Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Jultsu, ei kai se ovi maksa, mutta maalaus maksaa. Marre oli se päällä muttei ole tallentunut mitään aktiviteettiä ja se kun kuvaa vielä eteenpäin :D

  Comment


   Voi rähmä... Ylöjärvellä Elovainiossa on Kurun suuntaan 80 km/h ja takaisin tultaessa 60 km/h samassa kohdassa!!! Kauhavalle mennessä merkkasin tolpan navigaattoriinkin. Olin lauantaina paluumatkalla keskittynyt liiaksi seuraamaan nopeusmittaria, ettei kameran kohdalla varmasti räpsähdä ja tuo 60 km/h rajoitusmerkki on mennyt täysin ohi silmien. Ei tullut mieleenkään, että eri suuntiin on eri rajoitus. Tuli ensimmäinen pikavoitto 29 vuoteen! Onneksi ei mennyt päiväsakoille, vaan 200 € riittää oppitunnin hinnaksi.

   Lauantaista lähtien ihmettelinkin, että miksi se kamera räpsähti, mutta tänään netpostiin tuli maksulappu.

   Sinänsä ihmeellinen paikka kameralle, kun sen jälkeen ennen risteystä alkaa 50 km/h. Siinä minulla oli navin login mukaan 40 km/h nopeutta. Eikä tuolla illalla kuivalla tiellä muuta liikennettä juurikaan näkynyt, niin sinänsä ei oikeustajuuni mahdu se, että ylityksestä tulee aina kaavamainen 200 € pikavoitto.

   Oli asiassa yksi positiivinenkin juttu. Poliisin nopeusvalvonta ymmärtää pakettiautoksi rekisteröidyn Allroadin henkilöautona. Sillä voikin ajella jo ennen uuden tieliikennelain voimaantuloa moottoritiellä muun liikenteen tahdissa 120 km/h eikä tarvitse olla liikkuvana pujottelukeppinä
   Click image for larger version Name:	Pikavoitto2.PNG Views:	0 Size:	14.7 KB ID:	1855684 Click image for larger version Name:	Allroad_Trafi.PNG Views:	0 Size:	23.6 KB ID:	1855685
   Viimeksi muokannut pta; 10.7.2019, 13:36.

   Comment


    Alkuperäinen kirjoittaja Styroks Näytä viesti
    Kuulostaa siltä, että siitä keskustaa jakavasta autosta lähti kuski...
    Joo niin lähti. Harmi, oli mies paikallaan kyllä. Ja ei saanut lopputiliä, vaan joutui perhesyihin vedoten siirtymään toisiin tehtäviin perheyrityksessä.

    Comment


     Paikallinen s-market. Olen aikaisemminkin käynyt sieltä perus ruokatarpeita ostamassa ja joka kerta puuttuu hyllystä jotain. Enkä puhu nyt mistään erikoisesta tavarasta. Pistin tämän kaupan jo boikottiinkin ihan sen takia, mutta nyt arvelin antaa taas mahdollisuuden. No. Tällä kertaa oli loppunut jauheliha. Perkule. Luulis normaalissa kaupassa olevan aina sen verran sika-nauta- tai edes mitä tahansa muuta jauhelihaa, mutta ei. Ei ollut. Nyt pitää käydä toisessa kaupassa ihan vain sen takia. Pahoitin mieleni.

     Comment


      Golffin moottori saaga vaan jatkuu... Edelleen uhataan oikeudella, tai sitten voin maksaa 100% korjauskuluista... Huoh... Edelleenkään en ole saanut yhtäkään puolueetonta ja kirjallista todistusta, että autossa olisi edes mitään vikaa.

      Comment


      • Alkuperäinen kirjoittaja pta Näytä viesti
       Voi rähmä... Ylöjärvellä Elovainiossa
       Tuon luettuani alkoi ottamaan uudestaan lisää päähän... ajoin samassa paikkaa kolmisen viikkoa sitten kanssa kameraan hurjaa 67 kmh ja sain 170€ sakkoa -ei kyllä mitään linjaa noissa hinnoiteluissa jos noin pieni ero sakossa vaikka iso ero ylityksessä...

       Comment


       • Tietysti aina jotain...s-line vanteista yksi soikea...

