Kuulutus

Collapse

Foorumi päivitetty uuteen versioon

Audifinns -keskustelufoorumi on päivitetty uuteen versioon 26.5.2019. Seuraa keskustelua ja raportoi mahdollisia bugeja täällä. Kiitos! Tapatalk on toistaiseksi huoltokatkolla 30.5.2019 alkaen ja toiveessa palauttaa mahd. pian.
Juho Komulainen / Webmaster
Näytä lisää
See less

Moottoriveneilijöitä?

Collapse
X
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Ite ostin joku aika sit Teknon 750L ECO trailerin. Oikein tyytyväinen ollu, kantavuus ja koko oikein hyvät. Tukevalta tuntuu vaikka runko on tehty pokatusta levystä. Ite tosin säilytän pääsäntöisesti traileria ja venettä kuivissa sisätiloissa joten ei oo säiden armoilla, joten vaikea sanoa miten sinkki kestää vs. upposinkittyyn runkoon verrattuna.

  Asiasta toiseen, onko kellään tietoa mistä löytyis vanhaan ultraflex ohjaukseen uus kaapeli? On semmosella lenkkipäällä se simpukan puoleinen liitos. Laitan kuvan...

  Edit. Enpäs liitäkään kuvaa, foorumisofta ei anna..

  Edit. Kuva pienennetty ja upattu.
  Attached Files
  Viimeksi muokannut Thuppu; 8.6.2019, 07:49.

  Comment


   Pieni vinkki ton teknon kanssa, itellä 2001 vm samanlainen, kannattaa laittaa kylkirulliin tuplaus, muuten nuo varret menee fjongalle. Eli uutta akselia kaupasta ja 4kpl lisää pyöriä :)

   Ja kestävyydestä näissä, 2013 vuodesta asti tuo on aika HC-rasituksella ollut, 1-2 kertaa viikossa suolavesidippejä yleensä, aktiivikausi huhtikuu-joulukuu :) Tänä vuonna jouduin tehdä nyt sähköt uusiksi.
   Attached Files

   Comment


    Oikein hyvä kuulla et on kestävä. :) Itellä kuitenki kohtuu kevyttä käyttöä ja pääasiassa makeassa vedessä uitetaan. Nykyinen venekin on melko kevyt, mut uus projekti uisteluvene tulee ehkä sit pari kolme sataa kiloa painavampi kunhan valmistuu.

    Niin vielä tosta ohjauskaapelista, onneks mulla oli toinen tähän hätään varalla, mut oli n. 30cm liian lyhyt joten sen joutu laittaan oikaistuna moottorikaivon ja takapaksin yli näkyvälle. Mut taitaa siis olla niin vanhaa mallia, et en oo mistään onnistunu bongamaan tommosta kaapelia. Eikä huvittais nykyiseen veneeseen hommata koko ohjausjärjestelmää uutta koska toi vene menee sit myyntiin kun uuden saan vamiiksi. Projektiveneeseen ajattelin laittaa hydrauliohjauksen. Liitin vielä kuvan toista toisesta kaapelin päästä.

    Mukaan pari kuvaa myös traikusta :)
    Attached Files

    Comment


     Tässä on on hyvä modi, jos alkaa sähköt prakata teknossa, eli tehdä jakorasia ja lisätä 13-napanen pistoke, jos autossa on kans. Ei oikein hyvin ollu mulla alkuperäinen johdotus, oli maa mustunut kivasti toisessa haarassa. Kun haaroitus tehty "vesitiiviiseen" pistokkeeseen, niin se ei ole enää vesitiivis.Tässä menee vain yks kaapeli tolle pistokkeelle, niin pitäis pitää vettä paremmin ja muutenkin kivempi korjailla nyt. Laatikon sisällä kytkennät suoritettu Wagon 2 ja 3 haaraisilla rasialiittimillä.
     Attached Files

     Comment


      Mä jos itelle tekisin traileriin sähköjä niin valaisin jatkokotelon täyteen hartsia, niin pysyis trailerin eliniän vesitiiviinä. Ehkä.

      Comment


       Näyttäis olevan vanha Ultraflex TM48 ohjaus toi mistä kyselin yllä. Ilmeisesti on ns. kertakäyttöohjaus johon ei pelkkää kaapelia saa. Eli todennäköisesti menee askarteluksi ns. tavallisesta kaapelista. Irrottaa ton lenkkiholkin vanhasta kaapelista ja juottaa sen uuteen kaapeliin kiinni.

       Comment


        Alkuperäinen kirjoittaja andre_ Näytä viesti
        Mä jos itelle tekisin traileriin sähköjä niin valaisin jatkokotelon täyteen hartsia, niin pysyis trailerin eliniän vesitiiviinä. Ehkä.
        Niin mäkin tekisin, jos tulis liikkuvaan koneeseen :) Hartsin kanssa pelleillessä on aina omat ongelmat, varsinkin kun ei ole kunnon työkaluja kotona (vaikka ne 2in1 bagit on kyllä aika näppäriä) Samaten hartsaus olisi hyvä tehdä mieluusti, niin että johtimet on juotettu piirilevylle tai on PCB-liittimet kotelosta läpi, mihin sitten kytketään nuo haarat. Mutta näissä on tosiaankin se huono puoli, että niitä ei voi huoltaa ollenkaan, jos jotain tapahtuu. Tässä "karvaperse"-mallissa kaikki on helposti saatavilla ja muuteltavissa, esimerkiksi, jos haluaa lisää valoja jne jne

        Comment


         Nykyisin on saatavilla käteviä megneettikiinnitteisiä valosarjoja vene- ja muihinkin trailereihin. Eli näissä on kaikki valmiina, lätkii vain valot magneetilla kiinni kärryyn ja johtosarjan pistokkeen auton pistorasiaan ja menoksi. Tuollaisen voi helposti pistää sisätiloihin talteen, kun traileria ei käytetä ja myös helppo ottaa valot irti traileri veteen peruutettaessa.

         Comment

         Working...
         X