Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Grrr,.. pesun jälkeen huomasin damagea Allroadin keulassa. Kaksi lommoa siinä etuspoilerin/puskurin alalistassa. En tietääkseni ole itse niitä aiheuttanut. Vähän epäilyttää onko parkkitalossa skeittaavat jonnet ne saaneet aikaiseksi.

  Arvatenkin tuo metallilista maksaa enempi, kuin painonsa kultaa :( Onneksi on pysäköintiturva vakuutuksessa niin artisti pääsee hiukan halvemmalla, kun bonusmenetyksiä ei tule ja omasta pussista menee vain omavastuu. Tosin tällaista täysin kosmeettista damagea ei lie järkeä korjauttaa talvea vasten, kun lumiaurana Allua saa käyttää kuitenkin jossain vaiheessa talvea..

  Comment


   Postnord taas vaihteeksi. Englannista kotiinkuljetuksella tilattu (ja kotiinkuljetuksesta maksettu) paketti. Eilen tuli tekstiviesti jossa tarjottiin toimitusajankohtaa, vastasin linkin takaa sivulla että aika sopii ja annoin luvan jättää paketin oven taakse jos ketään ei ole ottamassa vastaan.

   Nyt tuli sitten seuraava viesti jossa kerrotaan että paketin voi itse käydä noutaan jossain pienen k-marketin kassan takaa. Kauppa jossa en muuten käy ikinä ja joka ei ole mitenkään matkan varrella mihinkään mennessä. Tekis mieli vittuilla ja valittaa johonkin ja jättää paketti hakematta mutta kun toista viikkoa jo odottanu niitä romuja ja tarvekin olisi.

   Kyllä on sysipaska edelleen postnord. 0/10.

   Comment


    Uusi pesukone kotiinkuljetuksella. Paketin avauksen jälkeen löytyy lommo pellissä. Vastaavassa kohdassa ehjä styroksi ja muovi, joten tuskin on tullut kuljetuksessa. Reklamaatiota annettu ja vastausta odotellaan. Edellinen kotiinkuljetus sisälsi runkoviallisen sohvan. No omalla tuurilla saman pesukoneen olisin saanut varmasti itsekin hakemalla.

    Comment


     Pojalle tuli eilen klassinen Nettix.com ja Paypal huijausyritys. Henkilö joka ei pääse venettä katsomaan haluaa ostaa sen ja maksaa paypaliila. Kysyy paypal käyttäjänimeä, sähköpostia ja veneen tarkkaa säilytysosoitetta jotta "luotettava" kuriiri voi sen noutaa, maksun jälkeen tietenkin. Hinta ei ollut mikkään ongelma ja kiirekin olisi. Nimellä löytyi sadoittain ehdokkaita, puhelinnumerolla ja sähköpostilla ei mitään osumia. Viestit olivat pitkät ja erinomaisella englannilla

     Comment


      Sanoo et osoitteen saa sitten kun rahat tilillä. ;)

      Comment


       Keväisessä muuttohässäkässä tuli rankalla kädellä siivottua kaikennäköistä metalliromua varastosta, ja nyt näyttäs siltä että yksi se setti pyöränpulttejakin menny. Varta vasten oli tarkoitus jättää yksi setti pallokartioita ja yksi suorakartioita, että vanteista riippumatta on pultit. Talvivanteet kaipais noita suoria, ja niitä ei tietenkään tunnu löytyvän mistään...

       Comment


        Alkuperäinen kirjoittaja quattro20v Näytä viesti
        Sanoo et osoitteen saa sitten kun rahat tilillä. ;)
        Osoite nyt on vielä pieni murhe. Netin perusteella pyrkivät maksamaan kaapatulta Paypal tilitä, Yksi versio että maksavat jollain verukkeella liikaa, ja pyytävät palauttamaan ylimääräiset suoraan tilille. SItten kun Paypal tilin omistaja huomaa varkauden hän tekee ilmon Paypalille ja sitten myyjällä ei ole mitään rahoja tiliilä. Muutenkin käytetyn ajoneuvon myynti Paypal maksulla arvelutttaa- kun ajoneuvo on lähtenyt on ihan liian helppoa ostajan riitauttaa kauppa vedoten vaurioihin ja vikoihin. Eli minulla kaupanteko perustuu siihen että perehdytään kohteeseen paikanpäällä ja maksu käteisellä/tilisiirrolla. Nyt oli kyse n 25 kEur kaupasta

        Comment


         Vasen olkapää sanoi taas soronoo. Johan se 2 vuotta olikin kunnossa.

