Kuulutus

Collapse

Foorumi päivitetty uuteen versioon

Audifinns -keskustelufoorumi on päivitetty uuteen versioon 26.5.2019. Seuraa keskustelua ja raportoi mahdollisia bugeja täällä. Kiitos! Tapatalk on toistaiseksi huoltokatkolla 30.5.2019 alkaen ja toiveessa palauttaa mahd. pian.
Juho Komulainen / Webmaster
Näytä lisää
See less

Android auto pc:n omistajat

Collapse
X
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Android auto pc:n omistajat

  Onkos porukalla täällä näitä 2Din Android multimediakeskuksia autoissa? Itse sain eilen sellaisen ja nyt on sormi suussa parin asian suhteen. Ensimmäinen on, että miten tuo äänimaailma on toteutettu kun lyön soittimen päälle niin radio alkaa soida. Siitä siirryttäessä esim youtubeen ja android puolelle niin youtube ja auton radio soivat päällekkäin? Jos radiosovellus ei ole päällä "taustalla" niin ääntä ei kuulu ollenkaan. kyseessä android 4.0 järjestelmä. Vai onko kyse kytkennöistä kun autossa oma vahvistin ja singnaali suoraan soittimen RCA-out liittimistä ja mankan omat johot kytkemättä. Tarkoitan siis että soitin osaa vain radioäänen lähettää RCA:lle? toinen kysymys on, että miten toi alotusnäytön logo vaihetaan ?

 • #2
  Ensimmäinen ongelma ratkasu. Sitä herätetty ei voinu ottaa sähköantennin johosta

  Comment


  • #3
   Eikö kellään ole kokemuksia kyseisistä vehkesitä? Mankka on kutakuinkin tällänen mutta ei täysin sama http://shop.mediaexponent.com/epages...URE-ANDROID-VW. Onko tälläsen merkkikohtaset soittimet tosiaan lukittu tiettyyn merkkiin eikä mahdollisuutta muokkaamiseen ole? Saisko näihin ajettua sisään jonkun merkkivapaan käyttiksen? Soittimen merkistä ja mallista ei ole mitään hajuakaan.

   Comment


   • #4
    Luulen et osaava sinne pystyy uuden käyttiksen ajamaan. Kyllähän nuo nörtit puhelimiinkin vaihtelevat käyttiksiä. Löytysköhän vaikka matkapuhelinfoorumilta osaamista? Sait ilmeisesti soittimen toimimaan volvossa.

    Comment


    • #5
     No tuohan voisi olla hyvä idea tuo matkapuhelinfoorumi. Joo sain toimimaan pienen näpertelyn tuloksena. Toimisto sulla toi bluetooth tossa? Mä en saa sitä päälle millään konstilla. Voi olla, että tarvii erillisen bt mokkulan jos se bt onkin vain optiona jos autosta sellanen löytyy.

     Comment


     • #6
      http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2660662

      Comment


      • #7
       Äänimaailma toimii juuri niinkuin tietokoneessakin. Jos avaat kymmenen välilehteä ja jokaiseen eri youtube-videon, saat kunnon sillisalaatin ääntä. Onko tuo audion "moniajo" sitten hyvä tai huono juttu, riippuu näkökulmasta. iOS:llä tällaista ei sallita vaan se vanha äänilähde pistetään aina taukotilaan jos uusi avataan.

       Noita äänien reitityksiä pitäisi katsella käyttöjärjestelmän asetuksista, tai jos sieltä ei näy niin konsolin kautta sitten viimeistään. Voipi olla ettei RCA-lähtöjä ole eriytetty kaiutinlähdöistä mitenkään ja molemmat näkyvät vain samana monikanavaisena äänikorttina.

       Comment


        #8
        Millainen äänen laatu tuossa laitteessa on ihan poppikone näkövinkkelistä? Onko säätöjä jne...

        Comment


        • #9
         D/A muunnos ei varmaan ole erityisen maineikkaasti toteutettu, mutta lienee silti nykyaikaisin komponentein. Integroitu vahvistin saattaa ollakin parempi kuin monessa eurooppalaisessa, noissa on käytetty Tripathin T-luokkaisia vahvistinpiirejä. Softapuolella noissa ainakin mainostetaan olevan jonkinsortin DSP:tä, pienimuotoisella ekvalisaattorilla ja viivesäädöillä.

         Suurimman hyödyn noista saa kun kytkee digitaalisesti suoraan takakontissa lojuvaan DSP:hen kiinni. Mikä tahansa USB-väyläinen äänikortti pitäisi toimia. Aniharvassa "perinteisessä" rammarissa on digilähtö nykyään.

