Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Pankin toiminta. On tietysti omaa syytäkin kun on ollut vastarannan kiiski ja kieltäytynyt nykyajan hömpötyksistä. Olen siis maksellut laskut laskunmaksuautomaatilla niinkuin aina ennenkin. En siis ole käyttänyt verkkopankkia. Automaatti kun sattuu sopivasti kotimatkalle ja se on niin kätevää samalla kun käy kaupassa jossa mööpeli sijaitsee. Kortti sisään, tunnusluku, viivakoodi lukijan alle ja ok. No nyt parilla edellisellä kerralla kone on juminut kun kortin on työntänyt sisään. Viimeksi perjantaina. Kone hautoi korttia noin 10-15 minuuttia ja sanoi odota hetki. Soitin asiakaspalveluun jossa saadakseen nopeammin palvelua pitäisi olla verkkopankkitunnukset. Lopulta muutaman minuutin päästä ääni kertoi että jos sinulla ei ole mahdollisuutta tunnistautua paina ruutu. Arvioitu odotusaikasi on 44 minuuttia. Lopulta kone antoi kortin takaisin ja laskut jäi maksamatta. Ajattelin että nyt lienee aika hankkiutua verkkopankin käyttäjäksi. Miten onnistun siinä. Mene pankkiin tai tee hakemus netissä. Pankit on auki vain kun olen töissä. Lauantaina ajanvarauksellakin mahdollista. Varatakseen ajan netissä tarvitsee pankkitunnukset. Jos haluaa tehdä hakemuksen netissä tarvitsee pankkitunnukset. Jos haluaa varata puhelimitse tarvitsee pankkitunnukset tai odota noin tunti. No jos sinne pankkiin joku päivä ehtisi aukioloaikana niin sielläkään ei voi maksaa noita laskuja.
  Entä sitten kun on vaikka vanhempi ihminen kuten vaikkapa isäni jolla ei ole tietokonetta eikä älypuhelinta eikä aio sellaisia enää 75 vuotiaana hankkia ja opetella.
  Lisäksi auto halvaantui torstaina työpaikan pihaan. Oireista enemmän "missä a4 b5 bensapumpun rele" tms.-ketjussa. Ihan vähän kiristää hermoja. Tai oikeastaan aika paljon.

  Comment


   Tuohon sitten ikäänkuin jatkumona tämmönen, jokohan rupee olemaan aika kypsä Nordeasta pois vaihtamiselle: https://m.kauppalehti.fi/uutiset/nor...emman/tZRUecVm
   En vaan osaa tajuta, että kun itse hoidan pankkiasiani ja maksan laskuni, niin mitä hiton väliä on sillä, että millä laitteella sen teen?...

   Comment


    Nordea ny ei ookaan mikään persaukisten pankki.

    Comment


     S-Pankista saa syksyllä ApplePay-palvelut. Kätevää.
     Viimeksi muokannut helmi; 8.4.2018, 10:12. Perustelu: Typo ja sen korjaus

     Comment


     • Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
      Nordea ny ei ookaan mikään persaukisten pankki.
      Kyllä on. Persaukisella on paljon lainaa, niin ei palvelut maksa.

      Comment


       Tuleekohan mobiili versioon edes osa tarpeellisista ominaisuuksista? Esim code appia ei voi rekisteröidä mobiili versiolla. Joka muutenkin on raivostuttavan typerästi tehty..

       Comment


        Äidillä on nordeassa tili ja minä hoidan kaikki äidin laskujen maksut omalla puhelimella. Olivat kuulemma pankissa katsoneet vähän kieroon, kun äiti oli asiasta maininnut. Äidin doro puhelin ei oikein taivu, eikä kyllä äitikään. Osaa se sentään sillä puhelimella soittaa ja vastaanottaa puhelun, siihen se sitten jääkin. Kaipa se pitäisi tehdä jotain valtakirjoja, vaan menkööt tällä tavalla siihen asti kunnes tulee oikeasti narinaa pankilta.

        Comment


         Minäkin hoidan 84-vuotiaan äitini laskuja. Äidilläni on pankkitunnukset, jotka siis ovat henkilökohtaiset, mutta äidilläni ei mitään hajua tietokoneesta tai älypuhelimesta. Minä en saa käyttää äitini pankkitunnuksia, mutta voin avustaa häntä niiden käytössä. Jotta laskut saadaan hoidettua pankin ehtojen mukaisesti, niin jouduin hankkimaan Nordeaan omat pankkitunnukset ja äitini valtuutti minut käyttämään tiliään. Noista minun pankkitunnuksista tietenkin maksan Nordealle joka kuukausi...