        Comment


         Alkuperäinen kirjoittaja pta Näytä viesti
         Voi rähmä... Ylöjärvellä Elovainiossa on Kurun suuntaan 80 km/h ja takaisin tultaessa 60 km/h samassa kohdassa!!! Kauhavalle mennessä merkkasin tolpan navigaattoriinkin. Olin lauantaina paluumatkalla keskittynyt liiaksi seuraamaan nopeusmittaria, ettei kameran kohdalla varmasti räpsähdä ja tuo 60 km/h rajoitusmerkki on mennyt täysin ohi silmien. Ei tullut mieleenkään, että eri suuntiin on eri rajoitus. Tuli ensimmäinen pikavoitto 29 vuoteen! Onneksi ei mennyt päiväsakoille, vaan 200 € riittää oppitunnin hinnaksi
         Eihän tuossa nopeusrajoituksen muuttumisessa eri suuntiin mitään outoa ole, samassa kohdassa vaihtuu Elon suuntaan 60 ja Kurun suuntaan 80. Ja kun tullaan ohitustietä Elon suuntaan, niin rajoutkset vaihtuu 100->80->60 ja sitten onkin jo sillan alla tolppa. Siinä tolpassa on muuten aika usein kamera.

         Comment


         • Olkapää leikkaus..jono puolivuotta. Yks kätinen..vähän jää noi projektit vaiheeseen.

          Comment


          • Alkuperäinen kirjoittaja TomVi Näytä viesti
           Golffin moottori saaga vaan jatkuu... Edelleen uhataan oikeudella, tai sitten voin maksaa 100% korjauskuluista... Huoh... Edelleenkään en ole saanut yhtäkään puolueetonta ja kirjallista todistusta, että autossa olisi edes mitään vikaa.
           Itse olisin välittämättä, minkä ikäinen Golf on?

           Comment


            Mk6 koria, vm 2009. Tänään tuli ukaasi, että jos en maksa 2000€ VIIKON kuluessa, niin asia lähtee oikeuteen. Toi alkaa omaan korvaan kuulostamaan jo uhkailulta/kiristykseltä.
            Viimeksi muokannut okkim; 19.7.2019, 09:14. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

            Comment


             Laitat sille että antaa palaa, en ole ollut tietoinen mistään vioista kaupantekohetkellä ja asia on sinun puoleltasi taputeltu ennenkuin tulee jostain virallisempaa ukaasia.

             Comment


              Eiköhän se oo parempi tossa kohtaa kattoo vaan loppuun asti. Vastapelurilla loppuu kantti kesken mä luulen jos ns. ammattihuijari kyseessä. Ja parempi kun ei vastaile ite enää yhtään mitään, kyllä sieltä sitten viranomaiskanavia pitkin otetaan yhteyttä jos aihetta on. Tuskin on koska yksityisten välinen kauppa ja 10 vuotta vanhaa käytettyä tavaraa.

              Comment


              • Haiskahtaa kyllä tämä keissi. Ihan perse tilanne, mut voi olla koijari asialla jolle ei todellakaan laiteta latiakaan tuosta vaan. Ilmeisesti jotain puolueellisia diagnoosejakin on nähty muttei muuta.

               Comment


               • Kuulostaa siltä, että yrittää nyt viime keinoilla kiristää edes jotain kerta vaatimukset on muuttunut 100% korjauskustannuksista 2k€. Ei muutakun päätyyn asti, jos ikinä edes tuomioistuimeen asti muka päätyy.

                Aiheeseen liittyen: kesäloma alkoi ja samalla iski keuhkokuume. Ei sitten tehdäkään niitä lomaprojekteja..

                Comment


                 Yksityisten välisessä autokaupassa autossa oleva piilevä vika ei vapauta myyjää täysin vastuusta, tästä on jokunen käräjäoikeuden päätöskin olemassa. Se kyllä edellyttää, että vika on todettu, eikä siihen taida riittää pelkästään se, että ostaja sanoo auton oleva rikki ja vaatii rahaa. Jos ostaja ei pysty toimittamaan autokorjaamon dokumettia vian laadusta, en olisi huolissani käräjillä uhkailusta. Myyjällä on joka tapauksessa oikeus myös itse todeta mahdollinen vika, jos tähänkään ei anneta mahdollisuutta, niin sitä vähemmän olisin huolissani.

