Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Ei näköjään tarvi päivittää Allun karttoja kun lataus keskeytyy tasaisesti aina johonkin ja kauhean tappelun jälkeen voi yrittää uudestaan. Ajetan sitten vanhoilla

  Comment


   Perjantaina viimeinen työvuoro nykyiseen työpaikkaan, hienosti työvuoro laitettu loppumaan 23.10 jonka jälkeen omatoiminen talon omaisuuden palauttaminen. Ei ole koskaan aikaisemmin näin huonosti kohdeltu työntekijänä. Olisi ollut varaa pitää perjantaina vapaa, vaikka palkaton mutta kun ei oo tekijöitä. Siinä joutui heittämään takaisin että miksiköhän...

   Comment


    Pitipä tuossa nopsasti käydä tuohon pikku tfsi:n sisään vaihtamassa tulpat ja puolat. Tunti meni leppoisasti ekan kanssa, loput saa odottaa parempaa päivää.. Ensmäine puola oli kireässä, ja joutui ihan kunnolla ottamaan otetta että sai pois. Olipas kiva huomata, että tulpan ympärille jäi kivasti puolasta se vulkanoitunut kumi. Saipa rassata pientä rööriä ihan antaumuksella, että sai rapsuteltua kumeja riittävästi pois.

    Comment


     Possuautossa jämähti samalla tavalla puolasta kumihattu tulppaan kiinni. Ja vähemmän yllättäen ykkösbankin perimmäiseen sylinteriin joka on siellä kaiken kamalimmassa paikassa. Tappelin kans liki tunnin sitä kumia poterostaan pois. Ja millin paloin tottakai.

     Comment


      Ei enempää eikä vähempää, kuin saatanan retardit autoilijat työmailla. Liikennevaloja ei noudateta, kun ei ne eilenkään ollut siinä. Tie kapenee-kyltistä huolimatta tästä voi ajaa rajoituksen mukaista neljääkymppiä, koska rajoitusta ei ole laskettu ja liikennevaloissakin on vasta keltainen valo, mikäli niitä valoja on edes havainnoitu. Ja keltainenkin varmaan oikeuttaa tilapäiseen nopeusrajoituksen ylitykseen.
      Taas kerran sanon: Ajakaa niillä työmailla asianmukaisesti, sillä omalla kohdalla joka kerta tulee isompia mielitekoja käyttää lapiota muuhunkin, kuin ojan kaivamiseen.

      Comment


       Olikos täällä AY-liikkeen miehiä ja työnantajapuolen edustajia? Itseeeni tämä asia ei niin vaikuta, mutta ottaa päähän miten vaikea on irtisanoa työntekijää nykypäivänä. Itse luottamusmiehen asemassa pitäisi olla tietty tätä vastaan, mutta tässä tilanteessa ei, yksi henkilö hiekottaa muiden 10 työntekijän hommat omalla lusmuilulla.

       Comment


        Allroadin (4B) umpion lasi on himmentynyt xenonin keilan alueelta mutta sisäpuolelta. Ei taida olla konstia korjata. Uusi alkuperäinen umpio on viidenneksen auton arvosta...

        Polttimot ovat normaalit ja umpio Hellan, viisi vuotta vanha. Oikeanpuoleinen alkuperäinen umpio on edelleen kunnossa (17 vuotta).

        Comment


         Alkuperäinen kirjoittaja Hege Näytä viesti
         Olikos täällä AY-liikkeen miehiä ja työnantajapuolen edustajia? Itseeeni tämä asia ei niin vaikuta, mutta ottaa päähän miten vaikea on irtisanoa työntekijää nykypäivänä. Itse luottamusmiehen asemassa pitäisi olla tietty tätä vastaan, mutta tässä tilanteessa ei, yksi henkilö hiekottaa muiden 10 työntekijän hommat omalla lusmuilulla.
         Jos hän ei hoida annettuja työtehtäviään sovitusti, niin sehän riittää. Muutaman varotuksen kautta toki.

         Comment


          Olen ihan samaa mieltä irtisanomissuojasta. Sitä heikentämällä pienyrittäjilläkin olisi ehkä pienempi kynnys palkata työvoimaa, eikä ehkä tarvis pitää mitään kiky-päiviä.
          Samalla voisi poistaa tyhjänpäiväiset kirkkopyhät ja arkipyhiksi jättää uudenvuoden, juhannuksen, vapun, itsenäisyyspäivän ja joulun.

