Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • 120km/h ylinopeutta, kortti pois vuodeksi ja auto myyntiin. Rakennan Bafangin osista sähköpyörän, pääsee noin 100 kilonen 50km/h. :-)

  Comment


  • Klikk

   -Sarcasm-
   On sulla kiire. Lähde aikaisemmin. Tulee halvemmaksi.
   -Sarcasm off-

   Comment


    120km/h ylinopeus ei kyllä ole millään tavalla perusteltavissa.

    Comment


     Nyt kyllä saakin ottaa päähän, noilla vauhdeilla lopputulos ihan oikea.

     Comment


     • Jos lisään vaikka tähän, että kierrätin kakkosvaihtella uusia öljyjä. Kyseessä oli metsässä sijaitseva täysin tyhjä, suora ja kuiva tie. Täällä ei ole koskaan ollut poliiseja... ei koskaan. Jokin kohtalo kai.

      Comment


       Eli ajoit 200 km/h kakkosella metsässä...

       Comment


        Noo, yrittämisen puutteesta ei ainakaan voi moittia.Yleensä silloin liikennevalvonta sattuu paikalle, kun sitä vähiten osaa odottaa. Siitä on ihan omakohtaista kokemusta huimasta nuoruudesta. Ja hyvä niin, koska sitä alkaa vähän enemmän ajatella mitä tienpäällä oikein tekee.

        Comment


         Saiko siitä ylinopeudesta paljousalennusta?
         Ei se kortti kauaa ehtinyt taskussa vanheta... https://www.audiclub.fi/audifinns/fo...20#post1853020

         Rikoksenuusijoiden tuomioita yhdistellään niin, ettei 1+2 olekaan 3. Miksei tämä sama päde liikenteessä?

         Ja siis minua hatuttaa yhä tuo reilu kuukausi sitten kameratolpalta tullut pikavoitto, joka oli ensimmäinen 29 vuoteen. Mennessä oli 80 km/h rajoitus, mutta toiseen suuntaan paluumatkalla olikin 60 km/h. Kyseessä ei ollut muuttuva rajoitus.

         Comment


         • Hitto, oli tarkoitus sanoa, että mittarissa oli 120km/h 50 alueella. Pyöri tuolloin varmaan miljoona ajatusta samaan aikaan, niin en kirjoittanut näköjään selvästi.

          Comment


           Oho, minä päättelin tykönäni että olis ollu 250km/h päin rajoitinta motarilla - 3% varmuusvähennys olis aika lailla 240km/h ja sitä myöten ~120 ylitys. Joskus totuus on tarua ihmeellisempää.

           Comment


           • Eikö se kuitenkin ole 3 km/h varmuusvähennys kolmen prosentin sijaan?

            Comment


             Onhan se.

             Comment


              Sataan kilometriin asti 3km/h. Yli satkun nopeuksissa 3%.

              Comment


               Ei ainakaan pätenyt kaverin sakoissa. 166 tutkaan ja lopulliseksi lukemaksi jäi 163.

               Comment


                "Todettu nopeus on saatu aikaan vähentämällä mitatusta nopeudesta tekninen varmuusvähennys 3km/h (alle 100km/h nopeudet) tai 3% (vähintään 100km/h nopeudet)."

                Noin se lukee niissä kotiin lähetetyissä kameratolpasta saaduissa huomautuksissakin. Sitä minä en tiedä onko oikean poliisin oikealla tutkalla mitatussa nopeudessa käytetty erilaista teknistä varmuusvähennystä kuin noissa induktioon perustuvissa automaattisisen valvonnan kameratolpissa.

                Comment


                • Seison korjattuna (sanoi mies uusissa tukipohjallisissa).

                 Comment


                 • Hieman ottanut päähän kun starttivika korjaantu itsestään seuraavana päivänä. Vaikka mitä teki ei kertaakaan enää vikaa ilmennyt. Useita startteja, moottori lämpimäksi käyttöä, startin sahausta ruiskutus poiatettuna. Vika päällä diagnosointi olis ollut helppoa katsoa oliko se lokasuojan akkukaapelin liitos miksi startti vaan naksahti pyörähtämättä vai itse startti. Nyt saa liitokset tehdä uusiksi ja startin vaihtaa. Tunnin parin työ koko päivän jumpaksi kun apurungon ja moottorituen irroituksen jälkeen vasta starttiin pääsee käsiksi. Uusi startti ei juuri maksanut mitään.

                  Comment


                  • Hinauskoukun suoja päätti hävittää itsensä johonkin Nokia-Tampere välille.

                   Comment


                    Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                    "Todettu nopeus on saatu aikaan vähentämällä mitatusta nopeudesta tekninen varmuusvähennys 3km/h (alle 100km/h nopeudet) tai 3% (vähintään 100km/h nopeudet)."

                    Noin se lukee niissä kotiin lähetetyissä kameratolpasta saaduissa huomautuksissakin. Sitä minä en tiedä onko oikean poliisin oikealla tutkalla mitatussa nopeudessa käytetty erilaista teknistä varmuusvähennystä kuin noissa induktioon perustuvissa automaattisisen valvonnan kameratolpissa.
                    Mulla on oikealla tutkalla ohitustilanteessa mitattu lappu yli satasen vauhdista satasen alueella, jossa lukee, että "Nopeuden mittauksessa on vähennetty 3km/h varmuusvähennys". :-(
                    Viimeksi muokannut ToniH; 18.8.2019, 10:48.

