Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Alkuperäinen kirjoittaja aakman Näytä viesti
  Alatukivarren puslien vaihto Touaregiin. En kyllä itseasiassa päässyt edes sinne vaihtoon asti kun eihän se V-muotoinen tukivarsi edes lähde rungosta irti kun ne epäkeskopultit on juminu kiinni siihen puslaan. Nihkee paikka porata pulttia irti, lopetin tunnin jälkeen ja jätin hermot lepäämään. Kun joskus saan sen yhdenkin irti niin pelkät pultit maksaa halvimmillaan pari kymppiä :(
  Kolmisen viikkoa VW nosturilla ja vieläkin samassa jamassa. Kävin tutustumassa asiaan ja yritin muka porata pulttia irti mutta ei siihenkään oikein mahdu. Puukkosahalla ei kyllä apurunko paikallaan onnistu ja rautasahalle liike on liian pieni. Josko se kevätaurinko tois uusia ideoita...

  Comment


   Kokeile paineilmapistosahalla. Siihen rautasahan terä, niin voisi onnistua.

   Comment


    Pojan autosta pudotin apurungon alas juuri tuon takia, sitten puukkosahalla ja rälläkällä loput. Samalla voi sitten ruostesuojata ja tehdä kaikki huollot kun on tilaa.

    Comment


     Virittelin 100/c4:n uudempaa A6/c4 mittaristoa ABS valon takia, ja mokoma laitos päätti alkaa vilkuttamaan airbag valoa.

     Comment


      Näinhän se tekee. Tokenee VCDS:llä vikakoodit nollaamalla.

      Comment


       Sain aikonaan pojalle "kartin" viskipullolla ja sitä nyt tuossa laitellut kuntoon. Ei oikeen käynyt ja sen mitä kävi, suttasi vaan lumella. Joten laitoin isommst ja jyrkemmällä kuviolla olevat renkaat taakse, joka sitten toki siirrätti taka-akselia taaksepäin ja piti renkaita siirtää ulommas ja jarrut tehä uusiksi jajaja.. Levisi perinteisesti ku jokisen eväät taas.

       Nyt oltas pisteessä että renkaatakselit ois paikollaan ja kohillaan mutta käyntihäiriöitä metsästäessäni hukkasin näköjään kipinän kokonaan. Liikkeestäkin toki myytiin väärää puolaa jne. Perkele, minä sanon. Tässähän ehtii lumet sulaa ennenku tuo on ajokunnossa

       Comment


       • Kyllä ei tule Allu valmiiksi vielä tälläkään viikolla. Miataan ei ole tiivistettä. Vara-auto pitää palauttaa huomenna. Pääsiäinen kotona ilman toimivaa autoa. Sama alkaa tyhjentämään noita vajaan parin vuoden aikana juomatta jääneitä alkoholipulloja. SAA**NA!!

        Comment


         On vähän kaukana mutta kyllä minä sinulle autoa voin lainata. Molemmat ässät on pihassa ihan jouten.

         Comment


         • No aja tänne ne!

          Comment


           No sitten minä joudun jäämään sinne ilman autoa juomaan ne sun vanhat viinat.

           Comment


           • Eilen aamulla piti viedä lapset päivähoitoon. Takagummi tyhjänä.
            Lopulta kun sen sai irti, ilmeni, että runkovika. Olihan se nypyttänyt ajossa.
            Tämän kauden jälkeen piti vaihtaa, nyt uutta gummia alle pariksi viikoksi.
            Enää ei ota niin päähän, kun ajeli pidemmän reissun ja kyyti oli tasaista.

            Comment


            • ATK läppäristä on hävinnyt sormenjälkitunnistin. Fyysinen nappi on vielä paikallaan mutta henkisesti siellä koneen sisällä on pelkkä tuhnu!!

             Comment


              Anopilla pitkäaikaislainassa ollut AC762S mokkulani oli kuulemma viikonloppuna lopettanut toimintansa. Anoppi oli pistänyt mokkulan ser-kierrätykseen ja marssinut Telian myymälään myytätyttämään itselleen jonkunlaisen kodin laajakaistan, sekä siihen liittyvän purnukan. Jostakin syystä uusi systeemi ei kuulemma toimi ja minua kiinnostaa kuin kilo paskaa lähteä virittämään sitä kuntoon...

              Edit: Tässä pitää tietää, että DNA:n Sierra Wireless AirCArd 762S -mokkulaan oli jaettu 23.3.2018 -tienoilla virheellinen päivitys, josta tiedotetaan korjausohjeineen yllä olevassa linkissä.
              Viimeksi muokannut kvande; 29.3.2018, 07:28. Perustelu: Kirjoitettu auki viallinen päivitys siltä varalta, että joku joskus googlettaa ko. ongelmaa.

              Comment


              • Eilen kotiin ajellessa naureskeltiin kaverin kanssa, että kohta on joku pientareella kun oli isoja öljytippoja, tihein, tasaisin välimatkoin kolmostiellä, 30km:n matkalla ainakin. Kotipihaan päästyäni kun avasin auton oven, naamalle lävähti h*lvetillinen siankusen/paskan lemu. Ei naurattanut enää, eikä ollut öljyä ei. Pyöränkoteloa nuuhkaistessa aukesi kyllä kaikki mahdolliset aistit.

               Comment


                Ottaa päähän autokuume erästä 15-vuotiasta yksilöä kohtaan, millaisesta oon haaveillut jo sillon kun Darude oli vielä kovinta shittiä.

                Ei olis mitään järkeä vaihtaa nykyistä kymmenen vuotta vanhempaan. Toisaalta autoharrastus siirtyis seuraavalle levelille kun koko ajan sais pelätä mikä hajoo seuraavaks ja mistä saa kyydin/vara-auton.

