Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Joo, toimitusosoitteen vaihto ei pitäisiä onnistua ihan helpolla. En tiedä sitten miten tuossakin on tekijä kuvitellut saavansa ne puhelimet haltuunsa. Ehkä toimitus postin pakettiautomaattiin ja oma puhelinnumero johon tulee pakettiautomaatin koodi.

  Silti joku puhelimen varastaminen tai tuolla tapaa petoksella haltuunsa saaminen on vähän outoa, poliisilla ja operaattoreilla on yhteinen järjestelmä jossa näkyy varastettujen puhelinten imeit ja välittömästi kun tällainen imei nousee verkkoon, operaattorilla nähdään että kyseessä on varastettu laite. Ei niitä rosvo siis voi itse käyttää ja uuden iphonen myynti käyttämättömänä merkittävästi halvemmalla pitäisi kilistää tänä päivänä jo ostajankin kelloja niin paljon ettei kovin kaksista hommaa ole sekään. Ainakaan kiinnijäämisen riskiin ja seuraamuksiin verrattuna.

  Comment


  • Saisi mun puolesta lailla kieltää tuon henkilötunnuksen käyttämisen tunnistautumiseen. Ei se ole siihen tarkoitettu eikä sitä siihen pitäisi käyttää! Tunnistautumiseen on nykypäivänä aika helpot ja luotettavat konstit olemassa, jos kauppa/maksunvälittäjä ei jaksa niitä käyttää niin sakkoa sellaiselle.

   Comment


    Alkuperäinen kirjoittaja HiTec Näytä viesti

    Toiminta on kuin suoraan naisen logiikka. Lieneekö tässä yksi syy siihen, miksi profiilissa ei lue enää jäsen.
    www.vagarena.fi

    Comment


     On kyllä taas tuurit kohallaa.. Eilen illalla vein audin korjaamon pihaa valmiiks oottamaa tälle päivälle varattua webaston huoltoa varten.
     Siinä töissä tänää ollessa soitti tuntematon numero mihi vastasin nii oli poliisista ja kyseli että tiiänkö tästä ikkunan rikkomistapauksesta.. Heti rupesin miettimää, että oonko rikkonu mukamas jotai huomaamatta, mut sitteku luetteli rekisterinumeron nii selvis, että oli käyty autossa penkomassa tavaroita, ilman että oli muuta viety kuin toinen turvakenkä, mikä löyty korjaamon takapihalta.
     vaurioita sen verran, että kuskin ovi mutkalla, lukkopesää sorkittu, kuskinpuolen takaikkuna paskana ja naarmuja hiukan ovissa.. No onneks menee vakuutuksesta, mutta vihastuttaa tuommone ylimääränen ilkivalta, kun menee näillä näkymin kuskin ovi vaihtoon kanssa, kun liian jyrkkä taitos oikasuun. :-/

     Oli käyty myös kolmessa muussa viereisessä liiketilassa rikkomassa ikkunat/sisällä asti ja tietojen mukaa mun auto ainut mihin tehty pelkästään ilkivaltaa, vaikka oli muitakin autoja parkissa.. Valvontakamera siinä ja tässä näyttääkö audiin päin (yllätys)

     Comment


      Vakuutusyhtiön ilmoittaminen. Tein 3.1 ilmoituksen vakuutusyhtiöön kun joku oli parkkipaikalla hieronut autoni kylkeä. Samantien tuli viesti että käy näytä arviossa ja olemme sitten yhteydessä. Kävin 7.1 näyttämässä autoani ja jäin odottelemaan yhteydenottoa että saisin viedä auton maalattavaksi. No tässä 2viikkoa sairaslomalla ollessa olisi ollut aikaa käydä viemässä auto mutta ei kuulu mitään. Eilen soitin ja kysyin asiasta niin "joo kyllä täällä näkyykin vauriokuvaukset tullu 7.1 ja heti perään lupa viedä auto". Ette sitten saatana kehanneet ilmoittaa siitä. Nyt sitten pitäisi auto olla taas joka päivä iässä ajossa ja ajan sai vasta ensi kuun puolelle. Ei muuten mutta nyt pitää miettiä miten auton saa vietyä ja tarvii sijaisauton tilalle kun töissäki pitäs käydä.