         Comment


          Olkkarin halogeeni spotti paloi ja korvasin 5 kpl näitä halvoilla himmennettävillä ledeillä ruåtsalaisesta kaupasta. Nyt tuntuu kuin istuisi muuntajassa, vaikutelma riippuu himmennyksen määrästä.

          Comment


          • Tuo verkkopankin käyttöoikeuden jakaminen on kyllä kätevä juttu, voin maksaa samalla kirjautumisella laskuja kolmelta tililtä. Tuo tilinhoidon maksun korotus kuulostaa aika suolaiselta, pitänee harkita pankinvaihtoa jos alkaa kovin närästämään. Saattaa kohta olla lainatkin taputeltu, joten suuria esteitä ei pankinvaihdolle olisi.

           Ja te ketkä hoidatte vanhempienne/isovanhempienne asioita, tehkää edunvalvontasopimus. Kun vanhuksista aika jättää, niin helpottaa tuntuvasti käytännön asioiden hoitamista. Ja mielellään vielä sellainen sopimus että vain yksi henkilö on edunvalvoja jos vain perillisille se sopii...

           Comment


            Olkkarin halogeeni spotti paloi ja korvasin 5 kpl näitä halvoilla himmennettävillä ledeillä ruåtsalaisesta kaupasta. Nyt tuntuu kuin istuisi muuntajassa, vaikutelma riippuu himmennyksen määrästä.
            Sama kävi ihan prisman vastaavilla "laatu"ledeillä. Olisikohan ollut ihan osram...? Onneksi on vain kaksi kappaletta, niin surina on täysin siedettävä. Liekkö osui wattimäärät vikaan vai mitä, mutta nyt himmennys toimii lähinnä välillä kirkas-hiton kirkas...

            Comment


             Ettei olisi ledeille sopimaton himmennin paikallaan.

             Comment


              Ite en himmentimestä osaa sanoa, mutta varta vasten katsoin kaupasta ledit, mitkä on himmennettävät. Kai niissä joku yhteensopimattomuus on...

              Comment


              • Jännite tippuu liikaa, niin muuntaja ei tykkää...

               Tullut vastaan pari kertaa, kun päivittelevät halogeenit ledeihin.

               Ja itse aiheeseen, niin niskat vähän jumissa, mutta silti siedettävä fiilis...

               Comment


               • Siihen jännitteen tippumiseen käytetään ledeissä vastusta !. Ja ilman offtopikkia heitän viestin että vitun osat ei tullu tänään saksasta koska terminaali ei kerenny lajittelemaan niitä. osat tilattu 29.3. Huomenna tulee käteen (toivon mukaan)

                Comment


                • Yleisesti kyllä, mutta pari tapausta tullut vastaan, että ovat vaihtaneet 3W ledit 5W ledeihin ja ongelma poistui...

                 Toki minä mitään sähköistä tiedä, kun vain tullut työn puolesta myytyä mm: noita hehkuja toistakymmentä vuotta ja omissakin lampuissa käyttänyt ja nykyiset spotti-ledit olleet jo yli kolme vuotta paikoillaan, eivätkä ole vilkkuneet tai joutuneet muutenkaan vaihtoon.

                 Kaikkihan nuo Kiinasta tulee nykyään, mutta sielähän on monta tehdasta ja monen laatuista tulee markkinoille ja eri merkkien alle.

                 Edit: kohtahan se EU varmaan kieltää nuokin valot, niin istutaan sitten pimeässä, että jääkarhut ehkä pelastuu...

                 Comment


                 • Varoituksena led energie gu10 8w lampussa on konkissa häikkää. 6kpl meni kaiken kaikkiaan rikki. Lamppuja alkoi välkkymään, meni hermo ja purin pari kpl. Havaintona että molemmista konkka pullistunut.

                  Saman merkin 12v 6w led spotit ollut huonoja kestämään. Star merkkiset tilalla ei mitään ongelmaa.
                  Viimeksi muokannut To87; 10.4.2018, 06:07.