                Voin jo kuulla kun kaikki huutaa kuorossa: "do it, do it!".

                Comment


                 Ohan se tietysti, jos ei uskalla.... tälleen se tulee se nössön maine ... :)

                 Comment


                 • Itsellä oli vaihtoehtona lähes uusi josta olis voinut viritellä vaikka ja mitä. Päädyin 10v vanhaan fiiliksen takia.

                  Comment


                   Tekee asian itselleen helpoksi ja ostaa samalla jonkun tonnipommin vara-autoksi. Sitten saa jännittää leviääkö molemmat vai vaan yksi kerrallaan..

                   Comment


                    Aijai, heti tulee kuittia...

                    Nykyinen elämäntilanne on siitä hyvä, että en tarvitse autoa joka päivä ja julkisillakin pääsee kulkeen melko vaivattomasti. Eli autoksi vaan joku mahdollisimman järjetön ja epäluotettava. :)

                    Comment


                     Mitä sä sitten järittelet :/ ??

                     Comment


                      Järjen ääni ja syvä kiintymys nykyiseen kulkineeseen.

                      Comment


                       Eikai vaan joku biturbo V8 kiinnostele? Vm sattuisi sopivasti.

                       Comment


                       • Vituttaa ihan vitusti, ostin auton jota en rekisteröinyt itselleni sillä omistin sen vain päivän, Myin auton pois varmenteella ilman luovareiden kirjottamista. Tässä kohtaa oli virhe kun en rekisteröinyt autoa itselleni enkä ottanut ostajan tietoja ylös. Nyt pitää saada verot katkeamaan rekisteröimällä auto itselleni ottamalla siihen vakuutus ja tekemällä konttorilla tuntemattomalle luovutus ilmoitus. Nämä maksaa ja konttori aukee vasta tiistaina. Joka päivästä juoksee itselleni verot ja lisäverot kun en ole rekisteröinyt autoa itselleni 7päivän kuluessa. Kaiken lisäksi olen vielä vastuussa autolla tehtävistä ongelmista. Onko käsitystä kauan menee käsittelyssä ja koska verot katkeaa autosta omalta osaltani kun on tehnyt tuntemattomalle luovutus ilmoituksen?*
                        Verojen eräpäivä on tulossa kuukauden päästä, joudunko maksamaan verot koko vuodelta ja hakemaan trafilta veronpalautusta erilomakkeella, vai saako veroihin jonkunlaisen muutoslaskun ? vielä lisä vitutuksena tätä edellisestä autosta tullleet veronpalautukset meni suoraa tähän trafissa roikkuvaan raatoon josta juoksee kulut jatkuvasti joita ei edes saa anomalla takaisin !!! vittujen kevät, onneks on sentään uus audi tallissa, joka toisin odottaa varaosia että pääsee ajamaan, siihen asti on ajettava vielä romulla. Vitutus on kova, niin kova ettei sanoja löydy

                        Comment


                         Ässässä rengasrikko ja tietenkin Turun päässä. Auto hinurilla pois paikalta ja alle Skoda Karoq..
                         Ehkä siinäkin pieni positiivisuuden puoli tuo keli, mikä nyt kuitenkin tuli.
                         Tuli jonkun matkaa ajettua tyhjällä eturenkaalla ja sporttidiffi heitti koodin taululle, onko olemassa mahdollisuus viellä tekniikkamurheillekkin? Rengas varmasti entinen, vanne toivottavasti ehjä. -.-””
                         Kyrsii aika huolellisesti.

                         Comment


                          Eiköhän se vain pyörimisnopeuksien erosta ole hermostunut.

                          Comment


                           Kaikki mikä on valkoista ei ole höttöä. Uutta takapuskuria saa ruveta hakemaan.

                           Comment


                           • Allun kattoluukku ei toimi. Ei sillä että sitä tarvisin, mutta ärsyttää kun se on siinä eikä sillä tee mitään.

                            Comment


                             Jenkkifirma toimitti Ebaysta ehjän K-loppuisen nokkaketjun kiristimen. Olivat vieläpä maalanneet myös öljyn imusihdin :)
                             Attached Files

                             Comment


                              Rouvan autosta kivasti öljypohja halki.

                              Comment


                               Alkuperäinen kirjoittaja aakman Näytä viesti
                               Kolmisen viikkoa VW nosturilla ja vieläkin samassa jamassa. Kävin tutustumassa asiaan ja yritin muka porata pulttia irti mutta ei siihenkään oikein mahdu. Puukkosahalla ei kyllä apurunko paikallaan onnistu ja rautasahalle liike on liian pieni. Josko se kevätaurinko tois uusia ideoita...
                               Tänään päättäväisesti heti la-aamuna 08:00 asian kimppuun ja päätin porata pulteistä läpi jota varten irroitin kallistuksenvakaajan. Mutta ei siitä tullu mitään vaikka oli kalliita Alpenin HSS teriä, aivan tekemätön paikka.

                               Ratkaisu oli jonkun vinkkaama puukkosaha johon löysin kaverilta laadukkaan oloisen terän ja sen pystyi siihen pieneen rakoon tunkemaan. Piti vaan olla tosi tarkkana koska saha piti pysyä sentin alueella tai paukkui kärki apurunkoon. ~10min per pultti niin nehän sieltä katkesi.

                               Seuraava ongelma on sitten saada nuo puslat irti ja uudet paikalleen. Varmistin ebaystä että jos menee hermot niin satasella saa koko uuden tukivarren puslineen.
                               Attached Files

                               Comment

                               Working...
                               X