Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Mremonen: Paypaliin voi liittää Visan -> saat samat hyödyt kuin Visalla maksamisessa, sen lisäksi että saat Paypalin tuomat hyödyt.

  Comment


  • Alkuperäinen kirjoittaja tumpsi Näytä viesti
   Mremonen: Paypaliin voi liittää Visan -> saat samat hyödyt kuin Visalla maksamisessa, sen lisäksi että saat Paypalin tuomat hyödyt.
   Mulla on Visa PayPalissa. Ollut jo vuodesta 2002. Se ei paljon auta, jos kauppa ei pp:tä hyväksy. Ja pp ei tuo suoraan Visan käyttöön muuta iloa, kuin että voi ostaa ilman että pitää olla kortti saatavilla. Sen sijaan se tuo jonkin verran haittoja, jotka liittyvät pp:hen itseensä palveluna. Jos pitäisi veikata, niin olen ostanut pp:n kautta varmaan n. tuhat ostosta.

   Eikhän tää keissi ole tässä?

   Comment


    Eiköhän joo. Nähtävästi ottaa edelleen päähän? Ei ollut tarkoitus nenästellä, olen pahoillani jos mun takia tarvii tänne postailla :)

    Comment


    • Alkuperäinen kirjoittaja tumpsi Näytä viesti
     Eiköhän joo.
     Joo, sori. Huono päivä. Flunssa painaa päälle ja käsi kipeänä jo toista kuukautta. Mutta ei se varmaan sun vikas ole ;)

     Comment


     • Pitäs kohta B8 nelkku löytää, mutta kun ei oikeen ole mieluisia. Jostakin joutuu antamaan myönnytyksiä koko ajan. Sporttipenkeistä en kyllä tingi.

      Jännä miten auton vaihto on yllättävän vastenmielistä puuhaa ilman sitä kuumetta.

      Comment


      • Unohdin eilen $150 Oakleyn lasit salin pukukaappiin. Arvatkaa oliko kukaan palauttanut salin respaan? Ei. Melkonen amatöörivirhe meikältä. SAATANA!

       Comment


       • Saakelin sähköpaskaa täynnä olevat kuljettimet...
        Vaihteeksi vikakoodia luveskella huomenna, sytty taase vikavalo palamaan.
        Eipä mahda olla iso vika kun auto pelittää normaalisti...

        Comment


         Alkuperäinen kirjoittaja mremonen
         Joo, sori. Huono päivä. Flunssa painaa päälle ja käsi kipeänä jo toista kuukautta. Mutta ei se varmaan sun vikas ole ;)

         On on, pistä vain nettipalsta tutun piikkiin kaikki vitutuksen aiheet :)

         Comment


          Semisti ahistaa.
          Setäni, alle 60v löytyi menehtyneenä sängystä viime viikon keskiviikkona.
          Tunti sitten joku akka losautti Land Cuiserilla vanhempieni Touranin kylkeen kolmion takaa ja täysin jarruttamatta. Isä on nyt sairaalassa kun sai kovan iskun päähänsä. Toinen puoli päästä on kuulemma todella turvoksissa.
          PRKL.

          Comment


          • No voi perkele. :( Voimia ja jaksamista Jukalle ja isällesi pikaista toipumista!

           Comment


           • Toivottavasti isäsi toipuu ennalleen. Tsemppiä sinulle ja lähipiirillesi.

            Comment


             Semisti ahistaa.
             Omat huolet tuntuu taas pieniltä, jaksamisia sinne suuntaan.