         Comment


         • #10
          Äänisäädöt tossa on olemattomat, mutta onneksi on volvossa aktiivisysteemi niin vähän parantaa tuota asiaa. Osaisiko joku sanoa miks äänet radiosta ja dvd:stä yms kuuluu normaalisti mut android puolella youtube vain etukaiuttimista? Joku säätö kenties? Soittimesta käytetty vain rca-out etu ja taka+sub out liittimet käytössä.

          Comment


          • #11
           Mitä tarkoitat "android puolella youtube" ? Koko laitehan on puhdasta androidia, radiosovellus ja dvd-toisto-sovellus samoin?

           Etukaiuttimet on vahvistimen takana, niille menee RCA? Ja takaovien kaiuttimet lähtee suoraan soittimen perästä? Ja joku pieni subbarikin takaluukussa suoraan soittimen perässä?

           Comment


           • #12
            Ei vaan mankan takana rca out etu ja taka menee volvon omalle vahvistimelle joka antaa äänen kaikille Kaiuttimille autossa ja sub out linja konttiin vahvarille ja subille.

            Niin ja tossa soittimessa jonkunlaisen "dual os" käyttöjärjestelmä

            Comment


            • #13
             bluetooth oli puhelimen kans käytössä, handfreenä käytin sitä soitinta. muita mokkuloita ei muistaakseni siel ollu ku se wifi.

             Comment


             • #14
              Mielenkiintosta... Oiskohan siinä can-mokkulassa se bt? Sehän jäi kokonaan pois tästä asennuksesta. Nyt ei ainakaan mene bt päälle ollenkaan

              Edit. Löytyhän se bt ominaisuus sieltä kun opettelee käyttämään.
              Viimeksi muokannut AaaVee; 4.6.2015, 20:39.

              Comment


               #15
               Alkuperäinen kirjoittaja AaaVee Näytä viesti
               Onko tälläsen merkkikohtaset soittimet tosiaan lukittu tiettyyn merkkiin eikä mahdollisuutta muokkaamiseen ole? Saisko näihin ajettua sisään jonkun merkkivapaan käyttiksen? Soittimen merkistä ja mallista ei ole mitään hajuakaan.
               Tuon tuotesivun perusteella toiseen merkkiin muokkaus menee dremelillä parhaiten :) Eli ne on vaan fyysisesti jonkun tietyn automallin mankkarireiän mukaisia.

               Comment


               • #16
                No tarkoin tolla muokkaamisella laitteen softaa.. Ja tunnustan asennukseen oli pakko käyttää rautasahaa ja nimenomaan mankan muokkaamiseen, mutta lopputulos onnistunut:D

                Comment


                • #17
                 Mitähän tarkoitat tuolla merkkivapaalla käyttiksellä? Jos sulla on joku hybridipaske, se ei taas oikein korreloi tämän ketjun otsikkoon. Edes nämä uudemmat 4.4 Androidia käyttävät soittimet ei ole sidottu mihinkään automerkkiin, toki sovitteet kaapeleihin voi olla erilaiset. Omassa mankassa saa valita starttilogon noin viidestäkymmenestä eri automerkistä.

                 Comment


                 • #18
                  No siis tämä mun mankka käynnistyessään boottaa volkkarin logolla joka on ja pysyy. Samoin päävalikossa on samainen logo. Muissa laitteissa on valikko josta logo vaihdetaan vaan ei tässä mallissa. Eli softa koko laitteessa on kaiketi made for vw only. Ja ajatuksena oli että voikohan tohon laitteeseen asentaa sellaisen käyttiksen joka tarjoaa nuo automerkin valintamahdollisuudet. Oma loppupäätelmä viikon netissä selailu perusteella on että joku sen ehkä osaa mutta minä en. Muutenkin toivoin mankalta vähän parempaa muokattavuutta ja tähän onneksi löytyi ratkaisu play kaupasta. Softa nimeltä i bolt joka kokoaa tärkeimmät toiminnot samalle näytölle:)

                  Comment


                  • #19
                   Asetuksissa vois olla joku factory settings -kohta. Tosiaan, siihen(kin) soittimeen lienee olemassa kolmansien osapuolien muokkaamia käyttiksiä (eli imagetiedostoja) jotka voisi ajaa tuohon sisään ja saisi näin lisää boottilogoja ja tukun muitakin ominaisuuksia.

                   Comment

                   Working...
                   X