          Comment


           Vappu ja juhannuskin joutaa samaan roskakoriin...

           Comment


            Vapun meinasin olla kirjoittamatta, mutta juhannus saa pysyä. Tarvii sitä juhlia, että kesä alkaa väistymään ja päivä lyhenemään.
            Enkä mä kyllä joulun tarpeellisuudestskaan oo varma. Ainakin sen voisi ajoittaa viikonlopulle, että tulisi ainoastaan yksi vapaspäivä, kuten juhannuksenakin.

            Comment


             Kyllä kai jossain ABC-liikenneasemilla tai jossain jotain osa-aikaista työtä löytyy jota voi mennä pyhinäkin tekemään jos ahdistaa kotona olla ja työpaikalla on ovet kiinni? En oo ihan varma haluaisinko vaihtaa arkipyhät työpäiviksi vaikka niistä saisi täyden palkankin, tykkään viettää lomia ja pyhiä vaikka perheen ja kavereiden kanssa. Kyllä täytyy tosi pienissä olla omassa elämässä asiat jos työnteko ja töissä käyminen on ainoa funktio tehdä mitään. Tai tää on vaan mun mielipide, sitä vaan että jos haluaa mennä vappuna ja jouluna ja juhannuksena töihin niin kyllä sen varmasti saa jokainen tykönään jollain tavalla järjestettyä. Antaa meidän muiden pitää vapaita. Isoisät on ne meille tapellu.

             Comment


              Kirkkopyhät pois kirkkoon kuulumattomilta olisi vähintä mitä pitäisi tehdä. Miksi kirkollisveroa maksamattomien pitäisi saada oikeus ottaa rusinat pullasta? Samaten vappupäivä voitasiiin otta pois muilta, kuin vasuridemareilta ja opiskelijoilta.

              Comment


               Kyllähän Mikon pitäisi tietää, ettei yhden miehen panos viiden miljoonan joukossa auta kohentamaan valtiontaloutta, kun viisi miljoonaa ei voi vaikuttaa globaaliin ilmastonmuutokseenkaan lähes 8mrd ihmisen joukossa.

               Kyllä mä saan päivystää niin paljon kun huvittaa tai olla viettämättä joulua ja muita turhia pyhiä. Mulla ei vaan ymmärrys riitä, miksi pitää maksaa palkkaa kotiin jostain niin turhista päivistä mitkä ovat suomalaisille lähinnä syitä ryypätä.

               Comment


                Ai tää oli taas ilmastonmuutoskeskustelu. Check. Jatkakaa, minä jatkan tykönäni arkipyhien viettoa hyvällä omallatunnolla kuten tähänkin asti. Suosittelen muita tekemään just niinkuin itelle hyvältä tuntuu. Peace out, lähden ny ystävien kanssa mökille. Saatan jopa vähän ryypätä vaikkei oo edes arkipyhä.

                Comment


                 Kihti.
                 (tähän voi sitten lisätä niin monta kirosanaa mitä mieleen juolahtaa)
                 Vielä jos litran vettä jois ja sitten koittais nukkua uudelleen :P

                 Comment


                 • Paloin saatana

                  Comment
                   Hävisittekö pesismatsin sen takia?

                   Comment


                   • Alkuperäinen kirjoittaja Jusaberg Näytä viesti
                    Olen ihan samaa mieltä irtisanomissuojasta. Sitä heikentämällä pienyrittäjilläkin olisi ehkä pienempi kynnys palkata työvoimaa, eikä ehkä tarvis pitää mitään kiky-päiviä.
                    Samalla voisi poistaa tyhjänpäiväiset kirkkopyhät ja arkipyhiksi jättää uudenvuoden, juhannuksen, vapun, itsenäisyyspäivän ja joulun.
                    Uskonnollsten juhlapäivien vapaat vois laittaa roskikseen, ihan vaan periaatteesta koska valtion kirkko.
                    Samoin vapun kommarijuhlan.
                    Juhannuksen voin maksaa palkkaa.
                    Samoin itsenäisyyspäivän.
                    Ja tietysti maksan mielelläni ansaitut vuosilomat. Voisin vaikka maksaa lisäviikon jos nuo nykyiset pakolliset arkivapaat poistetaan. Näin jokainen saa itse päättää koska lomansa pitää. Ja sitä olisi palkansaajallakin 6 viikkoa.

