin pahana ole, jos pystyy tänne kirjoittelemaan. Lähipiirissä on sellaista migreeniä, että silloin ei voi muuta kuin maata hiljaa pimeässä huoneessa ja välillä käydä päästämässä technicolor-haukotus isoon luuriin.

                           Comment


                            Onneksi on lääkkeet ja sai nukuttua, niin vei pahimman terän pois.

                            Comment


                             Alkuperäinen kirjoittaja pbablo Näytä viesti
                             Vähän reilu viikko nyt odoteltu vakuutusyhtiöltä tarkastajaa kolarikorjaamolle. Sieppaa enimmäkseen todella vähäiseksi jääneet ajelut ennen peuran itsemurhasuoritetta.
                             Kohtalaisen pahaa jälkeä sai peura aikaiseksi, vaikka herkästi rikkoutuvaa muoviahan näissä melkein kaikki keulanosat on. Tuollaista tuhoa ei ihan 60kmh rajoitusalueella taida tulla?

                             Comment


                             • Miksi en hakenut 16-tappista quattroa eilen :( Millonhan seuraavan näkee...

                              Comment


                               Alkuperäinen kirjoittaja pta Näytä viesti
                               Brexit!...Nyt jännittää tuleeko kaikki osat tänä vuonna vai joutuuko näistä maksamaan alvit myös Suomeen. Vai miten siinä käy jos toimitus myöhästyy ensi vuoden puolelle?
                               Tulipahan ainakin ostetua paljon joululahjoja itselle.
                               Voipi jäädä enkkupakettien saanti tämän vuoden puolella haaveeksi itse kullekin. Lentoliikenne on aikalailla kiinni ja kuulemma pakettiliikennekin siinä samalla sen uuden koronavariantin takia. Minulla taisi jäädä ainakin pari lähetystä sinne, ovat vasta lähtöterminaalissa eivätkä tod. näk. enää ehdi matkaan. Saas nähdä milloin sulku loppuu, voi kestää kauankin. Ja alkavatkohan terminaalit palautella paketteja rahtifirmoille ja ne lähettäjille ja homma menee senkin puolelta moninverroin hankalammaksi.

                               https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000007697026.html
                               Viimeksi muokannut ToniH; 22.12.2020, 09:41.

                               Comment

                               Working...
                               X