Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Alkuperäinen kirjoittaja sami Näytä viesti
  Kysyy sitä kyllä ennen päivitystä mutta jos päivityksen jälkeen ei huomaa muuttaa täppää "salli automaattinen päivitys" niin seuraavalla kerralla tekee tuon automaattisesti, jolloin tuo ruksi Google toolbarista ja Chromesta on oletuksena. Aika ovelia ovat tuputtamaan näitä kytkyjä.
  Joo, näin se oli: ei kysynyt mitään. Suoraan sanoen en ymmärrä mikä tuossa tuputtamisessa on takana. Varsinkin kun IE:ssäkin nykyään google-haku toimii suoraan kun kirjoittaa haettavan tekstin url:n paikalle.

  Ja jos halua chromen, asennan sen. Tuskin rupean sitä käyttämään vain siksi kun se on jostain koneeseen putkahtanut.

  Comment


  • apinat jotka ei osaa avaa ovia tuhoomatta muiden omaisuuttaomaisuut

   Comment


    Kun ei koskaan vaan opi... Lauantaina oli töllin tuparit jotka tietenkin jatkui pitkälle sunnuntaipäivän puolelle. Tänään tottakai ei niin skarppina aamulla töihin. Että pitikin taas.

    Comment


    • Trafi taas jälleen loistaa. Vietii rolla tänää leimalle ja kiva ylläri ilmenee et verot on pykälässä, ja rolla käyttökiellossa. Oli hetken et wtf olo. Verolippu tuli mulle 17.7 erä pv oli 18.7 ja vero maksettiin 2:dessa osassa 16.8. Tarkistus nettipankista et tilinumero ja viite oikein. Joo oli. Soitto trafiin ja selviää et edellinen omistaja jättäny 13.26e maksamatta veroa joka erääntynyt 25.7. Ovat sitten sille niitä karhu lappuja ja muistutuksia laitelleet ex-omistajalle eikä mulle. Ja auto on ollu mun nimissä jo kesä-heä vaihteest asti.

     Comment


     • Audista vanne halki..

      Comment


       Venton jakoremmin melkein poikki. Tajusin onneks tarkistaa ajoissa, ettei päässyt vahinkoa käymään. Ottaa vaan päähän, kun ei nyt tähän rakoon ehtisi ja pystyisi millään jakopääremonttia tekemään.
       Kai se on sitten pakko =(

       Comment


        Jouduin nappi kuurille, huonolla tuurilla vielä pitkälle sellaiselle. Se ois sit elämän ensimmäine kuuri popsittava, syödään nyt sit kerralla reilummin että tulee vanhatkin kuitattua.
        Lomakin loppuu tän viikon jälkeen ja muutenki elämä potkii taas pientä ihmistä päähän pahasti.. V*ttu kun ei taas millään jaksais.

        Comment


        • Flunssan pirulainen pääsi yllättämään, ja kuumeen kera tottakai. Johan tässä parisen vuotta mentiinkin ilman mitään. Olo asiaan kuuluvasti täysin /c:stä, hommia olis enemmän kun kerkee tekemään, eikä tosiaankaan olis aikaa sairastaa. Tää päivä rokulia, ja taitaa ainakin huominen mennä samalla reseptillä, hitto että kyrsii..

         Comment


          Lukiohan pitää ottaa kolmen ällän taktiikalla. Ainoa oikea tapa :)
          Niin luokka, luokka ja luokka? Minä vedin pitkän kaavan mukaan ja kävin toisen luokan kahdesti. Sen jälkeen lopputulos oli tosin kolme ällää. Ja siihen kakstuhattasata päälle.

          Comment


          • Ei nyt itseä ota päähän vaan on sellainen hohhoijaa fiilis. Eräs sukulaisnainen sai kortin tuossa kesällä. Totesin tällä olevan aika agressiivinen ja repivä ajotyyli, samoin tämän isä sanoi että pelotti kyydissä, en ihmettele. Ostettiin sille ihan toimiva halvahko rellu. Nyt kuulemma laatikko tahmaa ja toimii oudosti. Viikonloppuna pitää käväistä muiden juttujen ohella vilkaisemassa paskoiko se toimivan laatikon parissa kuukaudessa 60 heppaisella koneella. En oikeestaan olisi kovinkaan yllättynyt.

           Comment


            Mihin se kesä taas hävisi? Ulkona on kylmempää ja synkempää kuin emogootilla krapulassa.

