Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Saa**nan pihakissat! Hiekkatassuilla hyppii auton päällä öisin, komeita naarmuja konepellissä...Annoin kunnon suolapesun, paljastu hyvin myyntimeikkaukset konepellistä..aivan täynnä kiveniskeemää...miltähän näyttäis hammerilla maalattu C6 avant..

  Comment


   Tahtoo olla normaalia, että myytävä auto vahataan hyvin maskaavalla vahalla. Saadaan hetkeksi maalipinta "kuntoon", mutta totuus paljastuu jopa yhden pesukerran jälkeen.

   Comment


   • Pitää mennä viikonlopuksi töihin, vaikka piti saada kerrankin pitää vapaata. Ja tulostinmuste on loppu tietenkin sillä jumalan siunaamalla hetkellä, kun kerrankin pitäisi printata jotain!
    Viimeksi muokannut ikke; 15.4.2020, 16:57.

    Comment


     Pari kuukautta sitten suoritettu työpaikan vaihdos ottaa päähän ja urakalla, tarkoitus oli löytää vähemmän kuormittava työ mutta eihän se ihan niin mennyt... Noh, kattelee hetken ja pistää suikan päähän ja sukset eri suuntaan.

     Comment


      Niin. Siinä on varmasti puolensa kun rahti kävelee omin jaloin sisään ja ulos.

      Comment


       Ei itse rahdissa tainnu juuri vikaa olla mutta tiedonkulku on mitä on.

       Comment


        Juu, kaksi raskainta asiaa mitä työpäivän aikana tarvii nostaa, on reppu hyttiin ja kuljettaja perässä, rahti liikkuu konevoimalla. Työvuoron mitta on ajoittain vähän raaka ja tosiaan tiedonkulku on mitä on joka välillä aiheuttaa tilanteita joita on sitten puitu ajoittain aika terävästäkin. Minä kun harvoin jään sanattomaksi ja välillä tulee annettua vähän turhankin suoraa palautetta ylöspäin johtoportaassa...

        Comment


         Oisko se aika kypsä opetella joku uusi ammatti? Mulla loppu periaatteellinen työperäinen vitutus koko lailla kerrasta alanvaihtoon. Ainahan niitä huonoja päiviä tulee mutta ei oo enää semmonen ympärivuotinen kyrpä ottassa sen takia että on pakko käydä töissä.

         Comment


          Kyllä ja ei, ei mulla työ itsessään vituta, vain se että nykyinen työpaikka on vaan oman toinen osalta huonosti johdettu ja järjestetty. Mutta joko voi yrittää kehittää toimintaa tai vaihtaa työpaikkaa...

          Comment


           Selkäkipu. Liikut nollissa.

           Comment


            Vaihtelin eilettäin termaria ja J-plugia berttaseiskaan, eikä oikeen mikään tahtonu sujua. Letkut vittuilee, kotelo vittuilee, plugi vittuilee. Väänsin puoli tuntia tuota j-plugia paikalleen.

            Kruununa meni tunteisiin moottorituen sisään pudonnut termostaatin pultti, eikä miljoonalaatikosta löytynyt korvaavaa tilalle. Auto jäi telakalle, hellun siskon Hyundai alle ja tänään löytyi sitten Pörhön valikoimista uusia pultteja. Josko tuon huomenna jaksais kasata.

            Comment


             Bensavorot iskeneet yöllä. Yritykseksi jäi bensan osalta, mutta luukku rikki; aamuhämärässä en edes löytänyt kuoriosaa. Askartelua luvassa, onneksi ei paskoneet peltiä reunoilta.

             edit: Muovinen luukku oli kumma kyllä ehjä, ja sen sain paikalleenkin. Mutta peltikuorta ei näkynyt missään muutaman kymmenen metrin säteellä. Nyt sitten metsästämään läppää; ruotsin puolelta löytyy pilvin pimein, mutta kotimaassa näyttää olevan kiven alla, ainakin nettihaulla...
             Viimeksi muokannut taski; 23.11.2019, 16:38.

             Comment


              Höh, nyt tuo 20v hyvin palvellut jahti VHF tais kypsyä. Kerran akun tuohon uusinut matkan varrella, kunnon nordlandi. Edelleen hienosti kuulee, mutta lähetys vetää puhelimen tilttiin.
              Pitää varmaan päivittää uus, tälle vuosituhannelle. Ilmeisesti Genzo voisi olla pätevä merkki.

