Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Tinon tapauksessa ymmärrän tuskan. Nimim. yhden puhelimen takaisin tien viereisestä ojasta hakeneena hermojen mentyä.

  Comment


  • P001600 ja TD1 edellisen omistajan toimesta. Tosi siistii näin opiskelijana.

   Comment


    Eikö laatuautoissa ole ulkoinen gps ja gsm antenni? :-)

    Comment


     Portterin takavetarin ulompaan niveleen hommasin uuden suojakumin ja viellä ihan orinaali varaosana. No eikä se sovi paikoilleen kun halkaisijaa on ihan pirusti liikaa kumilla että sillä pelti"kupilla". Vara-osa numeron mukaan on ihan oikea osa ja sama sopii sisä nivelellekin joka taas on ihan oikean halkaisijainen tällä setille. VAG kataloogin mukaan sisä että ulkonivelelle kuuluukin tulla sama kumi. Ulko nivel on vain 94mm kun sisempi on ~100mm. Saas nähä mistää löytyy sopiva kumi, nykysen kumin hankin ihan tavan vara-osatiskiltä mutta originaali VAG osana.

     Comment


      Tuli mokattua eilen aamulla aika huolella väsymyksissään työmatkalla. Tuuttasin Hesarilla Seatin persaukseen, kun se suht tiukasti jarrutti suojatien eteen. Jotenkin en ollu ajan tasalla, vaan omissa ajatuksissa ihan jäässä, eikä jarruttamaan ehtinyt. Tilannenopeus nyt ei onneks ollut kummonen. Vetokoukku paino puskurin vähän halki. Tässä vaiheessa kaiken ruoskinnan jälkeen ainoo positiivinen olis saada uus puskuri, vaikka valmiiks jo otta kupoliin tulevat mahdolliset sävyerot.
      Johan tuon lipan ehin karauttaa ekoilla lumilla kokkareeseen ja kolmeen osaan, molemmat etukaaret väänty emännän avustamalla madalluksella jne. Ja kaikkia pikkuvikojakin pitäs korjailla, kun vaan keksis aikaa.
      Tuntuu taas autoilu vastustavan tosissaan..

      Comment


       Alkuperäinen kirjoittaja Benkku Näytä viesti
       Eikö laatuautoissa ole ulkoinen gps ja gsm antenni? :-)
       Juu, molemmat löytyy :)

       Comment


        Roskatarjouksien tekijät... Huoh. (Pistin Audi A6:n myyntiin, sillä enhän minä nyt vaimon kanssa kahdestaan tarvitse viittä autoa.)

        Eilen illalla:
        Tarjoaja: "Moi 1000e audist nopeet kaupat"
        Minä: Jätin vastaamatta, sillä hintapyyntöni on 2200€.

        Tänään aamupäivällä:
        Tarjoaja: "No tehäänkö tänää kaupat audista"
        Minä: "Ei tarvitse loukata minua tuollaisilla tarjouksilla."
        Tarjoaja: "No mikä ois tän päivän hinta sille"
        Minä: "2200 euroa."
        Tarjoaja: "1100e tän päivän tarjous"
        Minä: "Unohda koko auto"

        Comment


        • Portterista iskarin yläpäänlaakerit jumissa ja jousi poikki. Korjaamo, joka ei oikein ymmärrä madallettujen autojen päälle ja menee joululomalle pariksi viikoksi. Ja yllättäen kenelläkään ei lähiseudulla ole uutta madallusjousisettiä hyllyssä. Nyt kasataan sitten vakiojousilla etupää joulun pyhiksi

         Comment


          Portterin takavetarin ulompaan niveleen hommasin uuden suojakumin ja viellä ihan orinaali varaosana. No eikä se sovi paikoilleen kun halkaisijaa on ihan pirusti liikaa kumilla että sillä pelti"kupilla". Vara-osa numeron mukaan on ihan oikea osa ja sama sopii sisä nivelellekin joka taas on ihan oikean halkaisijainen tällä setille. VAG kataloogin mukaan sisä että ulkonivelelle kuuluukin tulla sama kumi. Ulko nivel on vain 94mm kun sisempi on ~100mm. Saas nähä mistää löytyy sopiva kumi, nykysen kumin hankin ihan tavan vara-osatiskiltä mutta originaali VAG osana.
          Jep, homma selkis. Oma portterini on siis early mallia ja niissä on ollu pienempää ulko niveltä. Vara-osia ei ole saatavilla joten tilasin uuden kepin nivelineen laakkoselta 340€ ja vanhan vien vaihdossa. Makeeta hinnottelua, keppi+ulkonivel 348€, keppi+kummatkin nivelet 366€ tingattuna sit 340€ joulun kunniaksi.

          Comment


          • +#&tun PostNord. Emännälle yli viikko sitten tilattu joululahjapaketti on nyt seissyt seurantakoodin mukaan neljä päivää PostNordin varastossa. Tuskin ehtii jouluksi, eli tämän päivän aikana noutopisteeseen. Joo, on varmaan kiire, joulu ja kaikki mutta selitykset ei nyt helpota.