            Comment


            • Alkuperäinen kirjoittaja Ipsi Näytä viesti
             Niin luokka, luokka ja luokka? Minä vedin pitkän kaavan mukaan ja kävin toisen luokan kahdesti. Sen jälkeen lopputulos oli tosin kolme ällää. Ja siihen kakstuhattasata päälle.
             Meilläpäin kolme ällää tarkoittaa Lukematta Läpi Lukion :)

             Comment


             • Öljyt vaihdoin reilu viikko sitten ja edellisen omistajan jäljiltä oli propun välissä tiivistemassaa jotka raaputtelin pois ja kiristin paikoilleen. Tuntui että tarttui eikä vuoda mutta tänään työmaalla huomasin pienen lammikon auton alla, tarkastelun jälkeen pyöri proppu sormella tyhjää. joten taas pukeille nyt on ylikokoon poratut jengat ja moottorin sisäpuolinen pesu suoritettu öljyhuuhtelulla.. Laitoin suoraan uudet öljyt ja jätin tuhat km ajetut varalle jos tarvii lisäillä tms. Olis alkuperäinen proppu ylimääräisenä anyone? ;)

              Comment


               Siis nyt alkaa näyttämään tämä viikko hieman alavireiseltä. Maanataiaamulla sekosi auto (siitä lisää tuolla sisusta ja sähköt -osiossa), vielä ei tiedetä, mikä sille tuli, lupailivat tänään ottaa tarkempaan syyniin marmorilla. Eilen ehtoolla tallentava digiboxi sekosi niin, ettei löydä kanavia, toimii siis muuten, muttei ole enää tietoinen antennin olemassaolosta, eli ei singaalia... Talouden muut töllöt toimii normaalisti. Mitähän tänään?

               Comment


               • Itsellä tällä hetkellä neljä rekisterissä olevaa autoa, joista nyt kolme kököttää pajan edessä vuoroaan odottaen.

                Cabrioon pitää vaihtaa moottori, tämä ollut tiedossa jo kesän alusta. Vaihtomoottori hommattu mutta lykkäsin vaihtoa syksylle/talvelle koska mukamas oli muitakin kiireellisempiä hommia hoidettavana ja olihan niitä muitakin autoja jolla emäntä pystyy kulkemaan työmatkat.

                Nyt sitten muutaman viikon aikana on kaksi muuta autoa tippunu pelistä ainakin hetkellisesti pelistä pois.

                Golfin vaihdelaatikkoon ilmesty nyrkin kokoinen reikä kytkinkoppaan ja noita GTi:n laatikoita ei ollutkaan ihan joka paikassa myynnissä.
                No nyt laatikon vaihto on puolitiessään kun emäntä ilmoitti että Passatin etukulma päätti madaltaa ittensä. Tämä ei tietenkään tapahtunut kotopitäjällä vaan jossain aivan muualla --> hinausauton lasku oli tosi mukava.

                Nyt on sitten A8 otettu takaisin liikenteeseen, mutta eiköhän sekin syty palamaan taikka varastetaan seuraavan viikon sisällä mikäli tässä nyt oikein persiilleen menee.

                Näiden aiheuttama työmäärä ei sinänsä vituta vaan enemmänkin näistä johtuva rahan häviäminen lompakosta.
                Attached Files

                Comment


                 Meilläpäin kolme ällää tarkoittaa Lukematta Läpi Lukion :)
                 Sitähän se. Se oli stressittömin paikka tähän mennessä. Istuit tunneilla ja epämääräisen kavereiden kanssa heitetyn älämölön ohella vähän kuuntelit, niin siinähän se sitten oli :) Seuraavassa koulutusasteessa alkoikin sitten tökkiä vähän enemmän, kun oli pakko muuttaa lukemistaktiikkaa, että pääsi eteenpäin.

                 Comment


                  Olin ensimmäisiä ikäluokkia jotka saivat käydä jo luokattoman lukion. Muistan edelleen sen ekan jakson jossa oli 11 viikkotuntia koulun penkillä :)

                  Eihän sitä kukaan uskonut että siitä mitään tulee kun annetaan tällaisille laiskureille valta itse päättää opiskelutahdistaan mutta niin sitä vaan sekin koulu tuli ajallaan käytyä ja on niit äälliä minunkin pahveissani. Mitään siellä ei kyllä oppinut.

                  Comment


                  • Oma oppiminen on loppunut lukioon. Sen jälkeen on tullut sovellettua oppimaansa. Ehkä siellä tuli rakennettua sellainen pohja, että opiskelut sen jälkeen eivät ole vaatineet vastaavaa työmäärää saavutuksiin nähden.

                   Nyt harmittaa se, että rouvalla on erilaisia pieniä projekteja, joita se haluaa toteuttaa ja tietysti niissä tarvitaan meikäläisen apua. Josta seuraa se, että omat projektit meinaa venähtää pitkäksi. Yksi 5 op kurssi pitäisi saada perjantaiksi valmiiksi, 8-10 sivua tiivistä materiaalia yrityksen strategiavaihtoehdoiksi.

                   Comment


                   • 39 asteen kuume toista yötä. Laskee vaan buranalla, pitänee huomenna käydä lääkärissä. Jännä vaan ku ei ole muita oireita kun kuume ja lihassärky.

                    Comment


                    • Yleensä kuume on seuraus jostain muusta probleemasta, burana lieventää kuumetta mut ei poista sitä kuumeen syytä. Vähän niinku sama asia et miks esim. selkäsärkyyn ei kannata ottaa kovinkaan reipasta kipulääkitystä -> Kipua ei tunne lääkitys päällä, mut itse vika voi pahentua ku sen seurauksia ei tunne lääkkeiden vaikutuksen takia.

                     En oo lääkäri mut tämmösiä tuli mieleen (ei niinku fingerporissa :D).

