Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Kyllä ei apuja ja huonoja neuvoja puutu :)

  Valittaa kannattaa aina mutta siinä on se vaara, että palvelu vain huononee jos ja kun saa hankalan asiakkaan maineen. Mutta eipä se tilanne taida valittamattakaan parantua.

  Comment


   Mut yllätti posti viime viikolla housut kintussa, kirjaimellisesti. Hyvin ansaittu saldovapaa menossa, juuri herännyt ja ovikello soi. Postin mies tyrkyttää oven raosta pientä pahvilaatikkoa ja ihmettelen mitä sieltä nyt. Siellähän oli kolme päivää sitten tilatut keylessin anturit Saksasta.

   Comment


    Joo, meillä posti toimii hyvin. Tuovat paketteja kotiin vaikkei ole tilattu kotiinkuljetuksella. Yksi päivä olin työtiloissani enkä huomannut että postipate oli tullut pihaan- oli sitten katsellut ettei talossa pala valot mutta toisella puolella tonttia oli valot, tuli koputtelemaan. Toki sitten toiselta paikkakunnalta kokemuksia tyyliin "osoite väärä" " ei voitu toimittaa" etc ja paketti viety suoraan posti-asiamiehelle...

    Comment


     No ei voi kehua UPS:ää myöskään. Odotan pakettia, joka piti toimittaa minulle tämän päivän aikana. Paketti saapui UK:sta ajallaan UPS:n Vantaan terminaaliin, jossa se trackingin mukaan kuitattiin vastaanotetuksi klo:10. Sitten tuli ilmoitus, että toimituspäivää siirretty yksi työpäivä eteenpäin sääolojen takia.

     Mitä v*ttua, siihen aikaan aurinko paistoi, ei ollut lunta ja pikku pakkanen päällä. Unohtiko UPS:n pakukuski aurinkolasit kotiin vai mikä syynä?

     No ei tähän maailma kaadu, joutaa se paketti tulla huomennakin, mutta voisivat olla valehtelematta tracking tiedoissa.

     Comment


      Omalukunsa myös DPD/PostNord, viime tiistaina mukamas olivat koittaneet toimitusta osoitteessani klo 15.21 onnistumatta siinä ja siitä sitten paketti Tampereelle varastoon. Hauskaa sinänsä se että olin vielä kotona ja pihassa hommissa eli olisin huomannut jos jako auto pyörähtää pihassa ympäri. Aspa paskat noteeras kun sinne soittelin ja sovin uutta toimitusta. Jako kuljettaja kuulemma jättää aina postilaatikkoon ilmoituksen tai jonkin kortin jos on käynyt ja vastaan ottajaa ei tavoiteta, no ei löytynyt ilmoitusta laatikosta ja erehtymisen vaaraa naapureiden keskenään ei ole. Tää on sitä tosi kusetusta! Eikä ollut ensimmäinen kerta.

      Viimeksi kävi samalla tapaa mutta paketilla oli kiire niin hain sen sitten itse Tampereelta ja silloinkin seurannan mukaan paketin piti juuri olla varastoinnissa terminaalissa niin lopulta se löytyikin kierroksensa lopettaneen kuljettajan autosta puolen tunnin etsinnän jälkeen.
      Viimeksi muokannut retulainen; 16.1.2018, 22:41.

      Comment


       Vastaantulleen auton katolta lensi iso jääpala tuulilasiin taustapeilin oikealle puolelle ja siihenhän tuli muutaman kämmenen kokoinen häränsilmä. Halkeamia joka suuntaan. Konepeltiinkin osui pari jääkalikkaa.

       Kummasti helpottaisi stressiä ja vitutusta ja jatkuvaa rahanmenoa, jos täällä pärjäisi kokonaan ilman autoa...

       Comment


        Onneksi vastaan tulevan auton maalipinta säästyi naarmuilta, kun ei ole tarvinnut harjat niitä lumia katolta ;)
        Tässä sen nyt huomaa, jos ei autoa putsata ja kun lumi jäätyy, niin joku muu kärsii enemmän kuin se joka ei viitsi naarmuttaa autoaa harjalla. Itse otan mielummin varovasti lumet pois, kun en ollenkaan.

        Harmi, että näin kävi ja voin uskoa sen vitutuksen määrän tässä tapauksessa.

        Comment


         Kyllä tuo harmittaa. Hämärässä ei ehtinyt vastaan tullutta autoakaan tunnistaa eikä pystynyt tekemään nopeata u-käännöstä perään.
         Lasivakuutusta ei ole ja muutenkin pelkkä liikennevakuutus. Omasta pussista siis menee lasinvaihto vai korvaako mikään?