         Comment


          Kiusaaminen on kyllä perseestä.
          Poikaa heitellään kuminpalasilla ja opettaja ei välitä lainkaan, koska se on kuulemma huumoria. Lisäksi suljetaan ulkopuolelle kaikista yhteisistä jutuista ja whatsapp-ryhmistä. Liekö niissäkin vielä juorutaan selän takana. Tekisi mieli soittaa koululle, vaan siitä tullee taas lasu-ilmoituksia ja sakkoja ja ties mitä, kun alan hermostumaan. Varmaan lähestymiskieltokin.

          Comment


          • Tuohon kumin paloilla heittelyyn on toki vaikea ottaa kantaa. Toki, jos poikasi kokee sen kiusaamiseksi ja on tehnyt sen opettajalle tietoiseksi, niin kiusaamistahan se selkeästi on. Mutta whatsapp-ryhmistä sulkemiset on jo selkeästi kiusaamista ja poissulkemista. Onko koulu/opettaja tästä tietoinen? Asiallisella keskustelulla asiat yleensä ratkeaa, toisten osapuolien vanhemmille yhteydenottoa suoraan, koulun kautta ei välttämättä onnistu ollenkaan. Jaksamista, samojen asioiden kanssa painineena, suoralla yhteydenotolla, paljon nassikalle helpotusta ja elämän kokemusta saaneena. Mulkut on mulkkuja. Olkaamme parempia.

           ja todella raakaa, solvaavaa ja kovaa kieltä/uhkailua pitää käyttää, että lasu tai lähestymiskielto pukkaa päälle.
           Viimeksi muokannut Tipi47; 7.10.2019, 23:00.

           Comment


           • Kuraattoriin tai kouluterveydenhoitajaan yhteyttä, ne ei oikein voi jättää kiusaamista hoitamatta.

            Comment


             Kyllä tässä on oltu jo yhteydessä ties mihin vaan eipä nekään kaikkea mahda. Whatsappeja voi toisaalta tehdä kuka tahansa ja kun kyseessä ei ole koulutyöhön liittyvä sovellus, niin se on pelkkää kusipäisyyttä jättää ihmisiä pois ja kuvitella olevansa parempaa porukkaa.

             Comment


             • Aikoinaan meidän nuoremman pojan kiusaamista ei kiinnostanut koulun hoitaa. Tein rikosilmoituksen rehtorista, niin johan alkoi kummasti kiinnostaa. Siinä vaiheessa se kiusaaminen oli kyllä jo todella rankkaa sekä henkisesti että fyysisesti. Ei puhuttu enää mistään kumeilla heittelystä.

              Comment


               Poikani oli liki koko ala-asteen ajan koulukiusattu. Hän oli Whatsapp-ryhmissä, mutta hän sitten itse lähti kaikista ryhmistä ja poisti koko sovelluksen puhelimestaan. Hän ei käytä mitään somekanavaa ja hyvä niin, kun hän ei koe niistä olevan itselleen mitään iloa.

               Comment


               • Noissa tilanteissa itselleni tuli mieleen että pitäisi alentua kiusaajien tasolle ja näyttää niille että miltä se tuntuu kun toista lyö tai potkii tai kamppaa ja nauraa ryhmässä päälle.
                Vaikka siitä olisikin päätynyt käräjille. Mutta olisi se ollut sen arvoista.

                Comment


                • Kaikenmaailman tori kauppiaat (tori.fi). On tullu selailtua käytettyjä peräkärryjä jo jonkin aikaa. Sitte silmiin tuli se mitä juuri tarvitsen ja vieläpä melko läheltä. No siinä sitten juttelin tuon tori chatin kautta ja sain muutaman pyytämäni lisäkuvan ja viilattiin hinta kohdalleen. Sanoin lopuksi että soitan huomenna ja että mietin vielä. Koitti seuraava aamu ja päätin soittaa. Kaveri sieltä vastasi ja sanoin että otan sen kärryn ja sitten sanoin että soitan iltapäivällä ja sovitaan haku, kun aikataulut selviää...