      Comment


      • Muutuin matkustajaksi lumen alla olleen jään vuoksi. Mukavasti kävelyvauhtia sitten kylki edellä puiseen koristeveneeseen. Ainoa hyvä puoli on se, että ainoastaan takaovi otti osumaa koko kyljen sijasta. No, eipä auta kun katella purkuosaa tilalle.

       Comment


        Alkuperäinen kirjoittaja any1 Näytä viesti
        Vakuutusyhtiön ilmoittaminen. Tein 3.1 ilmoituksen vakuutusyhtiöön kun joku oli parkkipaikalla hieronut autoni kylkeä. Samantien tuli viesti että käy näytä arviossa ja olemme sitten yhteydessä. Kävin 7.1 näyttämässä autoani ja jäin odottelemaan yhteydenottoa että saisin viedä auton maalattavaksi. No tässä 2viikkoa sairaslomalla ollessa olisi ollut aikaa käydä viemässä auto mutta ei kuulu mitään. Eilen soitin ja kysyin asiasta niin "joo kyllä täällä näkyykin vauriokuvaukset tullu 7.1 ja heti perään lupa viedä auto". Ette sitten saatana kehanneet ilmoittaa siitä. Nyt sitten pitäisi auto olla taas joka päivä iässä ajossa ja ajan sai vasta ensi kuun puolelle. Ei muuten mutta nyt pitää miettiä miten auton saa vietyä ja tarvii sijaisauton tilalle kun töissäki pitäs käydä.
        Mikä vakuutusyhtiö? Itse asioin viimeviikolla samoilla asioilla. Ke15.1 ilmotin vahingosta, seuraavana päivänä käytin auton tarkastuksessa ja maanantaina 20.1 oli auto jo työn alla, tänään 24.1 aamupäivällä kävin hakemassa auton takaisin maalauksesta.

        Comment


         Ottaa aina päähän kun pitäisi puhelimessa osata diagnosoida autoon kuin autoon vika, tietää varaosat ja niille hinta ja toimitusaika. Ja tämä kaikki siis yhden puhelun aikana. Melkein sama kuin kysyisi viikon lottonumerot samalla, yhtä hyvin nekin tietää ennakkoon...

         Comment


          Hedman partnesin kirje, jossa todetaan että oon syyllistynyt törkeään tekijänoikein rikokseen. Hyvä vaan, että ko ajankohtana olin Saksassa.... Saa nähä kelpaako lentoliput ja hotellimajoitus todisteeksi.

          Comment


          • Noista ei tarvi muutenkaan välittää, kannattaa tutusta netissä tuohon ko. keissiin

           Comment


            Juuei, pahempia piraatteja kuin ne joita jahtaavat.

            Comment


             Noo katotaan mitä sieltä kuuluu, jos kuuluu. On noita keissejä kyllä hävittykkin, kun pitäisi todistaa että kuka sitä verkkoa on käyttänyt, jos en minä.

             Comment


              Ne ketkä on hävinneet ovat päätyneet siihen tilanteeseen ihan puhumalla itsensä ristiin/ pussiin joten paras ratkaisu varsinkin alkuun on olla puhumatta mitään..

              Comment


               Maksamalla käytännössä myöntää syyllisyytensä vaikka olisikin syytön ja sitä on koko lailla mahdoton enää saada mitenkään peruttua. Sitä vaan että ainakaan ei kannata ensin pelästyä sitä uhkailua, maksaa ja ajatella sitten hakevansa myöhemmin oikaisua. Nuo kun ei ole mitään viranomaisia vaan ihan iilimatoja.

               Comment


                Juu en ruvennut maksamaan 500€ vaatimusta (100€ piratismistä, 400€ kuluja selvittelystä).

                Comment


                 Entisessä elämässä kun asiakkaiden tietokoneita korjailin vielä päivätöikseen ja niitä oli siinä huoltopisteellä vaikka kuinka monta aina samaan aikaan auki, yleensä ajamassa jotain winukan päivityksiä ja siivousohjelmia niin olihan niissä aina välillä jotain torrenttiohjelmia auki. En jaksanut asiasta ikinä sen enempää murehtia, kerran tuli sitten tuollainen uhkailukirje ja monen tuhannen euron maksuvaatimus. Päivämäärä oli jostain yli vuoden takaa, ei mitään keinoa selvittää mikä tai kenen kone silloin ollut kyseessä, toki nettiyhteyden omistaja on periaatteessa vastuussa siitä liikenteestä mutta mitenkä ne ei lähetä ihan kopiokoneen täydeltä niitä lappujansa kaikkiin maailman nettikahviloihin vaan keskittyy pieniin summiin ja yksityisasiakkaisiin? Olisko niin että isommat osaa ja pistää vastaan, pienempää on helppo pelotella.