         Comment


         • Eipä tuota varmaan mikään korvaa, kun ei ole kaskoa. Itelle tuli kamerat autoihin sen jälkeen kun vastaantuleva rekka heitti jääköntin läpi tuulilasista. Lasissa läpireikä ja katto paskana. Ei ollu kameraa niin eipä pystyny millään selvittämään mikä auto se vastaantullut oli ja kaskosta meni koko riemu.

          Comment


          • Kyllä kait tähän on vaan totuttava, tai pesee vaan housuja useammin

           Comment


            Joko B8 harmittaa?

            Comment


             Laita polvihousut, problem solved :D !

             Comment


              Kyllä muakin B8 harmittais, kun ei voi parkkikorkeutta säätää :P

              Comment


              • Saatan olla myös ilman housuja

               Comment


                Ilman housuja ajaminen on oikeasti melko mukavaa, suosittelen kokeilemaan.

                Comment


                • Oman aikansa vie kunnes oppii miten autoon nousee ja poistuu välttäen tuohon osumista. Ollut vastaavia kanssa joskus ja sen kiepsauksen kanssa ei aina sotkenut itseään.
                 Viimeksi muokannut Killeri; 20.1.2018, 19:12. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

                 Comment


                  Vaimo meni tankkaamaan diissel-seattiin vähän bensaa, ja matka katkes. Saas nähdä saako sen kuinka helposti (=halvalla) taas ajokuntoon.
                  Seatin tilalle lainaan saadussa anopin honda civikissä nähtävästi jarrunestevuoto, jota koitan kohta lähteä paikallistamaan ja vaimon passatti (jonka takia tuolla seatilla on ajanut) lepää vieläkin leima kylmänä tallissa ilmastoinnin kompuran yhden kiinnityspultin irtoamisen takia. Ja jos jakopään samalla tekis.
                  Voipi olla ettei mitään noista kyllä huomiseksi saa ajoon, joten pitänee yhdellä autolla jotenkin selvitä...

                  Comment


                   Edellisvuosina ollut pulmana päästä rannasta autolla jäälle. Nyt vesi niin korkealla että rantaa ei tavallaan olekkaan, mutta maa on niin märkä että portterin jäljet kastuu kun ajaa pellonlaitaa. Ja tietenkin menee loppuviikosta plussalle..

                   Comment


                   • Odotellut kanssa et pääsis kunnon vauhteja kokeileen quattrolla jäälle. Ei puhettakaan et olis suistossa tarpeeksi jäätä. Nyt vasta joki saanut jääkuoren.
                    Viimeksi muokannut Killeri; 22.1.2018, 07:35. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

                    Comment


                     BiltemanMutteriWirityksen virranhallintajärjestelmän Intelligent Battery Sensor taantunut Idiot Battery Sensoriksi ja akku totaalisen mykkä. Eilen ladattu akku täyteen, joten akkukaupoille ja uutta ibs-anturia tilailemaan. Se auton mokoma kuullut, että hänestä oltaisiin luopumassa ja teki oman ratkaisunsa...

                     Comment


                      No, itekkin ootellut kuin kuuta nousevaa että sais jäät linkouskuntoon. Jäätä on kyllä ollut jo pitkään tarpeeksi paksusti, vaan ollu sellanen 5cm vesikerros siellä välissä. Eilen sai lingottua karmealla tappelulla loppuviimein radan tyngän sinne, meni tappeluksi kun jäällä vettä eli sohjoa jota ei saa menemään tosta mettälingostakaan läpi. Lisäbonarina jäille mennään mäen kautta, jolloin wanha kunnon zetor oli toki jumissa siinä, mäki kova ranta ei, takarenkaat sukelsi ja linko jäi mäkeen.. Jospa se helpottais tässä lähipäivinä jos ajamaankin pääsis.

                      Comment


                       Upposihan tuo meitinkin portteri sinne peltoon Etuperää ruokkiva visko jo huollon tarpeessa, niin ei ominvoimin noussut vaikka lukot päällä. Traktorilla ei jäälle ole uskallettu varmaan 7 vuoteen. Mutta ollaan viime vuosina virkattu autoon hinattava kolmioaura. Saa riittävän jäljen aikaiseksi. Nyt ois tarkoitus tehdä tölkin eteen aura. Puomilla auton ali vetokoukkuun ja sivuttaistuet karjapuskuriin.