                 Sitten koitti iltapäivä ja minä valmiina lähtemään kärrynhakuun. Soitto myyjälle ja ei vastannut. Siinä soitin loppuillan aikana 5 kertaa eikä vastausta. No ei siinä sitten auttanut kuin yrittää seuraavana aamuna vielä kerran ja sama homma. Sitten alkoi jo mennä hermo ja seuraavan puhelun soitin tunninpäästä, mutta eri numerosta. Kappas sieltähän vastattiin nopeasti. Selityksenä oli puhelimen unohtuminen töihin ja heti perään kovassa metelissä kaveri sanoi että nyt pät pät pätkii... ja puhelu katkesi. Sitten ei enää seuraavaan puheluun vastattu...

                 kysyn vaan että mikä idea tässä on?? Ei kuitenkaan vaatinut mitään ennakkoon tai muutakaan.

                 Comment


                  Saanu paremman hinnan joltain toiselta sen jälkeen ku jo luvannu myydä sulle. Joku maksanu 50€ enemmän tjms.

                  Comment


                  • Voipi olla. Tingin sen 50€ pois pyynnistä ja nyt on näköjään myytykkin jo. Mut on se nyt jumalauta hirvee vaiva keksiä ties mitä valeita ja olla vastaamatta lukuisiin soittoyrityksiin. Vaan sen takia että ei voi sanoa, että sai paremman tarjouksen. Olisin itekki maksanu täyden hinnan siltä seisomalta.. jos olis viittiny ilmottaa että sai paremman tarjouksen toiselta soittajalta.

                   Comment


                   • Miksi helvetissä KAIKKI pitää olla nykyään "joku x jotain" "Marjanpoiminta x Pullakahvit", "Cars x Coffee". Eikö voisi olla vain ihan tavallisia tapahtumia? Näissä omalla kohdalla tapahtuu samanlainen hylkimisreaktio kuin risuaidan käyttäminen kes#kellä tekstiä.

                    Comment


                    • Peräkärryn jarrut...miten h*elvetissä voi olla toiselta puolelta säätöpultti rikki ja toiselta puolelta taas se osa jota tuo säätöpultti pyörittää. Miksi edes tarvitsee olla tuollainen säätöpultti...voisi olla ihan normaaliin tapaan vain reikä (kuten autoissa) josta käännetään tuota säätöä. Muutenkin nuo rumpujarrut ihan perseestä, lisäksi vielä vaijeritoimisuus. Peräkärryihinkin vain hydrauliset levyjarrut. Edit: ja autoihin, tai edes Audeihin ja Fordeihin, hydraulinen käsijarru.
                     Viimeksi muokannut Rusty; 12.10.2019, 20:25.

                     Comment


                      Joku typerä sääntö kait kieltää hydrauliset jarrut perävaunuissa. Ikään kuin nuo mekaaniset sätöstelyt olisi yhtään sen parempia tai varmatoimisempia.

                      Comment


                       Ihmiset jotka myyvät autojansa, mutta eivät vaivaudu vastaamaan soittoihin tai sähköpostitse lähestyttäessä.

                       Comment


                        Voi ihmisen käsi minkä teit! - Vaihtelin perjantaina Golfiin takaiskarit ja talvipyörät.
                        Ihmettelin kyllä hiukan jossakin kohtaa toista etupyörää vaihtaessani, kun auto nyksähti hiukan alaspäin. - Tuolloin luulin tunkin uponneen hiukan maahan, mutta tänään selvisi, että tunkki olikin lipsahtanut helmakotelo kantin päältä pois sillä seurauksella, että helmakotelo on hiukan lommolla ja ulkoreuna pullahtanut ulospäin.

                        Täytyy varmaan alkaa hankkimaan vetovasaraa...

                        Comment


                         Ajattelin säätää säädettävästä alustasta takapäätä vähän ylöspäin, en sit säätänytkään.

                         Comment


                          Tilasin Saksasta Profiteilesta tonnilla varaosia. Kaksi viikkoa myöhemmin DHL toi puolet osista. Paketti 1/1, lähetysluettelo 1/1 ja lähetysluettelossa teksti "ei jälkitoimituksia". Jotenkin en ollut yllättynyt, kun aiemminkin on tilauksista puuttunut tavaraa. Nyt poikkeuksena aiempiin oli se, että paypal tililleni ei ollut tullut abouttiarallaa 500€ hyvitystä.

                          Aloin arpomaan onko tämä todellakin yhden kollin lähetys vai onko sittenkin puuttuvat osat vielä tulossa. Tietenkin perjantaina laittavat aspan luukulle lapun klo 12. Lähetin siis mailin, että palauttakaa rahat ja että tilaan tavarat uudestaan. Osassa tilatuista tavaroista ei saldo ollut muuttunut, joten uskaltauduin tekemään uuden tilauksen, sillä pari autoa seisoo ja odottaa osia.

