Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Näköjään leuka rintaan ja kohti uusia epäonnistumisia. Vastoinkäymiset vahvistaa ja muuta paskaa. No, näillä pelimerkeillä mennään ja uutta paskaa housuun. Eniten vituttaa kaikki.

  Comment


   Voimia Kilulle. Vaikka ikään kuin "kuuluu" harrastamiseen, niin taatusti voi motivaatio hieman laskea.

   Itse päässyt V8:sta luopumisen harmituksesta jokseenkin yli. Persaukisuus on kyllä persiistä, mutta ehkä vähän on valoa tunnelin päässä näkyvissä. Pitää vaan jonkin aikaa harrastella noiden käyttisten parissa, ja hakea vauhtia uusiin kuvioihin.

   Tällä hetkellä ottaa päähän ajan puute ja molempien autojen (seat ja mitsu) takajarrut. Molemmissa kuuluu kunnon rohinat, mutta oikeen kumpaakaan pääse perehtymään. Vaimon autossa tänään viimeinen päivä käydä näyttämässä korjatut viat, ja jos pomppaa, niin joutuu ottamaan tuon seatin taas ajoon, joten jarrujen laitto taas siirtyy.

   Comment


    Näin 3-vuorotyöläisenä ajanpuute korjaukseen ja huonot unet pistää vituttamaan. Toki turboihin ja tulevaan projektiin palavat säästöt tässä sitten menee. Se vituttaa eniten. Kivahan tuota romua on rassata hyvässä tallissa ja siihen motivaatiota löytyy, sekä oppii koko ajan lisää. Työt vaan rajoittaa harrastamista, mutta jotenkin sekin on rahoitettava.

    Comment


     Rupes himoittamaan TFSI+S-tronic

     Comment


      Laita mieluummin 3.0TDIq Stronic, sopivasti jännempää vanhalle AVF q -miehelle.

      Comment


       Hmm...hirmusella selvästi liian viattomia audeja ollut kun jännityksen kaipua havaittavissa :D.

       Comment


        Menin vaihtamaan BRD:hen, siemensiin. Mutta ei, jännitystä pitäisi saada taas elämään. Aika harvalla ne menee rikki kuitenkin.

        Comment


        • Mulla sama ku Haraldilla. Mitäs yksilöä sitä oikein tarkkaillaan..?

         Comment


          OT, mutta onko b8 ja b8.5 s4 ja s5 s-tronicit miten erilaisia a6 4g s-tronicciin verrattuna?
          En tykkää tuosta kutosen laatikosta ihan hirveästi ja pelottaa pilata auto ikävällä laatikolla. Manuaalit on vain niin pirun harvinaisia, että menee ensi vuonna auton etsiminen hankalaksi jos sellainen pitää etsiä.

          Comment


          • Jos tekemisen/jännityksen puute iskee niin 3,2 fsi passatti varmasti täyttää sen tyhjiön. Siirtää tosin sen tyhjiön tilille.

           Comment


           • Toiset kaksi tuntia yritetty irrottaa kuskin puolen etujarrusatulan kannaketta. Oikean puoleinen lähti pikkutöhön+irrotusnesteiden+aavistuksen verran paremman pulttipyssyn kanssa ihan kohtuudella, mutta tuo vasuri. Ei mihinkään, kummatkaan pultit.

            Miksi tuota kannattimesta, tai koko systeemistä, edes pitää tehdä sellainen että kannat?men paikoillaan olo estää jarrulevyn vaihdon.

            Comment


            • Kahden vuoden perseenrapsutuksen jälkeen vihdoinkin sain aikaiseksi asentaa tallin nurkassa olevan autonosturin paikoilleen, vaan eipä tietenkään lähe pelittämään. Jospa toisen kahden vuoden aikana se viimeistään lähtisi toimimaan.

             Comment


              Se kun mutterien irrotuksessa tulee pultit mukana. Ei tuo kuparirasva auta näköjään mitään turboympäristössä. Otetaan töissä sitten osat erilleen, jos aikaa löytyy.

