Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Ulträänipesurit ja pesuliuokset

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Ulträänipesurit ja pesuliuokset

  http://www.instructables.com/id/Home...Cleaning-Tank/

  Kukaan rakennellut? Kaikki tietää ne hillopurkin kokoiset muoviset pesurit, mutta tekiskö tämmösellä jo jotain? Vanha tiskiallas sekä pari tällaista olis halpa pesuri.
  http://www.ebay.com/itm/50W-40KHz-Ul...item43ad7124f8

  #2
  Tuollainen pitäisi kyllä rakentaa. Olisi hauska kokeilla, ja jos vielä tulisi halvaksikin niin sehän olisi vaan positiivista. Valmiit isot puhdistimet maksaa hunajaa.

  Siihen pitäisi vielä saada lämmitinkin jotenkin mukaan. Vaikka tuollainen auton pumpulla oleva letkulämmitin :)

  Comment


  • #3
   Kait sitä vähintään 30W/litra saisi olla tuota tehoa. Siinä mielessä noita linkin kalikoita saisi ostaa 6litraseen astiaan (mikä riittää kohtuullisesti autotallikäyttöön) kolme/neljä, 100/133 euroa ilman tulleja. Valmiin laitteen saa ebay.de:stä 143eurolla. En ole lähtenyt näpräämään, vaan olen ostanut ihan valmiin paketin.
   http://www.ebay.de/itm/Professionell...-/161430625360

   Vielä johonkin 20litraan asti ainakin yhtälö pätee mielestäni, 264euroa ultraäänielementit, 400e koko laite. Ihan tohon vähän päälle satkun hinnaneroon en lähtisi tekemään. Siitäkun sitten puuttuu vielä lämmitin, logiikka, eristys/kotelointi, kansi, tyhjennyshana, yms, vaikka olisikin allas jo valmiina.

   Comment


    #4
    On ebayssa 100 watin elementtejäkin, parilla kympillä.

    Itse haluaisin isomman kuin kuusi litraa, ja hinta nousee aika kovasti kun tilavuus kasvaa. Joku 20 litrainen olisi kiva. Tietty itse tehtyyn saisi rakentaa kaikenlaista elektroniikkaa jos haluaisi jotain automatiikkaa ja siihen ei riitä aika.

    Comment


     #5
     Sano nyt suoraan että kutosen lohko pitää mahtua... :-)

     Comment


      #6
      Heh, no ei yhtään kyllä haittaisi! :) Itseasiassa sellaisen todellakin haluaisin, mutta hinta taitaa kivuta aika paljon yli kipurajan.

      Comment


      • #7
       Descriptionin mukaan tuo on 50w eikä 100w, kiinalaisten kanssa kannattaa olla tarkkana :) 400w tehoa noilla maksaa kuitenkin sen 220e+tullit, vastaavan teollisen laitteen lämmityksellä saa 400e.

       Mikäli halpoja elementtejä löytää, niin sittenhän tuo olisi ihan järjelläkin tehtävissä. Varisnkin jos haluaa jonkun erikoisemman muotoisen altaan.

       Comment


        #8
        Olisko tuollaisesta mihinkään?

        http://www.ebay.de/itm/Neu-Profi-Ult...item2ed4e9b8dd

        Comment


         #9
         Nuo elementit ei tartte mitään ohjausta? Virta päälle ja valmis?

         Comment


          #10
          Ulträänipesurit ja pesuliuokset

          Tuli hankittua osien pesua varten 3 litran altaalla varustettu uä-pesuri. Ensimmäiset pesut on jo suoritettu, ja varsinkin alumiiniosat näyttävät tummuvan reilusti.

          Mietin, että pitäisikö alumiinin kanssa käyttää pelkkää hiilivetyliuotinta ilman vettä, esim. isopropanolia? Onko kellään aiheesta kokemuksia?

          Ruostumattoman ja esimerkiksi messingin kirkastamiseen voisi kokeilla sitruunahappoliuosta, mutta alumiinin kanssa ei taida toimia?

          Comment


          • #11
           Mie laitoin pikkasen jauhemaista astianpesuainetta alumiinisten osien pesuun. Miusta ei niin raju ole mitä ultraäänipesurien "oma".

           Comment

           Working...
           X