           Comment


            Minä ymmärrän täysin Karin tuskan ja turhautumisen. Mikään ei saa enemmän kiukustumaan kuin puhelimessa tinkaajat. Heillä useimmiten on vain kokeilla josko naurettava tarjous menisi läpi. Olen kaikille kyselijöille sanonut että tulee katsomaan autoa paikanpäälle ja keskustellaan hinnasta naamatusten.

            Mitä tulee autojen lukumäärään, niin aina sitä paljon kanssa pärjää :)

            Comment


            • Hemmetin hiiret rynnineet taas sisälle ja avanneet puolet säilössä olevista joululahjoista ja syöneet kaiken ravinnoksi kelpaavan.. Nyt kyllä hatuttaa.

             Comment


              Mitä tulee autojen lukumäärään, niin aina sitä paljon kanssa pärjää :)
              Juuri katselin vakuutusmaksulappuja: Rapian 2000 euroa ensi vuodeksi sisältäen seisonnassa olevat kulkineet ja 70% bonukset kahdelle autolle, sekä 25% bonukset yhdelle. - Ihanan kallista!

              Saa muuten nähdä, minkälainen renkaanpotkija tänään tulee (jos tulee) autoa katsomaan. - Ei tuo itseään raaskinut puhelimessa esitellä, ei kysyä autosta mitään, mutta ei myöskään tingannut...

              Rouva varmaan vetää herneet hengityselimiin, kun ukko häipyy kesken jouluvalmisteluiden autokauppoja hieromaan...

              Edit: Ei ilmaantunut Jusuf paikalle. Ei myöskään ilmoittanut mitään, vaikka osoitteen sisältävässä tekstiviestissä pyysin ilmoittamaan, jos tulee muutoksia suunnitelmiin. - Pyh, sanon minä ja lakkaan vastaamasta 046-alkuisiin numeroihin.
              Viimeksi muokannut kvande; 23.12.2016, 17:55. Perustelu: Eipähän saapunut "ostajakandidaatti" autoa katsomaan.

              Comment


               Kivasti tulee herne pois nenästä kun antaa rullatun satasen setelin ja neuvoo sillä kaivamaan herneen pois ;)

               Comment


                Voi olla, että herne menee tuolla lailla sörkkien vain syvemmälle.
                Uskoisin meidän perheessä liuotushoidon tepsivän paremmin: Ensin kuohuvalla, sitten sisäistä painetta hallitusti hyvällä ruoalla nostaen ja lopuksi viimeiset karheudet huuhdellaan laadukkailla viineillä. Tarvittaessa kiillotetaan konjakilla.

                Pelkonani tosin on, että kertaalleen iskenyt palkokasvin siemenen on herkkä uusiutumaan...

                Comment


                 Trafi. Vaihteeksi.

                 Häiriö Oma asiointi -palvelussa. Sisäänkirjautuminen ei toimi.
                 Ei siinä muuten mitään mutta talon ainoa liikennekäytössä oleva auto on toisella puolella pitäjää kun oli suunnitelmissa tänään kliksuttaa netistä toinen auto ajoon. Ei sitten lähdetä mihinkään. Tuo trafin sivusto on toistakymmentä kertaa tänä vuonna ollut noin juntturassa ettei pääse kirjautumaan. Laitoin jo vahvalla ranskan kielellä palautetta asiasta.

                 Comment


                  Trafin kanssa asioinnissa täytyy aina asennoitua siten, että millähän tavalla tälläkertaa asiat menee päin *#$%&@.

                  Comment


                   Lävähti alternator workshop mittaristoon kesken matkan. Pääsin sentään kotiin. Se ehdin pihalla toteamaan, ettei lataa. Ei varmaankaan tällä romulla lähdetä loppuviikosta reissuun. No parempi, että hyytyi nyt.

                   Comment


                    Ardic jotenkin haistoi että tuli vähän autoveronpalautusta ja että minulla on vapaa päivä huomenna. Saa kaivella sen irti sieltä taas, ja hankkia jostain uusi puhallinmoottori. Puhallinmoottoria saa vissiin enää asetelmana joka maksaa vähän päälle 300€. Huoh.

                    Comment


                     Ei noista puhelintarjoajista kannata autokaupoilla suuttua. Enemmän ne vituttaa jotka tulee kattomaan (ja toki ensin säädetään sitä tuloaikaa n+1 kertaa) ja sitten paikanpäällä tarjotaan tonni 3000e pyynnillä olevasta ees kattomatta autoa. Näinkin on mulle käynyt.

                     Tai sitten nämä totaalisen sekopäät. Kerran mulla oli 20ke pyynnillä auto myynnissä (melkolailla halvin samanlainen nettiautossa sillon) ja yks isäntä soitti ja kyseli ummet ja lammet autosta. Sitten totes n. 20min jälkeen että hän kyllä etsii autoa alle 5ke hintaluokasta. Suuttu vielä ku kysyin että mitä sää mulle sitten soittelet?