                  Comment


                  • Ison johtotähden huollot kivistää. Jarrujen varoitusvalo palaa, Pikahuollossa koodien luvussa. ABS venttiili ja palojen kulumisanturi rikki. Nyt auto seisoi kolme päivää huollossa marmorilla. Kahdessa eri paperissa lukee, että vikakoodi on vasemman etupyörän ABS venttiili, niin eikös ole oikealle vaihdettu uusi venttiili. kulumistanturia on mittailtu. tarjosivat uutta jarrusatulaakin maltilliseen 2.1K€ hintaan. mutta silti en edelleenkään tiedä, missä kulmassa se viallinen anturi on. Kyseessä siis kuorma-auto ja kulumisanturi on jarrusatulassa

                   Comment


                    Tänään ottaa päähän verkko-ostaminen:
                    Tilasin ebay:stä möhkökasiin Etujarrulevyt, etujarrupalat, takajarrulevyt ja takajarrupalat. Työmatkan aikana kotiin oli toimitettu Yksi etujarrulevy, etujarrupalat, kaksi takajarrulevyä ja takajarrupalat. - Eipähän tarvitse viikonloppuna alkaa jarruremonttiin, vaan voi keskittyä rouvan Audin vetoakselin suojakumin vaihtoon...
                    Attached Files

                    Comment


                    • :'(

                     Comment


                     • R.I.P Karhu, Elit hyvän ja vaiheikkaan elämän kunnes jouduit tapaturman uhriksi. Muistollesi, Sandels

                      Comment


                      • Ostin uuden kannettavan ihan vain todetakseni että AI-USB+CAN piuha ei enää toimikkaan tuon b9 kanssa.
                       Joutuu näköjään vielä tilaamaan Hex-v2 piuhan...

                       Comment


                        Vien fat fivet renkaineen ja uuden rengassetin pitkän sähköpostivertailun jälkeen Metsälän autohuoltoon jotta vaihtaisivat uudet renkaat vanteille. Kyselyssä mainitsin renkaitten koon. Soittavat seuraavana päivänä, että eivät voi laittaa renkaita vanteille kun ne kiinalaiset on niin kovakylkisiä. Mitä helvetitä?

                        Comment


                         Amatöörejä/paskat vehkeet. Vie muualle.

                         Comment


                          Fennolink:llä Nummelassa on uudet vehkeet joilla vaihtuu myös isot ja leveät renkaat.

                          Comment


                           Kyllä uudet renkaat pitäisi mennä tyhjille vanteille melkein ilman rengaskoneitakin. Paltteenlukitsimet ovat monesti tarpeen, mutta yleensä enemmän ongelmia tulee vastaan vanhojen renkaiden pois ottamisessa, varsinkin 30/35 profiilisten kanssa ja sopivasti hankalanmutoisten vanteiden ansiosta.

                           Comment


                            Eniten ottaa päähän kun noitten roudaaminen on tuskallista. Onneksi nuo Fat Fivet 8,5" leveenä linglongeilla 225/40R18 mahtuvat just nippa nappa takaluukkuun ja uudet samanlaiset renkaat takapenkille. Saatanan tunarit

                            Comment


                             Itse asennellut useita sarjoja Linglongeja 15"-16"-17"-18" kokoluokasta aina 235/35-19" asti koko alkukevään ilman ongelmia. Myös 275/45-20" Nankang istahti nätisti Amarokin vanteille. Siinä ei toki ollut muuta jännäämistä, kuin että mahtuuko rengaskoneeseen 10,5" leveän vanteen kera. Päähän ottaa vain tämän hetkisten tilojen rajallisuus, uuden tallin laitto vaatisi pienen lottovoiton onnistuakseen.

                             Comment


                              Rivien välistä voi lukea että homma ei kinostanut

                              Comment


                              • No kun et ostanu niiltä h*lvetin kalliilla runkovikaisia nokialaisia...

                               Kuulin muuten eräältä rengaskauppiaalta että olisi heilläkin ollu keskihintaisia rengasmerkkejä varastossa. Ei sitten voi sellaisia missään mainita, vaan kaikilla mainoksissa halvinta kiinalaist ja kalleinta contia, vaan ei mainintaakaan mistään siinä välillä. No siinä menettivät kaupat kun en tienny ja tilasin linglongit puolasta.

                               Comment

                               Working...
                               X