Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Tv:n auto-ohjelmien hämmästelyä

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Audi avaruuskori, ASF.
  Purkavat rahaksi A8'a Autonraadot rahaksi ohjelmassa National Geographicilla.
  Ei sinänsä ole juurikaan katsottavaa ylensä tuossa ohjelmassa.

  Comment


   Hah, juur eilen mietin että paljonkohan tossa purkuautossa on alumiinia jos sen pilistelis palasiksi. Mitäs alumiinista nykyään saa, jotain euron kilo? Kai sitä ny äkkiä lähemmäs tonni kertyis.

   Comment


    [OT]Taitaa nykyisellään olla lähempänä 50senttiä / kg, riippuen onko leikettä vai valua.[OT]

    Comment


     Nonniin, eli tama uusi Top Gear-kausi(27) ja -juontajisto. Matt LeBlanc ja Rory sai kenkaa ja vain Chris Harris jatkaa juontajana. Vahan taas opetteluttaa katsoa TG:a uusilla ukoilla, mutta nyt parin jakson jalkeen alkaa olla ok fiilis. Uudet kaverit Harrisille on siis Freddie Flintoff, ex-krikettistara Englannin maajoukkueesta ja Paddy McGuinness, jonkin sortin tv-koomikko.

     Ekan jakson alkupuoliskolla ei meinannut saada mitaan selvaa uusien kavereiden puheesta, Chris Harris itsekin mainintsee siita. Noh, sitten siihen alkoi tottua ja jakson loppua kohti oli jo helpompaa. Dialogi ukkojen kesken tuntuu natsaavan hyvin, kiusaavat lahinna Harrisia, kuvaus on totutusti ensiluokkaista ja viihdearvo on hyva. Kylla tata katsoo ihan siina missa edellisillakin juontajilla, ite kylla tykkasin Matt LeBlancista juontajana enemman, hyva vastapaino Harrisin tiukalle asialinjalle ja helpompi kuunnella kuin nama aksentilla puhuvat bloket.

     Comment


      TV 6:n Vauhtipaja oli aika kamalaa sontaa. "Laitetaan tähän 964 porscheen pakosarjat ja lastu niin saadaan +50hv lisää...". Lopulta Car S.O.S., Gas monkey garage ja Kindigin touhut on ehkä eniten sitä settiä, mikä itseä kiinnostaa. Aaron Kaufmanin prokkikset ovat olleet myös ihan viihdyttävää katseltavaa. Se japsiautosarjakin oli ihan kiva. Tykkäsin rakentelutyylistä, vaikka jaksot kyllä vähän toistivatkin itseään. Siinä tehtiin kuitenkin huolellista ja nätisti viimeisteltyä duunia.

      Comment


       Uudella kaudella Wheeler Dealersissä näköjään B5 ässä.

       https://www.fastcar.co.uk/fast-car-n...ers-series-16/

       Comment


        Erehdyin katsomaan National Geographyltä jonkun brittiläisen pelleilytuningohjelman. Raiskasivat 4H facelift A8:sin. Tosin briteillähän nyt tunnetusti ei ole tyylitajua ja mitä feikimpi, sen parempi.

        Ensinnäkin "executive class" A8 oli kaikista mopoin karvalakkimalli. V6, ei mitään pre-senseä ja linjaston halvimmat jakkarat, jotka on jälleenkäytetty vissiin D2sen osista.

        Sitten asensivat Webaston, jotta "toimitusjohtajatason" omistajan ei tarvitse palella. Tarvikewebasto vaan kulmaan kiinni ja pakoputki käännettiin sivusta (!) ulos. Oven hanskalokeroon porasivat nätisti reiät webaston karvalakkimallin tarvikekellolle.

        Ilmajousituksen parantamista varten tuli oikein Saksasta ekspertti tekemään taikojaan, jotta saadaan lisää korkeutta. "Taiat" olivat korvata alkuperäinen järjestelmä tarvikemallin pumpulla, venttiiliblokilla ja ilmasäiliöllä.

        Siis mitä hemmettiä! Aivan apinatason rakentamista ilman mitään ymmärrystä mistään.
        ​​​

        Comment


         Taisi olla Supercar magabuild tms niminen ohjelma. Tekevät arvoautoista jotain ihme hökötyksiä tilauksesta. Yleensä auto menee joillekkin intialaiselle massimiehelle tms, joten sinänsä ymmärtää nuo omituiset tuunaukset.

         Comment


          Joo tekevät Kahn Automobilesille tuunattuja autoja rikkaille. Pääsuunnittelija on vissiin puljun omistaja, ja tituleerataan jonain supersuunnittelijana. Ei ole autoharrastajille tehty toi ohjelma.
          Sama kun tekivät sen moottoripyörän, jonka piti olla nopeampi radalla kun jokin superauto. Pulttasivat jotain ns valmisosia keventämään pyörää ja sitten uutta softaa.

          Pidän kyllä kaikenlaisista auto-ohjelmista, mutta tuo tulee nykyään skipattua. Se Kahn itse jo aiheuttaa reaktion, ettei pysty kattoon.

          Harmi vain kun ei kauheasti uutta katsottavaa tule. Autojen Ensiavusta tulee toki uusia jaksoja paraikaa.

          Comment

          Working...
          X