                       Comment


                        Katsastuksessa korjauskehotus "tuulilasin puhdistuslaitteen teho riittämätön" tjms. Pakkasta -10 astetta ja pissapoika jäässä. Konttorin pihalla pois lähtiessä vielä kokeilin ja silloin toimi. Katsurin kommentti siihen oli, että sittenhän se on korjattu, hyvää matkaa.

                        Ihan kiva sitten tien päällä selittää poliisille... Ei kai nämä pakkaset vielä ole ohi.
                        Oma mielipiteeni on, että tällä pakkasella ei pissapojasta tavitse tulla vettä, kun ei tuolla tielläkään kura lennä. Sen verran on etanolia joukossa, ettei järjestelmä mene umpijäähän ja paikat halkea.

                        Comment


                         Juu, ei tuolla pakkasessa pissapoikaa tarvii. Ittellä tuossa mitsussa kanssa nestesäiliö jäässä. En tiedä puuttuuko tuosta keulasta joku suojalevy tms, mutta pieni suunnittelukukkanen tuossa on, kun kylmä viima pääsee suoraan puskurin ritilän läpi pissapojan säiliöön.

                         Comment


                          Ei se viima vaikuta siihen jäätymiseen. Ilmanvirta nopeuttaa jäätymistä ainoastaan jos se aine on riittävän laimeata jäätymiseen eniweis.

                          Comment


                           Niin, ei se viima haittaa jos neste on tarpeeksi tiukkaa, mutta nyt kun oli hieman turhan laimeata, niin se muutamankin asteen viiman lisäämä kylmyys riittää. Vahvempaa tavaraa pitää kyllä laittaa jahka saa tuon sulatettua...

                           Comment


                            Minä olen kyllä kuvitellut, että mikäli astia on pinnaltaan kuiva, se viima lisää kyllä esim. lämpimän nesteen jäähtymisnopeutta, mutta ei jäähdy yhtään sitä ulkolämpötilaa viileämmäksi. Ihossa tuuli/viima tuntuu sen kosteutta haihduttavan ominaisuuden vuoksi kylmemmältä kuin tyyni keli, koska se lisää lämmönsiirtymää kosteuden haihtuessa. Kun iho kylmenee ulkoilman lämpötilaan, loppuu tuo vaikutus.

                            Comment


                            • Joo, ei se viima mitenkään maagisesti ulkoilmaa kylmemmäksi sitä pyttyä viilennä. Ihmisen iholla tuntuva pakkasen voimakkuuden kasvu viimassa ei ole päde elottomiin (pinnaltaan kuiviin) esineisiin.

                             Comment


                             • Alkuperäinen kirjoittaja pta Näytä viesti
                              Pakkasta -10 astetta ja pissapoika jäässä.
                              Oma mielipiteeni on, että tällä pakkasella ei pissapojasta tavitse tulla vettä, kun ei tuolla tielläkään kura lennä.
                              Miten voi kesäkelillä olla pissapoika jäässä?
                              Se on sun mielipide mutta se on väärä. Mun mielestä mun autossa ei tarvi toimia ajovalot koska ajan vain päivällä. Eikä turvavyön, koska en aio ajaa kolaria.

                              Comment


                              • Aika laimeit nesteit pidätte talvella. Onhan se toki niin että kun aletaan -20 lähestyy ei suolaa tarvi enää lasista pestä pois. Mutta kyllä nämä -10 kelit välillä vaatii pissapoikaa.

                               Tulee jo tuon suolan takia talvella pidettyä ne nestet enemmän kuin -20 kestävinä. Liian laimealla nesteel ei enää se liittana cacl2 kalvo lähde lasista.

                               Jos säiliös on liian laimeet niin ei se vahinkoa tee sinne raakana lasolia tai sinolia kaataa niin paljon kun menee. Kumpikin hoitaa asian. Sinol ei sisällä hajustet ja aavistuksen vähemmän vaahtoaa. Monesti sinol-pullo edullisempi huoltamolla ollut kuin sama määrä raakaa lasolia.

                               Sinällään viimasta niin viima lisää haihtumista ja haihtuminen jäähdyttää. Mutta mikä tasapaino tuossa että pääseekö haihtuminen jäähdyttään enemmän vai tunkeutuuko viima pitämään ilman lämpöisenä jää tilanteesta riippuvaksi. Useampi on varmaan kuullut helekelin kikan kääriä juomapullo märän kankaan sisään juoman pysyen viileämpänä kuin ilmanlämpötila. Perustuu juuri siihen että veden haihtuminen vie lämpöenergiaa.
                               Viimeksi muokannut MKaup; 23.1.2018, 13:18.

                               Comment

                               Working...
                               X