Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Firmat jotka eivät pidä kiinni itse ehdottamastaan aikataulusta.

  Comment


   Piti taas työntää sormi siihen haisevaan reikään. Miksi tuo OEM-lämppärin pakoputki on noin tyhmästi suunnattu? Pitää oikeasti siirtää se niin, että se puhaltaa vaihdelaatikon suuntaan eikä viistosti eteenpäin muutaman sentin korkeudelle lumipolanteista.

   Comment


    Varma talven tulon merkki on se, että Harald työntää sormen haisevaan reikään. :) Onhan se tosiaan todella tyhmästi suunnattu alkujaan. Jotta pysytään aiheessa niin korpeaa vähän tuo talouden toisen auton kansirempan kesto. Melkoista säätöä laina-autojen yms. kanssa.

    Comment


    • Opelista varastettiin yöllä toinen rekisterikilpi.

     Comment


     • Firmat jotka eivät pidä kiinni itse ehdottamastaan aikataulusta.
      Mulla taas toisinpäin, sovittu aika ja paripäivää rekan ympäriteippaukseen varattu kalenteriin. Auto jossain Ruotsissa ajossa ja tulee pesulan kautta iltamyöhällä. Piti olla aamulla klo 8,00. No venytään ja ja rekka lähtee liikenteeseen alkuperäissuunnitelman mukaan aikataulussa uudessa kuosissa.

      Tuommoiseen täysperävaunu yhdistelmään saa kuitenkin jonkun neliön sitä teippiä taputella kun ympäri vedetään. No oma valinta ja ihan mukavaa, kun tykkää:).

      Comment


       Possuauton moottori vainaa. Kolmessa sylinterissä naarmut ja suodattimessa laakerimetallia.

       Comment


        Alkuperäinen kirjoittaja Zeronine Näytä viesti
        6v 9kk 4pv kestänyt parisuhde ohi.
        Mä korotan kahdeksaan vuoteen.
        Lapsia on valtava ikävä kun ei olla yli viikkoon nähty, eikä niitä tänne tyhjään kämppäänkään voi ottaa.

        Comment


        • Yhteishuoltajuus ja kiukutteleva esi-teini joka luulee päättävänsä ko. Järjestelyt. On vissiin asiat liian hyvin että varaa kantaa kaunaa joka kerta kun asiat ei menekään kuten hän haluaa.On mulle myös yhden kämpän oven velkaa.

         Comment


         • Joka ikinen kerta kun hommaan liittyyn kääntökulmatunnistimen kalibrointi, tuntuu että vaikka miten tekee ohjeen mukaan, hommaan liittyy vielä mustaa magiaa ja jotenkin ihmeellisesti kun olet hermot polttanut huolella, niin se pa*ka päättääkin yhtäkkiä alkaa toimimaan ilman järkevää syytä. Hyvä siis että toimii ja kerkesin leppyäkin jo, mutta jotenkin tuo aina heittäytyy kauhean vaikeaksi.

          Comment


          • Alkuperäinen kirjoittaja turbokiisseli Näytä viesti
           Possuauton moottori vainaa. Kolmessa sylinterissä naarmut ja suodattimessa laakerimetallia.
           Hyvä syy hommata upgrade kone.

           Comment


            Talvirengaskausi alkoi, kivi/nasta lasin reunaan ja lasi halki. Neljä kuukautta kesti.

            Comment


            • Saatiin se brittiritsan kone kasaan ja käyntiin.
             Venttiilithän siitä joutui hiomaan, olisi ehkä ollut hyvä laittaa uudet pakoventtiilit (IOE-kone).
             Koekäytön yhteydessä huomasin, että vesipumpun hihnapyörä on vaeltanut n. 5mm ulospäin. Press fit my ass. Joutuu taas repimään sen sieltä irti, nyt on kaikki kasattu ympärille joten on sitten eri mukavaa puuhaa.