                     Comment


                      Näköjään yksi "niitä päiviä" töissä ja vielä olis pari tuntia jäljellä. Pelkkiä turhanaikaisia paskanjauhajia ja persaukisia kyselijöitä sekä vituiksi menneitä huoltohommia. Sitten vielä saa tehdä kesälomatuuraajan kahvirahoilla lupaamia hommia. Pari tietokonehuoltoa sain tosta valmiiksi ja pihalle, vois vaikka pistää putkan kiinni ja koittaa huomenna taas uusilla eväillä.

                      Comment


                       Alkuperäinen kirjoittaja Kenda Näytä viesti
                       selkäsärkyyn ei kannata ottaa kovinkaan reipasta kipulääkitystä -> Kipua ei tunne lääkitys päällä, mut itse vika voi pahentua ku sen seurauksia ei tunne lääkkeiden vaikutuksen takia.
                       Tuossa on osa totuutta, jos kyseessä on murtuma tms. Normaali venähdys ("noidannuoli") ei kuitenkaan parane ilman tanakkaa kipulääkitystä, koska se on ainoa keino saada lihakset hetkeksi rennoksi, jolloin kipu häviää -> paikat taas kunnossa. Jos AKUUTTI selkäkipu ei mene yhdellä tanakalla kipulääkeannoksella ohi, niin lääkäriin ja magneettikuviin, maksoi mitä maksoi. Tienaavat joka tapauksessa hintansa takaisin. Itse vältin pahemman vamman, kun kävin kuvauttamassa selkäni, niin saatiin hoito välittömästi käyntiin.

                       Comment


                       • Niitä murtumia ja kulumia yritin tolla edellisellä tarkottaa :)

                        Yleensäkin selkävaivat tarttis ottaa melkoisen vakavasti, vaikka näitä "saikuttelijoita" tänä päivänä riittääkin.

                        Tapaus 1: Yks työkaveri valitteli selkäänsä pitkät ajat, sai työterveysasemalta saikkua ja buranaa moneen kertaan. Aikansa sitä touhua kateltuaan meni sit oikeeseen lääkäriin ja hänellä todettiin syöpä, ja selkärangan vieressä oli ollu suht iso kasvain.

                        Tapaus 2: Yks tuttu koki kartturin penkiltä ulosajon viime viikonlopun Jaripekkarallissa. Oli valitellut tällin jälkeen selkäänsä. Onneks paikalla olleet katsojat olivat järki päässä eikä lähteneet väkisin repimään häntä autosta ulos. Lanssilla kuvauksiin ja kuvauksissa selvis et kolme nikamaa murtunu -> kohtuullisen pitkä sairasloma, mut toivottavasti ei jatkossa mitään sen vakavampaa seuraamusta. Paskemmin ku olis käynyt niin valittelis tällä hetkellä toimimattomia jalkoja...

                        Comment


                         Tuttaa kun yövuorolle jätetään epämääräisiä tehtäviä joita ei oikein mitenkään voi yövuorossa suorittaa. Mutta noh, aamusta sitten lomille..

                         Comment


                         • Windowsphonen Marketplace ottaa sekä minun että pojan päähän, tai se että poika ei saa haluamaansa peliä (hinta alle euron). Syynä tähän on se, että tuossa ei ole mitään helppoa tapaa saada sitä laskutettua minun puhelinlaskulta, luottokorttinumeroani en viitsi M$:lle antaa tuon takia. Omalla sim-kortillani saisin sen tilattua, mutta kortti ei mahdu Lumiaan jne. ja pitäisi kikkailla käyttäjätunnuksilla. Ja kun lähtee tuohon suohon tarpomaan, että muokkaa asetukset sekä operaattorin että Windowsphone/Xbox/Zune...-palveluissa, niin useamman tunnin siihen saa uhrattua. Paljon säätöä tarvitsee tuo WP-ympäristön kaupankäynti, jos tuosta halutaan koko maailman mobiiliekosysteemi.

                          Comment


                           Ei ilmeisesti ole mahdollisuutta ostaa lahjaksi appia niin kuin Applen storessa? Kunhan mietiskelin, en tiedä noista puhelimista mitään. :D

                           Comment


                            Vaimon kaverin mies oli valitellut selkäänsä ja kävi lääkärissä. Määräsi hierontaa. Ei tuntunut hyvältä ja muutaman kerran jälkeen meni uudelleen lääkäriin. Sitten vissiin vähän kuvattiinkin ja todettiin, että on yks nikama murtunut. Ei ihme, että hieroessa vähän kirpaisi.

                            Comment


                             Eilisten keskustelujen lopputulemana mulla vapautui kartanlukijattaren paikka...

                             Comment


                             • Se saksalainen joka on suunnitellut urssin sähkökattoluukun hallinpaneelin kiinnityksen, pääsi juuri minun mustalle listalle.

                              Comment


                               Eilisten keskustelujen lopputulemana mulla vapautui kartanlukijattaren paikka...
                               Voisin väittää että ei mene kauaa niin laitat saman iloisiin asioihin :)

                               Comment

                               Working...
                               X