                 Comment


                  Tässä nyt ilmeisesti kuitenkin puhutaan sen tyyppisestä viasta että mahdollisella koeajolla olisi kyllä tullut ilmi jos vika olisi ollut päällä? Jos siinä yhteydessä ei ole huomattu mitään ja muuten kaupanteon yhteydessä on sanottu rehellisesti kaikki tiedossa olevat viat, niin kohtuu huoletta voi yönsä nukkua...

                  Comment


                   Kyllä se ihan normaalisti kävi kaikilla neljällä, kun autoja vaihdettiin.

                   Comment
                   • Sitten vaan viestiä, että uhkailut tuntuvat jo häiritseviltä ja viranomainen voi olla itse yhteydessä sinuun.
                    Viimeksi muokannut Killeri; 19.7.2019, 13:29. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

                    Comment


                     Kuusi vuotta kestänyt parisuhde on nyt sit taputeltu. Aika jumissa ollut pää, kun vielä pahimpaan kiire ja tressi aikaan piti asumishommat järjestää ja alkaa yhtäkkiä asumaan yksin. Kissat tietysti jäi exälle jne.. Eipä ole golfi saati käyttöauto paljon huomiota saanut.. katotaan ny jos syksyllä pääsis sit penkkiin.

                     Comment


                      Piinapenkissä olet jo, tsemppiä!

                      Comment


                       S2 myyty.

                       Comment


                        Kaveri pariskunsa SAI meet&greetin Rammsteinin keikalle ratinaan, vaikkei kumpikaan ole edes mitään isoja bändin faneja. Niitä harvoja asioita, jonka vuoksi voisi sortua tekemään henkirikoksen...

                        Comment


                         Tilasin ebaysta Briteistä Milwaukeen 1356/1898nm akkuvääntimen. Tuli 610/813. Nyt sitten postitellaan ees taas.

                         Comment


                          Mitä se engelsmannilla maksais? Mää tilasin toukokuussa ihan kotimaasta saman koneen, laturin ja kaksi 5.0Ah akkua yhteensä noin 480€.

                          Comment


                           En löytänyt Suomesta niin halpaa hintaa, joten tilasin muualta. Vähän vajaa 420€ samalla setillä ja väärällä laturin pistokkeella. Olisi pitänyt sinulta kysäistä, kun toisen ketjun viestisi perusteella hankin :)

                           Comment


                           • Sympatiat TeroPeelle.

                            Comment


                             Alkuperäinen kirjoittaja TeroPee Näytä viesti
                             S2 myyty.
                             Otan osaa, kuitenkin tiedät että pääsihän se hyvään kotiin!

                             Comment


                              Näyttäisi asiakaspalvelu toimivan, kun tunnustivat erehdyksensä. Toki todistin kuvilla tuotteen. Hölmöyksissäni en muistanut mainita brittipistokkeesta. Katsotaan mitä sieltä seuraavaksi tulee. Kuitenkin positiivinen fiilis jäi helpdeskistä.

                              Comment


                               Eikö Oulun poliisilla ole mitään mielenkiintoa tutkia/ tehdä mitään näille Oulunsaloa terrorisoiville mopopojille/ nuorille?? Kävin ojentamassa yhtä porukkaa eilen illalla kun nakkelivat roskia ja sylkivät autojen päälle siltä Oulunsalon keskustassa olevalta sillalta.

                               Tänään sitten kun olin juuri hetki sitten kävelyttämässä koiraa, tulee kolme mopoa tietä pitkin. Olen jo melkein päässyt tien yli kun yksi mopoista koukkaa kohti ja ajaa melkein koirani yli... Sitten huomaan että nämähän ovat samoja kavereita joita eilen ojensin. Jäivät pihani eteen tielle haistattelemaan ja huutelemaan. Soitin poliisillekkin, mutta eivät taida tulla eikä kuulemma ollut kuin vasta kolmas ilmoitus häiriökayttäytymisestä Oulunsalosta tälle illalle.

                               Taitaa olla edessä riistakameran osto autokatokseen ja pihalle, koska pelkään että sinne saatetaan tehdä ilkivaltaa. Ei siellä ole kuin kolme autoa ja työpaku...

                               Comment

                               Working...
                               X