             Comment


             • Vaihdoin eilen uudet talvikumit vanteille eteen. No eikös toinen ollut vuotanut yön aikana. Ei vanteen välistä tai venttiilistä mutta venttiilin rungon ja vanteen välistä. Ei kun uudestaan...

              Comment


               'sarkasmi ON'
               Urainen & luminen/jäinen tie ja iso baijerilainen + matala alusta + nastattomat kitkarenkaat + kuluneet perän puslat ja muutama tukivarsi = ah sitä ajamisen iloa.
               'sarkasmi OFF'

               Ikävä quattroa :'/

               Comment


                Enemmän tai vähemmän kaikki autot taas samaan aikaan paskana. Pooppeli limp modessa varmaan viallisen ecun tai johtosarjavian takia. Shitroen sytytti edellispäivänä airbagin vikavalon ja varmuuden vuoksi avaa peräkontin aina kun sisävalot syttyy. Cabriossa ei kierrä moottorissa öljy ja se on purettuna sen verran syvästi tallissa ettei pääse näitä muita leipomaan vaan pitää tuolla ulkona kylmässä turata ja tän iankaikkisen kellojen runkkaamisen jäljiltä on ulkona jo viideltä aivan pussipimeää. Ässäaudit olisi molemmat ajokunnossa mutta ei kestä pinkka näillä ansiosidonnaisilla ajaa 4500 kilometriä kuukaudessa.

                Kaikki elukatkin taas samaan aikaan epäkunnossa. Yksi kissa naukuu kaiket yöt ja päivät niin että hermot menee, toinen kissa on niin heikolla ruuansulatuksella että laattaa jonkun 6 kertaa päivässä, kolmannella on ääni niin käheä että kuulostaa sekin olevan jotenkin kipeä. Marsuillakin on molemmilla joku saatanan sieni turkissa.

                Kaikki uuniin.

                Comment


                • Nyt oli kyl sen sortin avautuminen, että melkeen naurattaa. Anteeksi, ei ole tarkoitus olla ilkeä tai hauska.
                 Melkoisesti kasautunu kaikki päällekäin. Kissan öiset ulinat on kyllä rasittavia ja kun ne eivät edes tajua komentamista. Onneksi meiltä muutti yksi ulisia jo pois vaimon tyttären kanssa. Toisaalta kyl se tytärkin ulisi.

                 Comment


                  Hopsis: Tunnen tuskasi! - Silloin kun kaikki talouden käyttöautot prakaavat yhtä aikaa, tulee yön pimeinä tunteina miettineeksi niinkin synkkiä ajatuksia, kuin tehdasuuden peruskinnerin hankintaa. - Ja se on ajatuksena synkempi, kuin saunatontun pe*äreikä.

                  Pahoitteluni elukoitten puolesta.

                  Comment


                   Nyt täytyy myöntää että alkoi vähän naurattaa toi edellinen viesti. :)

                   Edit. Siis hopsis

                   Comment


                    Mikko vaan joutui pettymään cabrion kanssa, kun paisarinkorkin vaihto ei korjannutkaan autoa :)

                    Comment


                     Jos kissat ovat eläimiä, niin toivottavasti eivät hillu irrallaan naapurustossa. Meidänkin lasten hiekkalaatikolla pyöri aikoinaan kissoja. Omistajille annoin vinkkiä, että pitäisi tehdä asialla parannus. Tilanne ei muuttunut, mutta sitten katit katosi.

                     Comment


                      Hopsis: Ymmärrän tuskasi, samassa veneessä on joskus vuosia sitten oltu. 3 autoa rikki, anopilta saatu laina-auto rikki, vaimolla 80km suunta työmatkaa ja jääkaappi lahosi samaan syssyyn. Ylimääräistä tilillä toki n.10e loppuvaiheissa ja ulkona -20. Vaimo lähti ihan yhteisellä päätöksellä vähäksi aikaa äitinsä luo asumaan työpaikan viereen, ite sain naapurin kuskaamaan töihin ja takasin. Vitutti vedellä kaurapuuroa ja juua mustaa kahvia ja pohdiskella samalla miten sais ees yhen auton läjään..