             Comment


              Kiitos. Isä pääsi jo sairaalasta kotiin aivotärähdys diagnoosin saaneena. Pää kuvattiin, eikä löytynyt mitään ihmeellistä. Sanoin kyllä äitille että kannattaa seurata tilannetta aktiivisesti.
              Onni onnettomuudessa, ettei lapsenlapsia ollut mukana koska lantikka tuli sisään takaovesta ja tällä kertaa selvittiin romuttuneella volkkarilla ja silmälaseilla. Kovin se on osunut kun volkkari pyörähti 360 ympäri ja etupuskurista lähti lampun pesurin kansi lentoon.
              Liikkeessä meinasivat vielä korjata auton, mutta uskoisin että tuollainen kympin auto menee lunastukseen. Bagit eivät ole lauenneet. Mitä itse raati on mieltä vahingoista, liitteenä kuvat?
              Uskaltaako tässä jarruremonttia mennä tekemään kun Heinon sukua vähän koetellaan?

              Meinasivat muuten aamulla lähteä keskenään kauppaan, mutta sanoin kyllä että tod.näk. tulen kyytsäämään, koska niskat saattavat olla aika jumissa.
              Attached Files

              Comment


              • Tuo lokasuojan ryppy on minun silmään vähän pahan näköinen. Ja missä kunnossa karmit on. Ihmeen pienet vauriot kuitenkin. Johan ne parkkiksella hakkaavat ovet vastaavaan kuntoon, jos ei parkkeeraa tarpeeksi kauas. :)

               Comment


               • Meinasin avautua, että kuinka pientä ihmistä kismittää, kun tilatut osat on kohta toista kuukautta myöhässä, mutta näitä muita tapauksia lukiessani tulin siihen tulokseen, että eipä tämä omani ole oikein avautumisen arvoinen...

                Comment


                 Kyllä niin menee lunariin että paukkuu.

                 Comment


                  Tuo lokasuojan ryppy on minun silmään vähän pahan näköinen.
                  Onhan se aika paha. On vielä tosta alhaaltakin revennyt. Maalattavaa tuossa olisi koko kylki ja etupuskuri ja niistäkin tulee jo tuhdit kustannukset.
                  Ihmeen pienet vauriot kuitenkin.
                  Johtunee siitä että molemmilla oli se 40-50 vauhtia jolloin kaikki lantikan iskuvoima ei ehkä ihan suoraan kohdistunut volsun kylkeen. Tuli kuitenkin 90 asteen kulmassa.
                  Meinasin avautua, että kuinka pientä ihmistä kismittää
                  Tässä on itelläki ollu kaikennäköisiä pikkumurheita jotka kuitenkin unohtuivat hyvin nopeasti. Loman loppuminenkaan ei enää vituta.

                  Comment


                  • Melekoinen peltiseppä pitää olla, jotta tuon kuntoon saa ja maalattua vielä.
                   Taitaapi vakuutusyhtiö miettiä vielä kerran.

                   Comment


                   • Jusabergin isän tapauksessa olisin eniten huolissani että mitä kaularangalle käy tuollaisessa törmäyksessä. Kannattaa tutkailla että ilmeneekö jatkossa hermostoperäisiä oireita, jotka vois olla rangasta peräisin. Sillä ei ole mitään virkaa mitä joku terkkarin valkonuttu höpisee, ne ei ymmärrä traumaperäisistä hermojärjestelmän oireista enempää kuin sika tuulimyllyistä. Jos nämä asiat jäävät hoitamatta, niin aivovamma voi syntyä ihan ykkösvuosien kuluessa.

                    Comment


                    • Kuvien perusteella sanoisin että kohta näät volkkarin uudestaan. Takaloksu tai kylkipelti, riippuu missä katkaisukohta, epäilen että kylki. Uusi ovi ja vetoja oviaukkoon ja ehkä b-pilariin. Ei varmaan haittaisi vaatia pyöränsuuntausta kun aika riskialueella on tuenta. Etuoveen oikaisua. Normihomma, eikä edes erityisen paha. Siis kuvan perusteella.
                     Viimeksi muokannut LauriJT; 7.9.2012, 22:57.

                     Comment


                      Hannu, itselläkin on niin julmetun surkea tilanne niskavaivojen kanssa että varmasti tulen seuraamaan isän toimpumista.