                 Perustuu puhtaasti siihen pelotteeseen että jos et nyt maksa tätä 500€ maksua niin mennään oikeuteen joka maksaa sitten muuten vähintään 100k€. Joku ressukka aina säikähtää ja maksaa.

                 Minun firman osalta tapaus päättyi siihen kun kerroin että meillä on asiakkaiden käyttöön tarkoitettu ilmainen wlan ja kehoitin kohteliaimmin lähettämään vaatimuksensa suoraan tekijänoikeusrikoksen tekijälle tai jos haluavat lähteä asiaa viemään oikeuteen niin ottavat yhteyttä suoraan Telia Finland OYJ lakimieheen, se kun oli kyseisen nettiliittymän omistaja. Loppui Hedmanin runkkareilta uskallus kun olikin isompi vastassa.

                 Comment


                  Ottaa päähän se, että taivashallin katto on vuotanut koko viikonlopun, eikä remonttihommat meinaa edistyä pihasuihkussa. Etupihalla pitäisi turata rellu valmiiksi jälkitarkastukseen. Vetonivelten suojakumit oli irti; pitää rasvat vaihtaa sinne. Etupuskuri pitää irrottaa etusumuvaloumpioiden vaihtamista varten. Toivottavasti rekisterikilven valot alkaa toimia uusilla polttimoilla. Jotain positiivista: takasumuvalot toimivat, vaikka niistä tuli korjauskehotus. Onko rellun valokytkin ollut liian vaikea katsastusmiehelle?

                  Comment


                   Ei ois ensimmäinen kerta, siis valokytkimien vaikeus

                   Comment


                    Hedman partnes keissi jatkuu. Nyt tuli vaan viestiä, jossa muistutetaan että mun pitää selvittää asiaa ja jos en ole itse syyllistynyt tekijänoikeus rikkomukseen, niin

                    "Liittymän omistajalla on tällaisissa asioissa velvollisuus auttaa oikeudenloukkauksen selvittämisessä."

                    Voiko toi pitää paikkansa? Millä resusseilla ja työkaluilla mä voin selvittää melkein kahden vuoden takaista asiaa?

                    Comment


                     Suomessa pitäisi olla syytön, kunnes toisin todistetaan. Jenkeissä on syyllinen, kunnes todisteet näyttää toisin.

                     Comment


                     • Ensinnäkään sinne HP:lle ei olisi alun alkaenkaan kannattanut vastata mitään.

                      Toiseksi Suomessa on itsekriminointisuoja, minkä ansiosta ei asian selvittämistä tarvitse millään tavalla edistää. Myöskään lähisukulaisia ei tarvitse ilmiantaa. Syyllisyyden osoittaminen on kokonaan HP:n vastuulla ja jos pystyt osoittaa olleesi ulkomailla väitetyn rikoksen tapahtumahetkellä, niin en murehtisi asiaa millään tavalla.

                      Jos haluaisin kettuilla, niin laittaisin sinuna nyt HP:lle henkilötietolain mukaisen tarkistuspyynnön sinuun liittyvistä henkilötiedoista. Heidän on tuollainen sinulle toimitettava pyynnöstä. https://www.tekniikkatalous.fi/uutis...5-aa5407c71330

                      Comment


                       TomVi Vilho puhuu asiaa. Itsekriminointisuojan takia sinua ei saa pakottaa tai painostaa tunnustamaan omaa syyllisyyttä tai myötävaikuttamaan syyllisyyden selvittämiseen. Syytetyllä on siis oikeus pysyä passiivisena. Tämä on kirjattu muun muassa ihmisoikeussopimuksiin, joita suomikin on sitoutunut noudattamaan. Näillä eväillä voit HP:lle vastata toteamalla, että sinulla ei ole velvollisuutta aktiivisesti edistää eikä myötävaikuttaa oikeudenloukkauksen selvittämistä, perustuen muun muassa Euroopan ihmisoikeussopimukseen. Ja etenkin jos voit todistaa olleesi ulkomailla kyseisen tapahtuman hetkellä.