                    Comment


                     Se on -3km/h mitatusta. Tiedän varmasti mistä puhun.

                     Comment


                      Mjooh, lienee olevan sitten eri käytäntö varmuusvähennyksessä tutkan ja kameratolpan välillä. Eipä sillä mitään käytännön merkitystä tosin ole.

                      Comment


                       Mulla on tuo 3% teksti tolpan huomautuspaperissa.

                       Comment


                       • Kyllä mulla on joka kerta yli satkun nopeuksissakin lihaa ja verta olevan poliisin toimesta vähennetty vaan se 3km/h. Ehkä se 3% vähennys on oikealle koppalakille liian vaikea laskea toisin kun tuo 3 km/h vähennys. Siellä saunan vuokraajan elektronisen sodankäyn... eiku liikennevalvonnan hermokeskuksessa on varmaankin sitten jo sen verran laskentatehoa, että onnistuu tuollaiset vähän vaikeammatkin laskutoimitukset...
                        Viimeksi muokannut Eemeli82; 18.8.2019, 13:35.

                        Comment


                         Maastopyörä ja BMX varastettu taloyhtiön pyöräkellarista. Sopivasti olivat köytettynä yhteen vielä vaijerilla ja U-lukolla. Seuraavaa pyörää säilytetään sitten vissiin olohuoneessa.

                         Comment


                         • Jos varas haluaa jonkun fillarin viedä, niin lukon tyypillä tai vahvuudella ei varsinaisesti ole merkitystä. Youtubessa on paljon videoita, joissa murtoturvallisina pidetyt (tai ainakin sellaisina markkinoidut) lukot leikataan, murretaan tai tiirikoidaan auki todella lyhyessä ajassa.

                          Pyörä tuleekin valita ja/tai lukita niin, että varas ei halua viedä sitä: joko lukot ovat niin järeitä ja/tai niitä on niin paljon, että varkaan ei tee mieli koskea niihin TAI niin, että pyörä itsessään on sellainen, että varkaalla ei ole sitä halua viedä TAI niin, että naapurin (vastaavanlainen) pyörä on helpompi viedä. Niin tai sitten kaikki nämä.

                          On toki näin jälkikäteen helppo jeesustella, mutta itse en säilyttäisi yhteisissä tiloissa kuin korkeintaan jotain sellaista fillaria, jolla voi rullailla iltakaljalle tai juna-asemalle ja joka ei perus-nistissä tosiaan herätä sen kummempia haluja. Kymmenisen vuotta tällaisessa käytössä on ollut vanha inttipyörä kaikkine teräsosineen - epäilen, että maailmanlopun jälkeen täällä on enää torakoita ja tuo mun "asemapyörä".

                          Comment


                          • Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                           Sataan kilometriin asti 3km/h. Yli satkun nopeuksissa 3%.
                           Juu ei ole vähennys prosentteja yli 100kmh ylityksissä. 225 tutkaan ja siitä otettiin armollinen 3kmh pois niin jäi edelleen 222 ja yli 100kmh ylitys.Siitä seuraa käräjäoikeus ja mitä vaan ajokielto+ sakko yhdistelmästä aina ehdolliseen.

                           Comment


                            Niin no johan se tässä ketjussa pääteltiin että tutkalla mitatuissa on aina 3km/h ja kameratolpasta noin kuten edellä kirjoitin.

                            Comment


                            • Täsaä on nyt puljailtu paljun kanssa joka on siis täysin ite tehty lasikuidusta. Ekalla täytöllä topcoat pinnassa oli pieni reikä ja sieltä vuoti vähän. Nyt tuo reikä on paikattu onnistuneesti hiomalla vanhaa pintaa auki je vedetty uusi kerros topcoatia päälle. Samalla avasin noin 10 "epäilyttävää" kohtaa jotka eivät kuitenkaan vuotaneet aiemmin ja vetelin varmuuden vuoksi näihin lisää tavaraa päälle. Nyt niistä avatuista aiemmin ehjistä kohdista joku vuotaa ja reilusti? ois pitäny vaa antaa niitten olla, kun niissä aiemmin mitään vikaa ollutkaan niin olis ehjä allas.

                             Comment


                              Oli tänään debyytti hääkuvauksiin, oli uus runkokin ostettuna varta vasten jne. Ja sitten kesken viimeisten kirkkojuttujen yhtäkkiä linssi sanoo ittensä irti ja siinä meni sitten muutamakin kallisarvoinen hetki mitkä jäi tallentamatta tämän vian vuoksi. Ja tietenkin 2.rungossa oli telelinssi kiinni sillä sekunnilla. Ai v*ttu että sapettaa. Voipi olla että tänään kalia maistuu hyvältä kun kotiin pääsee..

                              Comment


                               Venetraileri päätti jättää yhden renkaan valtatien varteen, löytyi toki seuraavana aamuna. Telitraileri eli saatiin kolmella pyörällä omaan pihaan. Akselinpää täysin sökönä, uus akseli 440 euroa plus työt. Kärryn päällä 1400 kiloinen vene, pistin uuden traikun tilaukseen, Vanha mennee myyntiin muutaman viikon päästä

                               Comment

                               Working...
                               X