                          Kun pariin päivään ei ollut tullut vastausta, niin lähestyin paypalin kautta, mutta sama hiljaisuus vallitsee sielläkin. Viikkoon ei ole siis tullut mitään kautta vastausta eikä rahoja. Tosin tuli maili uudesta lähetyksestä. Saapa nähdä onko lopputuloksena osia tuplasti vai miten tämä päättyy.

                          Comment


                           Joo se on kyllä surkeaa tuossa firmassa että paketti tulee, mutta eivät sano mitään jos jotain osia ei saa. Sitten on kiva ihmetellä parin viikon päästä että mistäs niitä etsitään ja ehkä kiireellä.

                           Comment


                           • Tarina abs anturin vaihdosta. 1.Joudet tekemään vapaapäivänä muiden auto remonttia.. 2. Paikka mihin menet niin työkalut on paskana/kadoksissa.. 3. Kun vihdoin ja viimein olet saanut sen hemmetin anturi tuhannen palasina pois reijästä. Ja sitten kun saat romut kasattua kasaan ja nollaat vika koodit niin huomaat sitten että HEI se oli väärä anturi minkä vaihdoit saati sulle sanottiin että vaihda.. välillä on niitä hetkiä kun on ihan OIKEESTI kiva olla omalla työmaalla..

                            Comment


                             Lähes kaikki myyjät. Ärsyttävin tyyppi myy vaikka mummonsa, vaikka ei tiedä tuotteesta yhtään mitään. Kääntää jutut penkkiurheiluun tms, joka ei kiinnosta ketään. Ei löydä edes esitteistä oikeita tietoja. Tältä tyypiltä saa yleensä tarjouksen ja voi ostaakin JOS itse tuntee tuotteet.

                             Seuraava tyyppi myy esimerkiksi 30te lämpökeskusta tai taloa, käy paikanpäällä, tietää tuotteesta, mutta ei kahdessa kuukaudessa saa tarjousta aikaiseksi. Viestittelet ja soittelet, mutta ei. Onko jälkimarkkinointi samanlaista?

                             Seuraava tyyppi on finninaama, joka ei osaa myydä, ei tiedä mistään mitään, kysyy kaiken muilta. Saa yleensä tarjouksen aikaiseksi, tosin 40% kalliimman kuin muut.

                             Yritä tässä sitten kilpailuttaa tai ostaa mitään kotona tai töissä, kaikki kestää. Osaaminen on
                             mitä sattuu ja selitellään. Itse olen insinööri, enkä varmasti myyjä, mutta en sellaiseksi aiokaan.

                             Joskus harvoin osuu kohdalle asiantunteva, täsmällinen myyjä , jolta saa asiallisen tarjouksen ja jolta on ilo ostaa. Silloinkin tulee tunne kusettaako kuitenkin...

                             Comment


                              Tämän mukaan yleisin ammatti Suomessa on myyjä. Se kertoo jo aika paljon.
                              https://www.iltalehti.fi/tyoelama/a/201710202200475312

                              Comment


                               Saksalaiset aspat on aika tuppisuita jos kieli ei ole oma.
                               Sain jonkun 10 sähköpostia vääntää yhdestä 15e killkeestä, kun olivat lähettäneet kaksi samanlaista vaikka piti tulla erillaiset. Eivät siis edes yrittäneet ymmärtää englantia. Tarjosin heti alkuun vaihtoehtoa että pidän osan ja he laittaisivat minulle postikulujen verran alennuskoodia tms, että seuraavassa tilauksessa voisin oikean osan tilata ja vähän muutakin. Eli häviäisivät vain yhden postikulun verran, kun heidän keräiliänsä on ryssinyt. Noh lopulta jouduin toteamaan että en ala mitään DHL lippulappuja tulostelemaan ja odottelemaan jos joku paketin noutaisi ehkä sovittuna ajankohtana. Lisäksi olisi pitänyt maksaa panttina sen uuden osan verran, minkä olisivat palauttaneet jahka minun palautukseni saapuisi heille.

                               Parhainmillaanhan ne vastailee englanninkielisiin maileihin saksaksi. Eräälle kauppiaalle meni ”viesti” perille kun jatkoi oman vastauksen suomeksi. Englannilla selvisi siitä eteenpäin :D

                               Comment

                               Working...
                               X