Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Pihan materiaalit ja tarvemäärä

Collapse
X
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • #31
  Tuommoiset tiivistetyt täytöt nielaisevat tavaraa pahimmoilleen aika kiitettävästi. Jos viitsii tasoitella ja tiivistää pohjan etukäteen niin että pintaan jää vain n. 5 cm tasailut niin kalliilla murskeilla saa isomman alan katettua. Kun tavara on "irrallaan" ja sitten tiivistetään pintaan niin määrä pienenee entisestään.

  Comment


   #32
   Vanha topicci, mut passeli mulle, joten tänne laitetaan:
   Oon harmistellut, kun telttatallia käyttää muutkin, pääasiassa kuitenkin lähiseudun kissat ja vessanaan siis. Onko kokemuksia/tietoa minkälaista mursketta sinne pohjalle pitäis laittaa, jotta renkaat pysyis ehjänä ja kissat pois? Joku 10 sentin kerros maksimissaan lienee jotakuinkin passeli paksuus?... Asfaltti ois tietty kova sana, mut se nyt ei tässä tilanteessa ole vaihtoehto... Kokemuksia?

   Comment


    #33
    No mitä siellä nyt on pohjana? Pystyiskö tekemään vaikka laatoituksen?

    Comment


     #34
     Ihan hiekkapohja. Laatoitus ois tietty yx vaihtoehto...

     Comment


      #35
      Aika paljon kivempi ettiä niitä pudonneita pultteja/muttereita laatan päältä kun murskeen seasta. Samalla voi käyttää tunkkia ja pukkeja jos auton alle pitää päästä. ;)

      Comment


       #36
       No, toi paikka on eukon luona. Pultit ja mutterit haalitaan sit oman kämpän tallin betonilattialta. :) Samoin tunkkihommat hoidetaan himassa.

       Comment


        #37
        Sitruunamehua tai ihan jostain puuilosta sopivaa kissankarkoitetta vähän nurkkiin voisi toimia parhaiten.

        Comment


         #38
         Se laattapohja tai riittävän karkea sora/sepeli lopettaa ainakin kissavessana käytön.

         Comment


          #39
          Joo, karkean murskeen laittaa niin ei tarvi karkotteita olla jatkuvasti käyttämässä. Kissat tekee tarpeensa semmosiin paikkoihin, missä ne pääsee maata kuopsuttelemaan. Murskeen/sepelin kuopiminen on sen verran ikävää hommaa että jäänee tarpeet tekemättä.

          Comment


           #40
           Toi laatoitus ois tietty hyvä, mutta vieressä on yxkin korkee kuusi, joka on levittänyt juuriaan tuonkin telttatallin alle. Sen takia murske tuli mieleen. Mutta kun en noista mitään tiä, niin hämmästys on se, että mikä murskeen koko olis asiallinen? Toiveena siis, että renkaat ei mokomasta kärsisi mutta kissat pysyisi poissa...

           Comment


            #41
            0-16mm on melko hienoa tavaraa, mutta tampattuna ei kissat sitä välttämättä kaivele. Siitä sitten seuraava karkeus on jo semmosta mitä ei varmasti kuovi.
            0-16 menee vielä hienosti, jos remppaa tekee, koska menee niin sileäksi tamppaamalla. Karkeampi tavara on jo ikävää piharemppaajalle. Seuraava taitaa olla 16-32 on jo siis karkeaa.
            Näköjää saa myös hiekoitussepeliä, joka on 3-6, se voisi olla ihan pätevää myös, mutta toisaalta se muistuttaa koolta tavaraa mitä kissanvessoihin tarjotaan.

            Et pääse murskeella eroon kuitenkaan merkkaavista kateista.

            Comment

            Working...
            X