                    Comment


                     Ehtiiko siella Suomessa toita tehda ollenkaan, kun joutuu lomalla olemaan viikkotolkulla?

                     Aloitin uusissa hommissa toukokuun alussa ja heidan standardi lomasaldo per tyontekija on 10 PTO-paivaa (personal time off) ja 5 sairaspaivaa. Taman lisaksi noin kymmenkunta palkallista vapaapaivaa, kuten itsenaisyyspaiva, kiitospaiva, joulupaiva, uudenvuodenpaiva, jne,

                     Ei todellakaan ole sita perisuomalaista 4 viikon kesalomaa, saati etta mistaan tyopaikasta saisi mahdollisuuden olla poissa viikkotolkulla yhteen menoon.

                     Comment


                     • Olet väärällä alalla tai paygradella. Velipojalla ollut jo vuosia 3-4vko palkallista lomaa ja palkattomat päälle.

                      Comment


                       Juu, pohjalta joutuu nyt kiipeamaan naiden lomien kanssa. Aiemmalla tyonantajalla konsulttimaailmassa PTO:ta kertyi 9 tuntia per 2 viikkoa, mutta oikeastaan minaan vuonna en projektikiireiden takia ehtinyt pitamaan niita kaikkia. Onneksi ison osan sain kuitenkin rahana nostettua.

                       Comment


                        Ruoste. Mitä enemmän B7:n kanssa tekee ja purkaa niin sitä enemmän tuota ruostepeikkoa tulee vastaan (huonon kolarikorjauksen jälkien ja maalaustyön lisäksi).
                        Pikkukakkosta puolestaan on mukava rassailla, kun tuota ruskeata paskaa ei löydy laisinkaan.
                        Kuulostipas taas riettaalta...

                        Comment


                        • Auton rassaaminen...tai no ainakin ilman oikeaa nostinta ja kunnollista nostokorkeutta. Könytä tuolla alla, maaten ja milloin missäkin asennossa ja yleensä aina joku työkalu sen verran kaukana että saa könytä ylös. B6:ssa ylätukivarsien sisäpäiden kiristäminen kun paketti on autossa kiinni ja varsinkin taaempien jos jousikin sopivasti sellaisessa asennossa että se haittaa pääsyä mutterille.
                         Viimeksi muokannut Rusty; 22.9.2019, 08:40.

                         Comment


                          Audista sujahti jakohihnasta hampaita sileeksi vajaan 10cm matkalta n. 20km/h vauhista... Kuinka vahvoilla oon korvausjutussa? Auto liikkeestä ostettu kuukausi sitten ja edellinen jakoremppa tehty 100tkm sitten ja sekin autokorjaamolla. Autona b8 2.0 tdi CAHA motti
                          Viimeksi muokannut bonus; 22.9.2019, 09:49.

                          Comment


                           Miesflunssa tuloillaan. Kurkussa kaktus ja kropassa kylmä. :(

                           Comment


                            Ranetukset. 8P A3 sulaketaulussa on kolme vetokoukun sähköille tarkoitettua paikkaa, joten looginen paikka koukun sähkösarjan sulakkeelle on toki kattoluukulle tarkoitettu sulake. Ja jotta asia ei liian helposti selviäisi auton seuraavalle omistajalle, sulakkeen palaessa kannattaa koko sulake ottaa pois ja laittaa kansi takaisin paikalleen. Vaati yllättävän paljon purkamista, että selvisi mihin koukun sähköt oli asennettu.

                            Comment


                            • mihin voi laittaa viestin jos haluu myydä audin, mersufoofumit oli helpompia, yks a3 sw 2005 97000 ajettu olis mun minne voi ilmoittaan poimin sut ku sul on audi. esko

                             Comment


                             • Jos tänne asti löysit niin vähän alempaa olisi löytynyt tämä:
                              https://www.audiclub.fi/audifinns/fo...4%C3%A4n-autot

                              Lue vielä säännöt ko. palstan yläosasta ettei mene novelli hukkaan.
                              Viimeksi muokannut makelja; 30.9.2019, 19:11. Perustelu: Lisäys

                              Comment


                               Nyt tarttis löytää joku mentalisti.. Yhden auton avaimet aivan totaalisen kadoksissa. Luonnollisesti ainoat, mitkä tuohon vehkeeseen itseltä löytyy. Paras jahtikausi lähestyy ja rooveria ei saa tiirikoitua liikkeelle, ärh murh.

                               Comment

                               Working...
                               X