Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Uuden telkkarin ostoon vinkkejä...

Collapse
X
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Tossa linkkis philipsissä on joku Saphi käyttis.

  Mulla on vuosi sitten ostettu Philipsin 43" android-töllötin ja kyllä siihen olen ihan tyytyväinen. 4k, hdr löytyy telkkarin puolesta ja androidin myötä siinä on sisäänrakennettu 4K chromecast.

  Kovin gigantin heppu muistaa mainostaa miten nopea esim. LG:n käyttis on verrattuna muihin mutta en ole kokenut sitä ongelmaksi kun vaihtelen Plexin, Netflixin ja PC inputin välillä tunnin-puoli päivää kerrallaan kutakin.

  Comment


  • Viimme sunnuntaina yritin yhtä 43" äly philipsiä saada päivitettyä. Lähti lataan päivitystä hetken päästä error ja se oli siinä sama juttu kun toistin. Areena kun laittoi smart puolelta päälle tuli tauluun security problem ilmoitus tätä ei saanu kuitattua vaan jäi siihen ruutuun vaikka vaihtoi tv kanaville. Itse tv ikää en huomannu kysyä. Tuohon omaan sonyyn verrattuna 4 hitaampi smart ominaisuuksilta...
   Viimeksi muokannut To87; 19.4.2019, 17:34.

   Comment


    Aika näyttää kuinka syteen tuon tv:n osto meni, mutta gigantista ostin tcl-55-4k-uhd-55dp600 töllön. Hinta edellä tuli valinta tehtyä, mutta katsotaan miltä näyttää, kun viikonloppuna/alkuviikosta saa asenneltua paikoilleen.

    Mikä muuten täällä on käsitys noista telkkareiden kalibroinneista? Tämä oma meinaan on kalibroitu, mikä myös näkyi hintalapussa. Onko oikeasti hintansa väärti vai ei?

    Comment


     Ehkä hifisteille, eihän sitä kalibroitua ja kalibroimatonta ole helppo vertailla varsinkaan kotona, jonne noita palveluja kaupataan.

     Comment


      Mikä muuten täällä on käsitys noista telkkareiden kalibroinneista? Tämä oma meinaan on kalibroitu, mikä myös näkyi hintalapussa. Onko oikeasti hintansa väärti vai ei?
      Paljonko kalibrointi maksaa?

      Comment


       Tuossa se oli 129€ hinnan päälle. Mikä kyllä kuulostaa paljolta, mutta ehkä se kuva on nyt sitten niin pirun hyvä. Sama juttu on kyllä vähän siinäkin kun noita vertailee siellä liikkeessä. Toinen näyttää aina paremmalta siellä, vaikkei sitä ehkä edes huomaisi sitten kotona.

       Comment


        Tuolla kommentteja vähän enemmän vihkiytyneiltä. Joskus tuota lueskelin huvikseni ja lopputulema taisi olla, ettei siitä kummoisia hyötyjä ole:
        https://www.dvdplaza.fi/threads/tv-n...attaako.91898/

        Comment


         No ei ole tosiaan dvdplazalla mitenkään kovaa puolustusta kalibroinnista. Tuolla ei ollut 3 vuodessa juurikaan kommentit muuttuneet, ja tuskin tässä parissa vuodessa asiat muuttuneet juurikaan. Väkisinkin tulee mieleen sanat koijaus ja apina...

         Comment


          Sama juttu on kyllä vähän siinäkin kun noita vertailee siellä liikkeessä. Toinen näyttää aina paremmalta siellä, vaikkei sitä ehkä edes huomaisi sitten kotona.
          Tämä on juurikin se pointti. Kotona silmä tottuu hyvin nopeasti siihen kuvaan mitä töllö tarjoaa. Ilman vertailukohtaa on vaikea erottaa onko kuva parempi vai huonompi ennen ja jälkeen sen säädön. Ja joka tapauksessa silmä taas tottuu nopeasti siihen säätöjen jälkeiseen kuvaan.

          Comment


           Mä oon joskus kalibroinut näyttöjä ja tv:n spyder toolilla. Kai siihen vähän parempi kuva tuli, mutta ei silläkään halpa tv hyväksi muutu. Jätin maksamatta omaa ostettaessa. Eniten kiinnittäisin huomiota siihen, miten kuva päivittyy, kun siihen tulee sivuttaista liikettä. Tässä asiassa huono ja hyvä on jo helppo erottaa. Sharp jäi hyllyyn juuri tuon takia ja sony tuli tilalle.