                     Comment


                      Keleen KaluKooma nosti taas päätään vuoden hiljaiselon jälkeen.. Tapanisaunasta lähtö olikin silmäklinikan päivystykseen.

                      edit: .. ja tähän liittyen edelleen tuo lääkäreiden osaamattomuus. Syynä uusiutumiseen voi olla uusi lääkitys. Määränneelle lääkärille useaan kertaan korostin, että ei saa olla sellaista joka jotenkin vaikuttaisi silmiin. Noh... silmäklinikalla ensimäisenä sanoivat, että tuo pois todennäköisten vasta-aiheiden takia.

                      Comment


                       Siis on silmäsairaus jota hoidetaan lääkkeellä joka ei saa vaikuttaa silmiin?

                       Comment


                        Eri sairauteen tuo lääke.. Monilla eri lääkkeillä vaan kun on vaikutuksia muuallekin kuin mihin on suoraan on tarkoitettu. Sitten kun on eri erikoistumisalat kyseessä niin ei oteta / osata ottaa kantaa tai huomioida toisen osa-alueen mahdollisia vasta-aiheita tai mahdollisia haittavaikutuksia.

                        Comment


                        • Posti toi ilmoituksen että pitäisi käyttää kulkuneuvo Audilla ohjelmistopävityksessä.
                         Samalla kertoivat että koska chippausta ei ole muutoskatsastettu niin he eivät korvaa sen uudelleen asennusta.
                         Onko tuo nyt todellakin noin vai kusetetaanko mua taas kerran?
                         Aikoinaan eri merkillä yrittivät maksattaa takaisinkutsun vaatimat muutokset huoltolaskussa.
                         Viimeksi muokannut makelja; 27.12.2016, 13:04. Perustelu: typo

                         Comment


                         • Auto on siis lastutettu? Ja nyt on joku takaisinkutsu sille, että moottorinohjaus päivitetään Audin toimesta?

                          Jos näin, niin totta kai se muutoskatsastamaton (laiton) lastutus jää itselle maksettavaksi, jos sen haluaa laittaa takaisin autoon.

                          Comment


                           Alkuperäinen kirjoittaja itaplok Näytä viesti
                           Eri sairauteen tuo lääke.. Monilla eri lääkkeillä vaan kun on vaikutuksia muuallekin kuin mihin on suoraan on tarkoitettu. Sitten kun on eri erikoistumisalat kyseessä niin ei oteta / osata ottaa kantaa tai huomioida toisen osa-alueen mahdollisia vasta-aiheita tai mahdollisia haittavaikutuksia.
                           Niin näyttää olevan. Eräs läheinen sai astmalääkkeestä mahdottoman yskän. Sitä kesti noin vuoden kunnes asianomainen lopetti lääkkeen käytön ja yskä hävisi. Vasta sitten lääkäri uskoi ettei ko. lääke sovi tälle ihmiselle ja vaihtoi lääkkeen toiseen merkkiin.

                           Comment


                           • Tuotahan se on kun hoidetaan oireita eikä puututa itse ongelmaan. kaularangasta löytyy syypää tuohon silmänpaineen nousuun, mutta kun noita ongelmia ei saa diagnosoida eikä tunnusteta olevan, niin huono niitä on hoitaakaan.

                            Edit: Kaularangan 2-3 välistä menee hermotusta silmille ja tuon välin ongelmat vaikuttavat myös sokeritason mittaukseen aivoissa. Ja sieltähän kilpirauhanen saa normaalisti käskynsä erittää hormoonia joka taas käynnistää haimassa insuliinintuotannon. Yleisestiottaen ihmisillä on melko usein ongelmia tuolla ja ylemmällä osalla kaularankaa, koska niskalihakset suojaavat paremmin kaularangan alempia nikamia ja välilevyjä.
                            Viimeksi muokannut Hervast; 27.12.2016, 20:03.

                            Comment


                             Kyllä siihen löytyy muitakin syitä, kuten esimerkiksi diabetes ja kilpirauhasen vajaatoiminta.

                             Comment


                              Makelja:n auto "päästömanipuloitu" 2.0tdi ja kyllähän se niin on, että auto palautuu ohjelmistopäivityksellä vakiotehoiseksi eikä audi vastaa hävinneistä 'lastutuksista'. Tästä ja muusta aiheeseen liittyvästä:
                              http://www.audiclub.fi/audifinns/sho...42#post1287642
                              Tyhjin käsin ei siis tarvitse ohjelmistopäivitysreissulta palata ;)
                              Viimeksi muokannut vV8m5; 27.12.2016, 16:31.

                              Comment


                               Korkkilattian purkaminen.
                               Ottasin mieluummin säkillisen paskaa naamalleni.

                               Comment

                               Working...
                               X