              Comment


              • Posti. Pakettini Saksasta jaetaan vain ti ennen klo 14, tai muuten voi hakea 25 kg paketin postin toimipisteestä, ja ottaa vaikka taxin himaan.
               Edellisellä kerralla sama kuvio, eivät edes soittaneet.
               Tilattu ja maksettu siis alun perin kotiinkuljetuksena. Joustamattomuus, mielestäni, tuplaa tässätapauksessa rahdin hinnan ja aiheuttaa ylimääräistä vaivaa, joka yritettiin välttää tilaamalla alun perin riittävä tuote. vmp

               Comment


                Sain mielenhäiriössä hyvän idean käydä viikonlopun reissun Kuopiosta Turkuun ja takaisin JUNALLA. Ei jösses. Ei enää ikinä. No mennessä vain yksi vaihto, mutta tukkoon ammuttu juna ja vieruskaverin kauhea dunkkis läsnä kokoajan. Kotiin tullessa vaan maltilliset kolme vaihtoa ja joku junarikko jossain, jonka takia piti reipas tunti odottaa ylimääräistä.

                Yksityisautoilu kunniaan!

                Comment


                 Nimenomaan. Viime juhannuksena taisin yrittää pori-kuopio väliä ja haaveilin jo ravintolavaunusta. Pakko oli kuitenkin tyytyä bussiin kun vei vähemmän aikaa ja maksoi 1/5 osan.

                 Comment


                  Pittäis vähä raidetangonpäätä, alapalloa ja takaalta tukivartta vaihtaa. Motivaatio tasan nolla.......

                  Ainiin ja edestä oli toinen parkki valo vähän himmeämpi ku toinen siitäkin merkintä katsastus lappuun. :)

                  Comment


                   "Talvi" ja auton puhtaana pitäminen. Emäntä laittoi kalenteriin ylös marraskuun EI sateettomat päivät, noh niitä oli kolme (stna).

                   Comment


                   • Joo. Tasasen synkkää aina. Paska lentää vaikkei sataiskaan. Pääse pesusta kotiin edes puhtaalla autolla.

                    Comment


                     Lol joku auton pesu.

                     26tkm ajanut tänä vuonna pesemättä kertaakaan. Sitä en tiedä koska edellinen omistaja oli auton pessyt edellisen kerran ennen kuin tuli minulle ajoon. Tuntuu jotenkin levolliselta kun on viime talvenkin suolat vielä pinnassa suojaamassa :)

                     Comment


                      Pääradan suunnassa juna on kyllä melko ylivoimaisen nopea, Tampere-Seinäjoki-Kokkola kuitenkin ajetaan 160-200 km/h matkustajajunilla eikä taideta pahemmin missään pikkupaikoissa pysähdellä.

                      Työpaikalla ny ottaa päähän kaikki, kalusto hajoaa käsiin, työvuorosuunnittelu on syö kaiken vapaa-ajan ja kiitoksena hyvästä pärjäämisestä saat lisää hankalia tilanteita.
                      Autokuume ottaa kanssa päähän, vaihtaa pitäisi mutta kun ei oikein tiedä mitä haluaisi...

                      Comment


                       Alkuperäinen kirjoittaja Teukka Näytä viesti
                       Mulla sama ku Haraldilla. Mitäs yksilöä sitä oikein tarkkaillaan..?
                       Soomen halvinta A4 allroadia

                       Comment


                       • Mikä siinä on että erikseen pyydetään myytävistä asioista kuvia, Ilmoitan että joo, saan mutta, erikseen pitää mennä varastolle joka sijaitsee 15km päässä ja pyytää sinne vartija paikalle että päästää sinne varastolle. Ja sitten kun niitä toimittaa niin ei minkäänlaista vastausta. Ihan kuollutta.
                        Samaten että: mä tulen sen sulta noutamaan 23.11, miten olet himassa. Kun vastaan että soittele kun olet tulossa niin, ei mitään kuulu enää sen jälkeen.
                        Eikai se niin rasittavaa ole että voisi maililla laittaa että en ostakaan. Tai kiitos kuvista, skippaan nyt kuitenkin.
                        Kohteliaisuuden puute siis taustalla. Ehkä mä vaan olen liian vanha ja nämä asiat on niin förbi. Kohteliaisuus ja huomaavaisuus; eilispäivää.