              Comment


               Varovasti kokeilin, vetääkö kolopalloauto myös takaa. - Kyllä vetää.

               Comment


                Onneksi on joku (in)dezent paskavanne.

                Comment


                 Kylläpä se silti kirpaisi raahautua lappeen_Rannassa paikalliseen rangasliikkeeseen ja laitattaa alle uusi vannesarja :(

                 Kauankohan vaimolta kestää huomata, että vanteiden väri ja malli on vaihtunut?

                 Comment


                  TT:n tankinluukku on yks vitsi näillä keleillä, ei mulla muuta. Onneks on sauna ja olutta.

                  Comment


                  • Lumi, Black Friday ja Tampereen autoilijat, siinä on katastrofin ainekset.

                   Comment


                    Kakkosauton (Skoda) oikea kylki muutti muotoaan kun Volvo päätti kääntyä kylkeen. 8000 € + penkkien verhoilut tällä hetkellä korjausarvio. Saa nähdä meneekö lunnaiksi...

                    Comment


                     Oma huolimattomuus. Olin unohtanut kirjoittaa vanhan jarrunestepullon kylkeen sanan "jäte". Kaikki varmaan jo arvasivat mitä tästä seuraa... Alkoi tunnin puhdistusjumppa, kun lorautin pienen tilkan punaista ATF:ää jarrunestesäiliöön. Onneksi öljy kelluu.
                     Edelleen ihmetyttää mihin jarrunestettä hukkuu kuukaudessa min-max verran... Tänä vuonna on joutunut lisäämään jarrunestettä 29.9, 8.11 ja 10.12.

                     Comment


                      Meniskö kytkimen työsylinterin kautta? Tyttären autossa joka meni anopille käyttöön ollut samaa ongelmaa. Jarrut katsottu eikä mitään vuotojälkiä. Pääjarrusylinteri jos pääsee vuotamaan jotenkin tehostajasta läpi koneeseen tai kytkimen työsylkky jos vuotaa kytkinkoppaan tuli itsellä ainoana mieleen
                      Viimeksi muokannut okkim; 11.12.2019, 10:10. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

                      Comment


                       Tästä nesteen häviämisestä on jo toisaalla viesti, ei spekuloida siitä täällä.

                       Comment


                        Matkustajan puoleinen eturengas on alkanut hukkaamaan paineet, lienee seurausta kun ajoin parisen viikkoa sitten toyssyyn ja etuset kyl tarahti aika kovasti. Prkl kun ei jaksais tallasia...

                        Comment                         Syksyllä vaivasi tenniskyynärpää kummassakin kädessä. Niistä selvittyä tuli kiertäjäkalvosinoireyhtymä oikeaan olkapäähän ja vasentakin alkoi jo jomottaa. Leposärkyyn alkaa mennä vähäinen loppukin järki.

                         Comment


                          Löytyy sama oireryhmä vasemmasta olkapäästä. Ihanaa maata kk aina kotona saikulla, kun kipeytyy.
                          Viimeksi muokannut okkim; 13.12.2019, 19:55. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

                          Comment


                           Joku nisti käynyt hallilla, mukaan lähti sen verran mitä tennarikyydillä on saatu kannettua. Ja rikki oleva käsivalaisin ilman laturia.

                           Comment


                            Läksin aamujunalla Jyväskylään autokaupoille ja tulin iltapäivällä Onnibussilla takaisin kotiin. Mutta tulomatkan pääsi kuitenkin nahkapenkillä istumaan niinkuin oli aikomuskin.

                            Comment


                             Menikö nenän edestä vai eikö miellyttänyt?

                             Comment


                              Ei mennyt nenän edestä kuitenkaan. Auto oli päällepäin oikein siisti, mutta mm. S-tronic oireili sen verran pahasti, että kauppoja ei syntynyt.

                              Comment


                               Alkuperäinen kirjoittaja juuhok Näytä viesti
                               Mutta tulomatkan pääsi kuitenkin nahkapenkillä istumaan niinkuin oli aikomuskin.
                               Eikä tarvinnut edes itse ajaa. :D

                               Comment

                               Working...
                               X