                       Comment


                        Päivän pannu: Mistä C5:n omistaja tietää että Helsingissä on pakkasta?

                        Siitä että vasen käsi kramppaa ajaessa.

                        Comment


                         :) Minulla oli sama ongelma, mutta vaihdoin viikko sitten toisen lukon ja nyt näyttää toimivan.

                         Comment


                          Alkuperäinen kirjoittaja ttenhunen Näytä viesti
                          Päivän pannu: Mistä C5:n omistaja tietää että Helsingissä on pakkasta?

                          Siitä että vasen käsi kramppaa ajaessa.
                          Tuli ihan fiilis, että allekirjoittanut olisi nähty kehä ykkösellä töihin menossa. Profiilin perusteella Torstilla saattaa kuitenkin olla omakohtaisia kokemuksia

                          Comment


                          • Hedman Partnesin tapaukses kannattaa mennä vilkaisemaan murobbs puolelta Hedman Partnersilta kiristyskirje -ketju.
                           https://murobbs.muropaketti.com/thre...kirje.1213329/

                           Siellä on pitkä ketju tuota ja varsinkin Dame Edna (Ritva Puolakka) tekemä työ siellä on merkittävää.

                           Pitää muistaa että liittymän omistaja ei ole vastuussa toisten tekemisistä vaikka Hedman niin väittäisi. Jos Hedmaniin on yhteydessä niin se kannattaa rajoittaa siihen että pyytää GDPR mukaisesti kaikki heillä olevat omat tiedot. Siitä kun kieltätyvät niin asia on omalta osalta siinä (kannattaen tehtä GDPR valitus). Olet tehnyt siloin selviittäksesi kaiken mahdollisen. Mitään muuta tietoja ei kannata sinne antaa vaan käyttävät vaan raskauttavasti sinua vastaan vaikka et olisi syyllinen. Valehtelevat sen minkä kerkeävät saadakseen tietoja.


                           Dame Edna voitti tuossa tietojen selvityspyynnössä, mutta kikkailevat edelleen.

                           https://www.tivi.fi/uutiset/paha-tak...0-e9d7de51a30a


                           Aika raskauttavaa tuossakin tivi:n jutussa on Hedmanin oma lausunto..
                           Asianajotoimiston mukaan oikeutta pantata tietoja puolsi myös se, etteivät tiedot välttämättä koskeneet elokuvan luvattomasta levityksestä epäiltyä naista – hänhän oli kiistänyt syyllisyytensä.
                           Myöntävät käytännössä etteivät tiedä syyllistä eivätkä noudata GDPR poistaen tietoja jotka vääriä.
                           Viimeksi muokannut MKaup; 4.2.2020, 18:22.

                           Comment


                            @MKaup Juu tuon löysinkin eilen ja luin melkein kokonaan läpi! Seuraavaksi selvitän oikean tavan pyytää tiedot ja sitten lähtee sähköposti.

                            Comment


                             Alkuperäinen kirjoittaja HeGee` Näytä viesti
                             Tuli ihan fiilis, että allekirjoittanut olisi nähty kehä ykkösellä töihin menossa. Profiilin perusteella Torstilla saattaa kuitenkin olla omakohtaisia kokemuksia
                             HeGee, kyllä, Sama tyhmä pää joka kesä. Pitäisi naruviritysten ja kokouksista myöhästymisten sijaan vaan vaihtaa uusi lukko joka syksy. Halvempaa ja helpompaa. Tai ainakin kierrättää kahta huollettua ja kuivattua lukkoa.

                             Sen tässä on C5:n kanssa oppinut että lambdoja, etupään ylätukivarsia ja lukkoja saa vaihtaa "short life" -huolto-ohjelman mukaan. Öljytkin pysyisi kirkkaana kun ne vaihtaisi siinä samalla ;)

                             Comment


                              Bemarin startti päästi toimintasavut ulos.

                              Comment


                              • Poliisin resurssien tuhlaaminen tyhjänpäiväiseen asiaan.

                               Comment

                               Working...
                               X