                      Kilulta mieltäylentävä aiheenvaihdos, pisteet siitä ;)

                      Comment


                       Jep, kyllä on Markolla pää syvällä perseessä, jos oikein tulkitsin... ” :) ”

                       Comment


                        Minä en liittynyt mitenkään kissojen katoamiseen, mutta ei kyllä ikävä tullut.

                        Comment


                        • Ensin halvaantuu passat. No sain kyydin töihin ja illalla vaimoa odotellessa se sitten soittaa että seat ei lähde käyntiin. No lähti se viimein ja lapset matkalla kyytiin ja suoraan talliin. Sinne se sitten kuolikin lopullisesti. Nokan tunnistin rikki. Onneksi on kolmas auto. Illalla vielä hinauskyyti passatille että saa sen kotiin. Sekin meinaa mennä reisille kun hinausauton kytkin haisee ja rälisee. Vähän mietittiin jo uskoltaako edes kokeilla hinausta mutta perille päästiin. Vaan on tänään ollu hieno päivä, sain dsg laatikon solenoidit viimein!

                         Comment


                          Useat vielä tänäkin päivänä luulevat, että kissa on lainsuojaton. Ei ole, ei lemmikki eikä villiintynyt kissa.

                          Comment


                          • Jep.
                           https://lansi-savo.fi/uutiset/lahell...3-3573e7bb6f84
                           Enemmän ottaa päähän kaikkialle, etenkin kerrostalojen pihoille, poluille, oleskelunurmikoille, lasten leikki-/pelipaikoille, päiväkotien porteille, -aidoille jne. kusevat ja paskovat koirat. Myöskin irtona kävelytettävät koirat kaupunkialueella ja puistoissa. Jotka tietysti johtuvat omistajansa välinpitämättömyydestä.

                           Comment


                            Samankaltaisella tilanteella voisi jatkaa.

                            Pitäisi lähteä vkl reissuun ja B7:n vesipumppu alkoi kusta pihalle. S4:n löin tänään talviseisontaan ja A8:n konttiin ei kaksi labradoria mahdu saatika suksiboksia katolle.

                            Pistin saunan päälle ja kohta otan kaljan. Ja keskellä viikkoa... ***kele...

                            Comment


                            • Rekisterikilpien uusiminen. Tuntuu ettei ole mitään yhteistä linjaa siihen, jokainen selittää aivan eri juttuja katsastuskonttorilla.

                             Comment


                              Työt ja avoimet kysymykset. Erittäin nopean aikataulun "yrityskaupassa" osallisena liikkuvana osapuolena. Ei siinä, varmasti uusi tulevaisuus on mielenkiintoinen ja vakaa, mutta kyllä tässä siirtymävaiheessa on aika paljon opettelua. Edes puhelimeen osaa vastata vielä oikein.

                              Comment


                               Täräytin aamulla pimeässä töyssyyn melko rajusti. Etuiskarit pohjasivat suoraan. Alustavasti mitään näkyvää vauriota ei tainnut syntyä. Päivällä kävin katsomassa samaa paikkaa valossa. Uusi maalaamaton märkä asfaltti, johon oli kaivettu tien poikki kaivaus, joka oli peitetty metalli"sillalla". Liikennemerkkinä tietyö ja 30 rajoitus. Normaalisti 50. Mitään vilkkuvaloa ei ollut pimeässä, eikä päivälläkään. En tiedä vaatiiko laki jonkinlaista varoitusvaloa töyssystä, kun sitä ei merkillä varoiteta, eikä pimeässä näe kuin kohdalla. Toki oma moka törmäys, kun en huomannut.

                               Comment

                               Working...
                               X