                        Siis ihan oikeasti: Mitä V...ua
                        Viimeksi muokannut makelja; 6.12.2017, 09:24. Perustelu: Mitä V...ua

                        Comment


                        • Oliko Porilainen "ostaja"

                         Comment


                         • Toisesta en tiedä, mutta toinen oli Jyväskylästä.

                          Comment


                           En olisi uskonut että kaikkien näiden vuosien jälkeen vielä pääsee perinteinen postivitutus irti. Vaan kyllä sitä näköjään voi vaan siihen laitokseen loputtomasti pettyä. 1-4 päivää luvattu toimitusaika on tässä vaiheessa 8 päivää täynnä ja viimeksi tänään yritetty toimittaa vaan ei olla onnistuttu. Aspan setä sanoi että huomenna jaetaan kyllä. Hiukan kyseenalaistin että noinkohan sitä postiauto pyhänä kulkee... Yhtä veristä ripulipaskaa koko puulaaki.

                           Luulen että perun myyjälle koko tilauksen ja laitan syyksi toimituksen viivästymisen tuplasti yli sovitun toimitusajan. Ehkä joku joskus jossain kiinnostuu. Tuskin. Pienen ihmisen turha huuto tyhjyyteen. Miksi tilata interwebsistä mitään jos tavarantoimittajalla kestää kaksi viikkoa siirtää pakettia 200km matka? Olisin moneen kertaan käynyt jo kivijalasta saman tavaran.

                           Comment


                            Hopsis, käytä matkahuoltoa jos mahdollista koska se toimii.

                            Päähän ottaa kevyesti nuo perästä pimeät autot, parkeilla pimeällä ajavat, laittomat xenonit ja sumuvalot päällä ajavat. Tänäänkin seurailin näitä asioita reilun 800 km matkalla.

                            Comment


                             Melkein yhtä kevyesti päähän ottaa nuo aivan perseessä kiinni roikkujat, varsinkin uudemmilla tila-autoilla tai katumaastureilla ajavat, joissa tehokkaat xenonit 'sopivalla' korkeudella. Mikä siinä on, että ei osata jättää sitä turvaväliä vaan roikutaan useampi kymmen jopa satoja kilometrejä ihan puskurissa. Monta ohituspaikkaa olisi ollut eikä mennä ohi, muutaman kerran jarru- ja sumuvalojakin tuli välkyteltyä. Tietenkinhän sitä voisi pysähtyä ja päästää tuollaisen kyrvänsyylän ohitseen, mutta sitten sieltä tulee taas uusi sankari perään vaikka oma nopeus hieman yli rajoituksen.

                             Joustavuutta ja turvavälien tärkeyttä saisi kyllä opettaa monelle tuolla tien päällä...

                             Comment


                              Alkuperäinen kirjoittaja Matts Näytä viesti
                              Hopsis, käytä matkahuoltoa jos mahdollista koska se toimii.
                              Aina kun vain mahdollista. Nyt ei vaan lähettäjä antanut vaihtoehtoa ja harmittava yksittäistapaus jälleen kerran.

                              Comment


                              • Voi hyvänen aika mitä tuubaa tuo MTV3 Suomi 100 etkot. Ohjelma-aikaa on annettu runsaasti mutta ei oikein teidetä mitä sillä tekisi. Ollaanko me oikeasti noin typeriä?
                               Viimeksi muokannut Hezekiel; 6.12.2017, 07:31.

                               Comment

                               Working...
                               X