           Comment


            129€ on kyllä koko lailla kallis ryöstö kun miettii että ei ne tosiaankaan siellä gigantissa niitä ruutuja yksitellen millään tekniikan maailman testaajien käyttämillä työkaluilla kalibroi vaan kopioi vaan arvot netistä. Saman voi tehdä vartissa ite kotona. Mut sitähän se on kun menee telkkaria ostaan ni aina tyrkytetään väkisin kylkeen jotain laitevakuutusta ja antistaattista kaukosäätimen lämmitintä sun muuta tarvikesälää jossa on 100x parempi kate kuin siinä televisiossa. Minäkin kun parin vuoden välein oon telkkaria päivittäny uudempaan niin joka kerta olis tarvinnu uudet antenni- ja hdmijohdot ostaa kun ei muuten saa hyvää kuvaa. Äkkiä nekin vissiin vanhenee.

            Comment


             kyllä siinä loppuvaiheessa minullekin jotain "uutta ja parempaa" antennijohtoa tarjottiin. Mutta saa nähdä mitä tuon tv:n kanssa tekisi. Viikonlopun muutto on vienyt äijästä mehut ja telkkari on vielä paketissa, joten jos tässä jaksais, niin tekisi mieli viedä takaisin ja ottaa tilalle kalibroimaton, ja ottaa tuo 129 takaisin näppiin...

             Comment


              Kyllä se "joutui" ottamaan omaksi tappioksi tuo kalibrointi. Kävin gigantissa kysymässä että mitä jos tuon palauttaisi ja ottaisi kalibroimattoman tilalle, mutta sanoivat (ja on netissäkin) etteivät palauta maksuja palveluista. No paskaako siinä, en jaksanut siitä sen enempää valittaa, paitsi sanoin että se hinta ketuttaa, kun koitti sitä vielä kehua.
              Sitä en sitten tiedä mikä tilanne olisi, jos palauttaisi tuotteen sen 50 päivän sisään, mikä tuossakin on. Ilmeisesti silloinkin sitä kalibrointia ei kai saisi takaisin, vaan vain TV:n hinnan...?

              No, nyt viikon ollut tuo 55tuumainen TCL käytössä, ja onhan tuo kyllä ihan kelpo laite. Jotkut 4k pätkät youtuubissa näyttää kyllä tosi näteiltä ja peruskäytössäkin aivan riittävä, mutta siihen vaikuttaa varmaan juuri se, ettei vertailukohtaa vastaavista ole ja kun tossa se olohuoneessa nököttää, niin tällä mennään.

              Comment


               Jos oot sen kivijalasta käynyt hakemassa niin eipä siinä oikein ole mitään tehtävissä. Etämyynnistä tilattuna olis saanut koko summan takaisin jos käyttää kuluttajansuojan mukaista oikeuttaa peruuttaa sopimus 14 vuorokauden aikana. Perustellaan kait sillä että kivijalasta hakiessa asiakkaalla on ollut tilaisuus tutustua tuotteeseen itse siellä kaupassa ennen ostopäätöstä.

               Comment


               • Vinkiksi sanottakoon, että jos haluaa käyttää teeveetä kuulokkeiden kanssa, niin varmistuu siitä että siihen ne voi liittää. Yllätykseni oli äsken suuri, kun uudehkoon perus Samsungiin, ei voi kuulokkeita liittää, pidin itsestäänselvyytenä, en enää.

                Comment


                 Millä tuommosen 65" voi pitää puhtaana? Ihan järkyttävää mitän tuohon tarttuu rasva vaikka vain katsoo sohvalta. Koyin jotain Flat Screen puhdistusainetta mutta tuli oikeastaan huonommaksi

                 Comment


                  http://www.kontaktchemie.com/koc/KOC...=all&plang=all

                  Tuota olen vuosien varrella käyttänyt paljon. Yllättävän hankalaa löytää kun tarve olisi, viimeksi bongasin yhden pullon paikallisesta Etrasta ja ostin sen itselleni kotiin välittömästi.
                  Vaahtona (ei valu) sitä voi spreijata ensin näytölle ja hetken kuluttua pyyhkiä pois hankaamatta vaikka talouspaperilla.

                  Vaikka tuotekuvauksessa sanotaan että tarkoitettu putkimonitoreille, olen sen kanssa putsannut läppärien näyttöjä, telkkareita, hiiriä ja näppiksiä yms mitä vaan mieleen tulee. Tuolla lähtee esimerkiksi näppäimiin tarttunut lika pois mutta tekstit jää näppikseen. Aika moni muu puhdistusaine on vienyt tekstit mennessään.

                  Comment

                  Working...
                  X