                      Lauri, ajattelin kyllä huolehtia että auto tulee kuntoon. Vanhemmat ovat väsyneitä vääntämään "pikkujutuista" erinäisten syiden vuoksi, joten ajattelin ottaa ohjat käsiini volsun korjauksen kanssa.

                      Comment


                       En kyllä yhtään tiedä touranin törmäysrakenteesta. Mutta mitä on perusautoja katsellut, niin perusrakennehan ei saisi mennä kasaan. A ja c pilariin välillä, sekä varauksella lokarien yläpuolet. Eli itse ainakin vaatisin robotilla oikaisuun ja siltikin haluaisin päästä "kolaroidusta" autosta eroon. Aika ihme jos vakuutusyhtiö haluaa vielä maksaa korjauksen.

                       Comment


                        30min päästä lähtö häihin... Tuli taas sit otettua tappiin asti ja 1h nukuttua. Kyllä ihminen osaa olla tyhmä! Emäntä meni jo edellä kun kaasona on, ei hirveästi tunnu kiittelevän taas :) Ei siis onneks omat pikku häät sentää...

                        Comment


                         Asentelin tuossa ulkovaloa seinään. Taas kiva aivopieru valmistajalta:
                         Valaisimen pohja / "istukka" (siis se osa, josta sähköjohto tuodaan läpi) kiinnitetään seinään parilla ruuvilla ja siinä on selkeät merkinnät miten päin tulee asentaa ("UP" -teksti nuolen kera) Tuossa osassa törröttää sitten pari M5 ruuvia, joiden avulla varsinaisen valaisimen saa kiinnitettyä tuohon hässäkkään kiinni asentamalla valaisimessa olevat reiät niin, että ruuvit tulevat läpi pohjalevystä, mutterit kiinn ja vóila. PAITSI ETTÄ, pohjassa olevat M5-ruuvit ovat kello 3:ssa ja 9:ssä ja valaisimen rungossa olevat vastaavat reiät kello 12:ssa ja 6:ssa. Valaisin on nyt kuitenkin sen mallinen, että asennusasennolla on jotain väliä!

                         http://www.noortrade.fi/fi/tuote/ulk...yhty-valkoinen

                         No asennetaan sitten se pohja 90 astetta vituralleen niin saa tuon seinään, kuten tarkoitettu! Hyvä kun ehdin johdon jo lyhentämään valmiiksi tuon alkuperäisen asennusasennon mukaan...huoh...

                         Comment


                         • Tuotetiedoissa sanotaan, että "Italialaista laatua". Selittääkö se tuon aivopierun?

                          Comment


                           Sama pisti täälläkin silmään: Korroosiotakuu 10v, italialaista laatua. Ei oikein istu samaan lauseeseen. :)

                           Comment


                            Kiikarissa ollut käyttöautoksi sopiva A3 ehdittiin myydä nenän edestä. Se oli jo toinen tällä viikolla. Onneksi nyt on Pösöstä kauppa sovittuna ja pääsee tekemään nopeita liikkeitä kun seuraava A3 Sportback 1.9 TDI Ambition järkikilsoilla tulee tarjolle. Ovat pirun kalliita Saksassakin!

                            Comment


                             Auton vaihdon ihanuutta, jos on hyvä yksilö tarjolla niin ei ole valuuttaa vielä kun vanha pyörii nurkissa. Sitten kun on vanha mennyt niin ei meinaa hyvää yksilöä löytyä.
                             Nimimerkillä: juuri samaisen operaation läpikäynyt :)

                             Comment


                             • Corollan kuski päätti vetasta keskelle tietä poikittain, teempä uukkarin mutkassa. Audilla satasta sitte corollan kylkeen.

                              Comment


                               Peltiä saa aina uutta, hyvä ettei ainakaan kovin pahasti tainut sattua! Toivottavasti Corollan kuski oli jättänyt kaskon ottamatta jos vaikka muistaisi seuraavalla kerralla olla törttöilemättä.

                               Comment

                               Working...
                               X