Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Köyhien opiskelijoiden raha ei kelvannut, mutta miljonääri viissatanen kelpasi. Mutta ei sekään ilman mutinoita, jäi se 6.5 euron uimahallimaksu vielä saamatta. Kyllä ihmisella pitää olla paha olo, jotta tuollaisesta asiasta nostaa moisen metakan. Olen saanut sellaisen kuvan, että kyseinen henkilö on ihan kuntouimari ja osaa uintitekniikan. Eli jos ei nyt mummouintia pää ylväästi pystyssä ui, niin kyllä sitä vettä suuhun menee väkisinkin siinä vaiheessa kun pään nostaa vedestä hapenottoa varten. Ymmärsin myös että juuri se roiskuttelu niin, että meni ihan vettä suuhun, oli se joka kamelin selän katkaisi.

  Kangasalla joku vuosi sitten eräs henkilö pahoitti mielensä kun lapset hyppi uimahallissa hyppylaudalta veteen ja siinä sitten roiskui vettä ympäriinsä. Tämä henkilö peräänkuulutti sivistynyttä ja hyvää käytöstä lapsilta uimahallissa, että meteliä ei saa pitää eikä varsinkaan vettä roiskia.

  Kyllä minä olen niin mieleni pahoittanut kaikkien lasten ja uimarien puolesta.

  Comment


   Hyvät naurut kyllä sai pitkäksi aikaa tuosta Salon uimahallitapauksesta, ja mikä parasta tämä vasemmankaistan nöyrä ja epäitsekäs naisihminen tuskin enää jatkanee uudella kaudella kunnallispolitiikassa tms. tämän jälkeen. Toivottavasti.

   Comment


    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7...e-5495cc709dcc

    Nyt sitä mielensäpahoittajaa vasta alkaakin harmittaa, kun noin muistetaan niitä uimahallin työntekijöitäkin. Niitä jotka tässä naurettavassa episodissa "kuraa" niskaansa sai.

    Comment


     Sitten ne mielensäpahoittajat rakentaa mökin vesistön rannalle jossa menee veneväylä ja niitä harmittaa kun sitä väylää pitkin kulkee veneitä joista lähtee ääntä ja aaltoja...

     Comment


      Tämä uimahalli-gaten mielensäpahoittaja on omien sanojensa mukaan 'liian rehellinen politiikkaan'. Vaikuttaa kaikin puolin kyllä yhtä suoraselkäiseltä ja rehelliseltä kuin vaikkapa Nissan-Renaultin entinen pääjohtaja Carlos Ghosn, joka makseli firman tililtä mm. omia sijoitustappioitaan. Hänen yritystoiminnassa tekemistä virheistä Nissan kommentoi: "Tekevälle sattuu" :D

      Comment


       Ei kai tuosta uimahallicasesta voi muuta sanoa, kuin että on heikolla tolalla mielenterveystyö Suomessa. Toivotaan että äänestäjät muistaa keväällä.

       Comment


        Alkuperäinen kirjoittaja jta Näytä viesti
        Bannattu Pasi A se näemmä yrittää tulla provoilemaan. Bannia pidennetään...
        Mitähän mä nyt olen mennyt tekemään ?

        Comment


         Se oli RS2 Pasi A.

         Comment


          Joillakin ihmisillä ei ole elämää, joten voi käyttää aikaa ja vaivaa turhanaikaiseen provoiluun.

          Comment


           Ei tämä sinänsä erityisemmin ota päähän, mutta pieni huomio. Tuttavat ja ystävät kysyvät välillä neuvoja autonvalintaan tai laittavat linkin autosta, jota ovat menossa katsomaan. Mielestäni noihin on ihan mielenkiintoinen aina vastata ja antaa kommentteja.

           Yleensä annan aika rehellisen, mutta asiallisen vastauksen. Esimerkiksi yksi tuttu pohti valintaa käytetyn F30 330e ja 328i nelikon välillä, joista suosittelin jälkimmäistä nelivedon takia, jonka myös minä kaksikosta valitsisin pidempien siivujen ajamiseen, hänellä ei myöskään ollut latauspaikkaa plugarille, mutta osti kuitenkin 330e:n. Toinen tuttu katseli etuvetoista melko karvalakki B8 2.0 tdi A4:sta, joka ei ilmoituksen perusteella vaikuttanut ehkä ihan Nettiauton parhaalta yksilöltä, joten yritin varovasti ohjata ottamaan asiassa aikalisän sekä koejamaan jotain muutakin autoa. Molemmat olivat kuitenkin valintansa selvästi jo tehneet, ja lähinnä hakivat vahvistusta ostokselleen.

           Miksi kysyä kommentteja, jos on käytännössä päätynyt ostamaan jo tietyn yksilön autokuumeisena?

           Comment


            Ei autokuumetta ikina jarjella voi selittaa, se menee aina tunteella. Sitten kun tunne on ylittanyt tarpeeksi pahasti jarjen, niin ostokrapula on ISO. Ei siita kannata muiden puolesta mieltaan pahoittaa.

            Comment


             Vähän reilu viikko nyt odoteltu vakuutusyhtiöltä tarkastajaa kolarikorjaamolle. Sieppaa enimmäkseen todella vähäiseksi jääneet ajelut ennen peuran itsemurhasuoritetta.

             Comment


              Alkuperäinen kirjoittaja +RISU Näytä viesti
              Ei kai tuosta uimahallicasesta voi muuta sanoa, kuin että on heikolla tolalla mielenterveystyö Suomessa. Toivotaan että äänestäjät muistaa keväällä.
              Mutta, tämähän oli ihan mielenterveysammattilainen, joka on kyseessä. Ei ole eka kerta, kun pääsi lehtiin: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005091911.html

              Maallikon arvio: hohhoijaa.

              Comment

              Working...
              X